2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

anladım canım ya çokk çokk geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın... benim şimdilik öyle abartılıcak kadar bi kasık ağrım yok normal yani hafif sızı gibi arada bir gelip geçiyo kan değerlerimi de bilmiyorum bi kere verdim onda da doktor hamile olduğumu söyledi değerim de 3952ydi 10 gün sonrasına kontrol için randevu verdi bir de karnımda ultrasonda noktacık gibi birşey gördü o kadar..peki canım ne kadarlıkken böyle bir durum yaşadın riskli haftalar ne oluyo??

selam arkadaşlar
Az önce doktordan geldim.Bugün kese için çağırmıştı kese oluşmaya başlamış şu an nokta kadar dedi hcg için kan aldı 2-3 günde bir hcg ye bakalım dedi.Saat 3 te sonuç alıcam İnş. Her şey yolunda giderde sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.

amin canım inşallah seninle hamilelik takvimimiz birbirine çok yakın görünüyo doğuma göre tahminen aramızda bir gün fark var :)) bende de doktor karından ultrasonda noktacık görmüştü ayın 15 ini bekliyorum bakalım o zamana kontrole gidicem

evet aramızda bir gün var öğleden sonra kana bakınca gün verecek muhtemelen haftaya çağırır tekrar.Çünkü geçen haftada salı günü çağırmıştı. 15.İnde tekrar kese içinmi çağırdı seni?

8.haftama girmiş olucam ama anca ayın 16sına randevu bulabildim kalp atışları için..geç olsun güç olmasın...inşallah sağlıklıdır ve o da benim gibi mutlu ve heyecanlıdır annesine kalp atışlarını duyurmak için

Hiç aklına getirme öyle şeyler çünkü değer asla 3000 lere çıkmıyor 250-300 den sonra düşmeye başlıyor hayırlısı ile bebişin seninle inşallah hepimiizn Allah yardımcısı olsun ilk haftalarda belli oluyor olursa zaten takılma lütfen rahat ol iyi düşünelim iyi olsun :)

evet canım 10 gün sonra gel keseyi görelim demişti...sen geçen hafta salı günü ne için gitmiştin peki ??*

anladım tatlımm çok sağolasın gerçekten içimi rahatlattın geç döllenme durumları yoksa 5. haftamın içerisindeyim bakalım şimdilik iyiyim bir sorunum yok Allaha şükür bu aralar kendimi çok dinliyorum sanırım o yüzden nerde ne görsem kendime yoruyorum merak işte benimkisi doğru söylüyosun olumlu düşünelim Rabbim hakkımızda hayırlısın versin :))

Anladım canım az önce okurken zararlı gibi bişiler yazıyordu ondan sordum.Eltimde temmuzda doğuracak nasipse onada öyle bakmışlardı Allah'a şükür bi sorun yok

Merhaba Anne Adayları,
Bu konuyu kime devredelim ? Liste yapmak istemiyor musunuz ? : )
hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim

arkadaşlar benim karnım şisti sanki su topu gibi normal mi sizce 2 kilo almışım bence o iki kilo su

arkadaşlar benim karnım şisti sanki su topu gibi normal mi sizce 2 kilo almışım bence o iki kilo su

bilemedim ki canım yaa..bende kendi karnıma bakıyorum şimdi ama bir farklılık sezemedim hala sadece kasıklarımda adet olucakmışım gibi bir dolgunluk hissi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…