2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

geçmiş olsun canım inş. birdaha tekrarlamaz kanaman

Canim annesi gille küs hirsini benden cikariyo biz merkezde oturuyoz ailesinden birinin yanina gittiginde 3 gun aramadi geldiginde senin sorumlulugun biziz dedim özür diledi biktim özürlerinden artik hergun agladim cunku aglatti bide gelip sariliyo yeter artik beni insanlarin icinde bile azarlar herkezin yaninda beni öveceksin der ama ben nerde ne yaptini bilmiyorum ki yemeni yer tv ye bakar internete bakar millet gelince hayallerini konusur benden övgü ister nasıl yapiyim bende toplumda duyuyorum aynen benimde daha nelerrrrr nelerrr inan annemde arkandayiz diyor ama bi isim olmadan yuk olmak istemiyorum babam aksi biraz onada diyorum birakacam diye bi is bulamadım 1 yil oldu issizim hergun agliyorum ya ne haldeki bebegim sitreslimi allah yardimcimiz olsun hakkimizda hayirlisi

Son düzenleme:

inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı çözersiniz bebişinde mutlu bir yuvası olur ama mutsuz bir ailede büyümektense ayrı büyümesi daha iyi ama ilk seçenek düzelmesi ümidi ile

Bebegini kaybeden anneler gecmis olsun cok uzulfum kacinci haftada durmus kalbi soyledimi dr benim ilk bebegimin 6. Haftada durmustu bende hala korkuyorum
Dusuk tehlikrm gecmis cok sukur gecen hafta dr daydim iki hafta sonra ikili test icin cagirdi

canım inş. kuzugun sayesinde yuvanıza huzur mutluluk gelir allah eşinede hidayet versin oda bencillikten vazgeçip sizlere yönelsin inş.

inşallah en kısa zamanda sorunlarınızı çözersiniz bebişinde mutlu bir yuvası olur ama mutsuz bir ailede büyümektense ayrı büyümesi daha iyi ama ilk seçenek düzelmesi ümidi ile

Inanki her kawganin ardindan ozurler .... bende dusundum simdi biz ota b.. kawga ediyoruz esim hakaretler ediyo we ben hep agliyorum e allah izin werirse bebegim dunyaya geldiginde mutlulugu disarda aricak kizsa erkek arkadas edinip tesseli bulmaya calisacak erkek cocukla zaten yuzgöz oldummu ewe gelmez rabbim korusun ben cok dikkat ediyorum simdiden bitek uzuldugum icin onunda uzuldugunu dusunuyorum huzursuzum ama ne yapabilirim yapacak biseyim yok

canım işine karısmak gibi olmasın yanlıs anlama da bu kadar sıkıntılı bi evliliğnz varken neden bebk düşündünüz?keşke önce problemleri çözme yoluna gitseydnz..böyle stresli annelik bebgine de sana da yazık...

Evet canım dusukler detayli arastirildi. Esime bana tahliller yapildi. En son düşen bebeğin genetiği analiz edildi. 46 xx genetiğe sahip saglikli bir kiz bebek imis.ilk Dusukte kan pıhtılaşma sorunu çıktı. 11. Haftada dusuk olduğundan hemen baktılar. 2. Ve 3. Bebekte kan sulandirici kullanmama rağmen düştü. Dr vücudun bebegi yabancı olarak algılıyor olabilir dedi. Gebe kalmadan once kan sulandirici igne ve kortizon baslariz dedi. Pco oldugumdan ve esimde sperm morfolojisi biraz bozuk oldugundan hemen hamile kalamiyorum. Aylarca bu ilaclari kullanmayayim diye gebelik olusma ihtimali yüksek oldugundan tüp bebek yapalım diye dr ile birlikte kararlastirdik. Cok şükür tuttu. şimdilik bebekler iyi. 11. Hafta geçsin diye bekliyorum korkuyla

çok geçmiş olsun bu yaşanılanlar çok zor olmalı ama bu sefer inşallah allah yüzüne gülecek ve bebişlerin sağ salim kucağına alacaksın moral bozmak yok

Bebeğini kaybeden annelere çok geçmiş olsun.Allah size sağlıklı bebekler versin inşallah..Bende ilk bebeğimi kaybettim, ikinciyi umutla bekliyorum.
Eşleriyle sorunlu olan arkadaşlarım, sizlerde kimsenin evliliğinin mükemmel olduğunu düşünmeyin, inanmayın ama sizi çok suçlayıcı buldum.Arada dönüp kendimizi de eleştirmemeiz lazım.Vardır bizdede yanlış şeyler.

