- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
vaaaav aynı ismi hem sen,hem baban heee?çok ilginç cidden...
hiç birbirinizden haberiniz yokken,hiç muhabbeti geçmemişken mi oldu bu?
aaaay merak ettim..isim ne?
:)
Sağolasın canım. Amin inşallah. Evet 9+6 da öğrendik bayağı erken göründü bizimki
Mustafa ismini gördük ikimiz de. İkinci isimleri de gördük ama bir kaç taneBakalım sağlıkla gelsin de isim işi kolay.
bizde de erkek beklentisi var...eşim,babam ,kardeşim...benm içime hiçbişey dogmuyor..ama tuzlu cok yiyorum...bu bir erkek belirtisi mi acaba?
ohh çok şükürrrrr.duymuşsun cnmm.
ahh o bir ay geçermi cnmm bencede gidersin..
benim eşimde kalp atışını duyamadı..üzülüyo çoçuğumu göremedim diye.
cuma günü mutlaka oda girer odaya.üzülüyo sonra..
benim doktorumda 7+1 de gidiiğimde bıraktırdı folik asiti .diğer vitaminleride.benim karaciğer enzimelrin yüksek çıkmıştı o yüzden çoğu ilaçımı bıraktırdı.bakalım dün benden istediği kan testlerini bide idrar testlerini yaptırdım nasıl çıkıcak sonuçlar merak ediyorum.ben şuan sadece crinone jel bide clexan iğne kullanıyorum.
.
Selamlar herkese
İsimler konuşulmaya başlanmış :) Ben rüyamda oğlumun ismini gördüm, işin ilginci aynı ismi babam da görmüş :) O bir de cinsiyeti öğrenmeden görmüş :)
maşallah ne kadar erken göstermiş öyle annesi :)
içimde bir umut ışığı 16 haftaya kadar söylemiyor genelde doktorlar netleşsin yanlış çıkma payı olmasın diye :)
:)
Sağolasın canım. Amin inşallah. Evet 9+6 da öğrendik bayağı erken göründü bizimki
Mustafa ismini gördük ikimiz de. İkinci isimleri de gördük ama bir kaç taneBakalım sağlıkla gelsin de isim işi kolay.
Ben de çok şaşırmıştım. Ben cinsiyet belli olduktan sonra gördüm, babam da kontrole gideceğimiz günden bir gün önce görmüş. Evet hiç isim konuşulmamıştı. Mustafa. Hiç aklımda olmayan bir isim. Oğlum olursa şu ismi koyarım dediğim bir kaç isim vardı aklımda ama Mustafa'yı hiç düşünmemiştim :) Vardır bir hikmeti.
Selammmmmm incimm hoşgeldinnnnnn
ne güzellllll hem sen hem baban rüyada aynı ismi görmüşsünüz..
sen erken den öğrendinn bakalımmmm biizm bebişler ne zaman göstericek kendini.
Biz de hiç beklemiyorduk.
2.kontrolümüzdü. Ekranda görünce kahkahayı patlattım
heh, ben de kaç gündür kimin bebeğinin cinsiyeti belliydi diye düşünüyordum,
o sıra foruma yeni girmiştim,
acaba bi değişiklik oldu mu diye soracaktım, çok duydum çünkü erkek deyip sonra yok kız bu dediklerini, oyle de bi acaiplik yapıyormuş ya doktorlar
ama seninki tam show yapmış, poz vermişti, sünnetlikti :)))
uyy yerim ya, ben de erkek olsun diyorum ama kız isteniyor, oğlum oğlum diyorum ama bilmem ne olacak
14.haftada cinsiyet belli oluyormu acabaaa????
heh, ben de kaç gündür kimin bebeğinin cinsiyeti belliydi diye düşünüyordum,
o sıra foruma yeni girmiştim,
acaba bi değişiklik oldu mu diye soracaktım, çok duydum çünkü erkek deyip sonra yok kız bu dediklerini, oyle de bi acaiplik yapıyormuş ya doktorlar
ama seninki tam show yapmış, poz vermişti, sünnetlikti :)))
uyy yerim ya, ben de erkek olsun diyorum ama kız isteniyor, oğlum oğlum diyorum ama bilmem ne olacak
böyle şeylere inanırım bende..ilginç olmuş gerçekten..bari 2 isim koyun biri mustafa olsun ya da göbek adı mustafa olsun en azından..
hadi hayırlısı
kızlar nub teorisi topiği var görmüşünüzdür belki
11. Veya 12. Haftada bebeğinizin usg fotosunu çekip gönderin orda kızlar yorumluyolar ve çoğu da doğru çıkıyo
doktor söylemezse onlara sorarız
çıkıntı yukarıyaysa erkek sırtına paralelse kız
İki isim istiyorum ben de. Bakalım sağlıkla gelsin de... Uzun zaman gözledik yolunu miniğimizin.
Sağolasın pufcum.
Senin de bir kaç mesajını okudum. Allah'ım inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlatla mükafatlandırsın sizi.
hep yüzünüzü güldürsün inş. canım sağlıkla gelsin :)
Bayanlar benim mesaimin sonuna geldim çok şükür artık çıkıyorum eve gideyim de yere uzanacam valla bel ağrısı yedi bitirdi bugun beni hepinize hayırlı akşmalr yarın güzel haberlerle konuşuruz inşallah tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?