2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kısmet canım kısmetten öteye gidemezsin
bu ne sabırsızlık
bak bana ne sabır var bakta örnek al biraz

Kimse ona bişey demedi o üstüne alındı dedimki 5 yıl öncesini paylaşmayın dediğim pasam çok üzgündü anlattıkça kendide üzülüodu oda haklısın dedi zaten şuan kızcağızla canciğer kuzu sarmasıyız anlatsa yine derdini dinlerim karnında bebeği var üzülmesini üzülmeyi istemiyoruz ki büyük bi olgunlukla karşıladı söylediklerimizi ben evli mutlu hakkında bişi demedim profilime gir oda arkadaş listemdedir girmek istemiyosanda girmezsin herşey yanlış anlaşılıosa bu hassas bi dönemde olduğumuzdandır ben evli mutluyu çok seviom çokda dua ettim ona pasamıda çok seviom günlerdir sohbet ediyoruz evli mutlu huzurlu buraya girmiosa kırıldığı için değildir ben ona izah ettim zaten bazen bişeyleri yazarken iki kere düşünmek gerekiyor şuan kimi kime şikayet ediosan adıyla yaz hala ısrar ediyorum kimseyi kıracak bişeyden bahsetmedim özellikle şuan hamile olup geçmiş acılarımızı çok anlatmayalım kötü günleri unutalım dedim yok bundan sonra nerde olumsuzluk paylaşıcam felaket tellalı olurum istersen

beni güldürdünya allahta seni güldürüsn öyle bir yazmışsında vallahi yaşadım o olayıbenimkide tersi düşük riskim var diye kimse kapımı açmıyor korkudan benle bebegim öcüya
bende dünyanın testini verdim yakladık 40 tüpaltan aletlerle baklımalarımda cabası sabah gittik eşimle çapaya saat 8 yoktu ordaydım akşam 6 eve geldim pestilim çıkmıştı allahım yardımcın olsun

vallahi korkulur senden he sen ne şeker şeysin öle aslında dogru diyorsun önceleri eşime bir iş diyiyim laf ede ede yapardı şimdi agzımdan çıksın adam uçuyorneden riskli gebelik geçiriyorum şu erkekler hamileyken iyi davranıyorlarya keske herzaman böyle davransalar ama nerde

canım çoğu hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyo, moralini yüksek tut taktıkça takarsın yoksa

vallahi korkulur senden he sen ne şeker şeysin öle aslında dogru diyorsun önceleri eşime bir iş diyiyim laf ede ede yapardı şimdi agzımdan çıksın adam uçuyorneden riskli gebelik geçiriyorum şu erkekler hamileyken iyi davranıyorlarya keske herzaman böyle davransalar ama nerde[/QUOTE]

:)) canım seninkinin maşallahı var benimki ayakçı ay canım yorulma sen kalkma der akşam yaklaşır ne yiycez der:) yapsana işte ama yok beyfendi yorgunmuş bugün benimkini ses yarışmasına soktuk birinciye 3 milyar para veriolarmış finale kaldı bakalım bişey çıksa bari çatır çatır yerim valla gaza getiriom şuan onu adam bozlak söyleyecekmiş:)) aman çocuk gibi bu erkek milleti onların yaptığı iş orda kalsın çorapları koridorda gezer:) kendine baksın şuan bana yeter evi dağıtan ben değilimki

Merhaba canım negüzel tanıdık birini görmek burda :)) bende belirti olarak acıkınca mide ağrısı oluyo o yüzden yiyiyorum ve çok kilo alıyorum( bide şekerim yüksek çıktı normalde 6. Ayda yapılan şeker yüklemesi testi bana şimdiden yapıldı ve biraz yüksek çıktı şimdi dikkat ediyorum. Bide bu enfeksiyon var bakalım hayırlısı . Senin ne kadar oldu kaç haftalık oldu

:)) canım seninkinin maşallahı var benimki ayakçı ay canım yorulma sen kalkma der akşam yaklaşır ne yiycez der:) yapsana işte ama yok beyfendi yorgunmuş bugün benimkini ses yarışmasına soktuk birinciye 3 milyar para veriolarmış finale kaldı bakalım bişey çıksa bari çatır çatır yerim valla gaza getiriom şuan onu adam bozlak söyleyecekmiş:)) aman çocuk gibi bu erkek milleti onların yaptığı iş orda kalsın çorapları koridorda gezer:) kendine baksın şuan bana yeter evi dağıtan ben değilimki[/QUOTE]

he vallahi benimkinin maşşallahı var sorma bu saat oldu gelmedi karnım acıktı kalkayım yiyourm dedim tek yemiyim benimkine cevzi fındık meyve yediriidm emme yemegin tadını tutarmı canım makarna istiyor amma velakşin kilo yapar diye yiyesim yok
eşinmi ses yarışmasına girdi amamın allahını seversen parayı kazansın ban gel birlikte yiyelim

canım çoğu hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyo, moralini yüksek tut taktıkça takarsın yoksa

