2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

dedim ya iki tarafında haklı yanları vardı bu olayda,az önce okudum geçmişteki yazışmalarınızı...
ama şu bi gerçek ki,evli mutlu'nunda seninde bildiğiniz,söylediğiniz gibi kimsenin garantisi yok hiçbir zaman,Allah biliyo bi tek..şundan çok eminim ki,her anne adayı internette milyonlarca kez araştırma yapıyo,her duyduğunu gördüğünü okuyo bakıyo..yani bitek bu topikte okumuyordur düşük haberlerini,tecrübeleri..çünkü her anne adayının içinde bi acaba oluyo,bi tedirginlik oluyo..heleki önceden kaybı olanlar daha evhamlı oluyo..kendimden biliyorum,hergün yeni bişeyler araştırıp okur öğrenirdim,hala da öyleyim..bitek burda yazılan olumsuz,kötü anıları okuyup etkilenen üzülen olduğunu sanmıyorum..öyle olduğunu söyleyenlerinde başka haberleri araştırdığına çok eminim..yapmayanda vardır tabi ama bir elin parmakları kadar belki..

evli mutlu'nun üstüne alınması normal,çok sık foruma girmesi gerekmezki..ayrıca neden girmediğini de bilemeyiz,bilmeden sorgulamakta olmaz..sen yada başka bi arkadaş genel bahsetsede,geçmiş acıları kastetsede o an üstüne alınmış olabilir..ama bu çok ufak bi olay bence ve konuşarak çözümlenebilirdi..bu noktaya gelmesi yanlış olmuş..

tekrarlıyorum,seninde başka bi arkadaşında bilerek isteyerek kırıcı konuşmayacağına eminim..çünkü herkes aynı amaç uğrunda burda,bazılarımız zaten anne,2.bebeklerini bekliyolar..yanlış anlaşılmalar konuşarak çözülür ancak..ve bitek sevinçler mutlu haberler paylaşılınca çoğalmaz,üzüntülerde paylaşılınca azalır ve deneyimler birbirimize aktarılınca tecrübe olur..

Pasam içini ferah tut ya sen güçlü bi annesin Allahım isterse hiiiç bir şey engel olamaz o çocuk bu dünaya gelir ben güzel haberlerle geleceğine inanıyorum inşallah şu lekelenmelerinide sor iyice oda geriyo seni akrabamız ekimde hamile kaldı hala kanaması oluomuş bebişide sapasağlam diom ya kaderinde doğacaksa kimse engelleyemez bugün dışarda olucam gelince ilk işim sana bakmak olucak ay inşallah yüzün güler Allahım senin yüzüne baksın önceki acıların bizi öyle etkilemişki hala onun tartışmasını yapıoz:) etkilenmemek elde değil duacınım canım Rabbim sana kaldıramayacağın yük vermesin okadar ibadet ediosun duaların bu dünyada kabul olsun sen heycan yapınca bende yaptım valla kimsenin kötü haberini almayalım burda inşallah, hmf arkımında talihsizlik oldu inşallah canı acımadan kalbi sızlamadan bu günleride atlatır Allahım yaşayanlara sabır versin kadın olmak ne zormuş ya

canımm çok geçmiş olsun belirtilerin hakkında bilgilendirmende iyi olmuş.. Rabbim bi daha yaşatmasın aralık da zorunlu kürtaj yaşayan biri olarak kesinlikle korkma inan hiç bişey anlamıyorsun ağrı sızı vs. gibi büyük şikayetlerinde olmuyor.... bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bilmiyorum ama eğer kan pıhtılaşması testini yaptırabilirsen yaptırmanı tavsiye ediyorum. Allahım sana acını unutturacak sağlıklı hayırlı bi evlat versin kısa zamanda inşallahh....

düşük yapmadığım için bilmiyorum canım ama kürtaj sonrası denemelere başlayınca 2. ayımda yeniden hamile kaldım ben.. şükürler olsun sağlıklıyız inşallah hep böyle gitsin. o yüzden kürtaj konusunda çekincen olmasın bence canım.. duyguların çok karışık üzgünsün biliyorum en önemlisi anlıyorum ama Allah büyük.. Allahım yüzünü güldürsün

Canım sen olaya objektif bi şekilde bakabiliosun empati kurabilmek okadar zor değilki ben seni öyle iyi anlıyorumki şuan söylediğin bir kelimede dahi yanlış yok yalnız ben hiç bi olumsuzluğu araştırmıyorum bunu başta yaptım ve çok korktum şuan ikili teste giricem içimde gram tedirginlik yok pcoyum pcolu olup düşük yapanları açıp okumuyorum keinlikle Allaha havale ettim çünki o can bana emanet ruhu üfleyen yaratan alacak olanda o Allaha dua ediyorum sadece elimizde oan biey yokki

hep sevinçli mutlu haber paylaşalım demiyorumki olumsuzluklardan hep bahsetmeyelim diyorum çünki burda bi ara hep düşük haberleri tedirginlikler korkular vardı bende kapatın bu kadar olumsuz düşünmeyelim dedim öyle çok mutlu bi topic değilz yani:) mutlu olmak için bebekeri kucağımıza almamız gerek nerdeyse bunalım bi topic oluyorduk valla emraha bağlicaz tutmassak kendimizi moral moral moral sanada banada bu lazım şimdi sen acınla senelerce yaşarsan nasıl hamile kalıcaksın benim 5 ay olmadı niye stresten olmadı nezamanki mutluydum beynim hipofizim hormonlarım normal çalışmaya başladıda tedaviye kalmadan hamile kaldım

