2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım işin ne peki ne gıcık bu insanlar ya herkes para derdine düşmüş daa yumuşak konuşabilirdi sen çalışmaya bak canım olmadı bırakır gidersin ileriki zamanda

muhasebeciyim ben normal şartlarda işsiz kalmam ama alışık değilim böyle konuşmalara kaç gündür kendi kendime konuşma hazırlıyordum utandım nedense ama boşa utanmışım adam pat diye ne halin varsa gör dedi resmen çaktırmadı ama oraya geldi

Heryerde iş bulursun canım boşver adam saygısızmış varya medeniyet yoksunuymuş iş verenlere bi yaptırım yok işte bi yasa olsada öyle kolay işten çıkaramasalar hamilesin diye görülen muameleye bak o iflah olmaz ama

bana azcık saygılı olsaydı zor durumda bırakmazdım ama şimdi inat ettim bende çıkmayacam gerekirse dava açacam

duaların kabul olsun paşam allah sağlık versin daha mutlu günlerini de göstersin bizlere inşallah
yüzün hep gülsün
ama sabah kalkıp önüne geleni öpme tut kendini
ben 2 haftadır yemekhaneye girebiliyorum peynir ekmek sandviç alıyodum da artık bişeyler yemem lazım diye geçen haftadan beri gidiyorum.ama ne gitmek gel bana sor
zamanla geçecek,9 ay devam eden çok nadir inşallah azalacak
ben 6. haftada başladım bulanmaya 8. haftada tavan yaptı ağzıma ekmek koyamıyodum
şimdi daha iyiyim demekki düzeliyoruz
bu aydan sonra zorla da olsa yemek lazım özellikle kalsiyumlu omegalı şeyler
zor olacak ama...

aaa o nası şeymiş canım ya o zaman işe alırken başta söyleselerdi bebek düşünüyomusun diye
gerçi hiçbir şekilde seninle anlaşma yapamazlar hükmü yok
seni işten çıkarma gibi yasal bi hakları da yok süründürürsün onları
hamileyken seni çıkaramazlar,ama eziyet ederler bu karakterdelerse pislikler
benim arkadaşın patronu da kıza sözleşme imzalatmışlardı bilmemkaç sene hamile kalmayacak diye
kız hamile kaldı korktu söylerken ama sağolsunlar anlayışla karşıladılar
hayırlısı olsun,eğer maddi olarak zorlamayacaksa bırak çıkarsınlar seni takma kafaya

bana azcık saygılı olsaydı zor durumda bırakmazdım ama şimdi inat ettim bende çıkmayacam gerekirse dava açacam

Sonuna kadar haklısın canım hakkını koru böyle şeyler insanın sinirini bozuo işte benim bi arkda seyahat acentasında çalışıodu patronu maaşını vermedi falan kız bi ton üzüldü değmio ama çok kafanada takma yani baktın çirkefler bas git ne haliniz varsa görün de ama illa bişey söyle içinde kalmasın

ben vicdanlı insanım onlar gibi olamam ama bu sefer vicdan yapmayacam onlar beni üzüyolarsa bende onları üzecem herşey bebek için :)

aaa o nası şeymiş canım ya o zaman işe alırken başta söyleselerdi bebek düşünüyomusun diye
gerçi hiçbir şekilde seninle anlaşma yapamazlar hükmü yok
seni işten çıkarma gibi yasal bi hakları da yok süründürürsün onları
hamileyken seni çıkaramazlar,ama eziyet ederler bu karakterdelerse pislikler
benim arkadaşın patronu da kıza sözleşme imzalatmışlardı bilmemkaç sene hamile kalmayacak diye
kız hamile kaldı korktu söylerken ama sağolsunlar anlayışla karşıladılar
hayırlısı olsun,eğer maddi olarak zorlamayacaksa bırak çıkarsınlar seni takma kafaya[/QUOTE]

Ay oda korkunçmuş canım milletin özel hayatına karışıolar çocuk yapmicaksın yatakları ayırana bir maaş ikramiye vericez:)) bu işverenler azıtmış çalışanın hakkını gasp ediolar ama patron kadın olsa kendi hamile kalabilio oh ne ala memleket yine arkının patronu insaflıymış sözleşmeye rağmen ses etmemiş kız şey demiştir kazara oldu patron pardon:)) patronda bida olmasın şimdilik affediyorum yönteminizi değiştirine kadar gidecek yakında muhabbet:))