Allah sabır versin canım.. diyecek başka hiç bir şey yok...

Ben de sıra beklerken ölecek gibi oluyorum. Geçen sefer biraz fazla bekledim. Bekledim bekledim zırıl zırıl ağlamaya başladım sonra. Neyse içeri girdiğimde toparlanmıştım biraz.
Biraz daha rahat biri insan olabilsem keşke :/

Ben hemen hemen her gün kanama yaşıyorum.. Stressiz 1 günüm yok.. Cıkolta ile günlerimiz çok yakın 12. haftaya girdim diye tam rahatlamıştım ama demekki her dönemde kaygı yaşamam normal hem de bu kanama ile.. İlaç da kullanıyorum ağır iş de yapmıyorum hep yatıyorum ama yine de kanama oluyor.. Allaha dua etmekten beska 1 şey gelmiyor elimden..

Herkeze saglıklı hamilelikler diliyorum..

allaha emanetler biz ne kadar dikkat etsekte nasipi yoksa allah alıyor bizden o yüzden üzülmemek elde değil ama mümkün olduğunca moralimizi yüksek tutmalıyız

cok gecmis olsun canım kac haftalık olması gerekirken kac haftada kalmıs da gelismemis diyor doktor ? bende subatta bebegimin kalbi durmasından dolayı kürtaj olmusdum senide cikoltayıda cok iyi anlıyorum ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda tekrar gebe kalmanı nasip eder İNSALLAH hayırlı saglıklı evlatların olur...aynısı cikolta icinde gecerli...cok gecmis olsun canım sizleri cok iyi anlıyorum aynı acıyı bende yasamısdım...İNSALLAH tez zamanda yine iyi haberlerle gelirsiniz canlarım...

Gunaydın kızlar bizler insallah anne olacagız ve ben bu muhteşem duyguyu ikinci kez tadacagım,panik olmakta cok haklısınız boyle guzel bişeyde panik olmak bile güzel o yuzden rahat olun relax olun:) cunku zamanı gelince bu panikler ble ozleniyor yani bebis dogduktan sonra:) beni sorarsanız yarını iple cekiyorum dun esimin basının etini yedim insaalah yarına izin alabilir de bende gorrum bebisimi cok özledim onu

ah keşke ben her konuda böyleyim biyerim agrısa doktora gidicek olsam ya kötü bişe çıkarsa diye ölür ölür dirilirim allah yardımcımız olsunn
Arkadaşlar unutmayın yaşadığımız herşey bir sınav her sınavın bir mükafatı vardır... sıkmayın canınızı...
evet caım öyle telkin etmeye çalışıyorum kendimi

çok haklısın canım allah seninde hepimizinde yardımcısı olsun hiçbirimizin elinden dua etmekten başka bişey gelmiyo

kızlar ben dü ilk defa kakao yagı surdum kokusu kötu ama nemlendirdi iyi geldi demenizi tavsiye ederim suan halen nemli gibi

canım bunu simdi okudum...yani 6 haftalık kalmıs daha gelismemis öylemi yasın kac senin ?? ilk mi ?? yurtdısında kalıyorsun almanyadamı?? bak canım benden sana tavsiye mutlaka kan pıhtılasması varmı sende onu ögren kan ver tahlil yaptır...cıkoltada sende kan tahlili yaptır pıhtılasma varmı ögrenin ben ilk bebegimin düsük yaptım kan verdim bende pıhtılasma cıkdı..suan hem aspirin hem clexane kulanıyorum hergün igne kulanıyorum...dün doktora gittim bebk cok sükür 9 hafta 4 günlük simdilik iyi dedi...ama bende gittigimde korku ile gidiyorum ALLAHIMA sükürler olsun iyimi imdilik arkadaslarım lütfen ihmal etmeyin mutlaka ögrenin sizdede kan pıhtılasması cıkarsa birdaki gebelikte gereken neyse ona göre ilaclarınızı alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…