antibiotik seni rahatlatır ...bol bol da su iç...tekrarlamasın..merhaba kızlar...doktordan geldim.çok şükür kanama alanı azalmış.. bebegim kalbi pıt pıtmaşallah kuzuma.direndi.bırakmadı annesini progestonu 100 mg a düşürdük. idrar yolları enf. için antibiyotik verdi ama ben pek kullanmak istemiyorum.bebege zararı olur die korkuyorun
Kıssslar önümüzdeki aylar göbişlerimz büyümeye başlıycak. çatlaklar için ne tavsiye edersiniz???
Bebişim olsun, çatlağım olmasın
merhaba kızlar...doktordan geldim.çok şükür kanama alanı azalmış.. bebegim kalbi pıt pıtmaşallah kuzuma.direndi.bırakmadı annesini progestonu 100 mg a düşürdük. idrar yolları enf. için antibiyotik verdi ama ben pek kullanmak istemiyorum.bebege zararı olur die korkuyorun
Kıssslar önümüzdeki aylar göbişlerimz büyümeye başlıycak. çatlaklar için ne tavsiye edersiniz???
Bebişim olsun, çatlağım olmasın
12. Haftadan itibaren kakao yağı kullanacağım... şu anda sadece bebek yağı sürüyorum.. Araştıracağım bi zararı yoksa lierac isimli kremi de kullanmak istiyorum 3. Ay bitince...
Sorma canım yeni bitti işim terasta çay keyfi yapıolar 6sı birden benimkide dioki ay canım yorulma otursana sen hee masayı kim toplayacak bulaşığı kim yıkayacak erkek milleti yüzeysel bakıo olaya bizi superman falan sanıyo bunlar aman takma canım Rabbim bebeklerimizi korusun bende ayakta kalınca topuğum belim sırtım kopuyo resmen sen bide çalışıyosun Allah sabır versin sana bi hamile kaldık gelen gelene:) veya geliyolardıda biz idare ediomuşuz
ciddimisin ??? hic gitmedinmi ?? BHCG icin gitmissindir ama ?? :) suan sen bebek ne durumda bilmiyorsun yani ?? neden hic gitmedin ?? ne zaman gitmeyi düsünüyorsun doktora ???
hem de çok ciddiyim hiç gitmedim
cümlesi içinde de benim bebişim rabbime amanet
bende adet düzensizliği var biraz geç öğrendim hamile olduğumu
ama yine öğreneli nerdeyse iki hafta oldu ilk hafta gitmedim ne zaman niyetlendiysem akslikler hep beni buldu
gitmek istediğim dr izne ayrılmış bende bir başka dr gitmek için en erken bu pazartesine gününe yer bulduk sonra eşimin bir işi çıktı salıya erteledik eşimin işi salıya kalınca benim randevu gene kaldı
şimdi bilmiyorum valla eşim hangi güne aldı sormaya korkar oldum
bunda da var bir hayır bir türlü nasip olmadı
eşime diyorum biraz daha beklesek heralde cinsiyetinide öğreniriz bebeğin
ilk gebeliğimdede hiçbelirti yaşamamıştım..kızım şimdi 3 yaşında...bunda ise bendede ilk haftalarda varolan halsizliğim dışında ve bacak ağrılarım dışında hiçbir belirtim yok.mide bulantısı,baş dönmesi hiç olmadı..sadece sütün ismini bile duymak istemiyorum...bulantı yapmıyor ama inanılmaz itici geliyor.bir arkadaş bebe bisküvisiyle deneyin demiş öyle deneyeceğim..yani üzülme,dert etme herkes belirtiler yaşayacak değil...annemde ablam ve bende hiç belirti yaşamamış ama kardeşimde küçük şeyler yemek istemzdim(pilav gibi ) burnumdan gelirdi diye anlatır...kendinide bebişinide strese sokma sakın...
iyi geceler herkese...yarın doktor kontrolüm var.bu gece zor uyurum artık...kesedeki kanamam inş gecmiştir.bir de kızlar yorgunluktan bahsetmişsiniz.ben dün 10 dk yol yürüdüm.sanırsınız ki 3 km koştum.bir de çokl nefes nefese kalıyorum.bunlar normal mi bilmiyorum.daha karnım bile adam akıllı çıkmadı ama ben 9 aylık hamile gibiyim
Sorma canım yeni bitti işim terasta çay keyfi yapıolar 6sı birden benimkide dioki ay canım yorulma otursana sen hee masayı kim toplayacak bulaşığı kim yıkayacak erkek milleti yüzeysel bakıo olaya bizi superman falan sanıyo bunlar aman takma canım Rabbim bebeklerimizi korusun bende ayakta kalınca topuğum belim sırtım kopuyo resmen sen bide çalışıyosun Allah sabır versin sana bi hamile kaldık gelen gelene:) veya geliyolardıda biz idare ediomuşuz
Gunaydin kizlar gune kabusla uyandim dr bebegibin kalbi yavas atiyo yuru de dussun diyo cok agliyorum allah korusn
ayyyy canım napdın nerelerdesin sen ??? bende seni merak ediyordum inanki...bayadır denk gelmedik seninle...anladıgım kadarıyla hersey yolunda :) cok sevindim canım...bendede simdilik hersey yolunda galiba yani en azından gecen hafta persembe doktora gitmisdim bebegin iyi demisdi...ama benimde piskolojimi bozan su belirtiler herkesde belirti var bende neden yok cok sacma deme ama kafama takıyorum istedaha önce bir kaybım var ya o bakımdan böyle stess yapıyorum galiba...senin hamilelgini nasıl geciyor ??? varmı bir belirtiler felan??
