Ben de sanki daha guzellestim biliyor musun. Cillerim vardir bnm, kocam bile dedi yuzun beyazladi diye, ya vucutta kan basinci artti diye kansiz kaldim, beyazladim. Ya da cildim daha guzellesti. Eskiler dermis ya kiz bebek anneyi cirkinlestirir, annenin guzelligini alir; oglan bebek anneyi guzellestirir diye. Oyle cok kaygi duyuyor ki insan hamilelikte, ustunde dusundugum en son sey bu cinsiyet geyikleri. Saglikla digsular da bebeklerimiz gerisi bos. Allah senin de gonlune gore versin. Bu arada bu sene erkek yili midir nedir, herkesin oglan oluyor cocuklar.
Ben sabah baska ozel doktora da gittim, keselerin icinde bebeklerim gorundu. Daha ufaklar, kalp icin haftaya gel dedi. Zaten bu cuma tup merkezinde kalp duymak icin randevum var, cift dikis gidiyorum. Napalim cok istenen, cok beklenen bebeklerdi. Gordukce icim bir nebze ferahliyor.
yasmin06
canım bu benim 4. hamileliğim ilk bebeğim düştü 2. si şükürler olsun doğdu 3 yaşına giirecek bir oğlum var bundan 8 ay öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bu süpriz oldu geçen sefer düzenli olarak adetimden hemen sonra sürekli gittim doktora kese büyüyor bebek yoktu stres yaptım sonrası da kürtaj bu sefer kalp atışana kadar sabredeceğim :)
tatlımm inşallah bebeğini sağlıkla kucağın alır büyütürsün :)) eğer bir sakıncası yoksa bundan önce geçirmiş olduğun boş gebelikte ne gibi belirtilerin oldu kendinde nasıl değişiklikler gözlemledin bana biraz anlatır mısın??
aaa sen ikiz annesi misin canım çok sevindim :)) ohh ne güzel için biraz daha rahatlamıştır kalp atışlarını da sağlıkla duyarsın inşallah darısı benim başıma artık..
saol cnmm
cnm kese var normal bir gebelik geçiriyorsun .. değerlerin artıyor ama 2 kat şeklinde değil 200 se 300 oluyor mesela benim kesem 9 haftalık olana kadar büyüdü kanama ağrı bir belirti olmadı geç döllenme olabilir diye bekledik.. doktorum bebeklerin birrden bire gwlişme gösterebileceğini söyledi o yüzden bekledik 9. haftanın sonunda artık beklememn bi anlamı olmadığını rahimde kanama başladığını söyledi doktor ertesi gün hemen kürtaj oldummm ..
en büyük 2 belirti değerlerin 2 kat artmıyor ya sabit yada az artıyor
we kese büyüyor içinde bebek yokumarım kimse yaşamaz bunu bir oğlum olmasına rağmen psikolojim bozulmuştu
Oglun uzun omurlu olsun, bu sefer yine hersey guzel olacak :)
hoşgeldin bebeğini sağlıkla al kucağınaiyi akşamlar bayanlar nasılsınız bende bugun bebeğimi öğrendim e aralık sonu acak gibi doğacak muhtemelen
size katılabilirim sanırım bu durum da... hepinizin bebeklerini rabbim sağ salim kucağınıza versin .....
hoşgeldin bebeğini sağlıkla al kucağına
saol cnmm
cnm kese var normal bir gebelik geçiriyorsun .. değerlerin artıyor ama 2 kat şeklinde değil 200 se 300 oluyor mesela benim kesem 9 haftalık olana kadar büyüdü kanama ağrı bir belirti olmadı geç döllenme olabilir diye bekledik.. doktorum bebeklerin birrden bire gwlişme gösterebileceğini söyledi o yüzden bekledik 9. haftanın sonunda artık beklememn bi anlamı olmadığını rahimde kanama başladığını söyledi doktor ertesi gün hemen kürtaj oldummm ..
en büyük 2 belirti değerlerin 2 kat artmıyor ya sabit yada az artıyor
we kese büyüyor içinde bebek yokumarım kimse yaşamaz bunu bir oğlum olmasına rağmen psikolojim bozulmuştu
Evet canim iki taneler. Umarim beni hic birakmayacaklar, onlara cok guveniyorum. Sen de hep dogduklari guzel gunleri hayal et. Zaman hepimiz icin zor gececek artik, bir de ben bu tedaviler icin isten ayrildim. Yani zaman daha da zor geciyor artik.
Ben sabah baska ozel doktora da gittim, keselerin icinde bebeklerim gorundu. Daha ufaklar, kalp icin haftaya gel dedi. Zaten bu cuma tup merkezinde kalp duymak icin randevum var, cift dikis gidiyorum. Napalim cok istenen, cok beklenen bebeklerdi. Gordukce icim bir nebze ferahliyor.
Mrb arkadaşlar ben dün keseyi gördüm çok şükür. Haftaya kalp atışları için çağırdı doktor. Benim birinci bebeğimde takip ettiğim sayfada şöyle bir sohbet olmuştu. Gebelik kesesi fasulye gibiyse erkek, yuvarlaksa kız. Tabii ki buna uymayanlar çıkmıştı. Benim kesem fasulye gibiydi erkek oldu. Tabii ki bizler için önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmalı ama insan cinsiyetini de merak ediyor.
günaydın kızlar bende de bulantı yok çok dua ediyorum olmasın diye .. ama korkmuyorda değilim yine boş gebelikmi diye inş. değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?