Doğru diyosun canım hormonlar bazen tavan yapıo nezaman canım sıkkın olsa adamın herbişeyi batıo bana şu dönem şuan iyiyiz oturmuş pineklioz kocayla hormonlarıma sahip çıkmam lazım:))

he vallahi benimkinin maşşallahı var sorma bu saat oldu gelmedi karnım acıktı kalkayım yiyourm dedim tek yemiyim benimkine cevzi fındık meyve yediriidm emme yemegin tadını tutarmı canım makarna istiyor amma velakşin kilo yapar diye yiyesim yok
eşinmi ses yarışmasına girdi amamın allahını seversen parayı kazansın ban gel birlikte yiyelim [/QUOTE]

Aman nolucak ye makarnanı canım bidamı gelcez dünyaya ben fesleğenli bi sos yaparım çok güzel olur yakın olsak gelir yapardım:))

Girdi bakem kurusa fidanın güllerin nerde adlı parçayı seslendirdi:)) kaymakamlık yapıomuş dünki bekarlar arasında jüridende biri vardı tam zamanında yemeklemişiz yani o teşvik etti zaten torpilliyiz yani:)) dedim benimkini birinci yapın size halil ibrahim sofrası kurucam:)

Ay gidemde benimkine patatesli yumurta yapim bende bizim akşam yemeği fix menümüzdür:))

nolduki egumus evli mutlu ya:26::26:

Son düzenleme:

pufpufum hoş geldin.senin adına çok sevindim canım.sen yinede netten bak ara ara sonuçlara .çoğu testler gün içinde çıkıyor.bana tüp bebek için yapılan testler 2 hafta dendi ogün içinde çıkmıştı halbukidoktor ne anlar senin hissettiklerinden.sen peşinde ol canım.dualarım senınle umarım çabuk biter işlerin

Aman nolucak ye makarnanı canım bidamı gelcez dünyaya ben fesleğenli bi sos yaparım çok güzel olur yakın olsak gelir yapardım:))

Girdi bakem kurusa fidanın güllerin nerde adlı parçayı seslendirdi:)) kaymakamlık yapıomuş dünki bekarlar arasında jüridende biri vardı tam zamanında yemeklemişiz yani o teşvik etti zaten torpilliyiz yani:)) dedim benimkini birinci yapın size halil ibrahim sofrası kurucam:)

Ay gidemde benimkine patatesli yumurta yapim bende bizim akşam yemeği fix menümüzdür:))[/QUOTE]

genede kıyamaz kocasınagitte yap bakalım benimkide gelsin yoldaymış mercimek çorbam var yumurtalı taze fasülye kavurucam temem

egumus evli mutlu ile ilgili söylenen kırıcı bir söze rastlamamıştım..eğer öyle bir durum varsa üzülürüm..

hoş geldin pufpuf..Allah yardımcın olsun,inşallah çok yakın zamanda tekrar güzel haberler alırsın,alırız..

merhaba beni ekleyebilir misin,

ilk bebek,
yaş 34
1 nisan
ankara
6 ocak inşallah

ya kızlar doktora gittiğiniz zaman eşinizi yanınıza alıyorlar mı,

benim eşim daha hiç goremedi,
ultrason kağıdını gosteriyorum şöyle bir bakıyor,
hiç sanki çocuğu mu olacak, olmayacak mı sanki pek heyecanlanmıyor
bende diyorumki sen gormedin onu, kalbini dinlemedin alışamadın o yüzden boylesin, o da ne alakası var gorsem nolacak filan diyor ama eminim gorse boyle olmaz,
sizce?

