sedacım fasulyen büyümüş maşallah,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. 8ine inşallah cinsiyetinide öğrenebilirsniz,sırtını dönüp yatmazda gösterirse tabii
İyiyim canım teşekkür ederim. Sen nasılsın ?
aynen öylee.. aslında şu yasayı bi çıkarsalar o zaman hiçbişey yapamayacaklar gibi geliyor bana.... zaten doğum izninde maaşinyarısını devlet karşılayacak özel sektörde..
hoşgeldin canımmm
şükür seni gördüm daha iyi oldum
Sağol canım teşekkür ederimmm, Valla bu keyfilikle sırtını da dönebilir velet :))
kızıma hamileyken son ayında 1 defa yüzünü gösterdi,onun dışında poposu dönük hep uyudu..doktor kaç defa beni yarım saat sonra gel,gez dolaş,merdivenlerden in çık çikolata ye meyve suyu iç gel dediysede,kızımı çok dürtmesine rağmen bizim prenses hiç oralı olmamıştı
Gunaydın. gunaydın mutlu sabahlaaaarrr,ogleler mı demelıydım :)
Canım işin ne peki ne gıcık bu insanlar ya herkes para derdine düşmüş daa yumuşak konuşabilirdi sen çalışmaya bak canım olmadı bırakır gidersin ileriki zamanda
paşacım Allah sana sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin,
sabah senin mesajınla açılışı yaptım, ne ağladım bilsen, sen de daha fazla ağlama tamam mı,
greeneyes, hakkını yedirtme ama sinirini de bozuyorlarsa ayrılırsın, ozel şirkette iğrenç bir yıpratma politikası var, ne kadar uğraşsan yine de adamların hakkından gelinmiyor, sinirinle kalıyorsun, çok sıkarlarsa eeee başlarım heeee dersin,
kızlar bu bebikler fasulyelikten çıkmaya başlaya artık erik gibi bişey oldular :))
benimki 5.8 cmdi, ya resmen dün gordum insan gibi kafatası filan oluşmuş, tıpkısının minyatürü ya, ayy nokta gibiydi bu bi anda nasıl bir mucize ya.
eli meli küçücük ya ama oluşmuş, tırnakları vs
Aynen öyle para derdinde herkes. Ben de hamile olduğumu söylediğimde olay çıktı firmada. Eşimle gidip söyledik, kuru pasta aldık yine de çok bozuldular. Dün doğum ne zaman dedi patron, ne olur ne olmaz diye aralık dedim. Nerdeyse burda doğur diyecekler. Kasımda çıkarsın dedi ama ben Ekim'de çıkmaya karar verdim dün. Bakalım zaman ne gösterecek.
Paşacım çok mutlu oldum canım ya. O kadar heyecanlıyım ki seninle ilgili, sen bir al kucağına miniğini kendim almış kadar sevineceğim.
kızıma hamileyken son ayında 1 defa yüzünü gösterdi,onun dışında poposu dönük hep uyudu..doktor kaç defa beni yarım saat sonra gel,gez dolaş,merdivenlerden in çık çikolata ye meyve suyu iç gel dediysede,kızımı çok dürtmesine rağmen bizim prenses hiç oralı olmamıştı
Özel sektör çok zor, çok iyi biliyorum :)
Canım ultrason fotosunu koysana, çok merak ettim :)
dur akşam soyleyim kocam yüklesin bilgisayara,
ben Allahtan home office çalışıyorum da istediğim gibi kafama gore takılıyorum artık, eskiden ne ağlatırlardı beni ozel sektorde iliğimi emdiler resmen, hergun ağlaya zırlaya eve giderdim, şimdi daha az kazanıyorum ama olsun kafam rahat
bana hiç sormadı bile ne zaman diye küçük çaplı bir şok geçiriyor galiba bide tam yılbaşı benim iş için çok büyük sorun ama banane hiç takamıcam kafama allah büyük valla
Şoku atlatınca sorar :) Ben de iki ay önce söyledim hamile olduğumu daha dün sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?