2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sagol canım Allah yardımcın olsun...

canım benim tabikide zordu inanırım beterin beteri var derken siz beni yanlış anladınız ben oglum ölünce çok üzülmüştüm kız arkadaşının kız kardeşiyle 4 ay yoktu aramızda ben agladımd urdum dedim allahım 2 bebegimde gitti herkezi suçladım amam velakin kız arkadaşımın kız kardeşi bebegi dogurud 10 gün yaşadı malesef kalpta yetmezlik beyinde ödem varmış annenin kabi çalıştıryormuş bebegin kalbini ne zaman beni aradı dedi onun yerinde olmak istermiydim bak o yıkadı emzirdi uyuttu dedi 10 gün dedi ozaman halime şükrettim allah dedim ya öyle kaybetseydim dedim bebek 1 aylık olsun 5 aylık olsun büyük küçük olsun farketmez o rahime düştümü gerisi boş annelik ozaman başlıyor aneyle bebek baglanıyor mesela ben 3 bebek kaybettim çok yıprandım çok agladım sonar kabul ettim paşam ya dogsalardı sakat olsalardı ya dogduktan sonra hastalıktan ölselerdid edim her namazımda allahıms aglıklı hayırlısnı ver diyorum allahım bir daha evladımla sınama beni diyorum şimdi 1 sınıf doktora gidiyorum parası pahalı amma velakim bulup buluşturuyorum nedenmi evladım için durdurucu allah tabikide doktıor vesile canım amma velakin ben bebege kavuşmak için 33 kilo verdim hayatımda okadar şeyi degiştirdimki yeni face açtım eskisini kapadım telefon nomu degiştridim strese sokucak kişilerle görüşmüyorum kimseyi evde istemiyourm çünkü bana zarar verenle şöyle dursun
herşey evladım için bugün dikkat ettimde sol ratafım az şişmiş elime geldi 3 gebelik geçirince anlaşılıyorallahım hepimiizn ebbegini bagışasın işşallah kalpleri duran bebege üzülmedimmi üzüldüm eşime bile dedim allah sabır versin dedi inan ne yaparsan yap istersen yataga çalıklı kal benim gibi olmayınca olmuyor şimdi bu bebegime hamileyim millet diyor riskli hattaların ne zaman diyorum 2.5 ay var aman yat kalkma diyorlar ebbeg brişey olmasın sinirim oynadı millet çıkıştım siizn işiniz yokmu ya söyleyip duruyorsunuz sanki digerlerinde yatmadım etlerim acıdı be dedim yatmaktan camdan bile bakmadım dedim kızıma birşey olur diye dedim olanın önüne geçemedim dedim kızdı eger böyle yapıyorsanız bir daha benimle görüşmeyin olur biter dedim onlarda sen bizi yanlış anladın dediler yatmadın zannettik dediler bu kerez sinrilerim dahada oynadı hiç kapımı açmadınızki dedim nerden görüceksinizevde babamız vardı tek dedim eşimi görüyordum kaynanam ara sıra annemde vardı memlekete gitti dedim neden gelmediniz demediniz ne var ne yok işin varmı gücün varmı canım birşey istermi hadi onuda geçtim deidm bir ses ya bir ses gelseydinizde havam degiişseydi dedim tv seyret adamın canı sıkılıyor dedim sözde ben tv nbakmızşım pc başından kalkmamışım dip köşe iş yapmısım daha ne laflar allahım öle laf çıkarmışlar arkamdan evimi kimse açmadıki bilsinler yataga çalkılı kaldım aman mürüme brişey olur diye amam diyorumya kısmetten çıkmış bebegim şimdi bazılarınzı düşünüyor nasıl olduda gene cesaret edipte hamile kaldı diyordur ne yapayım evlat özlemim agır bastı allahım bunu bana bagışlasın kötüyü düşünmek istemiyorum tek istedigim saglıklısaatli hayırlı evladımı kucagıma almak qallahım herkeze sabır versin ben hepinizi okuyorum vecap yazmadıgıma bakmayın diyorum eger bildigim birşey varsa atlıyım diyim 33 yaşına girdim amma yaşadıkalrıma bakarsan 90 yaşındayım çok yıprandım çok çektim bu yolda allahım acısını göstermesin yavrumun ve sizlerinde işşallah

günaydın kızlar bu arada 11 uyandım geç kaldım kusura bakmayın kahvaltıyı bile yapmadım ne yaptılar dedim

