Ben hastaneye sordum kızlar muayene hariç 45 tl dediler, bilmiyorum sizden ne kadar isterler..
acaba bunun 4lüsü ne kadardır
2 li iyi çıkıyorsa diğerlerine gerek yok diyormuş doktorların bazıları ama bakalım bizimkiler ne diyecekler
Tatli annisler selam nezaman muayneleriniz benim cuma bakalim ne olcak nasil yawrucak cok heycanliyiiiiimmmmmmmmm 2li testimizde war zaten yaptiranlar nekadar para odediniz ben ozelde yaptiracam merak ettim ya migde bulantisindan kurtulan annisler ne yiyor ne iciyorsunuz bazen migdem bulaniyo bazen superim kurtulamadim daha
Canım o dönem dönem oluyo bazen hiç bişey hissetmiosun ne bilim hangisi iyi bilemedimki korkuom böylede rahmimde ağrı oluo ara ara kendimi çok yorgun hissediyorum gitgide azalacak diolar bende pek fark yok valla aynen şu on günü bi geçirsek bişi kalmadı
bugun bendede hiç kasık agrısı olmadı inş. normaldir
bende bel ağrısı var sadece
benim sevgili doktorum 2li yapmıyormuş 4lü yapıyormuş ben zaten yaptırmayacaktım ama merak ettim sadece
genelde doktorun bebeği görüşüyle ilgili sanırım çnk 2 li yaptıktan sonra 3 lü yapmayıp direk 4 lüyü yapanda var
ama gördüğüm kadarıyla 2 li yapılıyor 3 lü arada kaynayop 4 lü olabiliyor
bugun bendede hiç kasık agrısı olmadı inş. normaldir
hayalotummmm nasılsınızzz siz bakalım
bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor
bana hertürlüsü çok gereksiz geliyor önceden 2limi varmış canım :) benim bebeğim sağ salim gelecek allahın izniyle kesin sonuç vermeyen testlerle üzmeye gerek yok kendimizi diyorum şu anda ama bana hiç belli olmaz bir bakmışsınız yaptırmışım
çok şükür sanırım bugün anlaşmaya başladık iyi hissediyorum kendimi çünkü
sen nasılsın pufpufum iyimisin
bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor
oooh oohh ne güzel canım,sevindirici hep böyle olun inş
iyiyim bende,sağol.. tatilden döndük,standarda bağladım yine monoton hayatım ve ben heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?