canım ablam nazlı değildi, kendi kendine halletti herşeyi, fransadasın galiba o da fransada idi.
üst üste ikinci kez hamile kalırsam, benim koca ne yapar ne eder o zaman,nazımdan öldü zaten, adama bıkkınlık getirdim, ama söylüyorum 7 ay daha sabret diye o da başını eğip tamam diyo.:)
tedbiri elden bırakmayalım doktoruma danışayımda gideyimm inş. kaybolmuşlardır
Bende de durum çok farklı değil. Az önce üç hafta çok fazla arada bir daha mı gidip baktırsak dedim. Yeter benimle ilgilen biraz dedi o da :) Şimdiden mi kıskanmaya başlayayım diyor.
Ama birlikte seviniyoruz, hayal kuruyoruz. Bu da böyle bir dönem, geçecek elbet. Çok da şikayetçi değil aslında, onun da şu an önceliği benim. Biz iki yıllık evliyiz, çok sağlık problemleri yaşadım ben bu iki yıl boyunca. Son bir yıldır da çocuk istiyorduk ama olmuyordu. Haziran'da doktora gitmeye karar vermiştik ki Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim.
Tadını çıkarıyoruz biz de işte :)
AAA 29'unda muayenem var diye sayıklayıp duruyorum, 26'sı evlilik yıldönümüm o hiç gelmiyor aklıma.
tabii canım bırakma, doktorun sana sormadı mı geçirdiğin hastalıkları. birde elinle kontrol etsene kitle felan geliyor mu. şu nu da unutma ne zaman hastaneye gitsen danışmadakilerden doktorlarına işlem yapacak hemşirelere kadar hamile olduğundan bahset. hani ne olur ne olmaz.
Valla insan ister istemez kendini daha çok düşünüyor eskisi kadar bende ilgilenemediğimi hissediyorum bazen arada gönlünü alıyorum canım bak şu bulantılar geçsin ben kendimi daha iyi hissedeyim ilgi geri gelecek diyesağolsun o ilgileniyor benimle bizde durum zaten genelde buydu şımartılmayı seven bi tipim çünkü...............ama şu var eşime daha düşkün oldum ilgi çok gösteremesemde ..
Canım bi ebegümeci kaşlaması çektiki üstüne bol limon sıkıp ayyy 2-3 gündür aklımdan çıkmıyor nerden bulucam ben ya...
iyi iyi boyle devam et bu firsat bi daha ele gecmez
o düşkünlük bende de oldu bir ara telefonlarına ulaşamadım ağladım felan bir şey mi oldu acaba diye. ama bazen de çok sinirleniyorum
yok elime kitle gelmiyor ama varolan 5 tae filan var ultrasonda çıktı evet söylerim kendi doktorumada bahsederim
ebegürummeci ot galiba dimi, bilmiyorum tam olarak ama. çıkmıştır ya. köylü akrabanız felan yokmu isteniz
hepsi söyleniyor zaten, hiç birisi de tamam karıcığım başüstüne olur demiyor:)
ya kızlar eşlerinizle hamile kaldıktan sonra ilgilinz nasıl? ben adamı unuttum resmen ya. hiç ilgilenmiyorum da, varsa yoksa kendim :) iyi değil biliyorum aslında ama, önceliği sadece kendime verdim.ama ne yapayım bebiş diye ttutturan o idi.
ot haşlayıp limonlaması çok güzel oluyor .ya istanbuldayım burda nerden bulunurki ebegümeci ...ben mersinliyim ordan buraya gelene kadar zaten....
ahh kıskanmaya başlamış şimdiden :)
öyle canım ya birlikte oluyor dimi herşey.
ama gece ben kızdım hastalanmışmı ne yapmışsa burnunu çekip duruyordu, yanıma yatma bu gece dedim, birde benim kadar dikkatli olmalısın dedim. ya grip nezle çok tehlikeli bizim için. ilerleyen dönemde önlem alınırda şu dönemde bir şey yapılmıyor.
niçin yemiyorsun? bende yemek istemiyorum, zaten ne olduklarını da nasıl yaptıklarını da bilmiyoruz. ama lahmacun istiyor canım hep:)
gebe kaldığımdan beri her şey burnuma koktuğu gibi kocam da kokuyo yaa. adam geliyo öpüyo öpme kokuyosun diyorum
Bende de durum çok farklı değil. Az önce üç hafta çok fazla arada bir daha mı gidip baktırsak dedim. Yeter benimle ilgilen biraz dedi o da :) Şimdiden mi kıskanmaya başlayayım diyor.