Canım meraktn soruyorum baska cocugun varmı sanki ben var die hatırlıyorumda yanlısta hatırlıyo olabilirim tabi

sangocum diger bir tumuz vardı unuttum iyimi
kızlar inan eşelri takmaya gelmiyor meselabenimki bulmuş faceden bri oyun sabaha kadar takılıyor adam koynuma sabah ezanından sonra giriyordesem benden kötüüs yok diyor çalışıyorum tek zevkim var ona laf ediyorsun diyor ben oynadıgına kızmıyorum işi agır uykusuz kalıyor ona üzülüyorum şu pc eve gridi gireli vallahi kocaya sarılıp uyumayı özledimanlıcagınzı bu erkeklerin hepsi aynıhepsinin suyuna kibrit suyu çakayım ben

eşler bizler gibi hasass degil mesela eşim yıl dönümüymüş evlilik yıldönümüymüş dogum günüymüş kutlamaz sevgililşer gününü kultlamaz sen benim sevgilimmmisin karınsın der hepkocanın kalası bende aslındaonun için yavrularım kocaları kendi haline bırakmak laızm biz bize yeteriz boşverin bizlerin içinde bir varlik var biz öyle bir mumaberk insanlarızki evlatlarımızı canımızla kanımızla büyütüyoruz hissediyorum tekmelerini hayaller kuruyoruz eşler ölemi canım birşey istese heme alırlar normal günde iete bakalım getiren alan oluyormubu bebek olayı her kapıyı açıyor malesef allahım hepimize sabır versin kocişlerden yokluklarını acılarını göstermesin işşallah geçen dedim benimkine pc otruyorsun sabahlara kadar dedim bri sarılıp uyuyamadım sana dedim adamın dedigine dikkat edin şimdi hadi gel ben seni uyutuyurm sonra gelri oyunuma devam ederim adam beni uyuttu gitme dedim tamam deid ben uyuya kalmışım sonra baktım koca yok yanımda kalktımki oyun oynuyordedim sen ne yapıyorsun burda az dur şurayı geçiyim dedi senmisin beni sinri eden pc nin fişini çektim haydı düş önüme yataga dedim şimdi korkusundan gelemiyor bazen çok kötüsün diyor allah için hiç yüzümden kötülük varmı

Canım kusura bakma cizelgeye baktım yanlıs hatırlıyomusum...

Canım meraktn soruyorum baska cocugun varmı sanki ben var die hatırlıyorumda yanlısta hatırlıyo olabilirim tabi

Canım kusura bakma cizelgeye baktım yanlıs hatırlıyomusum...

önemli degil canım ben guru duyuyorum 3 melek annesi olmaktan rabbim işşallah öteki tarafta yavrularıma bana kavuşturucak allahım bu karnımdakini bagışlasın işşallah ben gidiyimde karnını doyuruyum jelibonumun kandilde kaynanamlara gittik eşimle sılahı rahim ya büyükelri ziyaret maksat sevinsinler eşim için herşeye katlanıyourm ben ya neyse ultroson kagıdını gösterdik kaynanam dediki amşşallah kocaman olmuş 2 hafta içinde dedi öyle hevesli baktı kagıda işşallah bu seferki sonunna kadar gdier kızım dedi amin dedim bende anne dedim ben bu bebeg kavuşmak için neler yaptım sen biliyorsun dedim allahıma güvendim bir bakmışsın kucagıma laırım ne dersin dedim allah korusun gene kaybedersem dedim öyle söyleme dedi işşallah alırız kucagımıza kızımd edi kader bilmiyorumki şimdi iyiyimde ilerleyen haftalarımda stres gene sarıcak diyorum pozitif ol paşam amma olmuyor işte ondan çizelge yapmadım hep görürümde strese girerimd iye işşallah haftalarım şöyle 6 aylık olsun koyarız banad ayardım edersinzi bilimiyorıum nasıl yapıldıgınıda

İnsallah canım bol bol dua edicem senin icin , cizelge işin en kolay kısmı hele bebiş şu riskli gunleri atlatsında sen icini ferah tut rabbim yardımcın olsun...

canım inş. kuzugun sayesinde yuvanıza huzur mutluluk gelir allah eşinede hidayet versin oda bencillikten vazgeçip sizlere yönelsin inş.

