2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar benim karnım şisti sanki su topu gibi normal mi sizce 2 kilo almışım bence o iki kilo su

bende aynı durumdayım canım. sıkıntı yapma. bol bol kivi ye. hamilelikte çokkk faydalıymış. gaz bağırsak sorunu c vitamini folik asit her türlü faydası varmış. en azından her gün 1 tane ilaç niyetine tüket yani

canım kanda şüphe uyandırır,dış gebelikte hcg artışı azdır.ama kese varsa eğer sorun yok demektir.
kese varsa iç gebelik dedi doktorum geçen hafta

dinlenme imkanımda yok malesef
ama çok şükür kanamam falan yok
aynen yaa ben de bütün gün sandalyedeyim
şöyle ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum ama nerdeee
neyse sağlıklı olsunlar da dert değil
benim kadar midesi bulanan yok mu ya...çok kötüyüm... çözüm önerebilir misiniz..tuzlu çubuk denedim kar etmiyo...
leblebi dene şekerim
havasız yerlerden uzak dur
seninki nazlanmaya başladı :124:
günaydın bayanlar ve bebişler

bu sabahta gayet iyiyim. çok şükür kalktım hazırlandım kahvaltımı yaptım işe geldim ve hiç kahvaltı yapmamış gibi bide burda yaptım... tek sorunumuz bu
selam canım ben de hiç doymuyorum yarım saat arayla acıkıyorum midem kazınıyo
bu gidişat nereye bilmiyorum
doktor sık sık ve az ye dedi ama sık sık derken yarım saat arayla kastetmemiştir heralde
burda kalp atışı duyanımız yok heralde demii kızlar
ahhh cumartesi gidicem inşallah duyarım
birileri duysun artık
Merhaba Anne Adayları,
Bu konuyu kime devredelim ? Liste yapmak istemiyor musunuz ? : )
hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim
valla liste istiyoruz ama henüz yapacak cengaveri bulamadık
topik coştu gidiyo

arkadaşlar benim karnım şisti sanki su topu gibi normal mi sizce 2 kilo almışım bence o iki kilo su

ne çabuk kız yavaş
sudur o su benim göbeğim eridi sanki biraz
abur cuburu bıraktım sağlıklı şeyler yiyorum ya ondan heralde :111:

ben de kiviyi duymuştum çok faydalıymış gerçekten
günde 2 tane yiyorum ben de ağzımı burnumu buruştura buruştura

valla gidiyorum şöyle mıncıklaya mıncıklaya yumuşaklarından seçiyorum. onlar tatlı oluyor.löp löp yiyiyorum. sanırım şu dönemde ağzımı sulandıran tek meyve kivi olucak

valla gidiyorum şöyle mıncıklaya mıncıklaya yumuşaklarından seçiyorum. onlar tatlı oluyor.löp löp yiyiyorum. sanırım şu dönemde ağzımı sulandıran tek meyve kivi olucak
aahahaaa lütfen mıncıklamayalım gözümüzle seçelim demiyomu marketçi amcalar
aslında doğru diyosun onlar yumuşak oluyo ama mayhoşları seviyorum sanırım ben mazoşistim

peki canım anladım vala kan değerlerim ne alemde hiç bilmiyorum ama doktor karından ultrasonda küçük birşey görünmüştü muhtemelen odur bekleyip görücez bakalım hayırlısı olsun :)

oooo o minik şey şimdi goccaaman olmuştur.kese günde 1 mm büyüyomuş hesap et artık
kadifeden kesesi

hadi yaa canım bunu bilmiyodum bak :)) inşallah büyümüştür o zaman...bu kivi muhabbetini de burdan öğrendim iyi oldu bende elma yiyorum iki gündür normalde meyveyle aram iyidir zaten onuda sık sık tüketmeye çalışırım artık :) hamile bayanlar olarak burdan başka önerebileceğiniz şeyler var mı, sebze meyve farketmez ??*

içine azar azar birçok yeşil yapraklı sebze koyup mercimek çorbası yapın aklınıza ne geliyorsa atın...fokur fokur folik asit olur valla :)
ben meyveden çok yemekçiyim...pişiricem yicim olayım bu çiğ olarak yediğim tek şey salata :) ona da bayılırım...off az biraz da sirke damlatıcan...dur yapıp yiyim çok canım istedi :) ara öğün olur gerçi çok çabuk acıkır oldum...yesem de doymaz oldum...bir garip hallerdeyim...ahh evlatcım şimdiden anneyi bu kadar şişmanlatma yaa (

