Bebeğini kaybeden anneler adına çok üzüldüm. Allah'ım size en kısa sürede sağlıklı sıhhatli yeni bebekler nasip etsin inşallah.
Çok büyük bir sınavdan geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun. Melekleriniz öbür dünyada sizlere şefaatci olacaklar. Allah'ım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Çok zor bir durum benim de 1 haftadır kanamam var yatıyorum. Doktorum iğne verdi iğnelerimi oluyorum çok şükür şimdilik kanamam durdu ama insan çok yıpranıyor.
Canım benimde olmadı valla varsa yoksa arkadaşları sorun sorun ben karar verdim şimdi kaynanamlara gidicez bu hafta bayramdada annemlere eylülde 5 aylık oluom zaten dönmicem annem gel ben sana bakarım diyo
Eşimin beni düşündüğü yok sen bilirsin dedi bana gitme bile demez öyle bi adam yani anlatsam destan olur herkez şanslı değil yani çok emek harcadım ama artık bıktım çocuğum için yaşıyorum sadece sözde sevio benimki eve zorla gelir maçı arkı hiç bitmez sohbet yoksunu iki güzel söz yoksunu bi adam dün börek yaptım bana gelmiş yanına patates salatası yap diyo ya zar zor bişeyler yapıom misafir gelecek beş dakikaya söylendiğine bak işi gücü ne yemek yicez demek başka bi sohbeti yok 11.30 da işten çıktı bugün eve bi saat geldi saçını yıkadı saat 18.30 du aradım maçtaymış ekmek getirdi geri gitti 21.30 da geldi böyle bi adamla ne paylaşiyim ben köskös evde oturuom başka bişi yok amaaan anlatsam bitmez boşver üzülme yani
Canim annesi gille küs hirsini benden cikariyo biz merkezde oturuyoz ailesinden birinin yanina gittiginde 3 gun aramadi geldiginde senin sorumlulugun biziz dedim özür diledi biktim özürlerinden artik hergun agladim cunku aglatti bide gelip sariliyo yeter artik beni insanlarin icinde bile azarlar herkezin yaninda beni öveceksin der ama ben nerde ne yaptini bilmiyorum ki yemeni yer tv ye bakar internete bakar millet gelince hayallerini konusur benden övgü ister nasıl yapiyim bende toplumda duyuyorum aynen benimde daha nelerrrrr nelerrr inan annemde arkandayiz diyor ama bi isim olmadan yuk olmak istemiyorum babam aksi biraz onada diyorum birakacam diye bi is bulamadım 1 yil oldu issizim hergun agliyorum ya ne haldeki bebegim sitreslimi allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisi
Canim annesi gille küs hirsini benden cikariyo biz merkezde oturuyoz ailesinden birinin yanina gittiginde 3 gun aramadi geldiginde senin sorumlulugun biziz dedim özür diledi biktim özürlerinden artik hergun agladim cunku aglatti bide gelip sariliyo yeter artik beni insanlarin icinde bile azarlar herkezin yaninda beni öveceksin der ama ben nerde ne yaptini bilmiyorum ki yemeni yer tv ye bakar internete bakar millet gelince hayallerini konusur benden övgü ister nasıl yapiyim bende toplumda duyuyorum aynen benimde daha nelerrrrr nelerrr inan annemde arkandayiz diyor ama bi isim olmadan yuk olmak istemiyorum babam aksi biraz onada diyorum birakacam diye bi is bulamadım 1 yil oldu issizim hergun agliyorum ya ne haldeki bebegim sitreslimi allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisi
inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı çözersiniz bebişinde mutlu bir yuvası olur ama mutsuz bir ailede büyümektense ayrı büyümesi daha iyi ama ilk seçenek düzelmesi ümidi ile
Canımm benimmmm çok sağol,amin inşallahsanada çokkkk büyük geçmiş olsun öncesi için ve şu an içinde çok çokkkk tebrikler bikez daha arkadaşım,umarım miniklerin sağlıkla gelir kucağına ve kolaylıkla çok güzel bi duygu olduğunada eminim tabi,inş kısa sürede nasip olur banada.. bide canım bişey sorucam?araştırma süreçleri geçirdik demişsin yaaa neden düşük oluyo diye detaylı mı bakıldı onu mu diyosun?nasıldı neler bakıldı ve ne çıktı sonuçta,yazar mısın?
