canım kardeşleirm bebegi olmayan bir arkadaşımıza ayetel kürsi topluyoruz 41 tane olucak allah rızası için okumak isteyenler benim özelime yazıversin sevaptır şimdden okuyanlardan allah razı olsun hakkınızı helal edinokuyunda benide mutlu edin
bugün erkenden kalktım bayram çocukları gibi giyindim bir sevinçle evden eşimle çıktık yollar düştükallahım ne heyecan var bir bilseniz yavrumu görmeye gidicektim çünkü kkdan 3 arkadaşla bulustum sonra arda beyim muayenesine gittik eşimle allahım ismimi söylediler hemen kalktık eşimle muayene odasına girdik eşimi çıkardı hemşiresi sizi çagırırıırz dediler garip eşim çıktı ben hemşireyle kaldım içerde beni hazılarladı arda bey geldi allahım dediki hadi bismilah işşallah annesi kalp atısını duyarız dedi ve muayene etmeye başladı bir baktı benim melek yavrum suyun içinde hareket ediyor işte annesi kalp atışı dedi eşini çagırın dedi eşim geldi arkanda duruyor babası bak bebeginiz dedi dilimdeki tek laf kalp atışarını duydumya tak tak gömbür diye ses geldi maşşallah kesesi suyu herşeyi uyumlu dedi ah dedim arda bey ben bu bebege kavuşmak için neler yaptım dinle sesini annesi dedi kalp atısının sesini açtı allahım dedim bu ses ne güzel bir ses dedim annelik işte arda bey beni muayene ederken aglamaya başladım ah ömürümünde kalp atışı böyle atıyordu cennet kuşumun dedim şimdi bile aglıyorum bunu yazarken yeşim hanım arda beyim hemşiresi aglamaya başladı benle peçete verdi arda bey kızdı paşacım üzülme bak mucizen karşında bebegine merhaba de bak o sana sesiyle merhaba diyor dedi aglıyorum nasıl ama hıçkıra hıçkıra yeşim hanım muayeneden çıktı dışarı meyerse benim aglamam dayanamamış garibim doktor annesi hadi giyin dedi eşimle odadayız girdi içeri dediki bana paşa hanım yemin olsun okadar bu işi yaparım ben daha böyle bir vaka görmedim çok zor aglayan biriyim helal olsun benide aglattınız dedi dedim evlatlarımın kokusu burnumda tütüyor artık bende istiyorum bebeklerimi kucagıma alıyım kokluyum bagrıma basıyım artık miletin bebeklerine imrenmek istemiyorum dedim bende benden bir parça olsun istiyorum dedim başladım aglamaya eşimde bana sarıldı paşa yapma dedi ne olur aglama dedim sesini duydunmu ay ne güzeldi kalp atısı dedim ben agladıkça eşim bana sarıldı aglama dedi hemsşirede benle agladı ne zor biliyormusunuz 3 kayıp yaşamak ve 4 hamile olmak korkuyorum allahım buda gitmesin benle kalsın giderse halim nece olur muayenede okadar agladımki yüzüm su oldu hep hep dua ettim allahım ben mutlu ettim sen bebegi ollmayanlara bebek hasretiyle yananlara tez elinden nasip et kimseyi kimseiyi imrendirme dedim eşimde amin dedi bugün çok güzel bir gün geçirdim öyle böyle degil rabbime binlerce şükürler olsunki evladımın kalp atışını duydum allahım kulaklarımdan gitmiyor allahım işşallah kucagıma aldıgım günleri mevlüdünü yaptırmayı nasip etsin işşallah evlat kokosunu şimdiden aldım 2 temmusta muayeneye çagırdı beni bakıcaz artık allah kerim ozaman jelibonum 9 haftayı