2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yaş 33
4 bebiş 3 kayıp
şeeehir istanbul
26 nisan
31 ocak

kızlar işşallah 40 haftaları görürüz canlarım

canım kardeşleirm bebegi olmayan bir arkadaşımıza ayetel kürsi topluyoruz 41 tane olucak allah rızası için okumak isteyenler benim özelime yazıversin sevaptır şimdden okuyanlardan allah razı olsun hakkınızı helal edin okuyunda benide mutlu edin

Pasaaammm yazdıklarını okudum çok sevindim varya senin kızın olacak dün öyle hissettim:)) ay sağlıkla kucağına alda Allah yardımcın olsun bacım valla sen anlatıon ben yaşıom o anı hissetim mutluluğunu gözyaşlarını... çooook sevindim ya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah meleğini korusun rabbim annesine sıkıca tutunur inşallah sen moralini bozma yeterki iyigeceler canım

Merhaba cnm sağlcakla al yavrunu inşallah..
bende merak ettim şimdi..tabiki rabbim biilir ama yinede merak ediyoruzz.
yazayım bilgileri.:
doğum tarihi :14.09.1984
doğum saati.akşam 8-9 arası
son adet tarihi :10 nisan
adet döngüsü 28 gün

Paşam yazdıklarını okudum gözünaydın çok sevindim. eskiyi eskide bırakmak ve şimdi içinde büyüyen gelişen bebeğini düşünmek en güzeli.. benimde bi kaybım var biliyorum bu durumlarda insan çok daha fazla tedirgin oluyor.. senin durumunda eminim bütün duygular birbirine geçmiş durumdadır.. ama stresi kenarda bırakmak da çook önemli şimdi.... Rabbim evladını sağlıkla kucağına nasip etsin... hepimiz burada ocaktan itibaren bebeklerimizle ilgili güzel cümleler kuralım inşallahh..

herkese günaydın.. dün bütün gün hatta gece uyuyasıya kadar süren bulantılardan,kusmalardan sonra bugün güne güzel uyandım yani bulantım yine var ama en azından kusmadımm.. bi daha neden kusmuyorum demek yooooooooooookk

Günaydın hatunlar

paşam gözün aydın ağlamak yok artık tamammı kızzz
seneye bu zamanlar kucağındadır tosuncuğun hayırlısıyla
bu arada namazını koltukta kılarsın canım
ibadetini yasaklamak dediği sanırım eğilmenden bahsediyo,bel hareketlerine dikkat etmen lazım
koltukta devam...rabbim dualarını kabul eder sen üzülme

Günaydın canım,benim de hala midem bulanıyo.eskisi kadar değil gerçi.
özellikle telefonda konuşurken oluyo neden bilmiyorum
milletin suratına öğürüyorum telefonda
kusmak yok ama öğürmekten karnım ağrıyo bazen

bazı şeyler psikolojik bende evimde buzdolabını görünce öğürüyorum bir de insanlar kokuyor gibi geliyor hep :26: dün bende öyleydim ne yediysem çıkardımm eyvah dedim.. yani ara ara sinyal vermesi hoşuma gidiyor ama çalışırken zor oluyor işte... her gün olsa yanarızzz

evet ben de artık bunun biraz psikolojik de olduğunu düşünüyorum
yani normalde zaten hep hafif de olsa bi bulanıklık var,canım yemek görmek istemiyo
ama tuvalete gidince mutfağa girince ve telefonla konuşunca direk tepki veriyorum
işyerinde de yemekhaneye giderken bikaç leblebi atıp ağzımda yavaşça çiğneyerek yürüyorum
bi de yıkanmış çamaşırlardan bile koku geliyo sanki hepsini tekrar yıkıyorum
koklayıp koklayıp makineye atıyorum giyinemiyorum,sinirden ağlicam anneme diyorum ki bana mı kokuyo bak şuna diyorum
ne var mis gibi deterjan kokuyo diyo
iyice psikopata bağladım

