O söz söyleyenlerden biride bendim ki ısrarla ocak annelerinin tabiki sıkıntılarını düşük yada benzeri tehlikelerini burada paylaşacağını ( ki bende yaşıyorum o sıkntıyı)söyledik. ancak bazı arkadaşlarımızın geçmişe yönelik yaşadığı olayları tekrar tekrar anlatmasının hepimizi çok üzdüğünü belirttik.Hepimiz düşük tehlikesini 12 .haftaya kadar diye bilirken pasaam arkadaşımızın yaşadığı olumsuzluğu duyunca herkes korktu çekindi.Aynı şekilde pasamda çok üzülüyordu bu minik ricadan sonra bence onunda morali düzeldi şimdi daha güzel daha umutlu cevaplar yazıyor ... Herkes çok zor dönemden geçtiği için elbet alınganlık gösterenler olacaktır.Ancak kendi adıma tekrar tekrar söylüyorum evli mutlu yada yeni bebeğini kaybetmiş hiçbir arkadaşımızı düşünerek yazmadım ben o yazıyı sadece geçmişin çok anlatılmasından tedirgin olduğumuzu belirttik.Birilerini bilmeden kırdıysam affola ancak yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum
Aynen canım olayı tamamiyle doğru bi şekilde açıklamışsın ki pasamıda çok ama çok seviyoruz muhabbeti güldürüyo beni içi dışı bir bi arkımız oda olumsuz düşünmüyor artık ya diyorum ya anlamadan dinlemeden yazmak buna denir ortaya bi taş atıo egumus arkadaşımız çıkıp gidio yuvarlak cümlelere gerek yok dediğim yanlışsa düzeltin benim kanamam yok Allaha şükür ama kanaması olanada bende senin gibiydim zamanında düşük yaptım diyen arklarıda okudum burda ben bunada karşı olduğumu ek oarak söyledim yine söylüyorum 10 sene önceki acıyı veya şuan hamile olup acısını anlatanları olumlu düşünmeye sevketmek onlarıda kendimizide düşünmek suçsa girip gerçekten yazdıklarımı okumasın egumus ve onun gibi düşünenler
Zaten burada ne yazılıp yazılmıyacağını söylemenin haddimiz olmadığını biliyoruz ufak bir ricaydı bu ve sağolsun paşamda bunu anlayışla karşıladı.Açıkcası eski yaşanmışlıklar paylaşılmaya devam edilseydi bende girmiycektim foruma çünkü eşimle kavga eder olduk.sürekli yaşıyolardır dimi ya kalbi durduysa demekle geçiriyodum günlerimi.Allaha emanet bebeklerimiz biliyorum ama insanız işteBugün okulda 14 yaşında ikizleri olan arkadaşım 9 ay kanamam devam etti dedi ilk 4.buçuk ay hep yattım sonra kalktım ama kanamam 9ay boyunca oldu dedi.O kadar sevindimki anlatamam kanama olsada demekki sağlıklı olabiliyorlarmış hamilelik sonlanmıyabiliyomuş diye düşündüm.Birbirimizi rahatlatıcı mesajlara ihtiyacımız var düşükle sonlanan gebelikleri tabiki görmezden gelemeyiz onlar kadar üzüldüm dua ettim...Neyse benim içim rahat bu konuda tamamen yanlış anlaşıldı konu.Okumayı bilenler zaten anladı ne demek istediğimi..
slm kızlar.
bence olan olmuş hepimiz hamileyiz ve çok hassasız kapatalım konuyu. birbirimizi üzmeyelim.
birbirimize destek olmak için burdayız. hepimiz iyi kötü paylaşım yapıyoruz.
