2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım ben 50 tl ödedim

bugun bendede hiç kasık agrısı olmadı inş. normaldir

benim sevgili doktorum 2li yapmıyormuş 4lü yapıyormuş ben zaten yaptırmayacaktım ama merak ettim sadece

genelde doktorun bebeği görüşüyle ilgili sanırım çnk 2 li yaptıktan sonra 3 lü yapmayıp direk 4 lüyü yapanda var
ama gördüğüm kadarıyla 2 li yapılıyor 3 lü arada kaynayop 4 lü olabiliyor

bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor

bana hertürlüsü çok gereksiz geliyor önceden 2limi varmış canım :) benim bebeğim sağ salim gelecek allahın izniyle kesin sonuç vermeyen testlerle üzmeye gerek yok kendimizi diyorum şu anda ama bana hiç belli olmaz bir bakmışsınız yaptırmışım

bugun bendede hiç kasık agrısı olmadı inş. normaldir

Benimde hergün olmuoki şimdi tatlı tatlı ara ara gelio ağrı diilde sızlama gibi göğsümün ucu aşırı acıyo ya kaşınıo koparasım gelio bişey süren varmıki kzlar bazen dayanılmaz oluo belirti olmasa ben korkmuom hiç diom vücudum hamileliğe alıştı galiba sonra yine hortluo belirtiler:) normal yani canım ya bişey olsa kasık ağrısından duramazsın baya i kanaman olur Allah korusun

kizlaarrr demin lak lak yaparken birden başıma bir ağrı saplandı, zonk zonk zonk, çok fena oldum,

size ne diyicem,

denemeden demeyim demiştim,

çok yabancı uyruklu arkadaşım var benim, konuşurken midem çok bulanıyor ama karnımda çok kazınıyor, birşey yiyemiyorum tiksiniyorum filan demiştim,

amerikalı bir arkadaşımda dediki e dedi doktor grissini ye demedimi, bende dedim yooooo,

ya dedi nasıl olur biz burada hamileler grissiniyle yaşıyoruz,
hem mide bulantısını alıyor, hem nispeten tok tutuyor, hatta labne peynirine bana bana grissini ye dedi, hem enerji, hem kalsiyum, protein hem süt,

ben denedim valla çok iyi geldi aç karnım doydu, isterseniz siz de bi deneyin, kokmuyo etmiyo, yemesi zevkli,

ülker grissini sade, pınar labne bunları almıştım önüme ilk çıkan markalar bunlar diye

deneyin inşallah işe yarar,

ben yatıcam sanırım başım hamile kalmadan da ağrırdı çok, yavrum etkileniyor mu acaba şimdi merak ediyorum, oyy yatıyodu oyle döt üstü.

bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor

banada yeşil elma ,soda ve süper karışımım naneli yoğurdum iyi geliyor.
sizlerde deniyin kızlar 1 kase yoğurda 1 tatlı kaşığı kadar kuru nane koyun bi 15 dakkika bekletin.benim midemi çok rahatlıyo

Son düzenleme:

tabi orası öyle eskidenle şuanki teknolojiyi kıyasladığımda hem iyi hem kötü diyorum
herşeyi bilip diken üstünde yaşıyoruz hamile kalmadan folik asitler yok yenmemesi gerekenler vs.maratona hazırlanır gibiyiz
ve ne üzücüdür ki biz bilinçlendikçe bebek kayıpları o sıklıkla artıyor
annelerimiz belki hamile kaldıklarını yeni anladıkları zaman da bizim derdimiz maydonoz yememeli bitki çayı içmemeli durumundayız
Allah sağlık versin de insanın içinde bir soru işareti işte doktorun ağzından çıkacak iki cümleye bakıyorsun
ben doktoruma güveniorum eğer yapılması gerekse yaparım büyük tabularım yok sonuçta sağlık

çok şükür sanırım bugün anlaşmaya başladık iyi hissediyorum kendimi çünkü
sen nasılsın pufpufum iyimisin

oooh oohh ne güzel canım,sevindirici hep böyle olun inş
iyiyim bende,sağol.. tatilden döndük,standarda bağladım yine monoton hayatım ve ben heheheh

Canım bana hamburger iyi gelio:)) niye kilo aldığımı anlamışınızdır:)) tuzlu şeyler ii gelio peynir ekmek tuzlu ayranda ii gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…