geçicek allahım karnımdaki ömür ver eşimi ilk defa bu kadar mutlu gördüm bugün bana karpuz aldı eşim istiyorum diye kiraz aldı biizim kereta kiraz seviyor teyzeleri allahım hepinizden razı olsun bir degil bin kere işşallah dualarınızı eksik etmeyin üstümden evladımı bu sefer kucagıma alıyım cennet degilde benle kalsın gitmesin allahım paşamla köpügümü söyledim temaz etmessen birşey yok dedi ben her gece ikisinide öpmeden uyumazdımki şimdi onlara dukunamamak çok zor artık katlanıcaz rahim dikişini söyledim daha sonra konuşuurz dedi 2 temmusta bebegimi görmeye gidicen işşallah allahım bu sefer ben inanıyorumki benle kalıcak bebegim onun kokusu burnumda tütüyor çok yoruldum az dinlenmek lazım uyku vakti sonra görüşürüz artık üzüntülerimi degil mutluluklarımı yazıcam işşallah buraya dua edin bana bebegimi alayım kucagıma bende sizlere ediyorum inanın namazlarımı söyledim şimdilik ibadet iyi ama ilerde yasaklayabilirim risklisin dedi secde etmeden ben nasıl dururumki leklenmelerimide söyledim onlar normal dedi daha aklımda okadar şey vardı unuttum vallahi sonra aklıma gelirse yazarım
herkese günaydın.. dün bütün gün hatta gece uyuyasıya kadar süren bulantılardan,kusmalardan sonra bugün güne güzel uyandım yani bulantım yine var ama en azından kusmadımm.. bi daha neden kusmuyorum demek yooooooooooookk
Günaydın canım,benim de hala midem bulanıyo.eskisi kadar değil gerçi.
özellikle telefonda konuşurken oluyo neden bilmiyorum
milletin suratına öğürüyorum telefonda
kusmak yok ama öğürmekten karnım ağrıyo bazen
bazı şeyler psikolojik bende evimde buzdolabını görünce öğürüyorumbir de insanlar kokuyor gibi geliyor hep :26: dün bende öyleydim ne yediysem çıkardımm eyvah dedim.. yani ara ara sinyal vermesi hoşuma gidiyor ama çalışırken zor oluyor işte... her gün olsa yanarızzz
kusura bakma kardeşim geç geldim eve eve geldigimde 9 geliyordu ben nasıl otobüsle metroyla gidicem tıklım tıkış derken bir mucize oldu evden besmeleyle çıktımd edim allahım bebegim için gidiyorum bana yollarımı aç hayırlısıyla gidiyim geliyim dedim daha bir çocuk sevindiricem benPasaaammm yazdıklarını okudum çok sevindim varya senin kızın olacak dün öyle hissettim:)) ay sağlıkla kucağına alda Allah yardımcın olsun bacım valla sen anlatıon ben yaşıom o anı hissetim mutluluğunu gözyaşlarını... çooook sevindim ya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah meleğini korusun rabbim annesine sıkıca tutunur inşallah sen moralini bozma yeterki iyigeceler canım
Paşam yazdıklarını okudum gözünaydın çok sevindim. eskiyi eskide bırakmak ve şimdi içinde büyüyen gelişen bebeğini düşünmek en güzeli.. benimde bi kaybım var biliyorum bu durumlarda insan çok daha fazla tedirgin oluyor.. senin durumunda eminim bütün duygular birbirine geçmiş durumdadır.. ama stresi kenarda bırakmak da çook önemli şimdi.... Rabbim evladını sağlıkla kucağına nasip etsin... hepimiz burada ocaktan itibaren bebeklerimizle ilgili güzel cümleler kuralım inşallahh..
