2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

valla bende öyleyim benimde aynen 6. haftada bulantı 7 de tavan 8 de öyleydi 9 da rahatladım 10 da yine başladı yemek yiyorum da yumurta yemiyorum korkudan,,süt de hergün içmiyorum 2 günde 1 içiyorum.. onlara alışmam lazım özellikle...ceviz yemeye çalışıyorum azıcık.. yemeklerle aram bozulmadı ama çoğu şeyi yiyorum ona şükür en azından...ben kızkardeşim 9 ay kustu 7 ayı aşırı üstelik..

sedacım fasulyen büyümüş maşallah, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. 8ine inşallah cinsiyetinide öğrenebilirsniz,sırtını dönüp yatmazda gösterirse tabii

ben vicdanlı insanım onlar gibi olamam ama bu sefer vicdan yapmayacam onlar beni üzüyolarsa bende onları üzecem herşey bebek için :)

boşver sana acımayana sende acıma.. ben kamuda çalışıyorum ama iş yerindekilerin çoğu emekliliği gelmiş insanlar ben genç ve hızlı olunca çoğu iş yükü üzerimde kalıyor umurlarında değil dha önce bi gebelik yaşadım sürmesede belki yardımcı olurlar diye söylemiştim hemen hamile olduğumu oo sadece bi gün oldular sonra aynı tas aynı hamam... şimdi söylemiyorum hamile olduğumu sakladığım kadar saklayacağım ama tersliyorum artık acımak yok kimse kusura bakmasın ben çalışıp para alıyorsam onlarda çalışsın diyorum.......sende üzme kendini maddi durum nasıl bilmiyorum eğer çalışman gerekliyse en azından doğuma kadar devam edebilirsin.. doğum iznini kabul etmiyorlarsa bile...

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım dr.lar 11+4 de ikili test yapabilir mi? randevuyu o zamana alacağım da ??

çalışmam gerekiyor malesef doğum iznini mecbur kabul edecekler valla izin dönüşü gelip çalışmam ama bu laflardan sonra şimdilik 3 maymunu oynayacam görmeyecem duymayacam konuşmayacam sabredecem doğumdan sonrada biraz bebeğimle zaman geçirir sonra yeni iş bakarım artık ama izinde paramı alacam onlardan bayan eleman almasınlar canım o zaman banane

İlahi paşam güldürdün beni,Allahta seni güldürsün.. bende de küçükken doktor hayranlığı vardı,beyaz önlüklü görmek için sürekli hastalık uydururdum..bana iğne yapılması için ağlardımm.. çok zayıf olduğum için genelde vitamin iğneleri vurulurdu..5 yaşındayken apandist ameliyatı oldum,ameliyat olup hastanede yatacağım diye sevinçten ağladım benimkide öyle bir manyaklıktı.. ..Tansiyonuna dikkat et...

arkadasım cok duygulandım bende suan burda aglıyorum gözyaslarımı tutamadım seni cok cok iyi anlıyorum ben.....pazarteside benim randevum var İNSALLAH bende iyi haberlerle gelirim....ALLAHIM cümlemizin yavrusunu bagıslasın....

aynen öyle söyleyecem ya dava ya haklarım uğraşmak istemiyorsanız verin gideyim doğumdan sonra gelip çalışmam burda zaten
evet canım zaten hakkını vermek zorunda çıkardığı sürece,ama doğuma kadar çalışırsın en azından sonrası allah kerim
oww inşallah öyle olmazsın.ben en azından 2 günde 1 yumurta yiyorum,geçen başka bi doktora gittim dedi ki
bir hamile günde 1 yumurta yiyorsa büyük oranda besleniyor demektir dedi.o yüzden zorluyorum.
sütü günde 2 kutu içiyorum en az 1 kutu mutlaka.yoksa dişsiz kalıcaz
en azından yemek yiyosun sebzeler besler seni.makarna pilav az yemeye çalış canım.onun yerine tam buğday ekmeği ye sebzenin yanına
kızlar bişey soracağım dr.lar 11+4 de ikili test yapabilir mi? randevuyu o zamana alacağım da ??

yaparlar canım 11+0 dan itibaren yapılıyormuş,istersen garanti olsun doktoruna sor belki biraz daha bekle diyebilir.
ben 12+3 te gidicem bu cumartesi

aynen öylee.. aslında şu yasayı bi çıkarsalar o zaman hiçbişey yapamayacaklar gibi geliyor bana.... zaten doğum izninde maaşinyarısını devlet karşılayacak özel sektörde..

inşallah öyle olmam yani pek benzemiyorum o kesintisiz kusardı neredeyse hamileliğini hiç iyi anamıyor ne yazıkki... süt konusunda benimde zorlamam şart.. meyveli çikolatalı sütler olur dimi :S makarna yemiyorum hiç pilav da az yerim... sebze ve et yiyorum.. bi öğün biri bi öğün biri.. benim kahvaltıyı düzenlemem şart galibaa...... ben 11+4 de bi gideyim de çünkü 15 gün sonra gel dedi bana 17-18. gün olacak o gün.. yapmazsa bi hafta daha beklerizz artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…