aa orayı atladım ben..seninki gösterdimibaksana hayatım 10 haftada belli olmuş çocugun edebine baglı benimki gibi sere serpe açarsa görüür yok saklarsa görümez
Kızlar nub teorisi topiği var görmüşünüzdür belki
11. veya 12. haftada bebeğinizin usg fotosunu çekip gönderin orda kızlar yorumluyolar ve çoğu da doğru çıkıyo
doktor söylemezse onlara sorarız
çıkıntı yukarıyaysa erkek sırtına paralelse kız
aa orayı atladım ben..seninki gösterdimierkekmi?
Allah gönlüne göre versn canım...erkek dedi ama %10 yanılmayınıda belirtti önümüzdeki ay netleşir sanıyorum
Allah gönlüne göre versn canım...
erkek dedi ama %10 yanılmayınıda belirtti önümüzdeki ay netleşir sanıyorum
canlarım allaha şükür herşey normal ayrıntılı daha sonra yazıcam acil işim var çıkmam lazım
Allah yardımcın olsun canım ya valla bulantılarla uğraşmak cok zor.. Rabbim bebeklerımıze saglık sıhhat versınnn..kızlar merhaba. Her ne kadar fazla yazmasamda sürekli takip ediyorum forumu. umarım iyisinizdir. ben kötüyüm çünkü bugün yine 3 serum yedim bulantıdan öleceğim sanki bişey yiyemiyorum 9 kilo verdim. doktorum bulantı için akapuntur önerdi yarında ona gideceğim umarım işe yarar çok bıktım çünkü hamileliğimi bile anlamadım daha
kızlar merhaba. Her ne kadar fazla yazmasamda sürekli takip ediyorum forumu. umarım iyisinizdir. ben kötüyüm çünkü bugün yine 3 serum yedim bulantıdan öleceğim sanki bişey yiyemiyorum 9 kilo verdim. doktorum bulantı için akapuntur önerdi yarında ona gideceğim umarım işe yarar çok bıktım çünkü hamileliğimi bile anlamadım daha
kizlar merhaba, kismetse bende 2014 ocak annesi olucam :) yorumcudan baktim oglum olacakmis Allah bilir tabi de hepimizde bir merak vardir. isteyen olursa dogum tarihi dogum saati son adet tarihini ve adet dongu uzunlugunu yazsin bakayim :)
oh çoook şükür ya rabbi
ben rüyamda gördüm oglumun ismini muhammed emin koyucam işşallah kız olursa ömür seneSelamlar herkese
İsimler konuşulmaya başlanmış :) Ben rüyamda oğlumun ismini gördüm, işin ilginci aynı ismi babam da görmüş :) O bir de cinsiyeti öğrenmeden görmüş :)
kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?