Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
cok gecmis olsun canim ne dicegimi bilmioprum cunku bende bugun dr den hic iyi seyler duymadim senin gibi benim bebegimde gelismemis ve bende kurtaj olucam bugun ne umutlarla gitmistim kalp sesini ve kimildmamasini elini ayagini izlicektim ama olmadi nasip buymus rabbim kuzucuklarimizin yerine saglikli sihhatli hayirli bebisler versin canim ben dr kurtaj lafini duydukca soktayim birde ben 1 bucuk hafta daha tasimak zorundayim cunku dr semire yurt disina gidio onu bekliorum =(
günaydın kızlar nasılsınız? güne kötü başladık allahım inş. bira evvel yüzlerii güldürsün kimselere aramasın yine endişelenmeye başladım ve 2 hafta var kontrole hakkımızda hayırlısı
merahaba arkadaslar beni belki hatirlayan olur baslarda yorum yapiodum ama 1 aydir turkiyede izindeydim ve nete girmeye vaktim olmuodu turkiye ye izine gitmeden once kendi dr me gitmistim ve kesemi gormustum cok iyi durumda oldugunu ve 5 bucuk 6 haftalik demisti ve bugun tam bir ay sonra gittim dr ye ve cenin hic gelismemis oldugunu ogrendim ve kurtajin sart oldugunu soyledi alinmasi gerekiomus ve dr semire gidecegi icin acil birsey olmazsa haftaya persembe gunu kurtaj olucam neyse kizlar sizleri hamile hamile uzmek istemezdim rabbim insllh sizinkileri sag saglim kucaginiza almayi nasip eylesin rabbim isteyen herkeze nasip eylesin evlat sevgisini
kızlar çok üzüldüm.. ne durumda olduğunuzu çok iyi anlıyorum inanın,2 defa yaşadım bu kaybı ben biliyosunuz.. demek zamanı değilmiş,demek hayırlısı şu an değilmiş.. söyleyince saçma gelicek belki ama aksine sevinmelisiniz şu an.. çünkü o hamilelik belli ki sağlıksız ve devam etmiş olsa belli ki daha kötü sonuçlara yol açıcaktı belki de.. Allah öyle bi yaratmış ki,vücut sağlıksız gebeliği tutmuyo atıyo,bence bu bize verilmiş büyük bi armağan.. eğer biraz güçlü olur biraz bu şekilde düşünebilirseniz eminim kolay atlatıcak ve sonraki gebeliğe daha sağlam hazırlanacaksınız.. başka ne desem boş!! Allah sabır versin ve bidaha yaşatmasın inş.. ne size,ne hiçbirimize..Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
Hiç iyi değilim, çalışmıyor olsam zırıl zırıl ağlarım şimdi. Allah yardım etsin ikisine de çok zor, insan hayal ederken bile fena oluyor. Benim de üç gün sonra muayenm, üç haftadan sonra gideceğim ne diyecek doktor, neler olacak hiç bilmiyorum.
Arkadaşlar çok dua edelim birbirimize, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
günaydın kızlar nasılsınız? güne kötü başladık allahım inş. bira evvel yüzlerii güldürsün kimselere aramasın yine endişelenmeye başladım ve 2 hafta var kontrole hakkımızda hayırlısı
Hiç iyi değilim, çalışmıyor olsam zırıl zırıl ağlarım şimdi. Allah yardım etsin ikisine de çok zor, insan hayal ederken bile fena oluyor. Benim de üç gün sonra muayenm, üç haftadan sonra gideceğim ne diyecek doktor, neler olacak hiç bilmiyorum.
Arkadaşlar çok dua edelim birbirimize, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Pufpufcum ben de 3 kez düşük yaptim. Bunların ikisinde kürtaj oldum. Zor günler ve uzun araştırma süreçleri gecirdik. Şimdi tüp bebek ile olsa bile ikiz bebek bekliyorum. Rabbim sana da nasip etsin. Çok güzel bir duygu. Rabbim bana da tamamina ermeyi nasip etsin
canım hepsi allaha emanet. dua etmekden başka elimizden bişey gelmiyor ki
bende perşembe günü gidicem. herşeyin hayırlısı hakkımızda.
canım durduk yere stres korku yaratma kendi kendine..olumlu olmaya çalış miniğin için..her kontrole yüreğin ağzında giriyosundur eminim ama biraz gayret et..bak herşey güzel gidiyo şu an senin için..
öyle gidiyorum aynen ilk sordugum sey kalbi atıyomu oluyo çok panigim ama böyle haberler alınca insanın elinde olmuyo keşke kimse yaşamasa böyle kotu seyler ama bir yöndende sende haklısın saglıksız hamilelik kendi kendine sonlanı allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
korkmamak,tedirgin olmamak elde değil..artık bu tarz kötü olaylarda çok arttığı için insan hep tedirgin..ama şundan eminim ki Allah hiçbi kuluna boş yere vermez sıkıntı,keder..ya daha çok dua istiyordur,ya sevdiği kulusundur seni sınıyordur ya da hepsi bi yana kaderin budur,sınanıyorsundur..vardır illa bi sebebi ve hayırlısı sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diye dua etmek gerekir..çünkü bunların aksinide yapsan,bağırsan çağırsan hatta içine kapansan bile çare yok,fayda değil..o yüzden hep yeni umutların olmalı ve hep ileriye bakabilmelisin bi süre sonra..hayat başka türlü geçmez bence..
günaydın..benm de on günüm var kontrole...gene kötü kötü düşünmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?