2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Benim dr da kendi cagiriyo gel babasi bak bebege diye

Biz de son iki defadır eşimle bakıyoruz. Hele sonuncuda kıpırdarken görünce ağzı kulaklarına vardı adamın. Herkese anlatıyor nasıl kıpırdadığını. Bir daha videoya çekeceğim dedi hatta :)
Çok güzel bir paylaşım bu, babanın kesinlikle görmesi lazım. Nasıl, neden izin vermez anlayamıyorum.

işte zaten o yüzden bebeği mi oluyor, neyi oluyor anlamadı adamcağız 3 ay geçti, hiç heyecanlandığını filan goremedim, neyse herişte bir hayır vardır,

olmadı bizde bu sefer pata küte gireriz, ya da değiştiririm doktoru olur biter

Aynen öyle yap, ben de nezaketen sormuştum ama olmaz dese gitmezdim bir daha. Altı üstü ultrasona giriyoruz, izin verilmeyecek bir şey yok ki. Allah korusun bir aksilik olması durumunda bile herkes eşini yanında ister. Neden böyle büyük bir heyecanı / stresi tek başına yaşayasın ki?

walla cnm sanırım ben de yaptıracam,druma güveniyorum o da yaptırmamı söylüyor kötü bir sonuç cıkacagını da sanmıyorum yüreğini ferah tut yaptır bence...

benim doktorumda yapmıyorki zaten yapmayacam sadece ense kalınlığı ölçecem dedi bir doktor böyle deyince şaşırdım bende birden

doktorun kapısında bekliyoruz ben heyecandan elim ayağım titriyor ama eşimde birşey yok diyorum niye sakinsin bu kadar heyecanlanacak bişey yok diyor sonra ben muayene odasına giriyorum kafasını uzatıyor ordan bende gelebilirmiyim diye doktor gel diyo bişey demiyor ama o sakinliği beni öldürüyor ben çok heyecanlıyım diyemi yapıyor hiç anlamadım

Erkeklerin geneli böyle..COOL takılıyorlarYa da belli etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…