2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba merhaba
ben geldimmmmm,nasılsınızzz güzel anne adayları?
kaç gündür yoktum,forum baya ilerlemiş ben bi göz atayım.p.tesi günü randevum var rüyalarıma giriyor artık umarım bebeğim iyidir,az kaldı daynacaz artık :26:

bende geldim arkadaşlar, meraba. 9. +5 haftayız. dogum 11 ocak 2014 inş. İst. Beykozda oturuyorum tavsiye edebileceğiniz Doktor var mı? Birde bazı forumlarda okudum 2 li ve 3lü testi isteyerek yaptırmayanlar varmış. Siz ne düşünüyorsunuz?

canım internettekiyle bebegin bir olacak die bişey yok..onlar tahmini degerler....zatn bebkler 3 ay sonrası hızla gelişmeye baslıyor...doktorun bi terslk olsa söylerdi sana..içini ferah tut..

Yaa bu nebicim is dr degistir kocan gormeden anlamaz benim kocam cok huysuz gorunce degisiyor gerci aksam soz werdi duzgun olcaz diye walla kizlar hepiniz dua edin arami duzelsin biktim kavgadan yoksa bebegim anna baba ayri buyucek...

Canım Allah yardımcın olsun.. Diyecek birşey bulamıyorum.. Bebekten önce de aranız böyle gergin miydi ki

ben yaptırmayanlardanım canım...boşa strese girmek istemedm...Rabbime emanet bebişim...

hoşgeldn bacıımm..nerelerdesn böyle...iyidir inş.bebgin..saglıkla kucagına al inş.

Yaa bu nebicim is dr degistir kocan gormeden anlamaz benim kocam cok huysuz gorunce degisiyor gerci aksam soz werdi duzgun olcaz diye walla kizlar hepiniz dua edin arami duzelsin biktim kavgadan yoksa bebegim anna baba ayri buyucek...

öyle deme kızoturun uzun uzun konusun...adamlar hatunların hamilelk dönemlernde garipleşebiliyor..sonucta onların da yabancı oldugu şeyler bunlar...tatlı dil yılanı deliğinden cıkarırmıs

selam kızlar birşey sorucam göğüs hassasiyetiniz azaldımı benim göğüslerim dün biraz yumusdı daha az acıyo sırf bu yuzden bugun kontrole gıdebiirim:44:
canım hiç endişelenme ben de oluyo bazen agrısı cok yogun oluyo bazen de sadece dokununca,rahat olablılrsn normal yanı...
hoşgeldn bacıımm..nerelerdesn böyle...iyidir inş.bebgin..saglıkla kucagına al inş.

hoşbuldukkkkkk canımmm :) ya işler güçler annem bizdeydi hastaydı fln onla ilgilendim pek giremedim...inşallah canım amin!!! sen nasılsın?

ayy ayy sen naz yapcan kocan deil bazen babalarda bebek fikri ters tepkiler dogurabiliyormuş canım sen rahat olmaya calış kocacında bebişi kucagına laınca gör bak pamuk gibi olcak pamukkk sen sık dişini kuşum

Ayy melegim ne guzel ne sakin yazdin icimi ferahlattin hayatim allah razi olsun bebislerimizi de korusun insallah

Canım Allah yardımcın olsun.. Diyecek birşey bulamıyorum.. Bebekten önce de aranız böyle gergin miydi ki

Ayyy ewet canim 2 iyiyiz 3 kotuyuz dun birakip gidecektim beni sewdigini biliyorum bende sewiyorum anlaşamiyoruz ikimizde zitiz aglastik konustuk kocam istiyor ki kendinden baska kimse konusulmasin ewde yani kimse dedigim annem babam ...yani onlarda oglu gibi sewiyor ama adamin huyu cok degisik istiyorki her gittigi ortamda onu öveyim anam bacim biz oyle seyler bilmeyiz bol sewgi icinde buyuduk amannn daha cooookkk sey war ne diyim bilemiyorum nasil dawranayim bole amannn daha neler war bakiyim ne olcak

çok şükür iyiyiz...normalleşmeye basladık biraz biraz...annene de gecmiş olsun..

merhaba annişler geçen hafta raporluydum giremedim özledim sizleri doktor düşük tehtidi var diye 4 gün rapor verdi dinlendim geldim
dün gittim doktora büyümüş 3.88 cm gününe göre önde gidiyor bakalım ileride neler olacak merakla cinsiyetini bekliyorum

arkadaşım tahmini doğum tarihine göre benim bebeğimden 1 gün küçük senin bebeğin ben bgn 11+2 deyim sen nasıl 12+2 oluyorsun anlamadım...

arkadaşım tahmini doğum tarihine göre benim bebeğimden 1 gün küçük senin bebeğin ben bgn 11+2 deyim sen nasıl 12+2 oluyorsun anlamadım...

hani yumurtlama günü adet tarihlerinin kaç günde bir olduğuna gore değişiyor ya, benim siklusum herkesinkinden daha çabuk oluyor, doktor hesapladı ve oyle dedi bana

o yüzden benim tahmini 6 ocak gorunuyor ama aslında aralık sonu yada 1 ocakda doğacak, döllenmesi erken olduğu için,

biraz karışık

ya de ki, bizim birbirimizden başka kimimiz var, sen boyle yapınca ben çok üzülüyorum, bak bebeğimiz olacak ne güzel, ne eksikğimiz ne sorunumuz var da kavga ediyoruz, etmeyelim de,

o da anlar yani insan bu,

dualarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…