ahaha deli kızzz
valla düşüncesi bile heyecanlandırıyo beni,amin canım inş
gerçi ben 1 aya dek şu test sonbuçlarını beklicem,bakalım...
canım işşallah hayırlı haberlerle gelirimNoldu yahu ne bu moral bozukluğu? Güçlü kadınsın sen, rahat ol. Bişi yok, doktorun da profesyonel. Üzerine düşen her şeyi de yaptın, endişelenme hiç. Sen zaten ilk aylarda düşük problemi yaşamıyorsun ki, hiç korkma bence.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
canım ben 2005 beri panik atak hastasıyım öyle böyle degil 2 kere hastanelik oldum kalp spazmı geçiridm kalbim 260 yaptıcanım ama bak senin durumun farklıymış..
sırf bu tarz sebeple bebeğini kaybetmişsin önceden..o zaman senin cidden sakin ve ılımlı olman lazım,öyle değil mi?sen bence misaa gibi ol,hiç okuma araştırma bakma..sağlığın için..
Kız o ne öle 3 randevu:) maşallah hepsi kadın doğum diildir canım bende anca o sıra evde olurum
Pasam sen bunları düşünme şuan Allah bilio sende üzüntünü paylaştın işte ben senin yerinde olsam ne olurdum bilmiom yaşayana zor dışardan bakması kolay etkilendik üzüldük geçti bitti sen bebeğini düşün şuan inşallah Allahım yüzünü güldürür bu geceye kendim ultrasona gidecek gibiyim kimse hiçbişey hakkında olumsuz düşünemiyorum sanki hepiniz benmişsiniz gibi annelik çok farklı bi duygu ben hamile olduğumu öğrenmeden önce o gece yatakta yatarken burnuma bi bebek kokusu geldi ağladım Allahım sana hamd olsun dedim benim bebeğim olacak dedim adetim bile geçmemişti ertesi gün hamile old öğrendim Allahım bizi ağlatmasın...
canım işşallah hayırlı haberlerle gelirim
canım ben 2005 beri panik atak hastasıyım öyle böyle degil 2 kere hastanelik oldum kalp spazmı geçiridm kalbim 260 yaptı2 gece yogun baklımda yattım züntüyle stres bozukluguyla geliyor bazen durduramıyorum mesela doktora gittik geçen mavişime yeşim hemsişre tansiyonumu ölçücek deidm boşuna ölçme 16 ya 10 çıkar dedim güldü kadın yok canım okadar çıkmaz dedi ölçte gör dedim ölçtü nasıl bildin dedi sizi görmem yetiryor dedim :18: doktora söyledi ben de doktor bey sizi görünce oluyor tansiyonum 10 .5 10 6 dedim 12 hiç görmedim dedim tamam dedi şimdi gene ölçücek aynı çıkıcek ne yapayım panik ayak hastasıyız kardeşim elimizden birşey gelmiyi:101::101::101:can çıkar huy çıkmaz demişler ee kayıpları peş peş yaşayınca sonuç. bu allahım aşükürler olsun eskisi gibid egilim strese girmiyim kafayı birşeye takmıyım üzülmüyüm iyiyim aslında çok kırılgan çok hassasım ben herşeye aglarım insanları düşünürüm çok merhametliyim otur karşımda agla seni bastırım okadar duygusalım yane
canım saat 3 dicektimallahım hayırlı haberlerle dönerim işşalalh dün ütü yaptım giyiceklerimi hazırladım paresölerimi koydum önüme hangisini gitsem dedim laciverte karar kıldım çantamı ayakkabımı çıkardım eşarp aldım istanbul desenli onu takıcem kuaföre gitem lazım kaçlarımı aldırmam lazım öyle herkeze güvenemiyorum ince kaşı sevmiyorum kaşlarım kalın kız diyor abla bu sene kalın kaç moda bende dedim ozaman bende her sene moda rahmetli babam çekmiş kaşlarım hoş eşimde ince kaşı sevmiyor dönüşten söz verdi eşim vapura binicez deniz havası alıcez simitte alırım sana dedi yaşasın simit yicem kaç sen oldu ne simit ne pilav ne patates yemiyeli yavrum için kestim yemekelri hoş geçen doktora giderken simit 1 tane yedim ayarn yokmuş kardeşim koskoca vapurda bsanada yazık degilmi canım akşama ne yemek yapsam ya onu düşünüyorum
kızlar birşey sorucam amma velakin yeri degil diye korkuyorum nefsinzi çekerse affolahaşhaşlı revanıyi aranızda bilen varmı birde diyorlar haşhaş bebeg zararlı hoş bizde çok hashaş var memleketimden dolayı