üzüntümüz bir sevinçimiz bir olmuş burda daha fazla birbirimizi kırmayalım.
bu arada kızlar benim sınavlarıma çok az kaldı. strese girmeye başadım. ünüden mezun olalı 4 sene olacak. bu sınava 3.girişim olcak.
bebişimle beraber giricez. inşlh annesinden yana kısmetini kullanır. annesini öğretmen yapar.ders çalışamıyorum bu aralar. hem hamileliğin getirdiği stres heyacan hem sınav stresi dua edin kızlar benim için. inşlh bu sene atanırım. sınavımın 2 tanesi 6 temmuz, diğeri 14 temmuzda inşlh bu sene olur. benim çin dua edin kızlar.
slm kızlar.
bence olan olmuş hepimiz hamileyiz ve çok hassasız kapatalım konuyu. birbirimizi üzmeyelim.
birbirimize destek olmak için burdayız. hepimiz iyi kötü paylaşım yapıyoruz.
üzüntümüz bir sevinçimiz bir olmuş burda daha fazla birbirimizi kırmayalım.
bu arada kızlar benim sınavlarıma çok az kaldı. strese girmeye başadım. ünüden mezun olalı 4 sene olacak. bu sınava 3.girişim olcak.
bebişimle beraber giricez. inşlh annesinden yana kısmetini kullanır. annesini öğretmen yapar.ders çalışamıyorum bu aralar. hem hamileliğin getirdiği stres heyacan hem sınav stresi dua edin kızlar benim için. inşlh bu sene atanırım. sınavımın 2 tanesi 6 temmuz, diğeri 14 temmuzda inşlh bu sene olur. benim çin dua edin kızlar.
Canım sorma bende sayısını unuttum en son 80 aldım 82.7 de kaldı hiç çalışamadım bu sene kpssye öğrtmnlikten soğuttular beni Allah yardımcın olsun canım ben sosyal hizmet uzmnlığı okuyorum şuan bu meslek daa cazip gelio artık ataması kolay hiçyoktan bide sevap boyutu var çok zor çok branşın ne benim fen tekn
Evli_mutlu yu tanımıyordum hiç ama yapılan muamele çok kötü olmuş.. Ayıp ya.. geri kazanamaz mıyız ?
Canım merhaba,hersey yolundaymış sevindim. EVLİMUTLU topicten ayrıldı.. arkadaşımın kalbini kırdılar.. Neymiş bebek kayıplarını paylaşmayın moralimiz bozuluyor vs yazılınca topicte çok üzüldü ve gitti.. ben de çok girmek istemiyorum sırf bu yüzden..
benim türkçe öğretmenliği canım. 80 aldım. 81 küsürle kapattı. mayısa kadar gayet güzel çalışıyordum. taki hamile olduğumu öğrene kadar. şimdi günde 1 saat bile çalışamıyorum. alanda getirdi üstüne bide. alanın içine oda yetmezmiş gibi edebiyat ekledi. o da yetmezmiş gibi 17 ilde sadece alan sınavı yapcam dedi. ben düzcedeyim ankarada gircem sınava. allahtan dayım orda kalcak yerim var. olmayan ne yapsın. ankaradanda eşimin memleketi mersine devam etcez.inşlh bu sene atanırım. olmazsa özel okulla faaln anlaşırım diyorum.
merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söylemek isterim ki o dönemde hiç kimse evli-mutluya gelme, ya da düşük yaptınız bizimle paylaşmayın demedi. tabiiki paylaşacaklar. bu bizim de başımıza gelebilirdi. bence öncelikle yorum yapmanız için o dönemde yazılanları okumanız daha doğru olacaktır. o dönem pek çoğumuzun hamileliğinin başları ve pek çoğumuzun da düşük riskinin olduğu bir dönemdi. paşam arkadaşımız sürekli onca sene önce 5-6 aylıkken bebeklerini nasıl kaybettiğini anlatıyordu ki bu pek çok kimsenin dahası öncelikle de paşamın kaldırabileceği bir şey değildi. ben de dahil (ki doktorum ve 3 bebek de ben kaybettim) pek çok arkadaşımın kaygısı endişesi arttı. insanlar dr randevularını acaba bebeğimin kalbi durmuş mudur diye öne aldı. burada paşamdan rica edildi artık geçmişi unutması ve sürekli bu konuyu konuşmaması istendi. ve sağolsun paşam arkadaşımız çok anlayışla karşıladı. şu an da bizlerle çok güzel paylaşımlar yapıyor. lütfen konuyu farklı yönlere çekmeyelim. artı rahatsız olduğumuz şeyleri de güzelce dile getirebilmeliyiz diye düşünüyorum. sevgiler...
