Canım insallah bebek dogunca hersey cok guzel olur kendini cok yıpratma bebişe zarar kendine dikkat et...
Inan hep bole dusunuyorum bebegim iyi olsun canim bebegim ama uzulmemek elde degil hicbise yolunda gitmiyor sanki iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim rabbim kimsenin esiyle agiz tadini bozmasin
Merhaba arkadaslar maalesef haberler cok kotu.bebegımın kalp atımurmus.yarın kurtaj oluyorum.soktayım ve cok uzgunum.bundan sonra aranızda olamıcam.kendınızıe ıyı bakın.arkadaslıgınız ıcın teskekkur ederım
cok gecmis olsun canim ne dicegimi bilmioprum cunku bende bugun dr den hic iyi seyler duymadim senin gibi benim bebegimde gelismemis ve bende kurtaj olucam bugun ne umutlarla gitmistim kalp sesini ve kimildmamasini elini ayagini izlicektim ama olmadi nasip buymus rabbim kuzucuklarimizin yerine saglikli sihhatli hayirli bebisler versin canim ben dr kurtaj lafini duydukca soktayim birde ben 1 bucuk hafta daha tasimak zorundayim cunku dr semire yurt disina gidio onu bekliorum =(
teşekkür ederim canım bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum :18::18::18:İnsallah canım bol bol dua edicem senin icin , cizelge işin en kolay kısmı hele bebiş şu riskli gunleri atlatsında sen icini ferah tut rabbim yardımcın olsun...
Insallah canim ya iyi diyorum hani derler ya os... nem kapar benim adam ole kizilca kiyamet kopar uzulunce ozur diler pesimde dolanir ama ben insanim nasil hemen guleyim bugun gulsem 1 saat sonra ayni
Ya canım iste yasamayinca kolay geliyo böylee soylemek zaten allah hic bir karikocanin arasina huzursuzluk vermesin asim sewgiliyken nisanliyken cok farkliydi oturup saatlerce muhabbet ederdik ama ewlendik adam sinir kupu oldu herdefasinda cozum uretmeye calistik defalarca cantami hazirladim giderken kapilari kitledi agladi yalwardi lutfen duzeltelim dedik yine duzelmedik daha 1 hafta once hazirlandm anneme birakcakti baktim yaylaya dogru surdu konustuk beni dinledi ozur diledi agladi ben dedim 2mizde sewiyoruz ama yapamadik yeter bebegimiz biz ayriyken daha huzurlu olur dedim bebegime dediki anneyi biraktiktan sonra ben yokum yawrum artik beni kimse bulamaz dedi ama ben onu sevmediğim için değil anlasamadigim icin ayrilmak istemistik yaaa dahaaa neler war bebegi neden mi yaptim tabiki zewk icin degim kocami sewdigim we 2 yildir cok dil doktu bebek icin .. ama anlasamiyoruz bebeğim benim canim o benim arkadaşım ama eminim cok yorgun cunku annesi surekli agliyor... daha cok sey war coookkkk
Aynen canim benim bu adamlar hep ayni ben cok farkli dusundum esimi cok sewdim arkadasim dedim ama nediyim geceye kadar tw sabaha kadar pc ya bide huzursuzluk neyse bebegimiz iyi olur insallah
Yeni evliyken bizde de vardı aynı sorun. Düşünsenize özene bezene almışım geceliklerimi falan adam bilgisayar başında oyun oynuyor dörtlere kadar. Bir gün bir tepem attı, boşanalım dedim. İnanmadı hiç, biliyor onu ne kadar sevdiğimi tabii. Ben de inanarak söylemiyordum ama çok iyi rol kestim, ciddiyim dedim, olmaz böyle dedim. gittim yattım. Arkamdan geldi, koca adam çocuk gibi hıçkırıyordu. Kıyamadım sonra, beş sene beklemişim boşanır mıyım hiç, dedim. Sonrasında aynı konudan birkaç tartışmamız daha oldu,şimdi sorun yok. Gün içinde ayrı da kalsak aynı saatte yatıyoruz. Bilmiyorum ya ben alıştım onun bilgisayarla uğraşmasına artık gözüme batmıyor, ya da dozajını ayarladı. Ama yok yok, dörtlere kadar uyanık değil artık, normale döndü hakkını yemeyeyim. :)
2 sene gecti ewleneli hergun ayri bir sitres ben de sewiyorum okumussundur yazdigimi cantami hazirlayip gidecegim zaman agladi simdi bile oyle biturlu anlasamiyoruz bilmiyorum guldugum dakikayi aninda cehenneme donusturuyor
Bebek insanları değiştiriyor bence, ortak bir yavrunuz olacak düşünsenize, ikinizin de canının parçası. Daha sabırlı olacaksınız, birbirinizi daha farklı göreceksiniz. Her şey yoluna girer inşallah, üzülme sen, hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak.
kızlar slm çikolta ve Mecik adına üzüldüm..Rabbim en kısa zamanda bu yaşadıklarını unutturacak mutluluklar yaşatır onlara ve umarım herşey gönüllerince olur...
sizlere bikaç sorum olucak son bir aydır değişik zamanlarda burnum kanıyo ki daha önceden böyle bişey başıma hiç gelmemişti fazla uzun sürmüyo ama kanıyo hatta bazen çok az oluyo burnumda kurumuş olduğunu görüyorum nette okudum kan basıncının fazlalığından hamilelikte görülmesi doğaldır diyo ama size de danışayım dedim bir de bazı hareketlerimde belime daha doğrusu kuyruk sokumuna doğru kramp gibi bir ağrı giriyo bu da hareketlerimi kısıtlıyo kitlenip kalıyormuşum gibi ben hamileliğe yoruyorum doktora görünsem mi acaba bilemedim..sizde de böyle bir durumu yaşayan var mı??