canım ben 2005 beri panik atak hastasıyım öyle böyle degil 2 kere hastanelik oldum kalp spazmı geçiridm kalbim 260 yaptı2 gece yogun baklımda yattım züntüyle stres bozukluguyla geliyor bazen durduramıyorum mesela doktora gittik geçen mavişime yeşim hemsişre tansiyonumu ölçücek deidm boşuna ölçme 16 ya 10 çıkar dedim güldü kadın yok canım okadar çıkmaz dedi ölçte gör dedim ölçtü nasıl bildin dedi sizi görmem yetiryor dedim :18: doktora söyledi ben de doktor bey sizi görünce oluyor tansiyonum 10 .5 10 6 dedim 12 hiç görmedim dedim tamam dedi şimdi gene ölçücek aynı çıkıcek ne yapayım panik ayak hastasıyız kardeşim elimizden birşey gelmiyi:101::101::101:can çıkar huy çıkmaz demişler ee kayıpları peş peş yaşayınca sonuç. bu allahım aşükürler olsun eskisi gibid egilim strese girmiyim kafayı birşeye takmıyım üzülmüyüm iyiyim aslında çok kırılgan çok hassasım ben herşeye aglarım insanları düşünürüm çok merhametliyim otur karşımda agla seni bastırım okadar duygusalım yane
canım saat 3 dicektimallahım hayırlı haberlerle dönerim işşalalh dün ütü yaptım giyiceklerimi hazırladım paresölerimi koydum önüme hangisini gitsem dedim laciverte karar kıldım çantamı ayakkabımı çıkardım eşarp aldım istanbul desenli onu takıcem kuaföre gitem lazım kaçlarımı aldırmam lazım öyle herkeze güvenemiyorum ince kaşı sevmiyorum kaşlarım kalın kız diyor abla bu sene kalın kaç moda bende dedim ozaman bende her sene moda rahmetli babam çekmiş kaşlarım hoş eşimde ince kaşı sevmiyor dönüşten söz verdi eşim vapura binicez deniz havası alıcez simitte alırım sana dedi yaşasın simit yicem kaç sen oldu ne simit ne pilav ne patates yemiyeli yavrum için kestim yemekelri hoş geçen doktora giderken simit 1 tane yedim ayarn yokmuş kardeşim koskoca vapurda bsanada yazık degilmi canım akşama ne yemek yapsam ya onu düşünüyorum
kızlar birşey sorucam amma velakin yeri degil diye korkuyorum nefsinzi çekerse affolahaşhaşlı revanıyi aranızda bilen varmı birde diyorlar haşhaş bebeg zararlı hoş bizde çok hashaş var memleketimden dolayı
cidden hiçbi olumsuzluğa bakmıyo,araştırmıyo,okumuyosan bravo vallaşahsen ben yapamıyorum,araştırmadan duramıyorum..herşeyden önce tecrübe oluyo benim için..sonuçta bak sende diyosun,herşey allahtan gelicek..ona emanetiz..o zaman olumsuzlukları okuyupta kendini hırpalamak yıpratmak üzülmek boşa değil mi?ben bu konuyu savunuyorum bitek..
aaaay neyse,uzatmayalımolan olmuş zaten..ben dış göz olarak,objektif olarak yorum yapmak istedim sadece..siz belki evli_mutlu'yla aranızda konuşup halletmişsinizdir,bilmiyorum..
artık geri gelirse (ki ben gelmesi taraftarıyım,onada söyledim) buyursun,her türlü acısını sevincini paylaşmaya hazırım ben,oda biliyo bunugelmezse istemezsede canı sağolsun..ben yine bağımı koparmam zaten..
ben bi kez yedim eltimde...tadı hala damagımda yaaa
canım arkadaş yeme bebek kafa bulur içerde dedi naralar aklıma geldi diyormuş ben yedikçe heyt ulen varmı ban ayan bakan hani nutellanın reklamıı varya oda kordonu çekermiş yolla hade bekiyorum dermişZararlı olabilir canım haşhaş yeme bence bugün amna gezicen ha benim koca kalın kaşı hiç sevmez bende ince kullanıom ben kaçar cancağızım gidim bi fön çekim yavaştan gezcez bizde merkezde öle yemek yeriz öptüm tatlişim hadi hayırlı haberlerini bekliom
Haşhaşlı tatlı dimi canım dediğin ben biliyorum sık sık da yaparım üzerine krem şanti de koyuyorum.... haşhaş zararlı olur mu bilmiyorum ki onun içinde araştırmak lazım galiba canımm
arkadaslar merhaba,
daha once de yazmıstım, sızden akıl ıstemıstım kahverengı lekelerım olmaya baslamıstı gecen hafta hersey yoluundayken.
