hahhah bencede yanii :) madem bu kadar beklemissiniz 3-4 hafta daha bekle ögrenirsin cinsiyetini :)) saka maka ihmal etme yinede en kısa zamanda git...gerci cok sükür iyisin sikayetin de yok sorunda yokdur...zaten iyi olmasan bence bu kadar gec kalmazdın...hersey yolunda demek cok sükürrrr....bu hafta gidersen iyi haberlerle gelirsin İNSALLAH...bende düsünüyorum persembe gitsemmi diye ama doktor 10 gün sonra gel demisdi yani haftaya pazartesi gitmeliyim aslında...ama ister her hafta gitmek istiyorum
Canım merhaba,hersey yolundaymış sevindim. EVLİMUTLU topicten ayrıldı.. arkadaşımın kalbini kırdılar.. Neymiş bebek kayıplarını paylaşmayın moralimiz bozuluyor vs yazılınca topicte çok üzüldü ve gitti.. ben de çok girmek istemiyorum sırf bu yüzden..
Önümüzdeki iki pazarım dolu şu an çıldırtcaklar beni en sonunda.
Valla önceden böyle değildi. Pazar günleri ayaklarımı uzatıp film izlerdim eskiden. Rahat rahat gezerdim. Bebeği ziyaret ediyorlarmış, bebeği görüyorlar sanki. Dayıyorum ben de herkese albümü. Bakın bu benim kesem, burda 7 haftalık diye anlatıyorum, bakıyorlar şaşkın şaşkın :)
Madem bebeği görmeye geliyorlar görsünler değil mi? :)
Baya sevenimiz varmış ama maşallah diyim yine de misafir iyidir. Birer hafta ara verseler en azından daha iyi olacak ama.
Ha bir de dünkü olayı anlattım bugün ofiste, kimse haklısın demedi. Herkes "e tabii hassassın" dedi. Nasıl yani, haklıyım bence, hassaslıkla ilgisi yok ki :)
bende dünyanın testini verdim yakladık 40 tüpheeeeeeeeeeeey güzel anne adaylarım,nasılsınız??
malum,bileniniz var haber vermiştim 2 haftadır yoktum buralarda,çok nadir uğradım ama telden girdiğim için yetişemedim40 küsür sayfa ilerlemiş sanırım,öyle gördüm..
tek tek geçmişe bakamadım,yeni gelenler olduysa eklenmek isteyenler varsa tekrar yazsınlar lütfen..hatta tekrarlıyorum,özel msj atanlarınkini gözden hiç kaçırmıyorum
ben yeni umutlarla geldim 2 hafta sonra...
2.düşüğümünde ardından kontrolüm oldu ve doktorum herşeyin normale döndüğünü,rahiminde normal olduğunu söyledi..sonra araştırma için bi dolu test istendi tam 20 tane benden,1 tane eşimden..16 tanesini yaptırdım,4 tanesi kaldı..özel hastanede yaptırmaya kalksam en uygun fiyat veren 2071 tlo yüzden devlet hast de (Zeynep Kamil'de) yaptırdım..yaptırdım diyorumda,o da ayrı bi dertti,Allah zorunlu olarak devamlı oraya gidenlere yardım etsin,çok zor..tüm günün orda geçiyo,stres oluyosun..herşey bi yana ilgi alaka yok,sen koşturuyosun herşeye..düzgün açıklama yapan yok..rezalet yani!! bide elimde yapılcak testler listesiyle gittim ya,doktor yazmak istemiyo..yok 2 düşük azmış,yok 7.haftada olmuş erkenmiş ıvır zıvır,neler yaşıyoruz soran yok..zar zor farklı doktor o bu derken 16 tanesini yaptırabildim şükür..sonuçlar 1 ayda toplancak,onları bekliyorum şimdi..
sizler nasılsınız?var mı yeni gelişmeler,bebişlerimiz nasıl bakalım?
evli_mutlu_huzurlu canım özellikle sen nasılsın?
