2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

iyi iyi boyle devam et bu firsat bi daha ele gecmez

tedbiri elden bırakmayalım doktoruma danışayımda gideyimm inş. kaybolmuşlardır

tabii canım bırakma, doktorun sana sormadı mı geçirdiğin hastalıkları. birde elinle kontrol etsene kitle felan geliyor mu. şu nu da unutma ne zaman hastaneye gitsen danışmadakilerden doktorlarına işlem yapacak hemşirelere kadar hamile olduğundan bahset. hani ne olur ne olmaz.

ahh kıskanmaya başlamış şimdiden :)
öyle canım ya birlikte oluyor dimi herşey.
ama gece ben kızdım hastalanmışmı ne yapmışsa burnunu çekip duruyordu, yanıma yatma bu gece dedim, birde benim kadar dikkatli olmalısın dedim. ya grip nezle çok tehlikeli bizim için. ilerleyen dönemde önlem alınırda şu dönemde bir şey yapılmıyor.

yok elime kitle gelmiyor ama varolan 5 tae filan var ultrasonda çıktı evet söylerim kendi doktorumada bahsederim

o düşkünlük bende de oldu bir ara telefonlarına ulaşamadım ağladım felan bir şey mi oldu acaba diye. ama bazen de çok sinirleniyorum

o düşkünlük bende de oldu bir ara telefonlarına ulaşamadım ağladım felan bir şey mi oldu acaba diye. ama bazen de çok sinirleniyorum

bende eve 10 dk geç gelse nerde kaldın diye arıyorum duygular karışık ilk bikaç hafta duygusaldım ağlaktım hep şimdi daha normalim ama umursamaz oldum biraz ağlamıyorum sinirlenmiyorum daha tepkisiz bi hal.. dengesizleşiyoruzz

gebe kaldığımdan beri her şey burnuma koktuğu gibi kocam da kokuyo yaa. adam geliyo öpüyo öpme kokuyosun diyorum

Aaa hastalansa ben de kızarım bak :) Alıştı zaten nazımı çekiyor. Hem yattıkları yerden baba olacaklar hem de nazımızı çekmeyecekler, yok ya :)

Garibime yemekde yapmıom hep dışardan yiyo benide arıyo canın ne istio diye ıspanak dedim hale gitmiş bulamamış:) semiz otu olurmu onun yerine dedi:) yapcak bişi yok hep dışardan yiyoruz temizlik yapsam belim kopuo bende bol bol yatıp süt içiom bu akşama dolma yapmayı planlıyorum kıyamıomda yumurtalı patates yiyo akşam yemek yapmazsam çok sever evlilik yıldönümümüzde bi pasta kestik yine bişi yapamadım bir yılın analizini yaptık çok kavga etmişiz yeni kararlar aldık bakalım bu sene nası olacak

Knocked Up diye bir film var. Adam hamile sevgilisine "seni seviyorum alison ama lütfen hormonların defolup gitsinler" diyordu. Arada aklıma o sahne geliyor gülüyorum kendi kendime. Bizim evlilik yıldönümümüz bu yıl çarşambaya geliyormuş. İnşallah cumartesi bebeğimizin cinsiyetini öğreniriz, ikili testimizi yaptırırız eve gelip bir pasta keseriz artık.
Geçen sene de babamın ameliyat olduğu güne denk gelmişti. Annem refakatçiydi, kardeşlerim bizdeydi, kutlayamamıştık. Bu yıl es geçmemek lazım. hoş geçen sene de kocaman yağlı boya tablo aldırmıştım ya, kutlama yapamamıştık :)
Hamileliğin en keyifli dönemi ikinci üç aymış. Şu 12 haftayı dolduralım, hormonlar da bir kendine gelecek bence. Bulantıların da azalacağını düşünüyorum.

Ya dün gece bir şey oldu, korktum biraz şimdi aklıma gelmişken yazarım. Sırt üstü yatıyorum hiçbir şey yok, sağ tarafıma yatıyorum yine yok ama sol tarafıma yatınca karnımın civarında, göbek deliğime yakın yerlerde sızı gibi bir şey hissettim. Burdan da düşük yapan bir arkadaş göbek deliğinde sızı var diye doktora gidip bebeğin kalbinin durduğunu öğrendiğini yazmıştı. Şimdi yok ama bir şey. Yoktur dimi bir şey?

Son düzenleme:

Biz nisanda bi karadeniz gürcistan turu yaptık doğum günümüde arkadaşlarla bi mekanda kutladık hediyemide aldım:) nisan ayı bize ilaç gibi geldi ondan yıldönümümüzü çok sade istedim bunları yıldönümümüzede say demişti çünki:) benimkide benle pazarlık yapıo yani:) zaten nisanda hamile kalmışım insan huzurlu olunca kafaya bişiy takmayınca hayatıda düzene giriyo ayy seneye yıldönümünde bebişlerimizde olacak inşallah:)