Evet canım dusukler detayli arastirildi. Esime bana tahliller yapildi. En son düşen bebeğin genetiği analiz edildi. 46 xx genetiğe sahip saglikli bir kiz bebek imis.ilk Dusukte kan pıhtılaşma sorunu çıktı. 11. Haftada dusuk olduğundan hemen baktılar. 2. Ve 3. Bebekte kan sulandirici kullanmama rağmen düştü. Dr vücudun bebegi yabancı olarak algılıyor olabilir dedi. Gebe kalmadan once kan sulandirici igne ve kortizon baslariz dedi. Pco oldugumdan ve esimde sperm morfolojisi biraz bozuk oldugundan hemen hamile kalamiyorum. Aylarca bu ilaclari kullanmayayim diye gebelik olusma ihtimali yüksek oldugundan tüp bebek yapalım diye dr ile birlikte kararlastirdik. Cok şükür tuttu. şimdilik bebekler iyi. 11. Hafta geçsin diye bekliyorum korkuyla
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
öyle gidiyorum aynen ilk sordugum sey kalbi atıyomu oluyo çok panigim ama böyle haberler alınca insanın elinde olmuyo keşke kimse yaşamasa böyle kotu seyler ama bir yöndende sende haklısın saglıksız hamilelik kendi kendine sonlanı allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun
ben hemen hemen her gün kanama yaşıyorum.. Stressiz 1 günüm yok.. Cıkolta ile günlerimiz çok yakın 12. Haftaya girdim diye tam rahatlamıştım ama demekki her dönemde kaygı yaşamam normal hem de bu kanama ile.. Ilaç da kullanıyorum ağır iş de yapmıyorum hep yatıyorum ama yine de kanama oluyor.. Allaha dua etmekten beska 1 şey gelmiyor elimden..
Herkeze saglıklı hamilelikler diliyorum..
cok gecmis olsun canim ne dicegimi bilmioprum cunku bende bugun dr den hic iyi seyler duymadim senin gibi benim bebegimde gelismemis ve bende kurtaj olucam bugun ne umutlarla gitmistim kalp sesini ve kimildmamasini elini ayagini izlicektim ama olmadi nasip buymus rabbim kuzucuklarimizin yerine saglikli sihhatli hayirli bebisler versin canim ben dr kurtaj lafini duydukca soktayim birde ben 1 bucuk hafta daha tasimak zorundayim cunku dr semire yurt disina gidio onu bekliorum =(
ah keşke ben her konuda böyleyim biyerim agrısa doktora gidicek olsam ya kötü bişe çıkarsa diye ölür ölür dirilirim allah yardımcımız olsunnBen de sıra beklerken ölecek gibi oluyorum. Geçen sefer biraz fazla bekledim. Bekledim bekledim zırıl zırıl ağlamaya başladım sonra. Neyse içeri girdiğimde toparlanmıştım biraz.
Biraz daha rahat biri insan olabilsem keşke :/
evet caım öyle telkin etmeye çalışıyorum kendimiArkadaşlar unutmayın yaşadığımız herşey bir sınav her sınavın bir mükafatı vardır... sıkmayın canınızı...
Ben hemen hemen her gün kanama yaşıyorum.. Stressiz 1 günüm yok.. Cıkolta ile günlerimiz çok yakın 12. haftaya girdim diye tam rahatlamıştım ama demekki her dönemde kaygı yaşamam normal hem de bu kanama ile.. İlaç da kullanıyorum ağır iş de yapmıyorum hep yatıyorum ama yine de kanama oluyor.. Allaha dua etmekten beska 1 şey gelmiyor elimden..
Herkeze saglıklı hamilelikler diliyorum..
merahaba arkadaslar beni belki hatirlayan olur baslarda yorum yapiodum ama 1 aydir turkiyede izindeydim ve nete girmeye vaktim olmuodu turkiye ye izine gitmeden once kendi dr me gitmistim ve kesemi gormustum cok iyi durumda oldugunu ve 5 bucuk 6 haftalik demisti ve bugun tam bir ay sonra gittim dr ye ve cenin hic gelismemis oldugunu ogrendim ve kurtajin sart oldugunu soyledi alinmasi gerekiomus ve dr semire gidecegi icin acil birsey olmazsa haftaya persembe gunu kurtaj olucam neyse kizlar sizleri hamile hamile uzmek istemezdim rabbim insllh sizinkileri sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin rabbim isteyen herkeze nasip eylesin evlat sevgisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?