2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım işşallah hayırlı haberlerle gelirim
canım ben 2005 beri panik atak hastasıyım öyle böyle degil 2 kere hastanelik oldum kalp spazmı geçiridm kalbim 260 yaptı2 gece yogun baklımda yattım züntüyle stres bozukluguyla geliyor bazen durduramıyorum mesela doktora gittik geçen mavişimeyeşim hemsişre tansiyonumu ölçücek deidm boşuna ölçme 16 ya 10 çıkar dedim güldü kadın yok canım okadar çıkmaz dedi ölçte gör dedim ölçtünasıl bildin dedi sizi görmem yetiryor dedim :18: doktora söyledi ben de doktor bey sizi görünce oluyor tansiyonum 10 .5 10 6 dedim 12 hiç görmedim dedim tamam dedi şimdi gene ölçücek aynı çıkıcekne yapayım panik ayak hastasıyız kardeşim elimizden birşey gelmiyi:101::101::101:can çıkar huy çıkmaz demişler ee kayıpları peş peş yaşayınca sonuç. buallahım aşükürler olsun eskisi gibid egilim strese girmiyim kafayı birşeye takmıyım üzülmüyüm iyiyim aslında çok kırılgan çok hassasım ben herşeye aglarım insanları düşünürüm çok merhametliyim otur karşımda agla seni bastırım okadar duygusalım yane

canım saat 3 dicektim allahım hayırlı haberlerle dönerim işşalalh dün ütü yaptım giyiceklerimi hazırladım paresölerimi koydum önüme hangisini gitsem dedim laciverte karar kıldım çantamı ayakkabımı çıkardım eşarp aldım istanbul desenli onu takıcem kuaföre gitem lazım kaçlarımı aldırmam lazım öyle herkeze güvenemiyorum ince kaşı sevmiyorum kaşlarım kalın kız diyor abla bu sene kalın kaç moda bende dedim ozaman bende her sene moda rahmetli babam çekmiş kaşlarım hoş eşimde ince kaşı sevmiyordönüşten söz verdi eşim vapura binicez deniz havası alıcez simitte alırım sana dediyaşasın simit yicem kaç sen oldu ne simit ne pilav ne patates yemiyeli yavrum için kestim yemekelri hoş geçen doktora giderken simit 1 tane yedim ayarn yokmuş kardeşim koskoca vapurdabsanada yazık degilmi canım akşama ne yemek yapsam ya onu düşünüyorum
kızlar birşey sorucam amma velakin yeri degil diye korkuyorum nefsinzi çekerse affola haşhaşlı revanıyi aranızda bilen varmı birde diyorlar haşhaş bebeg zararlı hoş bizde çok hashaş var memleketimden dolayı

ben bi kez yedim eltimde...tadı hala damagımda yaaa

Zararlı olabilir canım haşhaş yeme bence bugün amna gezicen ha benim koca kalın kaşı hiç sevmez bende ince kullanıom ben kaçar cancağızım gidim bi fön çekim yavaştan gezcez bizde merkezde öle yemek yeriz öptüm tatlişim hadi hayırlı haberlerini bekliom

Haşhaşlı tatlı dimi canım dediğin ben biliyorum sık sık da yaparım üzerine krem şanti de koyuyorum.... haşhaş zararlı olur mu bilmiyorum ki onun içinde araştırmak lazım galiba canımm

Pufpuff daha önce de yazdım. Konunun kesinlikle evli mutluyla ilgisi yoktu. Ancak hassastı biraz, çok yanlış anladı arkadaşları. Neyse sen anlamışsın durumu, o da okudukça eskisi gibi düşünmemeye başlamıştır bence.

Haziran annelerinden bir ablamız şöyle bir şey yazmış. Bu bakış açısına ihtiyacımız var sanırım:

"Aranızda en yaşlınız ablanız olarak bazılarınızı azarlamak istiyorum.
Haftalardır mesajlarınızı okuyorum üzülüyorum sonunda dayanamıycam bişeyler yazıcam. Kıssanızda gücensenizde inanın sizi düşündüğüm için yazıyorum bunları. Öncelikle doğumdan kesinlikle korkmayın ve hep bir aksilik çıkar havasına girmeyin. Siz öyle yaptıkça aksilikler olacak. Aklınıza geldiğinde endişelendiğinizde dua edin. Bizler insanız elbetteki korkularımız endişelerimiz var ama silkelenip dua edip pozitife bağlayın ki herşey iyi olsun. Baştan beri bütün mesajlarıma bakabilirsiniz. Bir kez bile ya yırtığım olursa ya doğum zor olursa yada olmazsa sezeryan olurum demedim suni sancıdan korkmadım yada ya sütüm gelmezse ya oğlum sarılık olursa demedim. Kaldıki ben sizlerden çok yaşlıyım sizlerin enerjisine ve elastiikliğinize sahip değilim. 5 düşükten sonra bu yaşta Allah evlat verdi bana. Bunların yerine nasıl daha çok süt yapabilirim, doğumum kolay olsun diye neler yapabilirim suni sancı nedir onları araştırıp durdum. Ve neticede doğumum çok kolay oldu. Sütümde 2 gün gelmedi şimdi fazla geliyor buzluğa 6 biberon extra sütüm var. Oğlum ilk iki gün işemedi ve kaka yapmadı ama hiç telaşlanmadım. İnşallah geçecek dedim doktoru bile aramadım. İnternetten baktım normalmiş. Hiç acaba dediğim bişey olmadı olduysada hemen dua ettim pozitife çevirdim. Nolur kendinize işkence etmeyin. Benim oğlum iki gün emmedi sütümde olmadı sarılık falan çıkmadı asla mama verme fikri beynimden bile geçmedi. İnat ettim sürekli emzirdim boş boş emzik yerine kullandı göğüslerim yara oldu ağlayarak emzirdim. Sünnet sonrası bakımdan korkmadım sonuçta oldu bitti geçecek. Lütfen sakin olunki herşey yolunda gitsin. Gençsiniz enerji dolusunuz kıymetini bilin. Banada kızarsanız kızın size kırılmayacak kadar Olgun bir yaştayım. Başkaları gibi forumu terk edecek falan değilim. İçimden ne geldiyse yazdım. Kusura bakan baksın artık napalım. Allah herşeyi herzaman hayıra dönüştürür nasılsa"

