2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Valla aynen öyle.
Çok sağooll :)) Şu anda burdaki bebeklerin en büyüğü seninki sanırım maşallah :)

Son düzenleme:
Valla aynen öyle.
Çok sağooll :)) Şu anda burdaki bebeklerin en büyüğü seninki sanırım maşallah :)

aslında benim son adet tarihim 1 nisan, ama normal 1 nisanların yumurtlama tarihine gore ben 1 hafta erken yumurtuluyorum, benim adetim bitiyor 2. günde yumurtlamaya başlıyorum, o yüzden

6 ocak makine hasabına gore ama şu an daha büyük, heralde aralıkta doğar benim, doktor oyle dedi, tembellik yapmazsa,

zaten 12. haftadan 13 e geçerken bir anda 2 cm büyüyorlarmış, çok onemli bir hafta,

şuanda ben 13. haftanın yarısındayım

seninkide şaka yapmış sana 1 nisan şakası ben tam hatırlamıyorum adet tarihimi nisan başıydı ama doktor 2 nisan yazalım şaka olmasın dedi ultrasonda 5 ocak çıkıyo doğum tarihi bakalım ne olacak

seninkide şaka yapmış sana 1 nisan şakası ben tam hatırlamıyorum adet tarihimi nisan başıydı ama doktor 2 nisan yazalım şaka olmasın dedi ultrasonda 5 ocak çıkıyo doğum tarihi bakalım ne olacak

hee o zaman seninkide süpriz yapabilir,

hani hersene tvde verirler yeni yılın ilk bebekleri diye, hep ııı iyiki ben oyle olmamışım derdim,

bir de hepimiz millet 10- 9 -8 sayarken patlatıyormuymuşuz bebeleri,

ayy içime oyle birşey doğuyor benim,

gerçi ben şahsen kaç senedir yeni yılı kutlamıyoruz ama kutlayan kutluyo, o anda doğum sancısı ne biliyim çok garip geliyor bana,

herkes vaktinde sağlıkla kucağına alsın inşallah

aynen aynen diyorum zaten yılbaşında hastanede olacaz diye banada öyle geliyor bizde çok kutlayanlardan sayılmayız hazır tatil bahanesiyle eğleniyoruz amaç yılbaşı değil ama bu sene baya bir kutlama yapacaz sanırım öncesinde yada sonrasında

tünaydın hamişler doktorunuz na sıklıkla muayeneye çağırıyor sizi

Benim doktorum bugüne dek sürekli 15 günde bir çağırdı, bu sefer ilk defa 3 hafta sonra gideceğim o da şehir dışında olacağım için o ara.. Ama sonrasında ne yapacak bilmiyorum 2li testten sonra ayda bire düşürebilir belki :)

Son düzenleme:
ayda bir çağırıyordu ama bu sefer 2 haftasonra gel dedi ense kalınlığı için yoksa ayda bir gel diyor

benimde doktorum sorun yoksa ayda bir çağırıyor bu ara tahlildi düşük tehlikesiydi derken nerdeyse haftada 1 gittim ama çalıştığım için zor oluyor gerçi iş yerinde sorunum yokta ben kendimin kötü hissediyorum ikide bir izin alarak

Aralık de bence sen de. Yoksa orda doğurman gerekebilir :)

Canım hamilelik nasıl gidio bu ara sabah uyanınca kasıklarım gögüslerim felaket ağrıo acıkınca mide bulantısı oluo yorgunluk bi hareketler falan hissediomusun bende hafifden var ya rahmim büyüyo yada bebiş takla atıo:)

Tatli annisler selam nezaman muayneleriniz benim cuma bakalim ne olcak nasil yawrucak cok heycanliyiiiiimmmmmmmmm 2li testimizde war zaten yaptiranlar nekadar para odediniz ben ozelde yaptiracam merak ettim ya migde bulantisindan kurtulan annisler ne yiyor ne iciyorsunuz bazen migdem bulaniyo bazen superim kurtulamadim daha

Bende hiçbir değişiklik yok. Çok nadir mide bulantısı, karnım da büyümedi sanki son üç haftadır. Pimpiriklenmeye başladım ben yine. Şu on gün geçse de görsem miniği.
Ne güzel büyüdüğünü hissediyormuşsun :/

merhabalar
bende haftaya perşembeye gideceğim 2 gün önce muayenem vardı herşey yolunda ve bebiş iyi 2 li tarama testi daha istemedi ama duyumlarıma göre 200 liraya yapanda yerlerde var 50 liraya yapan yerlerde araştırmak lazım

Ben hastaneye sordum kızlar muayene hariç 45 tl dediler, bilmiyorum sizden ne kadar isterler..

Canım o dönem dönem oluyo bazen hiç bişey hissetmiosun ne bilim hangisi iyi bilemedimki korkuom böylede rahmimde ağrı oluo ara ara kendimi çok yorgun hissediyorum gitgide azalacak diolar bende pek fark yok valla aynen şu on günü bi geçirsek bişi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…