O söz söyleyenlerden biride bendim ki ısrarla ocak annelerinin tabiki sıkıntılarını düşük yada benzeri tehlikelerini burada paylaşacağını ( ki bende yaşıyorum o sıkntıyı)söyledik. ancak bazı arkadaşlarımızın geçmişe yönelik yaşadığı olayları tekrar tekrar anlatmasının hepimizi çok üzdüğünü belirttik.Hepimiz düşük tehlikesini 12 .haftaya kadar diye bilirken pasaam arkadaşımızın yaşadığı olumsuzluğu duyunca herkes korktu çekindi.Aynı şekilde pasamda çok üzülüyordu bu minik ricadan sonra bence onunda morali düzeldi şimdi daha güzel daha umutlu cevaplar yazıyor ... Herkes çok zor dönemden geçtiği için elbet alınganlık gösterenler olacaktır.Ancak kendi adıma tekrar tekrar söylüyorum evli mutlu yada yeni bebeğini kaybetmiş hiçbir arkadaşımızı düşünerek yazmadım ben o yazıyı sadece geçmişin çok anlatılmasından tedirgin olduğumuzu belirttik.Birilerini bilmeden kırdıysam affola ancak yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum

Hayırlı olsun bebeğin.
Evet eşim muayene sırasında yanımda oluyor, doktor özellikle çağırıyor.
Eşlerin de görmesi lazım bence, o heyecanı tatmalılar.
Kesinlikle görünce çok farklı oluyor. Bir dahaki muayenende çağır bence, istemezse zorla tut elinden :)

Benim önceki yazdığım ilk mesaj:

Bebeklerini kaybedenlere Rabbim sabır versin manevisseym canım çok sevindim kocaman olmuş seninki maşallah 3 cm oyy çilek tanesi kadar allah sağlık versin bebişine canım ,,,kızlar ya ne bu böyle olumsuzlukları paylaşmayın nolursunuz okudukça biz yeni anneler korkudan rahat edemioz insan hep önüne bakmalı Allahım bizi sevdikleriyle imtihan etmesin düşük yaşayanlar var evlatlarını kucağına alamadan bi kere görüpkaybedenler var okudukça mahvoluyoruz burda ben 3 aydan sonra düşük tehlikesi geçer biliodum şimdi 5 aydada bebeğime bişi olabilir iye düşünmeye başladım anne olmak hamilelik en hassas olduğumuz dönem burda bayanın birinin bebeğinin kalbi durdu bende daha kalp atışı dinlemeye bile gitmemiştim hamile olduumu duyunca başladı ağlayarak kürtajını anlatmaya ( günde gittiğim bi bayan anlattı aramızda limoniydi Allah yardımcısı olsun yinede)iinanın kzlar mahvoldum ben kaldıramıyorum artık çok üzülüyorum bide elimizden birşey gelmio acaba aynı şey bizimde başımıza gelecekmi diye endişe etmeye başlıyoruz diğer kızları bilmiom ama ben bu yüzden çok gerildim tamam insan içinde tutamıo ama burda daa çiçeği burnunda hassas anneleriz kendimi diğer arkadaşlardan tenzih ediyorum bu benim fikrim ama okuduğum düşük ikayeleri beni üzüyor aynı zamanda bana yeni tutunmaya çalıan bebeciğimide paylaşmazsanız sevinirim burda başka bi bölüm var bunun için ocak annelerinin acılarını dinleriz ama şimdi ESKİ ACI GEÇMİŞTEN burda bahsetmek diğer anneleride üzüyor yanlışsam düzeltin kimseyi kırmak istemem

Pasama yazdığım cevap:
Canım inan seni kırmak için söylemedim sadece sen dğil hekes diyo işte şöyle oldu şu yüzden kaybettim falan diye mesela burda kanaması olan arkadaşlar var onlarada moral vermek gerekio ama biri çıkıo benim zamanında kanamam oldu ben kaybettim bebeğimi derse o anne nasıl uyuyacak gece veya benim ikizime şöyle oldu aman dikkat derken aslında o kız kalpten gidio korkudan burda insan acısını paylaşmasa ne anamı var bu forumda konuşmanın sadece hassas bir dönem geçiriyoruz ve elimizden birşey gelmio allaha emanet bebeklerimiz yoksa acını çok iyi anlıyorum çok iyi anladığım için çok üzülüyorum işte rabbim yardımcın olsun canım

Handetaya yazdığım cevap:

Canım bende acemi bi anneyim ilk gebeliğim yeni evliyim beş ayın sonunda oldu bebeğim ve uzakta gurbetteyim korkuyorum işte pıhtılaşma mesela bendede olabilir nerden bileyim daa önce hamile kalmadım yani şu olumsuz paylaşımları görünce psikolojim bozuluo evimin bile huzuru kaçıo e buraya girmesem heycanımı kimle paylaşiyim benim burda sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım var onlara hamile olduumu ile söylemedim üzülmesinler diye biraz empati kurmak gerek yeni anneyiz ben artık kaldıramıyorum geçmişteki kötü anıları paylaşmayalım lütfen bana destek verdiğin için sağol canım kendimi suçlu issettim çünki kimseyi kırmak değildi niyetim

