ayy yaa ne çok benziyoruz bende hep fasulye diyorum aynı şekilde kontrolde ne yaptıysak uyandıramadık pek bi keyifli uykucu aynı ben :)
duaların kabul olsun paşam allah sağlık versin daha mutlu günlerini de göstersin bizlere inşallah
yüzün hep gülsün
ama sabah kalkıp önüne geleni öpme tut kendini
ben 2 haftadır yemekhaneye girebiliyorum peynir ekmek sandviç alıyodum da artık bişeyler yemem lazım diye geçen haftadan beri gidiyorum.ama ne gitmek gel bana sor
zamanla geçecek,9 ay devam eden çok nadir inşallah azalacak
ben 6. haftada başladım bulanmaya 8. haftada tavan yaptı ağzıma ekmek koyamıyodum
şimdi daha iyiyim demekki düzeliyoruz
bu aydan sonra zorla da olsa yemek lazım özellikle kalsiyumlu omegalı şeyler
zor olacak ama...
Günaydınnnn...
Dün doktora gittim, fasulyem 3,38 cm olmuş.. Pek keyifli haspam devirmiş totoşu yatıyordu, doktor dürttü dürttü de taa ne zaman sonra bi elini kolunu ovuşturdu "ne var yaa ne istiyorsunuz" der gibi.. Ben sözde eşimin yüzüne bakacaktım, tepkilerini ölçecektim, ultrasondan gözümü alamadım ki.. Doktor odadan çıktıktan sonra eşim gözlerini siliyordu sadece anladım ki ağlamış kıyamam.. ayın 8 inde ikili tarama testine gideceğiz bakalım hayırlısı ile.. O zaman baya büyümüş olur heralde fasulyecik...
Çookk işim olduğundan geçmişi okuyamadım ama herkese benden selam olsun.. Öptüm hepinizi kızlar :)
canım ben buruya koymayı bilimiyimCanım facim yok kapadım zamanında benimki beraber açalım dioda ben istemiom benden çok benimki başından ayrılmaz:) foruma koyabilisin ama kaldırırsın sonra :) çok mühim deil canım ben seni rüyada gördüm zaten dermişim:))eşime soramam kızar işşallah face açınca bir lare görüşrüz zaten üryanda beni görmüşsün
allah razı olsun canım benim cümlemiiznkini işşallahduaların kabul olsun paşam allah sağlık versin daha mutlu günlerini de göstersin bizlere inşallah
yüzün hep gülsün
ama sabah kalkıp önüne geleni öpme tut kendini
ben 2 haftadır yemekhaneye girebiliyorum peynir ekmek sandviç alıyodum da artık bişeyler yemem lazım diye geçen haftadan beri gidiyorum.ama ne gitmek gel bana sor
zamanla geçecek,9 ay devam eden çok nadir inşallah azalacak
ben 6. haftada başladım bulanmaya 8. haftada tavan yaptı ağzıma ekmek koyamıyodum
şimdi daha iyiyim demekki düzeliyoruz
bu aydan sonra zorla da olsa yemek lazım özellikle kalsiyumlu omegalı şeyler
zor olacak ama...
aaa o nası şeymiş canım yao zaman işe alırken başta söyleselerdi bebek düşünüyomusun diye
gerçi hiçbir şekilde seninle anlaşma yapamazlar hükmü yok
seni işten çıkarma gibi yasal bi hakları da yok süründürürsün onları
hamileyken seni çıkaramazlar,ama eziyet ederler bu karakterdelerse pislikler
benim arkadaşın patronu da kıza sözleşme imzalatmışlardı bilmemkaç sene hamile kalmayacak diye
kız hamile kaldı korktu söylerken ama sağolsunlar anlayışla karşıladılar
hayırlısı olsun,eğer maddi olarak zorlamayacaksa bırak çıkarsınlar seni takma kafaya
arkandayız tabe eger patronun kelse keltos kafasına vururuz olmadı saçlıysa saçlarını yolarızooo siz arkamdaysanız ben yürür giderim :)maksat hamileyiz stresliyiz deriz ceza yemeyiz adamamı sorucam canım ne zaman hamile kalıcagımı hayret birşey
çok sevindim canım. inşlh böyle güzel haberlerle gelirsin. gözyaşların hep mutluluktan olsun:):)
ne güzel bir haber canım.bende cuma günü 10da gidiem dr. kuzum 12+0 olcak. ikili test yapılcak. inşlh benimkide temiz çıkar.sagol canım benim 2 temmusta bebegimi görmeye gidicem işşalalh
günaydın herkese...
hmf çok üzüldüm,geçmiş olsun..Rabbim en kısa zamanda kendini hazır hissettiğinde sağlıkla bebekler nasip etsin inşallah..keşke tekrar başka doktora görünsen..
paşammmm hususi senin için geldim,çok vaktim yok mutlu haberini okudum çooook mutlu oldum..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
topice yeni gelen anneler hoşgeldiniz,hepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi...
