2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben sabah baska ozel doktora da gittim, keselerin icinde bebeklerim gorundu. Daha ufaklar, kalp icin haftaya gel dedi. Zaten bu cuma tup merkezinde kalp duymak icin randevum var, cift dikis gidiyorum. Napalim cok istenen, cok beklenen bebeklerdi. Gordukce icim bir nebze ferahliyor.

evet canım ya benimde etrafımda baya bi hamile var kime sorsam erkek diyo :)) şu kaygılar konusunda da sana kesinlikle katılıyorum tatlımm cinsiyeti şu an için düşündüğüm en son şey Rabbim inşallah senin de gönlüne göre versin bir de içimize rahatlık versin kalbimizi ferah tutalım :) çünkü ben çok sabırsızım hemen her şey oluversin isterim o da bende sıkıntı yapıyo işte evham ve telaşe yaşadığım bir durumun önce olumsuz yönünü aklıma getirmede de üstüme yoktur bu arada :)))

aaa sen ikiz annesi misin canım çok sevindim :)) ohh ne güzel için biraz daha rahatlamıştır kalp atışlarını da sağlıkla duyarsın inşallah darısı benim başıma artık..

saol cnmm
cnm kese var normal bir gebelik geçiriyorsun .. değerlerin artıyor ama 2 kat şeklinde değil 200 se 300 oluyor mesela benim kesem 9 haftalık olana kadar büyüdü kanama ağrı bir belirti olmadı geç döllenme olabilir diye bekledik.. doktorum bebeklerin birrden bire gwlişme gösterebileceğini söyledi o yüzden bekledik 9. haftanın sonunda artık beklememn bi anlamı olmadığını rahimde kanama başladığını söyledi doktor ertesi gün hemen kürtaj oldummm ..
en büyük 2 belirti değerlerin 2 kat artmıyor ya sabit yada az artıyor
we kese büyüyor içinde bebek yok umarım kimse yaşamaz bunu bir oğlum olmasına rağmen psikolojim bozulmuştu

aaa sen ikiz annesi misin canım çok sevindim :)) ohh ne güzel için biraz daha rahatlamıştır kalp atışlarını da sağlıkla duyarsın inşallah darısı benim başıma artık..

Evet canim iki taneler. Umarim beni hic birakmayacaklar, onlara cok guveniyorum. Sen de hep dogduklari guzel gunleri hayal et. Zaman hepimiz icin zor gececek artik, bir de ben bu tedaviler icin isten ayrildim. Yani zaman daha da zor geciyor artik.

Oglun uzun omurlu olsun, bu sefer yine hersey guzel olacak :)

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız bende bugun bebeğimi öğrendim e aralık sonu acak gibi doğacak muhtemelen
size katılabilirim sanırım bu durum da... hepinizin bebeklerini rabbim sağ salim kucağınıza versin .....

hoşgeldin bebeğini sağlıkla al kucağına

benim ocak annesi olma hayalim suya düştü malesef olmadı, neyse şubat annesi olmaya dua edeceğiz artık

anladım canım saolasın cevapladığın için öğrenmiş oldum merak ediyordum çünkü malum annelik daha bebeği karnındayken başlıyo hemen koruma içgüdüsünü savunmaya geçiriyoruz :)) Allah oğluna ve doğacak çocuğuna uzun, sağlıklı ömürler versin...

Evet canim iki taneler. Umarim beni hic birakmayacaklar, onlara cok guveniyorum. Sen de hep dogduklari guzel gunleri hayal et. Zaman hepimiz icin zor gececek artik, bir de ben bu tedaviler icin isten ayrildim. Yani zaman daha da zor geciyor artik.

olsun tatlım işe girersin yine ama bebişler beklemez hayırlısı olsun o zor zamanları da buradan beraber paylaşarak elimizden geldiğince atlatmaya çalışıcaz artık,,Allah sana ve bebişlerine sağlık versin :))

beta hcg değerlerin nasıl peki canım ?

Mrb arkadaşlar ben dün keseyi gördüm çok şükür. Haftaya kalp atışları için çağırdı doktor. Benim birinci bebeğimde takip ettiğim sayfada şöyle bir sohbet olmuştu. Gebelik kesesi fasulye gibiyse erkek, yuvarlaksa kız. Tabii ki buna uymayanlar çıkmıştı. Benim kesem fasulye gibiydi erkek oldu. Tabii ki bizler için önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmalı ama insan cinsiyetini de merak ediyor.

günaydın arkadaşlar bende mide bulantısı da dahil hiç bir şey yok sizce normal mi uykuda çok yok sadece ilacı içince acayip uykum geliyo o kadar hcg değerim dün 1852 çıktı çok şükür, ayın 3.ünde de 233 tü

Hayırlı olsun İnş.Kalp atışlarınıda bir an önce duyarsın darısı bize :) Senin kaç haftalık tam olarak.
Bende bazen cinsiyet düşünüyorum ama sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı olsun kız erkek farketmez

günaydın kızlar bende de bulantı yok çok dua ediyorum olmasın diye .. ama korkmuyorda değilim yine boş gebelikmi diye inş. değildir

günaydın kızlar bende de bulantı yok çok dua ediyorum olmasın diye .. ama korkmuyorda değilim yine boş gebelikmi diye inş. değildir

gunaydın canım hiçmi yok bulantın hafif hafif arada oluyomu boş gebelik deme yaaa korkuyorum bendee allah saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…