Ama birlikte seviniyoruz, hayal kuruyoruz. Bu da böyle bir dönem, geçecek elbet. Çok da şikayetçi değil aslında, onun da şu an önceliği benim. Biz iki yıllık evliyiz, çok sağlık problemleri yaşadım ben bu iki yıl boyunca. Son bir yıldır da çocuk istiyorduk ama olmuyordu. Haziran'da doktora gitmeye karar vermiştik ki Mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim.
Tadını çıkarıyoruz biz de işte :)
AAA 29'unda muayenem var diye sayıklayıp duruyorum, 26'sı evlilik yıldönümüm o hiç gelmiyor aklıma.
Garibime yemekde yapmıom hep dışardan yiyo benide arıyo canın ne istio diye ıspanak dedim hale gitmiş bulamamış:) semiz otu olurmu onun yerine dedi:) yapcak bişi yok hep dışardan yiyoruz temizlik yapsam belim kopuo bende bol bol yatıp süt içiom bu akşama dolma yapmayı planlıyorum kıyamıomda yumurtalı patates yiyo akşam yemek yapmazsam çok sever evlilik yıldönümümüzde bi pasta kestik yine bişi yapamadım bir yılın analizini yaptık çok kavga etmişiz yeni kararlar aldık bakalım bu sene nası olacak
Knocked Up diye bir film var. Adam hamile sevgilisine "seni seviyorum alison ama lütfen hormonların defolup gitsinler" diyordu. Arada aklıma o sahne geliyor gülüyorum kendi kendime. Bizim evlilik yıldönümümüz bu yıl çarşambaya geliyormuş. İnşallah cumartesi bebeğimizin cinsiyetini öğreniriz, ikili testimizi yaptırırız eve gelip bir pasta keseriz artık.
Geçen sene de babamın ameliyat olduğu güne denk gelmişti. Annem refakatçiydi, kardeşlerim bizdeydi, kutlayamamıştık. Bu yıl es geçmemek lazım. hoş geçen sene de kocaman yağlı boya tablo aldırmıştım ya, kutlama yapamamıştık :)
Hamileliğin en keyifli dönemi ikinci üç aymış. Şu 12 haftayı dolduralım, hormonlar da bir kendine gelecek bence. Bulantıların da azalacağını düşünüyorum.
Ya dün gece bir şey oldu, korktum biraz şimdi aklıma gelmişken yazarım. Sırt üstü yatıyorum hiçbir şey yok, sağ tarafıma yatıyorum yine yok ama sağ tarafıma yatınca karnımın civarında, göbek deliğime yakın yerlerde sızı gibi bir şey hissettim. Burdan da düşük yapan bir arkadaş göbek deliğinde sızı var diye doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğini yazmıştı. Şimdi yok ama bir şey. Yoktur dimi bir şey?
yya rolon yasakmı onu kim dedi ben kullanıyorum hergun ama olmazki ya kokarızz
allahıma şükürler olsun sabah namazını duydum kalktım namazı kıldımsonra pişamalarımı geri giydim allahım yataga yattım gene gıcık öksürük başladı uyu uyuyabilirsen yatakta döndüm durdum çayı demledim kahvaltıyı hazırladım ne yapayım diye düşünüyorum eşim kalktı gibi kahvaltımı yapayımda içimdeki varlıkgı doyuruyum o benim bitanem nefesim umudum
kızlar gülmeyin ama sizler saçma gelir belkim yok daha dersiniz ben 3 gebelik geçriidm biliyom dün dedim sıcak ballı süt içiyim sütü içtim yarıladım bebegim sag taraftaya pıt pıt birşey oldu sanki hareket etti gibi kendileri çok seviyor sütü onun anladım birde tatlıyıiçime erkek doguyor benim normalde yanılmam hislerimde çok nadirdir yani ekim annelerinde yazarken hep bildim çok nadir yanlışlık oldu turkuazcım içimden seninki erkekmi deyim kızmı diyim acaba hangisi ikilemde kaldım ilk erkek geçti ama kızda olabilir yanlış çıkarsa açık kapı bırakayım bari
günaydın kızlar rabbim beblerimizi korusun saglık saat hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin veleddallin amin