allah razı olsunsagolasun doktor şimdilik normal dedi igne ilaç içiyorsun ben sana demedimmi dedi lekelenmen gelir diye dedi kan görmnedikten sonra normal dedi tansiyonumu çölçtü 14 8 çıktı hemiede hergün tansiyonuna bakıcan yazıcan dedi bende önlük tansiyonu var hastane olsun klinik hiç farketmez hemen çıkıyor ne yapayım kardeşim doktorların hemşirelerin cazibesine dayanamıyorum ben
ben vicdanlı insanım onlar gibi olamam ama bu sefer vicdan yapmayacam onlar beni üzüyolarsa bende onları üzecem herşey bebek için :)
Benimki de sürpriz bebek sanırım ondan böyle benzeşiyorlar :)
kızlar bişey soracağım dr.lar 11+4 de ikili test yapabilir mi? randevuyu o zamana alacağım da ??
boşver sana acımayana sende acıma.. ben kamuda çalışıyorum ama iş yerindekilerin çoğu emekliliği gelmiş insanlar ben genç ve hızlı olunca çoğu iş yükü üzerimde kalıyor umurlarında değil dha önce bi gebelik yaşadım sürmesede belki yardımcı olurlar diye söylemiştim hemen hamile olduğumu oo sadece bi gün oldular sonra aynı tas aynı hamam... şimdi söylemiyorum hamile olduğumu sakladığım kadar saklayacağım ama tersliyorum artık acımak yok kimse kusura bakmasın ben çalışıp para alıyorsam onlarda çalışsın diyorum.......sende üzme kendini maddi durum nasıl bilmiyorum eğer çalışman gerekliyse en azından doğuma kadar devam edebilirsin.. doğum iznini kabul etmiyorlarsa bile...
allah razı olsunsagolasun doktor şimdilik normal dedi igne ilaç içiyorsun ben sana demedimmi dedi lekelenmen gelir diye dedi kan görmnedikten sonra normal dedi tansiyonumu çölçtü 14 8 çıktı hemiede hergün tansiyonuna bakıcan yazıcan dedi bende önlük tansiyonu var hastane olsun klinik hiç farketmez hemen çıkıyor ne yapayım kardeşim doktorların hemşirelerin cazibesine dayanamıyorum ben
bugün erkenden kalktım bayram çocukları gibi giyindim bir sevinçle evden eşimle çıktık yollar düştükallahım ne heyecan var bir bilseniz yavrumu görmeye gidicektim çünkü kkdan 3 arkadaşla bulustum sonra arda beyim muayenesine gittik eşimle allahım ismimi söylediler hemen kalktık eşimle muayene odasına girdik eşimi çıkardı hemşiresi sizi çagırırıırz dediler garip eşim çıktı ben hemşireyle kaldım içerde beni hazılarladı arda bey geldi allahım dediki hadi bismilah işşallah annesi kalp atısını duyarız dedi ve muayene etmeye başladı bir baktı benim melek yavrum suyun içinde hareket ediyor işte annesi kalp atışı dedi eşini çagırın dedi eşim geldi arkanda duruyor babası bak bebeginiz dedi dilimdeki tek laf kalp atışarını duydumya tak tak gömbür diye ses geldi maşşallah kesesi suyu herşeyi uyumlu dedi ah dedim arda bey ben bu bebege kavuşmak için neler yaptım dinle sesini annesi dedi kalp atısının sesini açtı allahım dedim bu ses ne güzel bir ses dedim annelik işte arda bey beni muayene ederken aglamaya başladım ah ömürümünde kalp atışı böyle atıyordu cennet kuşumun dedim şimdi bile aglıyorum bunu yazarken yeşim hanım arda beyim hemşiresi aglamaya başladı benle peçete verdi arda bey kızdı paşacım üzülme bak mucizen karşında bebegine merhaba de bak o sana sesiyle merhaba diyor dedi aglıyorum nasıl ama hıçkıra hıçkıra yeşim hanım muayeneden çıktı dışarı meyerse benim aglamam dayanamamış garibim doktor annesi hadi giyin dedi eşimle odadayız girdi içeri dediki bana paşa hanım yemin olsun okadar bu işi yaparım ben daha böyle bir vaka görmedim çok zor aglayan biriyim helal olsun benide aglattınız dedi dedim evlatlarımın kokusu burnumda tütüyor artık bende istiyorum bebeklerimi kucagıma alıyım kokluyum bagrıma basıyım artık miletin bebeklerine imrenmek istemiyorum dedim bende benden bir parça olsun istiyorum dedim başladım aglamaya eşimde bana sarıldı paşa yapma dedi ne olur aglama dedim sesini duydunmu ay ne güzeldi kalp atısı dedim ben agladıkça eşim bana sarıldı aglama dedi hemsşirede benle agladı ne zor biliyormusunuz 3 kayıp