2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
eveeet klomen de yumurta sayısını artırdığından çoğul gebelik ihtimalini artırıyor. sağlıcakla atlatırız bu günleri inşallah

Allah isteyen herkese versin çok güzel bi duyguymuş :) Çevremde çok ikiz annesi arkadaşım var şu 3 ayı bi atlatalım bol bol bilgi paylaşımı yaparz karşılıklı.

hoş geldin hayırlı olsun canııım

benim eşim doğu görevinden muaf af çıkmış onun atandığı sene 2008de. ilk yeri düzce 5 yıldan beri burda yıllık 10 puan alıyor. bizimki hayal kuruyor işte. gecen sene abisi 113 puanla tarsusa gitti:)

sağol canım.canım onlar kendi kısmetiyle rızıklarıyla geliyorlar. benim hiç istemediğim bir dönemde hamile kaldım. 2 senelik evliyim 2 sene daha düşünmüyordum. ve kazayla derler ya öyle oldu.hemde çikolata kisti olan biri olarak. eşimle kısmeti varmış dedik.

hoşgeldin canım.hayırlı olsun inşşlah bebeklerimizi sağ salim kuçağımıza alırız:)

Saol canım inan kader ksmet ben bir sene okul önc öğrtmnliği okudum evlilik yüzünden kaydımı sildirdim olmayınca olmuyo işte şimdi açıktan okuyorum rabbim emeğin karşılığını boş bırakmaz eşinde gönlüne göre bir işe girer inşallah Allah yardımcımız olsun hayat hiç toz pembe değil yaşayıp gidioruz işte rabbim önce sağlık versin de ummadığımız kapılar açılır zamanla

benim yüzümdenmi arkadaşımız gitti acaba herkezin kendine göre dertleri var kızlar bende haliyle düşünemedim sonra düşündüm geri gelmedi yazdıgım artık diyorumya karnımdakine haksızlık yapmak istemiyorum aslında önce okudugum zaman çok kırıldım agladım bile sonra düşündüm neden böyle yazdı bu kız haklıydıda bazılarının psikolojisini bozmam ne hakkım vardı düşünemedim cahil deyin yanan bir annaın yüregi deyin ne derseniz deyin işte

yarın allah nasip ederse saat 1 gibi kkdan arkadaşlarla buluşucaz rahim agzı topiginden ben randevuyu 18 aldım diye hepsi o güne aldı peş peşe randevularımızardacık yandı ordan sonra cafeye gidicez artık neler kaynatırız bilemiyorum sonra evime dönerim işşallah yarın yavrumu görürüm kalp atışlarınıda benide listeye koyarsınızçok heyecanlıyım bugün nasıl uyuyup sabahı nasıl yapcam :18::18:jelibonumu görücem çok özledim allahım kocaman olmuştur degilmi hayali bilem gzüel allahım evladımın acısını ban göstermesin işşallah kızlar bana dua edin gelir gelmez yazarım işşallah eşimden fırsat bulursam tabegidiyimde uyumaya çalışıyım allahım 3 gebelik geçiridm bu gebeligim sanki ilk gibiallahım hevesimi kursagımda bırakmasın işşallah
kızlar benim yüzümden arkadaşımız gittiyse inanın çok üzülürüm

Senin yüzünden niye gidiomuş zaten canı sıkkındı arkadaşın pufpuf arkımız da bebeğini kaybetti oda girmiyo herzaman inşallah onuda herdaim görmek istioz burda evli mutlunun canı sıkkındı alıngan ve üzgündü üstüne alındı msj attım dönmedide sana demedik dedim ama bilmiom burası belkide canını acıtıodur sonuçta aynı zamanlarda hamile kalmıştık ben hep şunu diyorum hiç biey dünyanın sonu değil Rabbim aldıysa yine verir bak sen işte Rabbim hep yanında inşallah Allah yukarda içindeki o küçük canın sana tutunmasını öyle çok istiyorumki Allahım 3 tane çocuk versin sana:) ki verecektirde içimdende kız diye geçio:) inşallah yarın sağlıklı bi şekilde görürsün bebeğini bunlara üzülme sen sadece küçük bi yanlış anlaşılma büyüdü gitti ben senide kırmak istememiştim inanki karnındaki bebeğe kadar düşünüyorum burda foruma en çok girenlerdende biriyim çünki hepinizi çok seviyorum bikaç gündür sohbet ediyoruz sen de mutlusun artık hissediyorum yine aynı olacak diye tedirginlikten paylaştığını başından beri hissettim canı veren rabbim yüzüne baksın ben senin herzaman duacınım evli mutlununda ister kırılsın ister girmesin Allahım tez vakitte onada bebeğini nasip etsin bir anne kimseye kötülük düşünemezki öyle yani kız ben seni ayrı bi sevdim çok içtensin ondan paylaşıyosun biliyorum ama hep olumlu olalım bu gece dua edicem sana bebeğin iyi olsunda bunları hiiiç düşünme sen iyigeceler canım haberlerini bekliom

günaydın güzel anneler:)::
nasılsınız?
erken yatıp erken kalkmaya alışmışım.
biraz ders çalışıyım.