ben bi kez yedim eltimde...tadı hala damagımda yaaa
bende bir yerde yedim kuzum orda aklımda kalmış ne yapsak
canım arkadaş yeme bebek kafa bulur içerde dedi naralar aklıma geldi diyormuş ben yedikçe heyt ulen varmı ban ayan bakan hani nutellanın reklamıı varya oda kordonu çekermiş yolla hade bekiyorum dermiş ne ka komik olur
Haşhaşlı tatlı dimi canım dediğin ben biliyorum sık sık da yaparım üzerine krem şanti de koyuyorum.... haşhaş zararlı olur mu bilmiyorum ki onun içinde araştırmak lazım galiba canımm

onu doktora soruyum ben ne dicek bakalım
sorularım hazır zaten dicem
arda bey kuşum var 2 tane muhabbet kuşum 2 gebeligimde benleydiler ilkinde degil acaba birşey olurmu onlardan ayrılmam imkansız evladım yerine koydum çünkü dicem
lekelenmmelerim var salıdan beri ara ar geliyor öle aşırı degil dicem

ilaçlarımı sorucam
evdeki konumumu sorucam neler yapabilirm
diyete kesin devam dicek 500 gram almışım işşallah tartmaz
dikişi konuşucam ne zaman ve ne kadar diye sorucam durumumu anlatıcam bakalım ne dicek işşallah fazla istemez dikiş parası
buruya arabaylamı yoksa ulaşım yoluylamı otobüsle metroylamı gelicem dicem
şimdi buruya yazıyomda mavişi görünce unutuyorum dünya ahret abim babam olsun allah için çok yakışıklı ay umandım bak adam gibi adam herkez paraya tema etmez diyormuş ama bakıcez arkadaştan doguma 12 milyar istemiş sonra anlatmış durumu 7500 olur demiş benim serklaja bakalım kaç dicek dua edinde az istesin bu maviş param yok kenarda eşim serbest çalışıyor nerden bulurum onuda bilemiyorum tek dedigim allah büyük biraz kadınlar kulübünden destek alıcam kızlar mecburum bizim aileleirmde para yok malesef varsa siz onlara verin annem diyor bir dikiş paran belli olsun bakarız borç alırız kızım biryerden diyor annemde emekli parası var nasıl kıyıyım yaşlı kadına ben rabbim hayırlı kapılar açsın işşalah eşime kimselere muhtaç olmuyum

selam kızlar birşey sorucam göğüs hassasiyetiniz azaldımı benim göğüslerim dün biraz yumusdı daha az acıyo sırf bu yuzden bugun kontrole gıdebiirim:44:

ayy canım ya ben de senden gelecek haberi bekliyordum, boyle olmasına üzüldüm çok, çok geçmiş olsun, Allah sana vucudun toparlanınca minik bir bebek nasip etsin inşallah,
kendine çok iyi bakmaya çalış, tüm sevgimle

12+2 demek 13. haftadayım demek di mi,

ben bugun gittim bebeğim 5.8 cm,
internetten bakıyorum 8-10 cm olmalı diyor

niye boyle ufak mı kaldı gariban ya, uff

ikili test yaptırdım, kan verdim sonuç yarın çıkacak, inşallah iyidir

bir de 6 hafta sonra gel dedi, bu sure içinde 1 enfazla 1.5 kg al dedi,
ilk 3 ay hiç kilo almayacaksın demişti almadım zaten yiyememekten,

ama şimdi moralim bozuldu, gelişmiyor mu ki

Böyle karşılaştırmalar yapma canım, doktorun geriden geliyor gelişimi dedi mi ki ? Bazen bebekler 1-2 hafta geriden geliyorlar sonra atağa geçiyorlar.. İnternetteki bilgilerle karşılaştırma doktorunu dinle sen

selam kızlar birşey sorucam göğüs hassasiyetiniz azaldımı benim göğüslerim dün biraz yumusdı daha az acıyo sırf bu yuzden bugun kontrole gıdebiirim:44:
canım benim arada senin gibi yumuşuyor. ben de bir kaç kez bu yüzden gittim ve bi sorun yok şükür. dr alışıyorsun diyor.

Biz de cuma 12 olcaz insallah heycanliyiz bakma internete canim ben 5 kilo werdim simdi yemede basladim tabi herkezin ayni olmaz sabit degilki yawruscuklarimiz yorma kafani skma kuzunun canini

Canım hiç moralini bozma sonra öyle bi yetişirki utanırsın

ikili testin ne çabucak çıkıo ben 1 haftadır sonuç bekliyorum

Yaa bu nebicim is dr degistir kocan gormeden anlamaz benim kocam cok huysuz gorunce degisiyor gerci aksam soz werdi duzgun olcaz diye walla kizlar hepiniz dua edin arami duzelsin biktim kavgadan yoksa bebegim anna baba ayri buyucek...

ayy ayy sen naz yapcan kocan deil bazen babalarda bebek fikri ters tepkiler dogurabiliyormuş canım sen rahat olmaya calış kocacında bebişi kucagına laınca gör bak pamuk gibi olcak pamukkk sen sık dişini kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…