dü annemle konuşuyoruz dioki kızım diyo siz çok çok iyisiniz dio biz neler neler yaptık hamileyken dio hatta amcamın hanımı dogum sancısı tutmuş bagımız var bizim yaprak toplanıyomuş dioki hem sancı çekti hem yaprak topladı akşamada dogum yaptı dio keşke bizde cahil olsaydık yaa her altı biliyoruz elimizin altında internet korku evham korktugumuzda başımıza geliyo malesef
canımm hoşgeldinnn oh oh maşallah kolaylamısın işlerii allah yardımcın olsun sonuçların çıkıncada hayırlı haberler ver bize burda hersey bıraktıgım gibi hala evhamlıyızheeeeeeeeeeeey güzel anne adaylarım,nasılsınız??
malum,bileniniz var haber vermiştim 2 haftadır yoktum buralarda,çok nadir uğradım ama telden girdiğim için yetişemedim40 küsür sayfa ilerlemiş sanırım,öyle gördüm..
tek tek geçmişe bakamadım,yeni gelenler olduysa eklenmek isteyenler varsa tekrar yazsınlar lütfen..hatta tekrarlıyorum,özel msj atanlarınkini gözden hiç kaçırmıyorum
ben yeni umutlarla geldim 2 hafta sonra...
2.düşüğümünde ardından kontrolüm oldu ve doktorum herşeyin normale döndüğünü,rahiminde normal olduğunu söyledi..sonra araştırma için bi dolu test istendi tam 20 tane benden,1 tane eşimden..16 tanesini yaptırdım,4 tanesi kaldı..özel hastanede yaptırmaya kalksam en uygun fiyat veren 2071 tlo yüzden devlet hast de (Zeynep Kamil'de) yaptırdım..yaptırdım diyorumda,o da ayrı bi dertti,Allah zorunlu olarak devamlı oraya gidenlere yardım etsin,çok zor..tüm günün orda geçiyo,stres oluyosun..herşey bi yana ilgi alaka yok,sen koşturuyosun herşeye..düzgün açıklama yapan yok..rezalet yani!! bide elimde yapılcak testler listesiyle gittim ya,doktor yazmak istemiyo..yok 2 düşük azmış,yok 7.haftada olmuş erkenmiş ıvır zıvır,neler yaşıyoruz soran yok..zar zor farklı doktor o bu derken 16 tanesini yaptırabildim şükür..sonuçlar 1 ayda toplancak,onları bekliyorum şimdi..
sizler nasılsınız?var mı yeni gelişmeler,bebişlerimiz nasıl bakalım?
evli_mutlu_huzurlu canım özellikle sen nasılsın?
anlatın
heeeeeeeeeeeey güzel anne adaylarım,nasılsınız??
malum,bileniniz var haber vermiştim 2 haftadır yoktum buralarda,çok nadir uğradım ama telden girdiğim için yetişemedim40 küsür sayfa ilerlemiş sanırım,öyle gördüm..
tek tek geçmişe bakamadım,yeni gelenler olduysa eklenmek isteyenler varsa tekrar yazsınlar lütfen..hatta tekrarlıyorum,özel msj atanlarınkini gözden hiç kaçırmıyorum
ben yeni umutlarla geldim 2 hafta sonra...
2.düşüğümünde ardından kontrolüm oldu ve doktorum herşeyin normale döndüğünü,rahiminde normal olduğunu söyledi..sonra araştırma için bi dolu test istendi tam 20 tane benden,1 tane eşimden..16 tanesini yaptırdım,4 tanesi kaldı..özel hastanede yaptırmaya kalksam en uygun fiyat veren 2071 tlo yüzden devlet hast de (Zeynep Kamil'de) yaptırdım..yaptırdım diyorumda,o da ayrı bi dertti,Allah zorunlu olarak devamlı oraya gidenlere yardım etsin,çok zor..tüm günün orda geçiyo,stres oluyosun..herşey bi yana ilgi alaka yok,sen koşturuyosun herşeye..düzgün açıklama yapan yok..rezalet yani!! bide elimde yapılcak testler listesiyle gittim ya,doktor yazmak istemiyo..yok 2 düşük azmış,yok 7.haftada olmuş erkenmiş ıvır zıvır,neler yaşıyoruz soran yok..zar zor farklı doktor o bu derken 16 tanesini yaptırabildim şükür..sonuçlar 1 ayda toplancak,onları bekliyorum şimdi..
sizler nasılsınız?var mı yeni gelişmeler,bebişlerimiz nasıl bakalım?
evli_mutlu_huzurlu canım özellikle sen nasılsın?
anlatın
Sen yanlış olanı yapıyorsun misacım, sen beylerin ellerine vereceksin tabakları, sildireceksin masayı, yıkattıracaksın bulaşıkları benim ağrım var kusuruma bakmayın artık diceksin. Bak bakim bi daha aynı densizliği yapabiliyorlar mı :) Bunun hassaslıkla ilgisi yok sonuna kadar haklısın
Canım yazık bi bakıon aa salata falan diolar bekar erkek çok perişan oluo bide iş yaptırsam bunları yiyebilirsiniz ama çalışın der gibi Allah razı olsun diolar insan üzülüo erkeğin bekarlığıda bi yere kadar sultanlık, annesi yoksa başında bakamıo kendine bide buaşığımı yıkayın denmio yani:) benim kızdığım benimkinin bana sormadan misafir çağırmaı bazen ağrın oluo miden buanıo plansız misafir mahvedio şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?