Ay oda korkunçmuş canım milletin özel hayatına karışıolar çocuk yapmicaksın yatakları ayırana bir maaş ikramiye vericez:)) bu işverenler azıtmış çalışanın hakkını gasp ediolar ama patron kadın olsa kendi hamile kalabilio oh ne ala memleket yine arkının patronu insaflıymış sözleşmeye rağmen ses etmemiş kız şey demiştir kazara oldu patron pardon:)) patronda bida olmasın şimdilik affediyorum yönteminizi değiştirine kadar gidecek yakında muhabbet:))[/QUOTE]

YANİ ŞU DURUM VARYA GÜLÜNECEKMİ AĞLANACAKMI BELLİ DEĞİL GERÇİ BANA SORMUŞLARDI DÜŞÜNÜYORMUSUN DİYE YENİ EVLİYDİM ÇÜNKÜ NORMAL ŞARTLARDA 2 YIL DÜŞÜNMÜYORDUM ÖYLE DEMİŞTİM AMA SÜPRİZ YAPACAĞINI NERDEN BİLECEKTİM Kİ

ooo siz arkamdaysanız ben yürür giderim :)
kız dur gaza gelme istifa etme sakın bırak onlar çıkarana kadar sen çalış
eğer bişey derlerse de ağzına geleni say,ben sizi mağdur edecek birşey yapma niyetinde değilim dersin
alt tarafı en fazla 10 ay geçici eleman alırdınız dersin
karnımda bebemle size sövmek istemem adam olun dersin

evet yaa kocanla uyumayacaksın böyle bişey var mı
bizim önceki müdür erkekti ve biz bölümde 3 bayan aynı aylarda hamile kaldık tabi burda öyle sözleşme falan yasak,banka korkar öyle şeylerden davalardan falan.
dedikki adam en sonunda bölümdeki bayanlara doğum kontrol hapı dağıtacak ben düşük yaptım zaten.
sonra o gitti başka bayan müdür geldi melek gibi insan o da tüp bebek tedavisi görmüş
benim geçen haftalarda kanamam olunca rapor aldım yattım aradı beni şimdi de gelip gelip soruyo nasılsın diye,arada git dinlen dikkat et diyo
tabi kendini de düşünüyodur ama olsun,ben de ona hayır duaları ediyorum
strese girmemek için işverenin tutumu çok önemli
korunma şeklini değiştirmeye çalışmamalı

çok sevindim canım. inşlh böyle güzel haberlerle gelirsin. gözyaşların hep mutluluktan olsun:):)

kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken

ne güzel bir haber canım.bende cuma günü 10da gidiem dr. kuzum 12+0 olcak. ikili test yapılcak. inşlh benimkide temiz çıkar.

günaydın herkese...

hmf çok üzüldüm,geçmiş olsun..Rabbim en kısa zamanda kendini hazır hissettiğinde sağlıkla bebekler nasip etsin inşallah..keşke tekrar başka doktora görünsen..
paşammmm hususi senin için geldim,çok vaktim yok mutlu haberini okudum çooook mutlu oldum..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

topice yeni gelen anneler hoşgeldiniz,hepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi...

Günaydınnnn...

Dün doktora gittim, fasulyem 3,38 cm olmuş.. Pek keyifli haspam devirmiş totoşu yatıyordu, doktor dürttü dürttü de taa ne zaman sonra bi elini kolunu ovuşturdu "ne var yaa ne istiyorsunuz" der gibi.. Ben sözde eşimin yüzüne bakacaktım, tepkilerini ölçecektim, ultrasondan gözümü alamadım ki.. Doktor odadan çıktıktan sonra eşim gözlerini siliyordu sadece anladım ki ağlamış kıyamam.. ayın 8 inde ikili tarama testine gideceğiz bakalım hayırlısı ile.. O zaman baya büyümüş olur heralde fasulyecik...

Çookk işim olduğundan geçmişi okuyamadım ama herkese benden selam olsun.. Öptüm hepinizi kızlar :)

Son düzenleme:

hee seninki süpriz bebeeeeek
yani ne bileyim artık çok geç kabullenmeleri lazım isteseler de istemeseler de
ya da tazminatı hazırlasınlar bebeğe ıvır zıvır alırsın

ayy yaa ne çok benziyoruz bende hep fasulye diyorum aynı şekilde kontrolde ne yaptıysak uyandıramadık pek bi keyifli uykucu aynı ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…