2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

evet aynı seyi doktorumda söyledi ve erkek dedi

Ya kıslar benim günümün 3 te 2 si uyuyarak geçiyor.Ne gezme ne tozma içimden gelmiyor sabah4 saat seminere gidip geliyorum yemek yiyorum hop yatağa sonra kalkıyorum akşam olmuş akşam yemeği hazırla 2 saat takıl tekrar hoop yatağa :S Hep uykuyu severimde şimdi bi acaip hamileliği bahanemi ediyorum diyorum ama yok nası tatlı geliyo anlatamamm

canlarım allaha şükür herşey normal ayrıntılı daha sonra yazıcam acil işim var çıkmam lazım

kızlar merhaba. Her ne kadar fazla yazmasamda sürekli takip ediyorum forumu. umarım iyisinizdir. ben kötüyüm çünkü bugün yine 3 serum yedim bulantıdan öleceğim sanki bişey yiyemiyorum 9 kilo verdim. doktorum bulantı için akapuntur önerdi yarında ona gideceğim umarım işe yarar çok bıktım çünkü hamileliğimi bile anlamadım daha

Allah yardımcın olsun canım ya valla bulantılarla uğraşmak cok zor.. Rabbim bebeklerımıze saglık sıhhat versınnn..
ben bugun sabah naptım biliyormusun ıkı gündür bulantı kusmam olmuyo bebeklerıme bişey mi oldu diye oturup ağladım :)
sonra komşu çaya çagırmısştı pastanın içindeki yumurta kokusu gelmedi mi hopp midem bulandı lavobaya koşturdumm :) sonra da akşam yine bulandı... yani bulansa bidert bulanmasa bi dert...
ama yine de çok güzell Rabbim herkese nasıp etsin inş...

Allah yardımcın olsun Çiğdem. Çok zor biliyorum. Ben de yaklaşık 6 haftadır bulantılarla yaşıyorum. İnşallah uzun sürmez kimseninki.

kizlar merhaba, kismetse bende 2014 ocak annesi olucam :) yorumcudan baktim oglum olacakmis Allah bilir tabi de hepimizde bir merak vardir. isteyen olursa dogum tarihi dogum saati son adet tarihini ve adet dongu uzunlugunu yazsin bakayim :)

kizlar merhaba, kismetse bende 2014 ocak annesi olucam :) yorumcudan baktim oglum olacakmis Allah bilir tabi de hepimizde bir merak vardir. isteyen olursa dogum tarihi dogum saati son adet tarihini ve adet dongu uzunlugunu yazsin bakayim :)

Merhaba cnm sağlcakla al yavrunu inşallah..
bende merak ettim şimdi..tabiki rabbim biilir ama yinede merak ediyoruzz.
yazayım bilgileri.:
doğum tarihi :1984
doğum saati.akşam 8-9 arası
son adet tarihi :10 nisan
adet döngüsü 28 gün

merhaba anneler...
bende allahın izni ile ocak annesi olacağım uzun tedaviler aşılamalar tüp bebek tedavileri derken aldım aşklarımı göbüşüme lekelenmeler kanama alanı geriden gelme fln derken bazı sıkıntılarımız ve korkularımız olsada umutla bekliyorum bebeklerimi,
rabbim herkezin evladını sağlıkla versin ...biz ikiz annelerine de ilave güç :)