kusura bakma kardeşim geç geldim eve eve geldigimde 9 geliyordu ben nasıl otobüsle metroyla gidicem tıklım tıkış derken bir mucize oldu evden besmeleyle çıktımd edim allahım bebegim için gidiyorum bana yollarımı aç hayırlısıyla gidiyim geliyim dedim daha bir çocuk sevindiricem beneşime diyimde alsın versin bir çocuganormalde kalmayanlar olurdu metroda otobüste yemin olsun benden büyükler kalktı okadar kadının içinde bana yer verdiler allahımd edim evladımı nasıl koruyorsun eşimede dedim bak korkuyordum nasıl otururuz diye deidm allah okadar büyükki dedim yer verdiler şşatım kaldım okadar kadın vardı eşimle ayakta durduk babam yaşında bir amca gel kızım buruya otur dedi görsen şaştım eşim teşekkür etti bende sevinçten dedimki bebegi saglama aldık paşam deidm güldü adam sonra indik eve geliyos dedim hamile oldugum bellimi acaba bunlar yer verdisenin allaha kalbin bir olsun dedi canım rabbim kolaylıgını veriyor dedi 2 temmusta melegimi görmeye gidicem
içinden kızmı geçiyor hadi bakalım benimde erkeksaglşıklı olsun gerisi boş kardeşim inan bana benim parçam olsun benle kalsın gitmesin bir yere o bana yeter
evladım karnımda canım çok mutluyum bugün ilk defa mutlu kalktım yataktan gülerekten inan şuan dışarı çıkıp önme geleni öpesim varcennet kuşlarım kalbimin sol köesşinde işşallah kardeşlerini yolladılar bana annecim çok aglıyorsun sana kardeşimizi yolladık o sana gelicek bizim yerimize dediler sana iyi bakıcaklar dediler sag saglim dogsun eli ayagaıu saglıklı hayırlı evlat olsun ben ona neler alırım dün benle bir arkadaş vardı aynı kaderi paylaşıyorduk onunda 2 oglu 1 kızı öldü aynı benim gibi kızında dikiş vardı aynı benim gibi şimdi 4 hamileydi gene dikiş atıldı igneler başladı allahım 37 dikişi aldılar rahimden 2 haftada dogmadı sıpa sunu sancı vermişler açılma olmamış sezeryanla almışlar kızı allahım aradım sedim seda nasıl bir duygu paşa abla sana yenim olsun çok dua ettim dedi ben aglıyorum telefonda oda abla aglama dedi telefonu kapadım eşim dedi paşa ne oldu gene aglıyorsun susturamadım kendimi allahımd edim o başardı bende başarıyım onun adına okadar sevindimki anlatamam allahım işşallah bizde öle seviniriz buraya gazı var aman çok yaramaz yazarım işşallah

canım dikişli oldugumdan egil dogrul olayı bebem ondan dedi doktor eşim gösterdi nasıl namaz kıldıgımı ondan brişey olmaz dedi bakıcaaz artık oturdugum yerde dahada olmadı gözümle kılarım yer gök dua demişler

Hee hee seninle durumlarımız çok benziyor bende öğlenleri yemekhanedeyim derin derin nefes alıp giriyorum çamaşır konusunda da aynıyızz tabi kimseye göre bişey yok ama birde bana sorsalar onalrın nasıl koktuğunu...birde ellerim kokuyor sanki sık sık yıkıyorum... kendimi bişeyden tiksindirmek istemiyorumm özellikle yemeklere karşı........ sanırım zamanla geçecek şeyler bunlar..

işe martta başladım mayısta hamile olduğumu öğrendim hemen söylemeyim dedim bugun sabah bilgi verdim ve sanırım işsiz kalacam bana planınızı ona göre yapın dedi siz burda yalnızsınız işinizi yapacak kimse yok dedi bende çalışmaya devam edecem ben dedim doğum izninde ne olacak dedi bende allah verdi allah bilir dedim bilmiyorum ne olacak şimdi anlamadım

sagolun kızlar özelime mesaj atmışsınız aytelel kürsü için her hamil e1 tane okucak çok okuyan arkadaşı yemin olasun öpücüklere bogucaktımda korktum ben adamı çok pis öper severimdeduyarlılıgız için sagolun

dogum iznine kadar calısıp ayrılırsan dogum sonrası izin bitince seni çıkartamazlar canım.yasak...yerine geçici birini bulsunlar..bu senin kanuni hakkın...

Canım işin ne peki ne gıcık bu insanlar ya herkes para derdine düşmüş daa yumuşak konuşabilirdi sen çalışmaya bak canım olmadı bırakır gidersin ileriki zamanda

dogum iznine kadar calısıp ayrılırsan dogum sonrası izin bitince seni çıkartamazlar canım.yasak...yerine geçici birini bulsunlar..bu senin kanuni hakkın...

haklarımı biliyorumda ne bilim öyle diyince üzüldüm birden ben çalışacamda iznim bi tene kadar bana ödeme yapsınlarda sonra iş bulurum ben yine ztn ama önemli olan şu dönemi atlatabilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…