sagol bebem haklısın keyfim yerinde olsun inan gülmekten fena ederdim sizleri ekim annelerindeki kızlar gülmekten yerlerdelerdi artık eskiyi düşünüpte karnımdakini strese sokupta günaha girmemin anlamı yok onlar benim kabimin köşesindeler canım doktor kesinlikle stres yask dedi senin canını sıkıcak olan olursa görüşme dedi onun içim bu gebeligimde kimseyi istemiyorum heleki eşimin sülalesini burası yetiyor bana bebem şimdi rahat yazıyorum buraya amma dikişim olunca yazamıcam çok nadir oturmam yasak çünkü onun için ozaman kadar keyfini çıkaralım buranın degilmi aslında herkez mutlu herkez umudlu insanın hevesleri kırlmaya görsün hoş bulduk
canım bende duş kelini bırakıyım ozaman eşime diyim dalin alsın yada komilinin şampuanını onda en azından katkı maddesi yokmuş araştırdım bri dedektif gibiıslak mendilide güzel bebegim olsun allah nasip ederse komiliden vazgeçmem hem güzel hem ötekilerden uygun:101::101:dovun sabunu olmazmı acaba onda araştırmak lazım
garip eşim kahvaltı bile edemedi bu işinden nedir çektigi eve gelicek birazdan gaz açımını yapsın gecesi gündürü belli degil kocişimin
birşey merak ediyorum şimdi okadar hamilemiz car canları çekmesinde canınız ne çekti hamile kalınca merak ettim :101::101::101:
amin canım ya. ya kahvaltıyı erken yapmak önemli mi ben daha yapmadım ya.
Benim çin takvimine göre kız.
ultrason kağıdına göre bilmiyorum. Kimi zaman sağda kimi zaman solda.
kese görünümüne göre de bilmiyorum. Bazı haftalar yuvarlak, bazılarında oval.
yediğim yiyeceklere göre de belli değil. Hem meyve hem protein yiyorum.
Bel kalınlaşması var bende de ama göbek öne doğru da fırladı.
İlk çocuğum cinsiyet tabii mühim değil ama doktor bir kız dese, uçarım orda havalara. Erkek annesi olmak da pek keyifli ama. Annelerine aşık oluyorlar, çok tatlılar :)
alalım da sağlıkla kucağımıza, gerisi mühim değil.
ay kıyamam ban gel kız benim dolapta var eşim almış kocaman ölçsen bebek kadar varyersin ttalık,m dedi bi rkere yedim gerisi yok daha kesicek beyfendi
benim canım beyaz dutla lokum çektiaram eşkiyle hiç yok çilegi kirazı çok tükettim
bende üyeyim oraya bebem
aman diyim hurma yeme erken dogumu tetikliyor peygamber efendimiz demiş hanımlarınız dogumalrı kolay olması için hurma yediirin diye bir daha yeme canım benim
sana sayıyım neler yasak
salam sucuk sosis sakatat baharat naneye kadar taze nane yasak rahimden bebegi atıyormuş kereviz yeşil çay sakın içmeyin bebegin kalbini durduruyor sonracıma ananas yemeklik sogan yeşil sogan lahana çig köfte lahgmacun dışardan yemek yemeyim köfte vs gibi hazır meyve suları koyu çay kahve daha aklım agelmeyenler canım aman diyim maydonoz yeşil sogan patlıcan daha aklıma geldikçe yazarımben çıkıyım eşim geldi suyu en az 3 en fazla 4 litre içiceksiniz bakteriye iltabaga karşı sirkeli su yapıp kukunuzu yıkıcaksınzı ozaman enfeksiyon olmaz canlar diyeyim didim ben çıkıyım eşimin işi var sonra tekrar gelirim elinizi karnınıza koyun ya mübdi okuyum 100 deva düşügü engeliyo ben kaçtım
gözun aydın canım maşallah hep böyle guzel gıder ınşdün gittik bebişimizi gördük. kocaman olmuş bıcır. eli kolu ayrı oynuyor. acayip bişi. bide keyfine düşkün sanırım. eli yüzünün yanında yatıyordu valla babasına çekicek sanırım. babasıda bu sana benzicek kıpır kıpır amannn ben iki tane senle nası uğraşıcam dedi.çok tuhaf bş
bebek olmuş artık. 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım cinsiyetini öğrenelim dedi
cinsiyet bu kadar erken anlaşılıormu yaa..ben 16 haftaya kadar ne dese inanmam..gerci doktorumda 16 haftaya kadar yanıltır dedi...