EVVET Bİ ÖNERİ DAHA HAMİŞ BAYANLAR

hamillğiniz boyunca özelliklede ilk üç ay maydonoz tüketmemeye gayret edin tüketiyorsanızda aşırıya kaçmayın. çünkü ödem söktürücü özelliği olan bu tip besinler hamileliğin ilk aylarında risk faktörü olabiliyormuş

canım bu benim 4. hamileliğim ilk bebeğim düştü 2. si şükürler olsun doğdu 3 yaşına giirecek bir oğlum var bundan 8 ay öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bu süpriz oldu geçen sefer düzenli olarak adetimden hemen sonra sürekli gittim doktora kese büyüyor bebek yoktu stres yaptım sonrası da kürtaj bu sefer kalp atışana kadar sabredeceğim :)

hımmm çok geçmiş olsun evet mantıken sabretmen senin ruh sağlığın için hayırlı olanı gerçekten. bizim gibi buldumcuk durumu yaşamamanda 3 yaşındaki bıcırıktan kaynaklanıyor hayırlısıyla ikinciyide sağlıkla alırsın kucağına. hep poiztif düşün

güzel dileklerin için saol cnmm ...
ewet bütün bunla biraz tecrübeden kaynaklanıyor bende ilk gebeliğimde öyleydim sürekli ultrasona girmek istiyordumm :) sizi anlayabiliyorum sende sağlıkla kucağına al bebişini

özel mesaj atamıyorum henüz canım. burdan sorularına cevap vermek istedim. umarım görürsün

yok canım ne kusuru. alttan muayene ediyor benim doktorum. doktora gittiğimde tam adet günümdü değerim 1500 lerin üzerindeydi. keseyi gördük. ama benim değerlerimin olması gerekenden yüksek olduğunu ve iki taraftada ikiz olduğundan olabilme ihtimalimiz olduğunu söyledi. değerim senin için yanıltıcı olabilir canım.

yasmin06

canım bu benim 4. hamileliğim ilk bebeğim düştü 2. si şükürler olsun doğdu 3 yaşına giirecek bir oğlum var bundan 8 ay öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bu süpriz oldu geçen sefer düzenli olarak adetimden hemen sonra sürekli gittim doktora kese büyüyor bebek yoktu stres yaptım sonrası da kürtaj bu sefer kalp atışana kadar sabredeceğim :)

tatlımm inşallah bebeğini sağlıkla kucağın alır büyütürsün :)) eğer bir sakıncası yoksa bundan önce geçirmiş olduğun boş gebelikte ne gibi belirtilerin oldu kendinde nasıl değişiklikler gözlemledin bana biraz anlatır mısın??

Son düzenleme:
kızlar benim cildim bozulmaya başladı yüzümde hafif pütürtüler var böyle minik sivilceler tarzında iki gündür daha da belirginleşmeye başladı çirkinleşiyorum sanırım :))

kızlar benim cildim bozulmaya başladı yüzümde hafif pütürtüler var böyle minik sivilceler tarzında iki gündür daha da belirginleşmeye başladı çirkinleşiyorum sanırım :))

Ben de sanki daha guzellestim biliyor musun. Cillerim vardir bnm, kocam bile dedi yuzun beyazladi diye, ya vucutta kan basinci artti diye kansiz kaldim, beyazladim. Ya da cildim daha guzellesti. Eskiler dermis ya kiz bebek anneyi cirkinlestirir, annenin guzelligini alir; oglan bebek anneyi guzellestirir diye. Oyle cok kaygi duyuyor ki insan hamilelikte, ustunde dusundugum en son sey bu cinsiyet geyikleri. Saglikla digsular da bebeklerimiz gerisi bos. Allah senin de gonlune gore versin. Bu arada bu sene erkek yili midir nedir, herkesin oglan oluyor cocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…