yaşamak ve 4 hamile olmak korkuyorum allahım buda gitmesin benle kalsın giderse halim nece olur muayenede okadar agladımki yüzüm su oldu hep hep dua ettim allahım ben mutlu ettim sen bebegi ollmayanlara bebek hasretiyle yananlara tez elinden nasip et kimseyi kimseiyi imrendirme dedim eşimde amin dedi bugün çok güzel bir gün geçirdim öyle böyle degil rabbime binlerce şükürler olsunki evladımın kalp atışını duydum allahım kulaklarımdan gitmiyor allahım işşallah kucagıma aldıgım günleri mevlüdünü yaptırmayı nasip etsin işşallah evlat kokosunu şimdiden aldım 2 temmusta muayeneye çagırdı beni bakıcaz artık allah kerim ozaman jelibonum 9 haftayı geçicek allahım karnımdaki ömür ver eşimi ilk defa bu kadar mutlu gördüm bugün bana karpuz aldı eşim istiyorum diye kiraz aldı biizim kereta kiraz seviyor teyzeleri allahım hepinizden razı olsun bir degil bin kere işşallah dualarınızı eksik etmeyin üstümden evladımı bu sefer kucagıma alıyım cennet degilde benle kalsın gitmesin allahım paşamla köpügümü söyledim temaz etmessen birşey yok dedi ben her gece ikisinide öpmeden uyumazdımki şimdi onlara dukunamamak çok zor artık katlanıcaz rahim dikişini söyledim daha sonra konuşuurz dedi 2 temmusta bebegimi görmeye gidicen işşallah allahım bu sefer ben inanıyorumki benle kalıcak bebegim onun kokusu burnumda tütüyor çok yoruldum az dinlenmek lazım uyku vakti sonra görüşürüz artık üzüntülerimi degil mutluluklarımı yazıcam işşallah buraya dua edin bana bebegimi alayım kucagıma bende sizlere ediyorum inanın namazlarımı söyledim şimdilik ibadet iyi ama ilerde yasaklayabilirim risklisin dedi secde etmeden ben nasıl dururumki leklenmelerimide söyledim onlar normal dedi daha aklımda okadar şey vardı unuttum vallahi sonra aklıma gelirse yazarım
kızlar bişey soracağım dr.lar 11+4 de ikili test yapabilir mi? randevuyu o zamana alacağım da ??
evet canım zaten hakkını vermek zorunda çıkardığı sürece,ama doğuma kadar çalışırsın en azından sonrası allah kerimaynen öyle söyleyecem ya dava ya haklarım uğraşmak istemiyorsanız verin gideyim doğumdan sonra gelip çalışmam burda zaten
oww inşallah öyle olmazsın.ben en azından 2 günde 1 yumurta yiyorum,geçen başka bi doktora gittim dedi kivalla bende öyleyim benimde aynen 6. haftada bulantı 7 de tavan 8 de öyleydi 9 da rahatladım 10 da yine başladıyemek yiyorum da yumurta yemiyorum korkudan,,süt de hergün içmiyorum 2 günde 1 içiyorum.. onlara alışmam lazım özellikle...ceviz yemeye çalışıyorum azıcık.. yemeklerle aram bozulmadı ama çoğu şeyi yiyorum ona şükür en azından...ben kızkardeşim 9 ay kustu 7 ayı aşırı üstelik..
Ben Geldimmmm...
bence yapabilirler çünkü 11.haftadan sonra yapılıyor 11+4 de nerdeyse 12 haftalık oluyorsun
Ben Geldimmmm...
çalışmam gerekiyor malesef doğum iznini mecbur kabul edecekler valla izin dönüşü gelip çalışmam ama bu laflardan sonra şimdilik 3 maymunu oynayacam görmeyecem duymayacam konuşmayacam sabredecem doğumdan sonrada biraz bebeğimle zaman geçirir sonra yeni iş bakarım artık ama izinde paramı alacam onlardan bayan eleman almasınlar canım o zaman banane
hoşgeldiiinnnnnnnnnnnnnnnn canım nasılsın?
evet canım zaten hakkını vermek zorunda çıkardığı sürece,ama doğuma kadar çalışırsın en azından sonrası allah kerim
oww inşallah öyle olmazsın.ben en azından 2 günde 1 yumurta yiyorum,geçen başka bi doktora gittim dedi ki
bir hamile günde 1 yumurta yiyorsa büyük oranda besleniyor demektir dedi.o yüzden zorluyorum.
sütü günde 2 kutu içiyorum en az 1 kutu mutlaka.yoksa dişsiz kalıcaz
en azından yemek yiyosun sebzeler besler seni.makarna pilav az yemeye çalış canım.onun yerine tam buğday ekmeği ye sebzenin yanına
yaparlar canım 11+0 dan itibaren yapılıyormuş,istersen garanti olsun doktoruna sor belki biraz daha bekle diyebilir.
ben 12+3 te gidicem bu cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?