- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
arkadaşlar benim karnım şisti sanki su topu gibi normal mi sizce 2 kilo almışım bence o iki kilo su
canım kanda şüphe uyandırır,dış gebelikte hcg artışı azdır.ama kese varsa eğer sorun yok demektir.bencede canım öyle yap sen..kızlar bu arada size bişey sorucam toğiklerde gesinirken gözüme çarptı bu dış gebelik nasıl oluyo bileniniz yada etrafında yakınlarından böyle bir durumu yaşayan var mı ne gibi belirtileri olur ve kan değerleriyle anlaşılır mı??
aynen yaa ben de bütün gün sandalyedeyimdinlenme imkanımda yok malesef
ama çok şükür kanamam falan yok
leblebi dene şekerimbenim kadar midesi bulanan yok mu ya...çok kötüyüm... çözüm önerebilir misiniz..tuzlu çubuk denedim kar etmiyo...
selam canım ben de hiç doymuyorum yarım saat arayla acıkıyorum midem kazınıyogünaydın bayanlar ve bebişler
bu sabahta gayet iyiyim. çok şükür kalktım hazırlandım kahvaltımı yaptım işe geldim ve hiç kahvaltı yapmamış gibi bide burda yaptım... tek sorunumuz bu
ahhh cumartesi gidicem inşallah duyarımburda kalp atışı duyanımız yok heralde demii kızlar
valla liste istiyoruz ama henüz yapacak cengaveri bulamadıkMerhaba Anne Adayları,
Bu konuyu kime devredelim ? Liste yapmak istemiyor musunuz ? : )
hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim
arkadaşlar benim karnım şisti sanki su topu gibi normal mi sizce 2 kilo almışım bence o iki kilo su
bende aynı durumdayım canım. sıkıntı yapma. bol bol kivi ye. hamilelikte çokkk faydalıymış. gaz bağırsak sorunu c vitamini folik asit her türlü faydası varmış. en azından her gün 1 tane ilaç niyetine tüket yani
canım kanda şüphe uyandırır,dış gebelikte hcg artışı azdır.ama kese varsa eğer sorun yok demektir.
kese varsa iç gebelik dedi doktorum geçen hafta
peki canım anladım vala kan değerlerim ne alemde hiç bilmiyorum ama doktor karından ultrasonda küçük birşey görünmüştü muhtemelen odur bekleyip görücez bakalım hayırlısı olsun :)
valla gidiyorum şöyle mıncıklaya mıncıklaya yumuşaklarından seçiyorum. onlar tatlı oluyor.löp löp yiyiyorum. sanırım şu dönemde ağzımı sulandıran tek meyve kivi olucak
peki canım anladım vala kan değerlerim ne alemde hiç bilmiyorum ama doktor karından ultrasonda küçük birşey görünmüştü muhtemelen odur bekleyip görücez bakalım hayırlısı olsun :)
aahahaaa lütfen mıncıklamayalım gözümüzle seçelim demiyomu marketçi amcalar
aslında doğru diyosun onlar yumuşak oluyo ama mayhoşları seviyorum sanırım ben mazoşistim
oooo o minik şey şimdi goccaaman olmuştur.kese günde 1 mm büyüyomuş hesap et artık
kadifeden kesesi
aahahaaa lütfen mıncıklamayalım gözümüzle seçelim demiyomu marketçi amcalar
aslında doğru diyosun onlar yumuşak oluyo ama mayhoşları seviyorum sanırım ben mazoşistim
valla hele bi desinler. öyle dengesiz ruh hali içindeyimki. sağım solum hiç belli olmaz
ay nasıl dayanıyorsun ben adetimden 5 gün önce şans eseri öğrendim. zaten herhangi bi çalışmamız yoktu. bebek isteme gibi bi durumda diildik. ama ona rağmen adet günümde ilk randevuma gittim keseyi gördüm geçen cumartesi gittim kesedeki büyümeyi gördüm bu 3. randevum
canım bu benim 4. hamileliğim ilk bebeğim düştü 2. si şükürler olsun doğdu 3 yaşına giirecek bir oğlum var bundan 8 ay öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum bu süpriz oldu geçen sefer düzenli olarak adetimden hemen sonra sürekli gittim doktora kese büyüyor bebek yoktu stres yaptım sonrası da kürtaj bu sefer kalp atışana kadar sabredeceğim :)
hımmm çok geçmiş olsun evet mantıken sabretmen senin ruh sağlığın için hayırlı olanı gerçekten. bizim gibi buldumcuk durumu yaşamamanda 3 yaşındaki bıcırıktan kaynaklanıyorhayırlısıyla ikinciyide sağlıkla alırsın kucağına. hep poiztif düşün
Merhaba Anne Adayları,
Bu konuyu kime devredelim ? Liste yapmak istemiyor musunuz ? : )
hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim
kısmetse bende ocak annesi olacağım hala inanamasamda... çok şükür
kızlar benim cildim bozulmaya başladı yüzümde hafif pütürtüler var böyle minik sivilceler tarzında iki gündür daha da belirginleşmeye başladı çirkinleşiyorum sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?