anlatın
Sen yanlış olanı yapıyorsun misacım, sen beylerin ellerine vereceksin tabakları, sildireceksin masayı, yıkattıracaksın bulaşıkları benim ağrım var kusuruma bakmayın artık diceksin. Bak bakim bi daha aynı densizliği yapabiliyorlar mı :) Bunun hassaslıkla ilgisi yok sonuna kadar haklısın
Canım yazık bi bakıon aa salata falan diolar bekar erkek çok perişan oluo bide iş yaptırsam bunları yiyebilirsiniz ama çalışın der gibi Allah razı olsun diolar insan üzülüo erkeğin bekarlığıda bi yere kadar sultanlık, annesi yoksa başında bakamıo kendine bide buaşığımı yıkayın denmio yani:) benim kızdığım benimkinin bana sormadan misafir çağırmaı bazen ağrın oluo miden buanıo plansız misafir mahvedio şuan
Aman kocanın yaptığından bi hayır gelmio sözde yapıo benimki üstün körü göstermelik işte bi dr ayarladım ya ankarada bakalım gidince 2 li testi orda yaptırıcam ya çok sıkılıom kızlar ya uzaklık bi yandan bi yandan eşimin muhabbetsizliği adam arkadaşlarıyla iki saat konuşuo beraber bi muhabbetimiz yok bıktım artık kös kös oturuoz konu açıom cevap yok dışarı gidioz oturuoz kafeye muhabbet yok etrafa bakınıoz ben çok konuşkanımdır konuşuyorum bakıyorum karşılık vermio bebekten bahsederim ses yok çıldırıcam artık ya kaynanamla bile daha çok muhabbet edioz telefonda düşünün yani durum ne kadar vahim çok sıkılıyorum söylüyorum kızıyorum olay yaratma yine şımardın diyo sabahtan beri balkona çıktı sigara içio sırasıyla tüm arklarını arayıp sohbet edio eve gelio intden gazete okuo yine ses yok öf bıktım ya şimdide uyuyo sıkıldım resmen içbi ortak yanımız yok tavla atmaz muhabbet etmez varsa yoksa lig tv sporu kası bıktım kızlar çok dolmuşum tamam dio yine aynı iltifat yok seni seviyorum yok anca bi yüzümü okşarsa işte çok daraldım çok evden yanından kaçasım var ramazanda oruçda tutmicam annemlere gidicem ya gerçekten çekemiyorum şimdiden kardeşiyle pes oynayacak spor merk gitcek adamın hayalleri belli bana gelmiş şimdi gel dışarı çıkalım yemek yiyelim falan dedi yok dedim arabada bile müzik açık konuşmadan gidiyoruz heryer sıkıcı bu adamla çekemiyorum varya bunaldım( çocuğum olursa belki o dert ortağım sırdaşım olur işte kimseden fayda yok bana (
ayyyy canım napdın nerelerdesin sen ??? bende seni merak ediyordum inanki...bayadır denk gelmedik seninle...anladıgım kadarıyla hersey yolunda :) cok sevindim canım...bendede simdilik hersey yolunda galiba yani en azından gecen hafta persembe doktora gitmisdim bebegin iyi demisdi...ama benimde piskolojimi bozan su belirtiler herkesde belirti var bende neden yok cok sacma deme ama kafama takıyorum istedaha önce bir kaybım var ya o bakımdan böyle stess yapıyorum galiba...senin hamilelgini nasıl geciyor ??? varmı bir belirtiler felan??
vallahi korkulur senden he sen ne şeker şeysin öle aslında dogru diyorsun önceleri eşime bir iş diyiyim laf ede ede yapardı şimdi agzımdan çıksın adam uçuyor neden riskli gebelik geçiriyorum şu erkekler hamileyken iyi davranıyorlarya keske herzaman böyle davransalar ama nerde
canım çoğu hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyo, moralini yüksek tut taktıkça takarsın yoksa
:)) canım seninkinin maşallahı var benimki ayakçı ay canım yorulma sen kalkma der akşam yaklaşır ne yiycez der:) yapsana işte ama yok beyfendi yorgunmuş bugün benimkini ses yarışmasına soktuk birinciye 3 milyar para veriolarmış finale kaldı bakalım bişey çıksa bari çatır çatır yerim valla gaza getiriom şuan onu adam bozlak söyleyecekmiş:)) aman çocuk gibi bu erkek milleti onların yaptığı iş orda kalsın çorapları koridorda gezer:) kendine baksın şuan bana yeter evi dağıtan ben değilimki
Canım merhaba,hersey yolundaymış sevindim. EVLİMUTLU topicten ayrıldı.. arkadaşımın kalbini kırdılar.. Neymiş bebek kayıplarını paylaşmayın moralimiz bozuluyor vs yazılınca topicte çok üzüldü ve gitti.. ben de çok girmek istemiyorum sırf bu yüzden..
heeeeeeeeeeeey güzel anne adaylarım,nasılsınız??
malum,bileniniz var haber vermiştim 2 haftadır yoktum buralarda,çok nadir uğradım ama telden girdiğim için yetişemedim40 küsür sayfa ilerlemiş sanırım,öyle gördüm..
tek tek geçmişe bakamadım,yeni gelenler olduysa eklenmek isteyenler varsa tekrar yazsınlar lütfen..hatta tekrarlıyorum,özel msj atanlarınkini gözden hiç kaçırmıyorum
ben yeni umutlarla geldim 2 hafta sonra...