bılıyorsunuz dun DR randevum vardı, kalp atıslarını dınlıcektık. malesef kese var ama ıcı bos. ustelık kese de yeterınce buyumemıs, yanı olması gereken buyuklukte degıl. tabı kalp atısı da yok.
son adet tarıne gore 8 haftalıksın sımdıye gumbur gumbur atması gerekırdı, 5 haftalık gıbı bır kese buyuklgun var dedı DR um. ne olacak sımdı deyınce kurtaj dedı.
hayatımda hıc bır buyuk kucuk operasyon gecırmeyen ben tırstım tabı.
usg den sonra odasına gecınce, ben, kesın mı dıye sordum, Dr da sanırım benı kırmamak ıcın ıstersen cuma gunu gel bır daha bakalım dedı. ama yanı zamanda kurtaj ıcınde hazırlanmamı aslında dun bıle alabılecegını soyledı. umut veremem sana cuma gunu ıcın dedı.
zaten benım kesemde gec gorunmustu. 6 haftalıkken bıle zar zor bı sıyah nokta gorduk. ondan oncekı kontroldede dıs gebelık rıskı vardı, anlatmısımdır.
bu sabah ıse gıtmeden once de kanamam basladı. DR olabılecegını soylemıstı zaten. dolayısyla benım cuma gunku umutlarımda suya dustu.
artık hayırlısı boyleymıs demekten baska care yok.
bu surecte kendıme farkettıgım degısıklıklere gelınce;
- gecen hafta (kahverengı lekenmelerden hemen once) goguslerımdekı asırı hassasıyet kaybolmustu bırden.
- ılk baslardakı (rahım genıslemesınden dolayı) sancılarım yıne bırden gecıp bır kac gun sonra daha farklı sekılde sancılarım basladı.
- bır de bagırsaklarım sacmaladı.
bunlar alakalı mı bılmıyorum bos gebelıkle ama bılgılendırmek ıstedım sızı.
hakkımızda hayırlısını versın allah. sızlere de saglıklı hamılelık ve saglıklı bebısler dılıyorum...
tabiki görünce daha farklı hissedicek eşinmi girmek istemiyo doktorunmu almıyo benimki giriyo en son gittigimizde agzı kulaklarında ekrana bakıyodu
12+2 demek 13. haftadayım demek di mi,
ben bugun gittim bebeğim 5.8 cm,
internetten bakıyorum 8-10 cm olmalı diyor
niye boyle ufak mı kaldı gariban ya, uff
ikili test yaptırdım, kan verdim sonuç yarın çıkacak, inşallah iyidir
bir de 6 hafta sonra gel dedi, bu sure içinde 1 enfazla 1.5 kg al dedi,
ilk 3 ay hiç kilo almayacaksın demişti almadım zaten yiyememekten,
ama şimdi moralim bozuldu, gelişmiyor mu ki
doktor almıyor malesef
canım benim arada senin gibi yumuşuyor. ben de bir kaç kez bu yüzden gittim ve bi sorun yok şükür. dr alışıyorsun diyor.selam kızlar birşey sorucam göğüs hassasiyetiniz azaldımı benim göğüslerim dün biraz yumusdı daha az acıyo sırf bu yuzden bugun kontrole gıdebiirim:44:
12+2 demek 13. haftadayım demek di mi,
canım benim arada senin gibi yumuşuyor. ben de bir kaç kez bu yüzden gittim ve bi sorun yok şükür. dr alışıyorsun diyor.
Canım hiç moralini bozma sonra öyle bi yetişirki utanırsın12+2 demek 13. haftadayım demek di mi,
Yaa bu nebicim is dr degistir kocan gormeden anlamaz benim kocam cok huysuz gorunce degisiyor gerci aksam soz werdi duzgun olcaz diye walla kizlar hepiniz dua edin arami duzelsin biktim kavgadan yoksa bebegim anna baba ayri buyucek...
Günaydın Herkesciklere...
doktor almıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?