ikili test yaptırmayan tek benmiyim acaba
Benim dr da kendi cagiriyo gel babasi bak bebege diye
uff ya ben de gorsun istiyorum, ama almıyor ya, sorucam hesabını
ben yaptırmayanlardanım canım...boşa strese girmek istemedm...Rabbime emanet bebişim...
evet 16:00 sonuç alıcam baya stresli ve heyecanlıyım inş. temiz çıkar
evet 16:00 sonuç alıcam baya stresli ve heyecanlıyım inş. temiz çıkar
Rahat ol. Bak ne güzel görmüşsün kuzunu. Ben daha 10 gün dayanacağım
İnş.canım..3 ve 4lüyü yaptıracakmsn peki?evet 16:00 sonuç alıcam baya stresli ve heyecanlıyım inş. temiz çıkar
işte zaten o yüzden bebeği mi oluyor, neyi oluyor anlamadı adamcağız 3 ay geçti, hiç heyecanlandığını filan goremedim, neyse herişte bir hayır vardır,
olmadı bizde bu sefer pata küte gireriz, ya da değiştiririm doktoru olur biter
walla cnm sanırım ben de yaptıracam,druma güveniyorum o da yaptırmamı söylüyor kötü bir sonuç cıkacagını da sanmıyorum yüreğini ferah tut yaptır bence...
uff ya ben de gorsun istiyorum, ama almıyor ya, sorucam hesabını
benim doktorumda yapmıyorki zaten yapmayacam sadece ense kalınlığı ölçecem dedi bir doktor böyle deyince şaşırdım bende birden
işte zaten o yüzden bebeği mi oluyor, neyi oluyor anlamadı adamcağız 3 ay geçti, hiç heyecanlandığını filan goremedim, neyse herişte bir hayır vardır,
olmadı bizde bu sefer pata küte gireriz, ya da değiştiririm doktoru olur biter
walla bu da güzelmişşşBen de derdim benim doktorum çok rahat,daha rahat drlar da varmış
Erkeklerin geneli böyle..COOL takılıyorlardoktorun kapısında bekliyoruz ben heyecandan elim ayağım titriyor ama eşimde birşey yok diyorum niye sakinsin bu kadar heyecanlanacak bişey yok diyor sonra ben muayene odasına giriyorum kafasını uzatıyor ordan bende gelebilirmiyim diye doktor gel diyo bişey demiyor ama o sakinliği beni öldürüyor ben çok heyecanlıyım diyemi yapıyor hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?