2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çok üzüldüm kızlar.. Sıze kımsenın sözü tesellı olmayacak bılıyorum. Rabbım bır daha yasatmasın..

kızlar inanın çok üzüldüm rabbim sabırlar versin size inş. sağlıklısından ömürlüsünden tekrar nasip etsin ((

günaydın kızlar nasılsınız? güne kötü başladık allahım inş. bira evvel yüzlerii güldürsün kimselere aramasın yine endişelenmeye başladım ve 2 hafta var kontrole hakkımızda hayırlısı

Hiç iyi değilim, çalışmıyor olsam zırıl zırıl ağlarım şimdi. Allah yardım etsin ikisine de çok zor, insan hayal ederken bile fena oluyor. Benim de üç gün sonra muayenm, üç haftadan sonra gideceğim ne diyecek doktor, neler olacak hiç bilmiyorum.
Arkadaşlar çok dua edelim birbirimize, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

kızlar çok üzüldüm.. ne durumda olduğunuzu çok iyi anlıyorum inanın,2 defa yaşadım bu kaybı ben biliyosunuz.. demek zamanı değilmiş,demek hayırlısı şu an değilmiş.. söyleyince saçma gelicek belki ama aksine sevinmelisiniz şu an.. çünkü o hamilelik belli ki sağlıksız ve devam etmiş olsa belli ki daha kötü sonuçlara yol açıcaktı belki de.. Allah öyle bi yaratmış ki,vücut sağlıksız gebeliği tutmuyo atıyo,bence bu bize verilmiş büyük bi armağan.. eğer biraz güçlü olur biraz bu şekilde düşünebilirseniz eminim kolay atlatıcak ve sonraki gebeliğe daha sağlam hazırlanacaksınız.. başka ne desem boş!! Allah sabır versin ve bidaha yaşatmasın inş.. ne size,ne hiçbirimize..

inş. hayırlı haberlerle gel canım bizede nasıl geçsin bu iki hafta bilemedim

canım durduk yere stres korku yaratma kendi kendine..olumlu olmaya çalış miniğin için..her kontrole yüreğin ağzında giriyosundur eminim ama biraz gayret et..bak herşey güzel gidiyo şu an senin için..

canım hepsi allaha emanet. dua etmekden başka elimizden bişey gelmiyor ki
bende perşembe günü gidicem. herşeyin hayırlısı hakkımızda.

Canımm benimmmm çok sağol,amin inşallah sanada çokkkk büyük geçmiş olsun öncesi için ve şu an içinde çok çokkkk tebrikler bikez daha arkadaşım,umarım miniklerin sağlıkla gelir kucağına ve kolaylıkla çok güzel bi duygu olduğunada eminim tabi,inş kısa sürede nasip olur banada.. bide canım bişey sorucam?araştırma süreçleri geçirdik demişsin yaaa neden düşük oluyo diye detaylı mı bakıldı onu mu diyosun?nasıldı neler bakıldı ve ne çıktı sonuçta,yazar mısın?

Son düzenleme:
canım hepsi allaha emanet. dua etmekden başka elimizden bişey gelmiyor ki
bende perşembe günü gidicem. herşeyin hayırlısı hakkımızda.

Öyle. Normalde hiç belirtim yoktu benim. Son bir haftadır karnım daha bir büyüdü, mide bulantıları olmaya başladı. Ben de öyle avutuyorum kendimi. İyi, büyüyor diyorum.
Durduk yere bebeğin kalbinin durması ne büyük üzüntü. Her gün bebek mağazalarının önünde beşer dakika bekleye bekleye eve gidiyorum ben. Cinsiyeti öğreneyim ilk alacaklarımı bile belirledim. Kendim için hiç alışveriş yapmamaya başladım, onun için biriktiriyorum. Bütün planlarımızı ona göre yaptık. Aniden bebeğin kalbinin durması, kontrole gidip bunu öğrenmek, çok üzücü.

Neyse onlar da okurlarsa daha çok üzülecekler. Ben bi sakin olayım, kahvaltı edeyim. Sonra yazarım yine.

canım durduk yere stres korku yaratma kendi kendine..olumlu olmaya çalış miniğin için..her kontrole yüreğin ağzında giriyosundur eminim ama biraz gayret et..bak herşey güzel gidiyo şu an senin için..

öyle gidiyorum aynen ilk sordugum sey kalbi atıyomu oluyo çok panigim ama böyle haberler alınca insanın elinde olmuyo keşke kimse yaşamasa böyle kotu seyler ama bir yöndende sende haklısın saglıksız hamilelik kendi kendine sonlanı allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun

korkmamak,tedirgin olmamak elde değil..artık bu tarz kötü olaylarda çok arttığı için insan hep tedirgin..ama şundan eminim ki Allah hiçbi kuluna boş yere vermez sıkıntı,keder..ya daha çok dua istiyordur,ya sevdiği kulusundur seni sınıyordur ya da hepsi bi yana kaderin budur,sınanıyorsundur..vardır illa bi sebebi ve hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diye dua etmek gerekir..çünkü bunların aksinide yapsan,bağırsan çağırsan hatta içine kapansan bile çare yok,fayda değil..o yüzden hep yeni umutların olmalı ve hep ileriye bakabilmelisin bi süre sonra..hayat başka türlü geçmez bence..

canım,çok üzüldüm senin adına...Lütfen umudunu kaybetme olurmu...Rabbim inş.daha saglıklı bebekler nasip etsin sana...

öyle elbette dua ederken hep sağlıklısından sıhatlisiden istiyoruz zamanını ve en iyisini rabbim bilir ben biçare kulunun ne haddine fikir beyan etmek gör bak rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler diyelim ve bekleyelim

günadyın arkadaşlar ...

bebeğini kaybeden arkadaşlar olmuş çok üzüldüm rabbim sabrını ve geciktirmeden yerini dolduracak sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere ...
bundan sonra güzel haberler alalım inşallah...

Bebeğini kaybeden anneler adına çok üzüldüm. Allah'ım size en kısa sürede sağlıklı sıhhatli yeni bebekler nasip etsin inşallah.
Çok büyük bir sınavdan geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun. Melekleriniz öbür dünyada sizlere şefaatci olacaklar. Allah'ım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Çok zor bir durum benim de 1 haftadır kanamam var yatıyorum. Doktorum iğne verdi iğnelerimi oluyorum çok şükür şimdilik kanamam durdu ama insan çok yıpranıyor.

herkese günaydın

geçmiş sayfalardan bu sayfaya ağlaya ağlaya geldim bebeğini kaybeden annelere allah sabır versin en kısa zamanda atlatmalarını dilerim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum en kısa zamanda atlatmaları dileğiyle bende yarın gidecem kontrole inşallah güzel haberlerle gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…