O ağrıya takılma bence canım bende temizlik yüzünden bel ağrısı çekiyorum dinlenince geçio bide sağ tarafa yatınca ilerde rahim karaciğere baskı yaparmış die biliyorum en iisi sola yatmak kan akışı için, bide heryerimiz sızlıo zaten benim bacaklarım bazen ezik gibi ağrıyo bazen sağ böbreğim ağrıyo bazen başka yerim:) kendimizide çok dinliyoruz hamilelik bu daa nerelerimiz ağrıyacak:) içini ferah tut hiçbişi yoktur evhamlıyız işte şu 3 ayı bi atlataydık bi hareketlerini hissedelim daha rahat oluruz

yya rolon yasakmı onu kim dedi ben kullanıyorum hergun ama olmazki ya kokarızz

malesef canım zararlı yerine ne yapabılırız hala arastırıyorum banyo yapsamda akşama kadar gıtmıyor havalarda ıyıce ısınıyor napcaz bılmıyorum bir ara eczaneye sorucam bitkisel bısey varmı

canım valla bende basta kız dıye hıssetım erkege dondum sonra şimdi ıse aradayım cok karıssık bır durum belirtiler farklı takvım ultrason farklı artık 16. haftadan önce ögrensem bıle ınanamam heralde kesın sonuc ııcın 16. haftayı beklıycem bır arkadasada 12. haftda kız dedıler sonradan erkek oldugu ortaya cıktı en ıyıs sabretmek

tatlı cekmıyor benım canım erik tursu cekıyor tatlıyı cok severdım sımdı zorla 2 kasık anca yıyorum et ürünleri cok cekıyor hamur işleri cok cekıyor 70 kıloyla hamıle kaldım ama kacla dogurucam kımbılır zaten mıgdemde bulanmıyor içim kazınıyor devamlı yesem banamısın demıyor benım sonum vahım :)

amin canım ya. ya kahvaltıyı erken yapmak önemli mi ben daha yapmadım ya.

uyku ve vaktınde yemek yemen onemlı ben sabah 8 de kalkıyorum akşam 11 oldumu uykum acayıp gelıyor sabah erken kalktıgım ıcın 2 defa kahvaltı yapıyorum hatta önceden öglen kahvaltı yapardım ama sımdı dıkkat edıyorum ögunlerı gecırmıyorum zaten sabah erken kalkınca ister isemez yıyosun

benımde çin takvımıne göre kız
ultrasonda sagdaydı sola dogru gıdıyor
kese 5bucuk haftalıkken yuvarlaktı sonra hep oval
ekşi yiyorum tatlıyla aram yok
vucudumda karnım cok cıktı
hayırlısı olsun artık :) ilk cocouk zaten ne olsa razıyım yeterkı uslu akıllı saglıklı hayırlı olsun sözumu dınlesın :)

ananası okudum nette zararlı deıl yazıyor ama bende ılk dusugumun oldugu akşam ananası cok yemıstım yarısını ben yedım gecede kanamam olmustu ondanmı oldu bılmıyorum ama korktum daha yemıyorum bızım ülkemısde ne guzel meyveler var zaten kivi içinde önce cok yararlıymıs dıye haberler cıktı insanlar tukettı sonra zararlı dıye cıktı en ıyısı kendı meyvelerımız

gözun aydın canım maşallah hep böyle guzel gıder ınş

cinsiyet bu kadar erken anlaşılıormu yaa..ben 16 haftaya kadar ne dese inanmam..gerci doktorumda 16 haftaya kadar yanıltır dedi...

bende 16. haftada söylenene ınancam erken duysamda kafamda supe olur

ayy deme deme çiğköfte deme çok severim neyseki artık etsiz yoksa yiyemezdikya

nette yapılısı var etsız ama genede dısardan yıyemıyorum korkuyorum kendım yapıcam ıns bir ara su tembellıgım gecsınde bıraz :)

Bence biz çok sabırsızız. Annelerimiz doğumda öğreniyorlarmış cinsiyeti. Biz bulduk da bunuyoruz. Nerdeyse gebelik testinin sonucuyla öğrenmeye kalkacağız :)

benım annem 1 defa doktora gıtmıs en kucuk kardesımde 7 aylık falan galıbba doktor demıskı bıraz ufak kalmıs falan gun vermıs gene gel dıye korkutmus annemı bıraz oda hıc gıtmemıs dogurmus dırek gayette ıyıydı kılosu gerı olsa bıle yetısmıs dogana kadar demekkı :) biz cok sabırsızız gercekten aman ne oldu dıye hergun gıderdık heralde

kızlarrrrrrr dr geldımmmmmm bebiş teşrif etmiş keseye pıt pıt pıttt gördük şükürr
gözun aydın canım hayırlı saglıklı evlat olsun ıns

biz boyleyız bazıları hamılelıgın tadını cıkarıyor bız gunler gecmıyor dıye ugrasıyoruz valla

benımde aynı canım sadece gögus agrısı ve kazınıyor mıgdem devamlı atıstırma halınde oluyorum özellıkle aksamları ama özenme bence mıgde bulantısı cok zor ben 2 defa yasadım zaman gecmıyor ya bıtsın dıye beklıyorum yarım saat 2 saat gıbı sukredıyorum halıme

Allah bebegınızle bırlıkte hayırlı uzun bır ömur nasıp etsın ıns maşallah

bence rıske atma derım kremlerde dokunuyordur belkı normalde fondoten pudra zararlı bana kremlerde zararlıdır gıbı gelıyor her krem aynı deıldır ıllakı ama nerden bılcez hangısı dogala yakın

valla kendımı anca gezdırıyorum yorgunum halsızım bıde onla ugrasmaıyorum

gebe kaldığımdan beri her şey burnuma koktuğu gibi kocam da kokuyo yaa. adam geliyo öpüyo öpme kokuyosun diyorum

esim sigara kullanıyor benım bende dıyorumkı valla öpturmem kucagına bıle vermem bebegımı dişlerini fırcalarsın banyonu yaparsın kıyafetlerını degıstırırsın anca o zaman kucagına verırım yoksa olmaz sokakta bulmadım ben onu zaten bırakcam dıyor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…