Günaydın hatunlar
paşam gözün aydınağlamak yok artık tamammı kızzz
seneye bu zamanlar kucağındadır tosuncuğun hayırlısıyla
bu arada namazını koltukta kılarsın canım
ibadetini yasaklamak dediği sanırım eğilmenden bahsediyo,bel hareketlerine dikkat etmen lazım
koltukta devam...rabbim dualarını kabul eder sen üzülme
evet ben de artık bunun biraz psikolojik de olduğunu düşünüyorum
yani normalde zaten hep hafif de olsa bi bulanıklık var,canım yemek görmek istemiyo
ama tuvalete gidince mutfağa girince ve telefonla konuşunca direk tepki veriyorum
işyerinde de yemekhaneye giderken bikaç leblebi atıp ağzımda yavaşça çiğneyerek yürüyorum
bi de yıkanmış çamaşırlardan bile koku geliyo sanki hepsini tekrar yıkıyorum
koklayıp koklayıp makineye atıyorum giyinemiyorum,sinirden ağlicam anneme diyorum ki bana mı kokuyo bak şuna diyorum
ne var mis gibi deterjan kokuyo diyo
iyice psikopata bağladım
kusura bakma kardeşim geç geldim eve eve geldigimde 9 geliyordu ben nasıl otobüsle metroyla gidicem tıklım tıkış derken bir mucize oldu evden besmeleyle çıktımd edim allahım bebegim için gidiyorum bana yollarımı aç hayırlısıyla gidiyim geliyim dedim daha bir çocuk sevindiricem beneşime diyimde alsın versin bir çocuga normalde kalmayanlar olurdu metroda otobüste yemin olsun benden büyükler kalktı okadar kadının içinde bana yer verdiler allahımd edim evladımı nasıl koruyorsun eşimede dedim bak korkuyordum nasıl otururuz diye deidm allah okadar büyükki dedim yer verdiler şşatım kaldım okadar kadın vardı eşimle ayakta durduk babam yaşında bir amca gel kızım buruya otur dedi görsen şaştım eşim teşekkür etti bende sevinçten dedimki bebegi saglama aldık paşam deidm güldü adam sonra indik eve geliyos dedim hamile oldugum bellimi acaba bunlar yer verdi senin allaha kalbin bir olsun dedi canım rabbim kolaylıgını veriyor dedi 2 temmusta melegimi görmeye gidicem
içinden kızmı geçiyor hadi bakalım benimde erkeksaglşıklı olsun gerisi boş kardeşim inan bana benim parçam olsun benle kalsın gitmesin bir yere o bana yeter
dün aklımdaydın naptın diye, mutlu haber almak ne güzel ya:) inşallah 9 ay boyunca yüzün güler nur topu gibi bi evlat kucağına alırsın dün rüyama girdin kız yüzünü bilmiomda hatırlamıom uzun siyah saçlıydın falan:) sana hızlı hızlı ayetel kürsi okudum sonrada doğrumu okudum dedim sende evet canım diye güldün:) hayır olsun:) ilk defa yüzünü görmediim biri rüyama girdi yani:) bu arada pasam dikkat et kendine namazı otururken yattığın yerden bile kılabilirsin zaruretin var sonuçta geçen gün sana yazarken rabbim kızını sana bağışlasın dedim sanki cinsiyetini biliom ya öle yazıodum:) sağlıklı olsun ilk önce gerisi takdiri ilahi valla
işe martta başladım mayısta hamile olduğumu öğrendim hemen söylemeyim dedim bugun sabah bilgi verdim ve sanırım işsiz kalacam bana planınızı ona göre yapın dedi siz burda yalnızsınız işinizi yapacak kimse yok dedi bende çalışmaya devam edecem ben dedim doğum izninde ne olacak dedi bende allah verdi allah bilir dedim bilmiyorum ne olacak şimdi anlamadım
işe martta başladım mayısta hamile olduğumu öğrendim hemen söylemeyim dedim bugun sabah bilgi verdim ve sanırım işsiz kalacam bana planınızı ona göre yapın dedi siz burda yalnızsınız işinizi yapacak kimse yok dedi bende çalışmaya devam edecem ben dedim doğum izninde ne olacak dedi bende allah verdi allah bilir dedim bilmiyorum ne olacak şimdi anlamadım
dogum iznine kadar calısıp ayrılırsan dogum sonrası izin bitince seni çıkartamazlar canım.yasak...yerine geçici birini bulsunlar..bu senin kanuni hakkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?