canım hoşgeldin tabi ki eşimde geliyor benimle muayene odasına da giriyor almasa zaten dr. değiştiririm..çocuk ikimizin çocuğu değil mi onun görmesinden doğal ne var? üstelik bu heyecanı beraber yaşamak çok güzel benim bi defa gelemedi iş nedeniyle onda bile nasıl üzüldüm.. dr.la konuş eğer almazsa başka dr. araştırın bence..

tabiki görünce daha farklı hissedicek eşinmi girmek istemiyo doktorunmu almıyo benimki giriyo en son gittigimizde agzı kulaklarında ekrana bakıyodu

Allah isteyen herkese versin çok güzel bi duyguymuş :) Çevremde çok ikiz annesi arkadaşım var şu 3 ayı bi atlatalım bol bol bilgi paylaşımı yaparz karşılıklı.

ben ikiz annesi değilim ama ikiz eşiyim =)) çocuklarınız da şanslı olacak çünkü hiç yalnız kalmıyorlar anne karnında bile......... hayattaki en yakınları da ikiz eşleri olacak............... ne güzel.. Allah sağlık versin inşallah

Kızlar bu arada hepinize günaydın... bir daha midem neden bulanmıyor demiyeceğim... dünden beri sürekli bulantı halindeyim gece de birkaç defa kusup zorla uyudum sabah da bulantılarla kalktım yataktan.......iş yerinde daha da zor... Allah yardımcımız olsun...
sizler nasılsınız???

ben buralardayım hoopppp hehehhe
ben şehir dışındaydım,tatile gitmiştik yazdım buraya 2 hafta olmucam diye..ama zorunluluktu benimki,yoksa aranızdayım hala..topiğimizi bırakmaya niyetim yok inş..

evli_mutlu'yla aranızda neler oldu,nasıl konuşmalar geçti bilmiyorum okuyamadım henüz,geçmişede bakmadım..ama olaya dış göz ile bakıcak olursam iki tarafında haklı olduğu yanlar var bence..
sen yada bi başkası diğer anne adaylarını düşünerek biraz daha olumlu şeyler paylaşılsın diyosun ama evli_mutlu'nunda acısı çok yeni,taze..öyle olmasa bile üzgün morali bozuk..aynı şeyleri bende yaşadım,belki daha iyi anlıyorum onu o yüzden ama gruptan çıkması iyi olmamış,üzüldüm açıkçası çok iyi niyetli çokta düşünceli bi kızdı..

kaldı ki sadece iyi şeyler paylaşılırsa nerde kaldı buranın amacı?bence bebeğini kaybetsede bi insanın burda devam etmesi,böyle bi çaba içinde olması ve bunu başarması o kadar güzel ama bi o kadarda zor ki..düşünsene,her geçen gün büyüyo bebişlerimiz ve kaybı olan kişi onları okuyo,sevincinize ortak olurken bi yandan kendi haline üzülüyo..inan çok zor..

neyse..belki bu tercihi ona iyi gelir,ben bi msj atiyim ona..
bence kayıp yaşayan arkadaşlarımızıda dinlemek gerekir,o tarz şeyler paylaşmayın denmesi yanlış gibi geldi bana..

inş. bundan sonra hiç kötü şey olmasın hep iyi şeyler okuyalım

Pufpuffum hoşgeldin canımm konuyu bende biliyorum.. kabul ediyorum kimse kötü bişey olsun amaçlı yazmadı hatta yazan arkadaşların hepsi de biz uzun zaman önce yaşanan kayıpları burada uzun uzadıya paylaşmayın demek istedik yeni olanları değil dedi......... bende tepki gösterenlerden biriydim,,Allah kimsenin başına vermesin....... belki daha önce bende bi kayıp yaşadığım için evli_mutlu_huzurlu yu daha iyi anladım.. kimsenin amacının birbirini kırmak olmadığına ya da tartışma yaratmak olmadığına eminim o yüzden konuyu bende uzatmadım o arkadaşları düşününce onlarında kendi içlerinde kendilerini haklı gördükleri yanlar var.... biraz bu zamanlarda ki alınganlık sürekli tedirginlik hali aslında hepimizde ki..... zaten henüz hiçbirimiz bebeklerimizi kucağımıza almadık sağlıkla,, Rabbim korusun hepsini,,daha önümüzde uzun zaman var. inşallah evli_mutlu_huzurlu da yakın zamanda aramızda olur sürekli girmek üzecekse gelme dedim mesajlaştık ama eminim zamanla toplayacak kendini ocak değil nisan-mayıs annesi olacak inşallah hayırlısıyla Rabbim büyük.... sana da ayrıca teşekkür ederim üzüntüne rağmen bizlere destek olduğun için canımm Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah kısa zamanda hayırlısıylaa

sağol Zuhal'im,teşekkür ederim canım... seviliyosun,biliyosun
anladım az biraz olayı canım,ok..bende bi msj attım cvp verince konuşurum bende..zaten bende eminim,kimsenin amacı kırmak üzmek elbette değildir..sonuçta aynı amaç için burda herkes ve aynı acıyı yaşamasak bile empati yapma yeteneği herkeste var..

aaaay böyle şeyler olmasın bu topikte yaa..
sevinçleride,üzüntüleride paylaşalım..biçoğumuz deneyimliyiz,aktardıkça artcak deneyimler..paylaşılcak..

günaydın...benim azaldı baya...sadece aç kalınca kötü oluyorum...artık ufak ufak yemedgm seyleri yemeye basladım...mesela bu sabh uzun bi aradn sonra domates yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…