2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oooh oohh ne güzel canım,sevindirici hep böyle olun inş
iyiyim bende,sağol.. tatilden döndük,standarda bağladım yine monoton hayatım ve ben heheheh

ohhh tatilde güzel geçmiştirbizim tatil daha ağustosda
benimde hayatım monoton pufpufum değişen hiç bişey yok valla
inan dışarı bile çıkmıyorum desem yeridir

beimde gögüs ucum çok agrıyo birde sanki uçları genişledi gibi böyle açıldı gibi gözlemledim ama sizdede varmı

tatilmi ondan bende istiyorum yaa hemde senede bi 4 ay kadar nereye gittin nasıl geçti

ohhh tatilde güzel geçmiştirbizim tatil daha ağustosda
benimde hayatım monoton pufpufum değişen hiç bişey yok valla
inan dışarı bile çıkmıyorum desem yeridir

Canım tatile nereye gittin çok erkencisiniz siz:)

hehehe sağolun kızlar.. tam benim o kötü olayın akabinde iyi oldu aslında,değişiklik...
benim eşimin ailesi iş nedeniyle Mersin'deler..onların yanına gittik 1 haftalık,eşim yıllık izne çıktı (hemde geçen seneden kalan izin) daha bide 2 hafta bu seneninki var
öyle çok tatil havası değildi ama İstanbul'dan uzaklaşmak ve değişiklik iyiydi...

beimde gögüs ucum çok agrıyo birde sanki uçları genişledi gibi böyle açıldı gibi gözlemledim ama sizdede varmı

Evet canım zaten genişti halısahaya döndü valla:) ucu çok çok fena ya hep sürecekmiş böyle burda yeni bi anne varda aman diyim 7. Aydan sonra kakao yağı sür ben sürmedim hep yara şimdi ağlaya ağlaya emziriyorum dedi:s ay bebek kopartır emerken bu hassasiyetle nası emecek bilemedim bişeyler sürmek bakımını yapmak gerek

61 dim veya 62 tam kilomuda bilmiom şuan 65im hamburger yaptı benim suçum yok:)

Yarasın :)
Paşa rahatladı hiç foruma uğramıyor valla.

Ya sürekli büyüklerim hamileiklerinin çok rahat geçtiğinden bahsediyorlar bana. Hiç anlamamışlar falan. Onları duyunca rahatlıyorum biraz. Yoksa niye belirti yok diye kafayı yiycem.
Allahtan geceleri üç dört kere tuvalete kalkıyorum.

Canım benim yengem de iki düşükten sonra hamile kaldı ve şimdi çok şükür 2 tane nur topu gibi evladı var. Herşey Allah'tandır, olgunluğuna ve gücüne ben de hayran kaldım canım. Rabbim daha kötü acılarla sınamasın hiçbirimizi.. Ben inanıyorum ki Allahım sana hayırlı bir evlat verecek. Yeterki O'na olan güvenimiz ve şükrümüz her zaman kat kat artsın.

nekadar güzel pufpufum daha koca 2 haftanız daha var
bidaha yaşamıycaksın inşallah Allahın izniyle

Ayy memleketime gitmişin pozcu falan gezmişindir:) özledim yaaa annemleri evimi bizde 10 güne Ankaraya ordan nişan izmir ordan istanbul geri ankara ordan mersin yapıcaz busene şehirlerarasında hostes olsam bukadar dolaşmazdım:) Mersin yanıodur şimdi deniz keyfi yapsaydınız bi

sağolasın canım..çok teşekkürler..
hayırlı zamanı bekliyoruz işte,bakalım nasip olucak mı? ne zaman olucak? Allah'a bıraktım..
ve güçlü olduğum için,Allah'ım beni böyle yarattığı içinde kendimi şanslı hissediyorum..

evet evet kayınvalidemler pozcu'da..oturdukları sitede havuz var ama biz gittiğimizde açılmamıştı,okulların kapanması bekleniyordu üzüldüm havuzu daha çok severim denizden ama eylül olmadan bidaha gitmeyi planlıyoruz,o zaman bol bol gircem inş...

bu arada maşallah plana bak..okurken yoruldum ayol

ben gögüs ucuma dokunamam öyle garip bir huyum vardır mahvolurum nasıl sürcemki ayyy deicek artıkk ıyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…