Son düzenleme:
bugün erkenden kalktım bayram çocukları gibi giyindim bir sevinçle evden eşimle çıktık yollar düştük allahım ne heyecan var bir bilseniz yavrumu görmeye gidicektim çünkü kkdan 3 arkadaşla bulustum sonra arda beyim muayenesine gittik eşimle allahım ismimi söylediler hemen kalktık eşimle muayene odasına girdik eşimi çıkardı hemşiresi sizi çagırırıırz dediler garip eşim çıktı ben hemşireyle kaldım içerde beni hazılarladı arda bey geldi allahım dediki hadi bismilah işşallah annesi kalp atısını duyarız dedi ve muayene etmeye başladı bir baktı benim melek yavrum suyun içinde hareket ediyor işte annesi kalp atışı dedi eşini çagırın dedi eşim geldi arkanda duruyor babası bak bebeginiz dedi dilimdeki tek laf kalp atışarını duydumya tak tak gömbür diye ses geldi maşşallah kesesi suyu herşeyi uyumlu dedi ah dedim arda bey ben bu bebege kavuşmak için neler yaptım dinle sesini annesi dedi kalp atısının sesini açtı allahım dedim bu ses ne güzel bir ses dedim annelik işte arda bey beni muayene ederken aglamaya başladım ah ömürümünde kalp atışı böyle atıyordu cennet kuşumun dedim şimdi bile aglıyorum bunu yazarken yeşim hanım arda beyim hemşiresi aglamaya başladı benle peçete verdi arda bey kızdı paşacım üzülme bak mucizen karşında bebegine merhaba de bak o sana sesiyle merhaba diyor dedi aglıyorum nasıl ama hıçkıra hıçkıra yeşim hanım muayeneden çıktı dışarı meyerse benim aglamam dayanamamış garibim doktor annesi hadi giyin dedi eşimle odadayız girdi içeri dediki bana paşa hanım yemin olsun okadar bu işi yaparım ben daha böyle bir vaka görmedim çok zor aglayan biriyim helal olsun benide aglattınız dedidedim evlatlarımın kokusu burnumda tütüyor artık bende istiyorum bebeklerimi kucagıma alıyım kokluyum bagrıma basıyım artık miletin bebeklerine imrenmek istemiyorum dedim bende benden bir parça olsun istiyorum dedim başladım aglamaya eşimde bana sarıldı paşa yapma dedi ne olur aglama dedim sesini duydunmu ay ne güzeldi kalp atısı dedim ben agladıkça eşim bana sarıldı aglama dedi hemsşirede benle agladı ne zor biliyormusunuz 3 kayıp yaşamak ve 4 hamile olmak korkuyorum allahım buda gitmesin benle kalsın giderse halim nece olur muayenede okadar agladımki yüzüm su oldu hep hep dua ettim allahım ben mutlu ettim sen bebegi ollmayanlara bebek hasretiyle yananlara tez elinden nasip et kimseyi kimseiyi imrendirme dedim eşimde amin dedi bugün çok güzel bir gün geçirdim öyle böyle degil rabbime binlerce şükürler olsunki evladımın kalp atışını duydum allahım kulaklarımdan gitmiyor allahım işşallah kucagıma aldıgım günleri mevlüdünü yaptırmayı nasip etsin işşallah evlat kokosunu şimdiden aldım 2 temmusta muayeneye çagırdı beni bakıcaz artık allah kerim ozaman jelibonum 9 haftayı geçicek allahım karnımdaki ömür ver eşimi ilk defa bu kadar mutlu gördüm bugün bana karpuz aldı eşim istiyorum diye kiraz aldı biizim kereta kiraz seviyor teyzeleri allahım hepinizden razı olsun bir degil bin kere işşallah dualarınızı eksik etmeyin üstümden evladımı bu sefer kucagıma alıyım cennet degilde benle kalsın gitmesin allahım paşamla köpügümü söyledim temaz etmessen birşey yok dedi ben her gece ikisinide öpmeden uyumazdımki şimdi onlara dukunamamak çok zor artık katlanıcaz rahim dikişini söyledim daha sonra konuşuurz dedi 2 temmusta bebegimi görmeye gidicen işşallah allahım bu sefer ben inanıyorumki benle kalıcak bebegim onun kokusu burnumda tütüyor çok yoruldum az dinlenmek lazım uyku vakti sonra görüşürüz artık üzüntülerimi degil mutluluklarımı yazıcam işşallah buraya dua edin bana bebegimi alayım kucagıma bende sizlere ediyorum inanın namazlarımı söyledim şimdilik ibadet iyi ama ilerde yasaklayabilirim risklisin dedi secde etmeden ben nasıl dururumki leklenmelerimide söyledim onlar normal dedi daha aklımda okadar şey vardı unuttum vallahi sonra aklıma gelirse yazarım

oh çoook şükür ya rabbi
sagol ikizlerimin annesi
Selamlar herkese

İsimler konuşulmaya başlanmış :) Ben rüyamda oğlumun ismini gördüm, işin ilginci aynı ismi babam da görmüş :) O bir de cinsiyeti öğrenmeden görmüş :)
ben rüyamda gördüm oglumun ismini muhammed emin koyucam işşallah kız olursa ömür sene
kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken

allahım bzilerede nasip etsin işşallah temiz çıkmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…