12+2 demek 13. haftadayım demek di mi,
ben bugun gittim bebeğim 5.8 cm,
internetten bakıyorum 8-10 cm olmalı diyor
niye boyle ufak mı kaldı gariban ya, uff
ikili test yaptırdım, kan verdim sonuç yarın çıkacak, inşallah iyidir
bir de 6 hafta sonra gel dedi, bu sure içinde 1 enfazla 1.5 kg al dedi,
ilk 3 ay hiç kilo almayacaksın demişti almadım zaten yiyememekten,
ama şimdi moralim bozuldu, gelişmiyor mu ki
Yaa bu nebicim is dr degistir kocan gormeden anlamaz benim kocam cok huysuz gorunce degisiyor gerci aksam soz werdi duzgun olcaz diye walla kizlar hepiniz dua edin arami duzelsin biktim kavgadan yoksa bebegim anna baba ayri buyucek...
bende geldim arkadaşlar, meraba. 9. +5 haftayız. dogum 11 ocak 2014 inş. İst. Beykozda oturuyorum tavsiye edebileceğiniz Doktor var mı? Birde bazı forumlarda okudum 2 li ve 3lü testi isteyerek yaptırmayanlar varmış. Siz ne düşünüyorsunuz?
merhaba merhaba
ben geldimmmmm,nasılsınızzz güzel anne adayları?
kaç gündür yoktum,forum baya ilerlemiş ben bi göz atayım.p.tesi günü randevum var rüyalarıma giriyor artık umarım bebeğim iyidir,az kaldı daynacaz artık :26:
Yaa bu nebicim is dr degistir kocan gormeden anlamaz benim kocam cok huysuz gorunce degisiyor gerci aksam soz werdi duzgun olcaz diye walla kizlar hepiniz dua edin arami duzelsin biktim kavgadan yoksa bebegim anna baba ayri buyucek...
canım hiç endişelenme ben de oluyo bazen agrısı cok yogun oluyo bazen de sadece dokununca,rahat olablılrsn normal yanı...selam kızlar birşey sorucam göğüs hassasiyetiniz azaldımı benim göğüslerim dün biraz yumusdı daha az acıyo sırf bu yuzden bugun kontrole gıdebiirim:44:
hoşgeldn bacıımm..nerelerdesn böyle...iyidir inş.bebgin..saglıkla kucagına al inş.
ayy ayy sen naz yapcan kocan deil bazen babalarda bebek fikri ters tepkiler dogurabiliyormuş canım sen rahat olmaya calış kocacında bebişi kucagına laınca gör bak pamuk gibi olcak pamukkk sen sık dişini kuşum
Canım Allah yardımcın olsun.. Diyecek birşey bulamıyorum.. Bebekten önce de aranız böyle gergin miydi ki
çok şükür iyiyiz...normalleşmeye basladık biraz biraz...annene de gecmiş olsun..canım hiç endişelenme ben de oluyo bazen agrısı cok yogun oluyo bazen de sadece dokununca,rahat olablılrsn normal yanı...
hoşbuldukkkkkk canımmm :) ya işler güçler annem bizdeydi hastaydı fln onla ilgilendim pek giremedim...inşallah canım amin!!! sen nasılsın?
12+2 demek 13. haftadayım demek di mi,
ben bugun gittim bebeğim 5.8 cm,
internetten bakıyorum 8-10 cm olmalı diyor
niye boyle ufak mı kaldı gariban ya, uff
ikili test yaptırdım, kan verdim sonuç yarın çıkacak, inşallah iyidir
bir de 6 hafta sonra gel dedi, bu sure içinde 1 enfazla 1.5 kg al dedi,
ilk 3 ay hiç kilo almayacaksın demişti almadım zaten yiyememekten,
ama şimdi moralim bozuldu, gelişmiyor mu ki
Günaydııın. Bebe bisküvisiyle sütü çok sevdim. Tavsiye eden arkadaşıma teşekkür ederim. Çok da güzel doydum :)
çok şükür iyiyiz...normalleşmeye basladık biraz biraz...annene de gecmiş olsun..
arkadaşım tahmini doğum tarihine göre benim bebeğimden 1 gün küçük senin bebeğin ben bgn 11+2 deyim sen nasıl 12+2 oluyorsun anlamadım...
Canım hiç moralini bozma sonra öyle bi yetişirki utanırsın
ikili testin ne çabucak çıkıo ben 1 haftadır sonuç bekliyorum
evet ya hiç kafayı takmamak lazım,
valla bu sabah verdim kanımı, yarın ogleden sonra 15de çıkar dediler,
anlamadım gitti ben bu işleri ya :))
ikili test yaptırmayan tek benmiyim acaba
doktor almıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?