Insallah canim ya iyi diyorum hani derler ya os... nem kapar benim adam ole kizilca kiyamet kopar uzulunce ozur diler pesimde dolanir ama ben insanim nasil hemen guleyim bugun gulsem 1 saat sonra ayni

Ya canım iste yasamayinca kolay geliyo böylee soylemek zaten allah hic bir karikocanin arasina huzursuzluk vermesin asim sewgiliyken nisanliyken cok farkliydi oturup saatlerce muhabbet ederdik ama ewlendik adam sinir kupu oldu herdefasinda cozum uretmeye calistik defalarca cantami hazirladim giderken kapilari kitledi agladi yalwardi lutfen duzeltelim dedik yine duzelmedik daha 1 hafta once hazirlandm anneme birakcakti baktim yaylaya dogru surdu konustuk beni dinledi ozur diledi agladi ben dedim 2mizde sewiyoruz ama yapamadik yeter bebegimiz biz ayriyken daha huzurlu olur dedim bebegime dediki anneyi biraktiktan sonra ben yokum yawrum artik beni kimse bulamaz dedi ama ben onu sevmediğim için değil anlasamadigim icin ayrilmak istemistik yaaa dahaaa neler war bebegi neden mi yaptim tabiki zewk icin degim kocami sewdigim we 2 yildir cok dil doktu bebek icin .. ama anlasamiyoruz bebeğim benim canim o benim arkadaşım ama eminim cok yorgun cunku annesi surekli agliyor... daha cok sey war coookkkk

Aynen canim benim bu adamlar hep ayni ben cok farkli dusundum esimi cok sewdim arkadasim dedim ama nediyim geceye kadar tw sabaha kadar pc ya bide huzursuzluk neyse bebegimiz iyi olur insallah

ikiniz içinde çok üzüldüm..boğazımda düğümlendi kelimelerim..Allah yardımcınız olsun..tekrar Rabbim kendinizi hazır hissettiğinizde sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağınıza alacağınız bebekler nasip etsin...

Yeni evliyken bizde de vardı aynı sorun. Düşünsenize özene bezene almışım geceliklerimi falan adam bilgisayar başında oyun oynuyor dörtlere kadar. Bir gün bir tepem attı, boşanalım dedim. İnanmadı hiç, biliyor onu ne kadar sevdiğimi tabii. Ben de inanarak söylemiyordum ama çok iyi rol kestim, ciddiyim dedim, olmaz böyle dedim. gittim yattım. Arkamdan geldi, koca adam çocuk gibi hıçkırıyordu. Kıyamadım sonra, beş sene beklemişim boşanır mıyım hiç, dedim. Sonrasında aynı konudan birkaç tartışmamız daha oldu,şimdi sorun yok. Gün içinde ayrı da kalsak aynı saatte yatıyoruz. Bilmiyorum ya ben alıştım onun bilgisayarla uğraşmasına artık gözüme batmıyor, ya da dozajını ayarladı. Ama yok yok, dörtlere kadar uyanık değil artık, normale döndü hakkını yemeyeyim. :)

2 sene gecti ewleneli hergun ayri bir sitres ben de sewiyorum okumussundur yazdigimi cantami hazirlayip gidecegim zaman agladi simdi bile oyle biturlu anlasamiyoruz bilmiyorum guldugum dakikayi aninda cehenneme donusturuyor

Canım insallah bebek dogunca hersey cok guzel olur kendini cok yıpratma bebişe zarar kendine dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…