Ayy canım bırakmayaydın ben bu sene yüzüne bakmadım ilk dönem ücretli yapim dedim ikinci dönemde çocuk niye olmuo die dert ettim oldu şimdide çalışamıom hep bi bahanem vardı:) sen yüzmüş kuyruğuna gelmişin öff ya şu alan benim psikolojimi bozdu varya yüzde 50 etkilio 2009 mezunuyum alanmı kaldı o zaten tüm şevkimi kırdı bende eşimin memleketi ankarada giricem sonrada memleketim mersine giderim senle aynı şehirlerde olucaz:) Allah yüzümüze bakarda atanırız inşallah ben bu seneden ümidi kestim ya tamda seçim arefesiydi aslında bende işte shu güveniom valla çocuğu büyütene adar okul biter kreşe verir çalışırım diom öğrtmnlik sınavı karıştı gitti zaten ama yine hersene bi kpssyle uğraşıcam bakalım
Ya canım varya forumu takip etmiyorlar cımbızla laf seçip yargılıyorlar can sıkıcı kapatayım konuyu diyorumda tutamıyorum yazıyorum işte aynen dediğinin tıpkısı oldu sende şahitsin canım ki ikiz annesisin sen maşallah bebeklerin büyüyor Rabbim sağlık versin onlara tedirginliğini ben burda hissettim ozaman inan burda hiç bi anneye kıyamıom Allahım herkesin içine su serpsin bebeğine sağlık versin
valla aynı şehirlerde olcakmışız:):) ben mersin diyorum ama tarsusa gidicem. eşim tarsuslu. bu sene adanaya tayin istiyecek çıkarsa tarsusdan gidip gelme yapcak. tarsusun puanı öğretmenlikte çok yüksek eşimin puanı çok düşük. dua ediyorum inşlh tayini çıkmaz diye:) benim ailemde düzcede o yüzden inşlh gidemeyiz. 2 3 sene daha düzcede oluruz.
Sınava gircek tüm anne adaylarına başarılar dilerim. İnşallah bebişleriniz şansınız olur uğur getirir sizlere. Ben zihinsel engelliler öğretmeniyim çok düşük bir puanla atandım 80 90 puanla atanamayan arkadaşları görünce çok üzülüyorumSenelerce emek ver ama birde sınav engeline takıl Benimde eşimin şu an işi yok iş arıyor bide ikiz bebişlerim ama ne yapayım diyorum sokağa atcak değiliz ya büyüycekler bi şekilde
Allah onların rızkını kolaylığını verir, bereketi ile gelirler inşallahbenim de ikiz. sizin doğal mı tüp mü canım ya da klomen falan?anaaaam doğum tarihlerimiz de aynı
Amin inş.bizim bir buçuk yıldır olmuyordu bebiş 3 ay önce doktora gittik herşey güzel çıkınca doktor bir ay klomen deneyelim dedi ama yumurta takibi falan olmadı sonra bi baktım hamileyim.5 haftalıkken öğrendim 2 hafta sonra ise bi baktı doktor ikizBenim ananem tek yumurta babanemde çift yumurta ikiziymiş onlaramı çektim yoksa klomenmi bilemedim açıkcası :) Doktor klomenden dedi ama.17 nisandı benim son adet tarihim:)) Seni okuyodum forumdan biliyorum ikiz olduğunu Allah sanada kolaylık versin sağlıkla göstersin kucağımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?