2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
sedacım fasulyen büyümüş maşallah, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. 8ine inşallah cinsiyetinide öğrenebilirsniz,sırtını dönüp yatmazda gösterirse tabii

Sağol canım teşekkür ederimmm, Valla bu keyfilikle sırtını da dönebilir velet :))

Sağol canım teşekkür ederimmm, Valla bu keyfilikle sırtını da dönebilir velet :))

kızıma hamileyken son ayında 1 defa yüzünü gösterdi,onun dışında poposu dönük hep uyudu..doktor kaç defa beni yarım saat sonra gel,gez dolaş,merdivenlerden in çık çikolata ye meyve suyu iç gel dediysede,kızımı çok dürtmesine rağmen bizim prenses hiç oralı olmamıştı

evli-mutlucum kendini özletme..

neyse kızlar ben kaçar,hemen bakıp çıkacaktım sözde geldim,gidemedim ....
herkese mutlu,güzel günler diliyorum..hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüzzzz

doğduktan sonrada uyumaya devam ettimi peki

Canım işin ne peki ne gıcık bu insanlar ya herkes para derdine düşmüş daa yumuşak konuşabilirdi sen çalışmaya bak canım olmadı bırakır gidersin ileriki zamanda

Aynen öyle para derdinde herkes. Ben de hamile olduğumu söylediğimde olay çıktı firmada. Eşimle gidip söyledik, kuru pasta aldık yine de çok bozuldular. Dün doğum ne zaman dedi patron, ne olur ne olmaz diye aralık dedim. Nerdeyse burda doğur diyecekler. Kasımda çıkarsın dedi ama ben Ekim'de çıkmaya karar verdim dün. Bakalım zaman ne gösterecek.

Paşacım çok mutlu oldum canım ya. O kadar heyecanlıyım ki seninle ilgili, sen bir al kucağına miniğini kendim almış kadar sevineceğim.

paşacım Allah sana sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin,

sabah senin mesajınla açılışı yaptım, ne ağladım bilsen, sen de daha fazla ağlama tamam mı,

greeneyes, hakkını yedirtme ama sinirini de bozuyorlarsa ayrılırsın, ozel şirkette iğrenç bir yıpratma politikası var, ne kadar uğraşsan yine de adamların hakkından gelinmiyor, sinirinle kalıyorsun, çok sıkarlarsa eeee başlarım heeee dersin,

kızlar bu bebikler fasulyelikten çıkmaya başlaya artık erik gibi bişey oldular :))

benimki 5.8 cmdi, ya resmen dün gordum insan gibi kafatası filan oluşmuş, tıpkısının minyatürü ya, ayy nokta gibiydi bu bi anda nasıl bir mucize ya.

eli meli küçücük ya ama oluşmuş, tırnakları vs

Özel sektör çok zor, çok iyi biliyorum :)

Canım ultrason fotosunu koysana, çok merak ettim :)

bana hiç sormadı bile ne zaman diye küçük çaplı bir şok geçiriyor galiba bide tam yılbaşı benim iş için çok büyük sorun ama banane hiç takamıcam kafama allah büyük valla

Doğduktan sonra da öyle nazlı mıydı peki kendisi :)

Özel sektör çok zor, çok iyi biliyorum :)

Canım ultrason fotosunu koysana, çok merak ettim :)

dur akşam soyleyim kocam yüklesin bilgisayara,

ben Allahtan home office çalışıyorum da istediğim gibi kafama gore takılıyorum artık, eskiden ne ağlatırlardı beni ozel sektorde iliğimi emdiler resmen, hergun ağlaya zırlaya eve giderdim, şimdi daha az kazanıyorum ama olsun kafam rahat

ne iş yapıyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…