Canım bana hamburger iyi gelio:)) niye kilo aldığımı anlamışınızdır:)) tuzlu şeyler ii gelio peynir ekmek tuzlu ayranda ii gelio
oooh oohh ne güzel canım,sevindirici hep böyle olun inş
iyiyim bende,sağol.. tatilden döndük,standarda bağladım yine monoton hayatım ve ben heheheh
Canım bana hamburger iyi gelio:)) niye kilo aldığımı anlamışınızdır:)) tuzlu şeyler ii gelio peynir ekmek tuzlu ayranda ii gelio
oooh oohh ne güzel canım,sevindirici hep böyle olun inş
iyiyim bende,sağol.. tatilden döndük,standarda bağladım yine monoton hayatım ve ben heheheh
Benimde hergün olmuoki şimdi tatlı tatlı ara ara gelio ağrı diilde sızlama gibi göğsümün ucu aşırı acıyo ya kaşınıo koparasım gelio bişey süren varmıki kzlar bazen dayanılmaz oluo belirti olmasa ben korkmuom hiç diom vücudum hamileliğe alıştı galiba sonra yine hortluo belirtiler:) normal yani canım ya bişey olsa kasık ağrısından duramazsın baya i kanaman olur Allah korusun
hamburger :) o da güzelmiş
kaç kilo aldınız peki hamile kaldıktan sonra?
61 dim veya 62 tam kilomuda bilmiomşuan 65im hamburger yaptı benim suçum yok:)
tatilmi ondan bende istiyorum yaa hemde senede bi 4 ay kadarnereye gittin nasıl geçti
ohhh tatilde güzel geçmiştirbizim tatil daha ağustosda
benimde hayatım monoton pufpufum değişen hiç bişey yok valla
inan dışarı bile çıkmıyorum desem yeridir
Canım tatile nereye gittin çok erkencisiniz siz:)
beimde gögüs ucum çok agrıyo birde sanki uçları genişledi gibi böyle açıldı gibi gözlemledim ama sizdede varmı
allah herkese farklı özellikler farklı güçlü yönler vermiş ya,benimkide bu sanırımsağol canım ayrıca,teşekkür ederim..
ama napiyim..başka çare mi var sanki?elden gelen başka bişey mi var?başımıza geliyo kötü olaylar,mecbur yaşıyoruz..kader kısmet,şans diyoruz amenna..ama hayat devam ediyo,zorlukları atlatmak geride bırakmak ve önümüze bakmak zorundayız..her konuda..
ayrıca Allah'a inancım tam,o ne zaman isterse ne zaman hakkımda hayırlısı olduğunu düşünürse olucak biliyorum..ben elimden geleni yapıp gerisini ona bırakıyorum..güçlü bi yapım var Allah'a şükür,bu açıdan şanslıyım..mesela 2 düşük yaşadım çok ağrılı sancılı geçti falan ama kürtaj olmadım buna da şükür..dahası,her zaman yaşadığımın milyon kat üstü kötü şeyler yaşayanlar var görüyo okuyorum biliyuorum..işte bu ve benzeri şeyler bana hep şükretmeyi öğretti,daha çok güç verdi..
inş güzel,sağlıklı bi bebiş çok bekletmez beni bundan sonra
hehehe sağolun kızlar.. tam benim o kötü olayın akabinde iyi oldu aslında,değişiklik...
benim eşimin ailesi iş nedeniyle Mersin'deler..onların yanına gittik 1 haftalık,eşim yıllık izne çıktı (hemde geçen seneden kalan izin) daha bide 2 hafta bu seneninki var
öyle çok tatil havası değildi ama İstanbul'dan uzaklaşmak ve değişiklik iyiydi...
nekadar güzel pufpufum daha koca 2 haftanız daha var
bidaha yaşamıycaksın inşallah Allahın izniyle
hehehe sağolun kızlar.. tam benim o kötü olayın akabinde iyi oldu aslında,değişiklik...
benim eşimin ailesi iş nedeniyle Mersin'deler..onların yanına gittik 1 haftalık,eşim yıllık izne çıktı (hemde geçen seneden kalan izin) daha bide 2 hafta bu seneninki var
öyle çok tatil havası değildi ama İstanbul'dan uzaklaşmak ve değişiklik iyiydi...
Canım benim yengem de iki düşükten sonra hamile kaldı ve şimdi çok şükür 2 tane nur topu gibi evladı var. Herşey Allah'tandır, olgunluğuna ve gücüne ben de hayran kaldım canım. Rabbim daha kötü acılarla sınamasın hiçbirimizi.. Ben inanıyorum ki Allahım sana hayırlı bir evlat verecek. Yeterki O'na olan güvenimiz ve şükrümüz her zaman kat kat artsın.
Ayy memleketime gitmişin pozcu falan gezmişindir:) özledim yaaa annemleri evimi bizde 10 güne Ankaraya ordan nişan izmir ordan istanbul geri ankara ordan mersin yapıcaz busene şehirlerarasında hostes olsam bukadar dolaşmazdım:) Mersin yanıodur şimdi deniz keyfi yapsaydınız bi
Evet canım zaten genişti halısahaya döndü valla:) ucu çok çok fena ya hep sürecekmiş böyle burda yeni bi anne varda aman diyim 7. Aydan sonra kakao yağı sür ben sürmedim hep yara şimdi ağlaya ağlaya emziriyorum dedi:s ay bebek kopartır emerken bu hassasiyetle nası emecek bilemedim bişeyler sürmek bakımını yapmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?