canım 3 randevum var 6 anca evde olurum galiba şimdi gidiyim sıpamın karnını doyruyum teyzesi işşallah hayırlı haberlerle gelirim dedigim dogru yiyicegi ekmegi varsa duru çok şahit oldum öle kişilere inan bana allahım herkezin ibadetini kabul etsin işşallah

canım herkezin acısı var evet üstünede alınır amma velakin fitili ateşleyen malesef ben oldum ben oluncada olan oldu anlıcagın giden arkadaşımız geri gelsin ne olur üzülüyorum ben yüregi nasıl yanar biliyorum içinde ne fırtınalar kopuyordur allahım sabır versin benim üüzntü ve stres girmem yasak doktorum asla üzülmüceksin strese girmiceksin deid ben kronik panik atak hastasıyım kızımda kaç kere stresten nöbet geçiridm en son nöbetimded kızımı kaybettim bazen eşim kızıyor kkya giripte okuyorsun kafana takıyorsun aglıuyorsun yapma paşa diyor eşimin atlattıgı birşey var burası benim hayatım oldu neyse işşallah geri gelir arkadaşımız

cidden hiçbi olumsuzluğa bakmıyo,araştırmıyo,okumuyosan bravo valla şahsen ben yapamıyorum,araştırmadan duramıyorum..herşeyden önce tecrübe oluyo benim için..sonuçta bak sende diyosun,herşey allahtan gelicek..ona emanetiz..o zaman olumsuzlukları okuyupta kendini hırpalamak yıpratmak üzülmek boşa değil mi?ben bu konuyu savunuyorum bitek..

aaaay neyse,uzatmayalım olan olmuş zaten..ben dış göz olarak,objektif olarak yorum yapmak istedim sadece..siz belki evli_mutlu'yla aranızda konuşup halletmişsinizdir,bilmiyorum..

artık geri gelirse (ki ben gelmesi taraftarıyım,onada söyledim) buyursun,her türlü acısını sevincini paylaşmaya hazırım ben,oda biliyo bunu gelmezse istemezsede canı sağolsun..ben yine bağımı koparmam zaten..

Noldu yahu ne bu moral bozukluğu? Güçlü kadınsın sen, rahat ol. Bişi yok, doktorun da profesyonel. Üzerine düşen her şeyi de yaptın, endişelenme hiç. Sen zaten ilk aylarda düşük problemi yaşamıyorsun ki, hiç korkma bence.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

canım ama bak senin durumun farklıymış..
sırf bu tarz sebeple bebeğini kaybetmişsin önceden..o zaman senin cidden sakin ve ılımlı olman lazım,öyle değil mi?sen bence misaa gibi ol,hiç okuma araştırma bakma..sağlığın için..

mrb kızlar ben de ocakta anne olcam inşallah :)

hayırlısı olsun çok sevindim :)

Çok çok geçmiş olsun canım hayırlısı böyle imiş, Rabbim daha sağlıklı bebekler versin sana inşAllah :)

Kız o ne öle 3 randevu:) maşallah hepsi kadın doğum diildir canım bende anca o sıra evde olurum

Pasam sen bunları düşünme şuan Allah bilio sende üzüntünü paylaştın işte ben senin yerinde olsam ne olurdum bilmiom yaşayana zor dışardan bakması kolay etkilendik üzüldük geçti bitti sen bebeğini düşün şuan inşallah Allahım yüzünü güldürür bu geceye kendim ultrasona gidecek gibiyim kimse hiçbişey hakkında olumsuz düşünemiyorum sanki hepiniz benmişsiniz gibi annelik çok farklı bi duygu ben hamile olduğumu öğrenmeden önce o gece yatakta yatarken burnuma bi bebek kokusu geldi ağladım Allahım sana hamd olsun dedim benim bebeğim olacak dedim adetim bile geçmemişti ertesi gün hamile old öğrendim Allahım bizi ağlatmasın...

Son düzenleme:
seni burda görmek istiyorum,o kadar!
unutma..beraber tekrar aynı güzel heyecanları,duyguları yaşayacağız Allah'ın izniyle

İkinci bir emre kadar burdayım :)

Çok uzun sürmicek bu bekleyiş inanıyorum ben. 2014 Mart - Nisan anne topiclerinin açılmasını bekliyorum. Açılır açılmaz ordayım inşAllah. Sende tabiii :)

Canım önce bağla sonra tevekkül et demişler ben burda yazılanları okuyunca üzülüyorum ağlıyorum kasığım ağrıyo bi cana işkence ediyorum belki Allah görüyo abim bana dediki bak orda eşinle kavga eipte o çocuğu heder etme günah dedi sen üzüldükçe belki ona oksijen gitmio dedi ki gerçekten bizim salgıladığımız hormonları oda algılıyor evet doğar tamam ama ben bi gün bi sinir krizi geçirir ağlama nöbetlerine girersem çocuğa zarar verirsem ne olacak kader kavramının içinde irademiz de var seçimler bize ait yolun sonunu allah bilio ben doğruyu seçmeye mutlu olmaya çalışıyorum tek girdiğim yer burası bide bebeğin haftalık gelişimini okuyup mutlu oluyorum öyle düşünsem sigara dja içer nasıl olsa verecek olan Allah derdim:) Evli mutlu huzurluyla konuşmadım sorunun benden kaynaklandığını düşünmüyorum çünki ona yazmadım ben üstüne alındı okadar

İkinci bir emre kadar burdayım :)

Çok uzun sürmicek bu bekleyiş inanıyorum ben. 2014 Mart - Nisan anne topiclerinin açılmasını bekliyorum. Açılır açılmaz ordayım inşAllah. Sende tabiii :)

ahaha deli kızzz
valla düşüncesi bile heyecanlandırıyo beni,amin canım inş

gerçi ben 1 aya dek şu test sonbuçlarını beklicem,bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…