Arkadaşlar selam,
Benim gebeliğim şu an 10. haftasında 2 hafta önce gebelik için ilk tahlil sonuçlarımı alıp götürdüm doktora. Troid bezlerim hiç çalışmıyo çıktı hastalığımın adı haşimato.
Kadın doğum doktorum hemen iç hastalıkları doktoruna yönlendirdi bu doktor bana değerlerimin çok yüksek olduğunu ve iyi ki hamileliğnin başında anlaşıldı bu hormonun salgılanmıyor olması bebeğin zeka geşimini etkiler diye söyledi.
Sentetik troid hormon ilacı kullanıyorum şu anda ilacın etkilerini çok şiddetli yaşıyorum kalp çarpıntısı halsizlik yapıyor ciddi şekilde.
Sizlere sormak istediğim şu aranızda bu hastalığı yaşayan bu şekilde gebelik geçiren biri var mı? Yada etrafınızdan duydunuz mu hiç?[/QUOTE
selam.. Bende gebeliğin 5.haftasında tsh baktırdım 8.70 çıktı doktorum benide dahiliyeye yönlendirdi oda gebelik için yüksek olduğunu söyledi haşimato olup olmadığına bakıldı değilmiş ama tabi doktorum yinede euthrox ilacı verdi 25 mg. 3 hafta sonra gittim tsh şükür 1.07 ye düşmüş.Okulda haşimato hastası bi öğretmen arkadaşım var ben telaş yapınca bana güldü benim tsh değerim okadar yüksektiki kağıtta ölçülemedi yazıyordu dedi.Oda ilaç kullanmış sağlıklı kocaman bir oğlu var.İlacını aksatmadan düzenli kullanırsan değerin normale dönüyor ve mutlaka en geç 3 haftada bir baktırmamız gerekiyor bizim hamileliğimiz boyunca
Canım benimde olmadı valla varsa yoksa arkadaşları sorun sorun ben karar verdim şimdi kaynanamlara gidicez bu hafta bayramdada annemlere eylülde 5 aylık oluom zaten dönmicem annem gel ben sana bakarım diyo
Eşimin beni düşündüğü yok sen bilirsin dedi bana gitme bile demez öyle bi adam yani anlatsam destan olur herkez şanslı değil yani çok emek harcadım ama artık bıktım çocuğum için yaşıyorum sadece sözde sevio benimki eve zorla gelir maçı arkı hiç bitmez sohbet yoksunu iki güzel söz yoksunu bi adam dün börek yaptım bana gelmiş yanına patates salatası yap diyo ya zar zor bişeyler yapıom misafir gelecek beş dakikaya söylendiğine bak işi gücü ne yemek yicez demek başka bi sohbeti yok 11.30 da işten çıktı bugün eve bi saat geldi saçını yıkadı saat 18.30 du aradım maçtaymış ekmek getirdi geri gitti 21.30 da geldi böyle bi adamla ne paylaşiyim ben köskös evde oturuom başka bişi yok amaaan anlatsam bitmez boşver üzülme yani
kızlar slm çikolta ve Mecik adına üzüldüm..Rabbim en kısa zamanda bu yaşadıklarını unutturacak mutluluklar yaşatır onlara ve umarım herşey gönüllerince olur...
sizlere bikaç sorum olucak son bir aydır değişik zamanlarda burnum kanıyo ki daha önceden böyle bişey başıma hiç gelmemişti fazla uzun sürmüyo ama kanıyo hatta bazen çok az oluyo burnumda kurumuş olduğunu görüyorum nette okudum kan basıncının fazlalığından hamilelikte görülmesi doğaldır diyo ama size de danışayım dedim bir de bazı hareketlerimde belime daha doğrusu kuyruk sokumuna doğru kramp gibi bir ağrı giriyo bu da hareketlerimi kısıtlıyo kitlenip kalıyormuşum gibi ben hamileliğe yoruyorum doktora görünsem mi acaba bilemedim..sizde de böyle bir durumu yaşayan var mı??
Bend3 yasadim kanamam oldukca canimdan can gitti ama esim aldirdin dedi nasil kiyabilirim ki o benim kalbim hayat dewam ediyor rannim birdaha nasip etti bundada burnumdan getirdi hergun agliyorum artik insallah bebegim ssgliklidir
canım işine karısmak gibi olmasın yanlıs anlama da bu kadar sıkıntılı bi evliliğnz varken neden bebk düşündünüz?keşke önce problemleri çözme yoluna gitseydnz..böyle stresli annelik bebgine de sana da yazık...
canım bir ara bende burun kanaması oluyordu ama öyle oluk oluk değil bir anda kanıyor kesiliyor
ve geceleri burnum tıkalı oluyor uyumakta zorlanıyorum doktor kontroluna gittiğimde sorucam
birde burnumun içi kup kuru hissedebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?