2.düşüğümünde ardından kontrolüm oldu ve doktorum herşeyin normale döndüğünü,rahiminde normal olduğunu söyledi..sonra araştırma için bi dolu test istendi tam 20 tane benden,1 tane eşimden..16 tanesini yaptırdım,4 tanesi kaldı..özel hastanede yaptırmaya kalksam en uygun fiyat veren 2071 tlo yüzden devlet hast de (Zeynep Kamil'de) yaptırdım..yaptırdım diyorumda,o da ayrı bi dertti,Allah zorunlu olarak devamlı oraya gidenlere yardım etsin,çok zor..tüm günün orda geçiyo,stres oluyosun..herşey bi yana ilgi alaka yok,sen koşturuyosun herşeye..düzgün açıklama yapan yok..rezalet yani!! bide elimde yapılcak testler listesiyle gittim ya,doktor yazmak istemiyo..yok 2 düşük azmış,yok 7.haftada olmuş erkenmiş ıvır zıvır,neler yaşıyoruz soran yok..zar zor farklı doktor o bu derken 16 tanesini yaptırabildim şükür..sonuçlar 1 ayda toplancak,onları bekliyorum şimdi..
sizler nasılsınız?var mı yeni gelişmeler,bebişlerimiz nasıl bakalım?
evli_mutlu_huzurlu canım özellikle sen nasılsın?
anlatın
he vallahi benimkinin maşşallahı var sorma bu saat oldu gelmedi karnım acıktı kalkayım yiyourm dedim tek yemiyim benimkine cevzi fındık meyve yediriidm emme yemegin tadını tutarmı canım makarna istiyor amma velakşin kilo yapar diye yiyesim yok
eşinmi ses yarışmasına girdi amamın allahını seversen parayı kazansın ban gel birlikte yiyelim
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Cinsiyetimiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seey[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]12 mart[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pufpuff[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 mart[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td]DÜŞÜK[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mecik[/td]
[td]30[/td]
[td]Üçüncü[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]19 mart[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nhrt[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kayseri[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mutluluk_uzak[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazugur[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Düzce[/td]
[td]24 mart[/td]
[td]29 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pretty71[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Rize[/td]
[td]26 mart[/td]
[td]13 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]buschy[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]25 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]cage54[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Yozgat[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]seryybr[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]38[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sango[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fizyo[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Eskişehir[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]28 mart[/td]
[td]30 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AyseColak[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]28 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aymugoksu[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Mardin[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul.can[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Tunceli[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]unlugul[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]notrino[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurvey58[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Sivas[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]akinciyldz[/td]
[td]38[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zizih[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynebnur[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul51[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Niğde[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mat_sen[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysekayra[/td]
[td]20[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]garfielddd[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eerdgn[/td]
[td]33[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]greeneyes87[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]10 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetaylin[/td]
[td]36[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz2010[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Adıyaman/Antalya[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]9 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menevisseyym[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Evli_Mutlu_Huzurlu[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]DÜŞÜK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]misaaaa[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Iğdır[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MorTutkusu[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Erzincan[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sahil2185[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hafsa23[/td]
[td]28[/td]
[td]Üçüncü[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deryadeniz8380[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Nevşehir[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tutku2012[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]iklim[/td]
[td]25[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alisya01[/td]
[td]30[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cikolta[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ttmm[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Hakkari/İzmir[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]juuliieet[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalot[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilepis[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaflower[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suus[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Kırıkkale[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]crocus55[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Samsun[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kütahya[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran88[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyanill[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Van/Ankara[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sifresiz[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dendenn[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15 nisan[/td]
[td]21 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smallbird[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]azrasercem[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]21 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]susev[/td]
[td]27[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mardin/İzmir[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minnakkkedi[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilscream[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alya35[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Erzurum/İzmir[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ben066[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Iwanttobaby[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Konya[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kimse ona bişey demedi o üstüne alındı dedimki 5 yıl öncesini paylaşmayın dediğim pasam çok üzgündü anlattıkça kendide üzülüodu oda haklısın dedi zaten şuan kızcağızla canciğer kuzu sarmasıyız anlatsa yine derdini dinlerim karnında bebeği var üzülmesini üzülmeyi istemiyoruz ki büyük bi olgunlukla karşıladı söylediklerimizi ben evli mutlu hakkında bişi demedim profilime gir oda arkadaş listemdedir girmek istemiyosanda girmezsin herşey yanlış anlaşılıosa bu hassas bi dönemde olduğumuzdandır ben evli mutluyu çok seviom çokda dua ettim ona pasamıda çok seviom günlerdir sohbet ediyoruz evli mutlu huzurlu buraya girmiosa kırıldığı için değildir ben ona izah ettim zaten bazen bişeyleri yazarken iki kere düşünmek gerekiyor şuan kimi kime şikayet ediosan adıyla yaz hala ısrar ediyorum kimseyi kıracak bişeyden bahsetmedim özellikle şuan hamile olup geçmiş acılarımızı çok anlatmayalım kötü günleri unutalım dedim yok bundan sonra nerde olumsuzluk paylaşıcam felaket tellalı olurum istersen
merhaba beni ekleyebilir misin,
ilk bebek,
yaş 34
1 nisan
ankara
6 ocak inşallah
ya kızlar doktora gittiğiniz zaman eşinizi yanınıza alıyorlar mı,
benim eşim daha hiç goremedi,
ultrason kağıdını gosteriyorum şöyle bir bakıyor,
hiç sanki çocuğu mu olacak, olmayacak mı sanki pek heyecanlanmıyor
bende diyorumki sen gormedin onu, kalbini dinlemedin alışamadın o yüzden boylesin, o da ne alakası var gorsem nolacak filan diyor ama eminim gorse boyle olmaz,
sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?