Menevisseyme yazdığım:
Doğru diosun canım burda derdini sıkıntısını paylaşan herkesi öyle iyi anlıyorumki belki bende yaşasam burda yazıp paylaşıcam sizle ama işte elimde değilki üzülüyorum öyle hayal ediyorum çok üzülüyorum burda okuyup ağlayanlar korkup dra koşanlar var herkesde benim gibi eminim ben düşük sayfasına giremiom mesela bi kaç kez girdim kendimi drda buldum hassasız can taşıyoz bi yandanda yazdığım için suçlu hissettim kendimi çünki çok zor bişi nebiliyim acı paylaşınca azalıyoda burda yeni hamişler pimpirikli bizi hoş görsünler rabbim herkesin sıkıntısını dindirsin

EVLİ MUTLU HUZURLUNUN bana ve Handetaya verdiği cevap:

Kusura bakmayın kırdık, üzdük sizleri. İçinize korku düşürdük. Sadece buranın hem üzüntü, hem sevinç paylaşılan bir ortam olduğunu düşünmüştüm. Haklısınız evet kötü olayları duymak insanı üzüyor ama bu sadece forumla alakalı birşeymi sizce. İnternette başka bir siteye hiçmi girmiyorsunuz. Yada çevrenizden hiç olumsuzluk duymuyormusunuz. Bende hamileydim bende çok olumsuzluklar okudum. Ama elimden geldiğince arkadaşlarımın yanında olmaya çalıştım, onların hallerini anlamaya çalıştım. Rabbim kimsenin başına vermesin, kimseye bu acıları yaşatmasın ama yaşayanlar beni iyi anlar. Ailemle, çevremle konuşamazken buraya gelip içimi dökünce rahatladığımı hissettim ben. Biraz olsun desteğinizi hissedince iyi olduğumu hissettim. Çünkü onlarda anne adayı beni en iyi onlar anlar dedim. Kendi içimi rahatlatırken sizlerin rahatını bozduğum için özür dilerim. Çaresiz kaldığını hissetmek, paylaşacak birilerini aramak inanın çok kötü. Forumda konu konu gezer oldum. Acaba aynı şeyleri yaşayan birileri varmı, acaba onlar ne yapmışlar diye. Birisi anlatsada ben de dinlesem diye bakınıp duruyorum. Ateş sadece düştüğü yeri yakıyormuş, ne doğru söz. Neyseee...

Bu zamana kadar vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Daha fazla rahatsızlık vermek istemem. Hoşcakalın ocak anneleri...

Benim evli mutlu huzurluya cevabım:

Canım sen niye üstüne alındınki benim veya diğer kızların yarın başımıza ne geleceği belli değilki tabiki burda paylaşıcaz ben sadece geçmişte olan kötü anıların tekrar burda paylaşılmasının anne adaylarını üzdüğünü yazdım iki yıl üç yıl önce yaşanılan şeylerin biz yeni hamilelerle paylaşılmasının korkuya neden olduunu söyledim orkide arkadaşım diğerleri gerildi seninle aynı zamanda hamile kaldık burda kanaması olanda yazıyor midesi bulananda düşük tehlikesi olanda yazıyor şu an hamile olanların nasıl düşük yaşadıklarını uzun uzadıya yazmalarından etkileniyoruz sadece veya a benimde kanamam vardı sonra düşük yaptım gibi... o kanaması olan kız nasıl uyuyacak o zaman, herkesin hamileliğinde özel şeyler oluyor ben bu yüzden biraz hassas davranalım dedim ki ateş düştüğü yeri yakar evet ama Allah biliyor ben sana günlerce dua ettim yine ederim seni kırmak istemedim
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Yorumsuz gerçekten tekrar ediyorum birşey yazarken okuyup karar verin kimseyi kırmak istemediğimi yüz kere söyledim evli mutlunun adını dahi ağzıma almadım yazarken aklıma bie gelmedi sadece olumsuz konuşmayalım kanaması olana olumsuz şeyler söylemeyelim dedim geçmiş geçmişte kalmış 5 10 yıl önceki olumsuzluğu şuan hamileyken aylaşmayalım dedim bundan sonra nerde olumsuzluk nerde kötü düşünce bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…