Pnr26 canım ben 2 yıl önce yaşadım dış gebelik sol tüpte oluşmuştu ve tüpü yırtıp kanamaya sebep olmuştu felaket bir agrı ile makata dogru vuran bir agrı ile doktora gittim adetim geçmemişti ama gebelik bakalım dediler gebesin deyip ev yolladılar ama 3 gün sonra artık sancı dayanılmaz boyuta geldi tekrar doktora gittim iç kanama olmuş ve yarım litre kan yayılmıştı karın bölgeme bilincimi kaybetme derecesine gelmişti hemen sezeryana aldılar çok acı bir tecrube idi rabbim kimsenin başına vermesin inşallah .. Dış gebeleikte kesinlikle beta hcg değeri artmıyor burdan anlaşılıyor zaten
selam arkadaşlar
Az önce doktordan geldim.Bugün kese için çağırmıştı kese oluşmaya başlamış şu an nokta kadar dedi hcg için kan aldı 2-3 günde bir hcg ye bakalım dedi.Saat 3 te sonuç alıcam İnş. Her şey yolunda giderde sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.
amin canım inşallah seninle hamilelik takvimimiz birbirine çok yakın görünüyo doğuma göre tahminen aramızda bir gün fark var :)) bende de doktor karından ultrasonda noktacık görmüştü ayın 15 ini bekliyorum bakalım o zamana kontrole gidicem
anladım canım ya çokk çokk geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın... benim şimdilik öyle abartılıcak kadar bi kasık ağrım yok normal yani hafif sızı gibi arada bir gelip geçiyo kan değerlerimi de bilmiyorum bi kere verdim onda da doktor hamile olduğumu söyledi değerim de 3952ydi 10 gün sonrasına kontrol için randevu verdi bir de karnımda ultrasonda noktacık gibi birşey gördü o kadar..peki canım ne kadarlıkken böyle bir durum yaşadın riskli haftalar ne oluyo??
evet aramızda bir gün var öğleden sonra kana bakınca gün verecek muhtemelen haftaya çağırır tekrar.Çünkü geçen haftada salı günü çağırmıştı. 15.İnde tekrar kese içinmi çağırdı seni?
Hiç aklına getirme öyle şeyler çünkü değer asla 3000 lere çıkmıyor 250-300 den sonra düşmeye başlıyor hayırlısı ile bebişin seninle inşallah hepimiizn Allah yardımcısı olsun ilk haftalarda belli oluyor olursa zaten takılma lütfen rahat ol iyi düşünelim iyi olsun :)
evet canım 10 gün sonra gel keseyi görelim demişti...sen geçen hafta salı günü ne için gitmiştin peki ??*[/QUOT
Geçen hafta salı günü hamileliğimi öğrenmiştim 64.79 tu değer adet gecikmesini bekleyememiştim. Bu gün Kese İçin Çağırmıştı.
Oluşmaya başlamış dedi işte Hayırlısı.Peki alttan muayene yok dimi normal karından bakacaklar haftayada
evet canım 10 gün sonra gel keseyi görelim demişti...sen geçen hafta salı günü ne için gitmiştin peki ??*[/QUOT
Geçen hafta salı günü hamileliğimi öğrenmiştim 64.79 tu değer adet gecikmesini bekleyememiştim. Bu gün Kese İçin Çağırmıştı.
Oluşmaya başlamış dedi işte Hayırlısı.Peki alttan muayene yok dimi normal karından bakacaklar haftayada
doktorundan doktoruna değişir canım. benimki hep alttan muayene ediyor. sakıncası yokmu dedim. çevrene bak burası sırf çocuk isteyen insanlarla dolu olmuşunu riske sokarmıyız dedi :)
muhtemelen karından bakacaktır canım anladığım kadarıyla 5.haftanın içerisindesin haftaya da 6 haftalık olur karından ultrasonda da görünür heralde okuduğum sitelerde öyle yazıyordu çünkü..bu gittiğinde alttan mı baktı peki?
muhtemelen karından bakacaktır canım anladığım kadarıyla 5.haftanın içerisindesin haftaya da 6 haftalık olur karından ultrasonda da görünür heralde okuduğum sitelerde öyle yazıyordu çünkü..bu gittiğinde alttan mı baktı peki?
Yok Canım Karından baktı
Yok Canım Karından baktı
tamam o zaman tatlım nokta gibi görünmesi doğaldır sanırım bende de öyle olmuştu çünkü..birde alttan bile muayene etse ben bir sorun oluşturacağını sanmıyorum 6 haftalıkken zaten gösterir kendini alttan muayeneye gerek kalmaz bazı geç döllenme durumlarında doktora gittiğinde göremeyince kesenin varlığından emin olmak için alttan bakabilir tatlım..
tamam o zaman tatlım nokta gibi görünmesi doğaldır sanırım bende de öyle olmuştu çünkü..birde alttan bile muayene etse ben bir sorun oluşturacağını sanmıyorum 6 haftalıkken zaten gösterir kendini alttan muayeneye gerek kalmaz bazı geç döllenme durumlarında doktora gittiğinde göremeyince kesenin varlığından emin olmak için alttan bakabilir tatlım..
herhangi bir ilaç verdilermi peki sana
herhangi bir ilaç verdilermi peki sana
ben hamilelikten önce folik asit kullanıyordum canım sonrasında da doktor folik aside devam etmemi söyledi günde bir tane alıyorum şimdi o kadar..
arkadaşlar benim karnım şisti sanki su topu gibi normal mi sizce 2 kilo almışım bence o iki kilo su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?