ayy deme deme çiğköfte deme çok severim neyseki artık etsiz yoksa yiyemezdikya
Bence biz çok sabırsızız. Annelerimiz doğumda öğreniyorlarmış cinsiyeti. Biz bulduk da bunuyoruz. Nerdeyse gebelik testinin sonucuyla öğrenmeye kalkacağız :)
gözun aydın canım hayırlı saglıklı evlat olsun ınskızlarrrrrrr dr geldımmmmmm bebiş teşrif etmişkeseye pıt pıt pıttt gördük şükürr
tedirginlik hep var dimi ne yaparsak yapalım atamıyoruz anlaşılan 9 ay böyle sürecek iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda heyecana telaşa razıyızz.. inşallah güzell haberlerle gel canım benimde yarın sabah kontrol..
merhaba kızlarben geldimmmmm,nasılsınız bugün?
yaa şu midesi bulanan arkadaşlara çook özeniyorum,ben de bişe yook çok şükür mü demeliyim bilmiyorum..tek belirti midem kazınıyo hep açım,bide gögüslerim çook agrıo o kadar...
Allah bebegınızle bırlıkte hayırlı uzun bır ömur nasıp etsın ıns maşallahMeraba kızlar dün dra diş eti kanamam olduğu için gittim kalsiyum istiyecektim şuan normalmiş hamilelikten dolayı 3. Aydan sonra kalsiyum takviyesi veririm dedi bu bahaneyle bebişimi yine gördüm:) cumartesi 1.98 di salı 2.82 cm olmuş maşallah 3 günde 1 cm büyümüş bile:) niye hareket etmiyo dedim bazı arkların bebişinin eli ayağı oynuomuş dedim drda güldü sen şimdiden bebekleri yarıştırmaya başlamışın dedi:) bende babası sporcu hareket etmesi lazımdı dedim:) kasığımı salladı biraz uyandı bebişim ayağını hareket ettirdi babasıyla ağzı açık ekrana bakakaldık çok tatlıydı Allahım bebeklerimize gani gani sağlık versin çok güzel bi duygu ya onu ekranda izlemeye doyamadım buda bebiğimin yeni resmi 9+4 müşüz
Eki Görüntüle 733303
selam kızlar.sabah cep telinden okudum.şimdi alıuntı yapmadan bi kaç şeyi yazacam..bir arkadaş göbegin pıt pıt oynadıgından bahsetmiş.daha dün farkettim bende..göbegim pıt pıt kalp atışı gibi atıyordu.acaba eşimle bebek mi bu dedik ama sanırım degil.çünkü eşimin de aynı şekilde göbegi pıt pıt oynuyor yattığında..ee bebek oraya gidemeyecegine göre...
bide deodorant muhabbeti olmuş.ben hemen benim 8x4 üme baktım.içinde o dediginiz maddeden yazmıyor.kullanabilir miyim acaba?benim cildim çok kuruyor.özellikle banyodan sonra gerim gerim geriliyorum.diadermine nin kırışık karşıtı kremini kullanıyorum.hamile kalmadan önce de kullanıyordum.bu da mı zararlı acaba ya?
ayy bu arada ben bu hafta raporluyum. kese çevresinde kanama vardı.noldu bilmiyorum.dün gece 12 de çok sancılandım.sancıdan ağlayacaktım.çok korktuk.ama doktora da gitmedik. inşallah bebegim iyidir. pzt görecem artık.kanana lekelenme yok. ama içerdeki kanama alanı beni korkutuyor...beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok herhalde
valla kendımı anca gezdırıyorum yorgunum halsızım bıde onla ugrasmaıyorumhepsi söyleniyor zaten, hiç birisi de tamam karıcığım başüstüne olur demiyor:)
ya kızlar eşlerinizle hamile kaldıktan sonra ilgilinz nasıl? ben adamı unuttum resmen ya. hiç ilgilenmiyorum da, varsa yoksa kendim :) iyi değil biliyorum aslında ama, önceliği sadece kendime verdim.ama ne yapayım bebiş diye ttutturan o idi.
gebe kaldığımdan beri her şey burnuma koktuğu gibi kocam da kokuyo yaa. adam geliyo öpüyo öpme kokuyosun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?