canım endişelenme ben doktoruma dişeti kanamaları yaşadıgımı söyledigimde gebelikte dişeti kanamaları ve burun kanamalarının oldugunu bunun bi zararının olmadıgını endişelenmemem gerektigini söyledi
evet tatlım benim de aynı anlattığın gibi,,sen bir sor bakalım doktoruna ben kontrole gittiğimde unuttum sormayı beni de bilgilendirirsen sevinirim :)
Tanıdığım tanımadığım herkese Merhabalar...
Kısa bir süre için aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Forumda kaldığım süre içinde yanımda olup bana destek veren herkese bir kez daha sonsuz Teşekkürlerimi iletiyorum. Yaşadığım kayıptan sonra biraz kafa dinleyip forumdan uzak kalmak benim için en iyisi olacak sanırım. En kısa zamanda çok güzel haberlerle yanınıza dönmek dileğiyle. Dualarınızda benide unutmayın.
Hepinizi Çok Çok Çok Seviyorum. Kendinize çok iyi bakın Canlarım...
Kısa bir süre için aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Forumda kaldığım süre içinde yanımda olup bana destek veren herkese bir kez daha sonsuz Teşekkürlerimi iletiyorum. Yaşadığım kayıptan sonra biraz kafa dinleyip forumdan uzak kalmak benim için en iyisi olacak sanırım. En kısa zamanda çok güzel haberlerle yanınıza dönmek dileğiyle. Dualarınızda benide unutmayın.
Sango yani bu kadar mutsuz huzursuz bir evliliği belki düzelir diye sürdürülebilir ama çocuk yapmak bence yanlış olmuş.. Sen ağlıyor ve stresliysen bebeğine direk yansıyor maalesef... Eşinin ciddiye alacağı birileri ile konuşturulması gerek, böyle olmaz kıyamam ...
Eşim kimsenin lafna bakmaz malesef seda benden baska kimseyle konuscani sanmiyorum denedik ama dinlemis gibi yapiyo onun istedigi herkezin yaninda onu övecem ama olmazki millet gorgusuz der dun yine tartistik bak saat 2 de isten geldi yalwarip duruyor ama ben uzuldukten sonra bunlarin ne onemi war bebegim huzursuz
Arkadaşlar selam,
Benim gebeliğim şu an 10. haftasında 2 hafta önce gebelik için ilk tahlil sonuçlarımı alıp götürdüm doktora. Troid bezlerim hiç çalışmıyo çıktı hastalığımın adı haşimato.
Kadın doğum doktorum hemen iç hastalıkları doktoruna yönlendirdi bu doktor bana değerlerimin çok yüksek olduğunu ve iyi ki hamileliğnin başında anlaşıldı bu hormonun salgılanmıyor olması bebeğin zeka geşimini etkiler diye söyledi.
Sentetik troid hormon ilacı kullanıyorum şu anda ilacın etkilerini çok şiddetli yaşıyorum kalp çarpıntısı halsizlik yapıyor ciddi şekilde.
Sizlere sormak istediğim şu aranızda bu hastalığı yaşayan bu şekilde gebelik geçiren biri var mı? Yada etrafınızdan duydunuz mu hiç?
Eşim kimsenin lafna bakmaz malesef seda benden baska kimseyle konuscani sanmiyorum denedik ama dinlemis gibi yapiyo onun istedigi herkezin yaninda onu övecem ama olmazki millet gorgusuz der dun yine tartistik bak saat 2 de isten geldi yalwarip duruyor ama ben uzuldukten sonra bunlarin ne onemi war bebegim huzursuz
Ne diyebilriim o zaman çok sağlam bir şekilde eşinin silkelenmeye ihtiyacı var, oturup ağlama sen güçlü bir kadınsın... Eğer eşin sadece seni dinliyorsa çözüm sen de demektir.. Her ağlayarak geldiğinde affetme, bedel ödet derim..
Sen onun KADINISIN, anası değilsin.. Sana bir kadın gibi davranmalı... Koşulsuz affedici olmadığını bilmeli..
Haklisin yani cok ceza werdim adam beni anasi belliyo hayırlısı olsun bakalım
cok gecmis olsun canımkac haftalık olması gerekirken kac haftada kalmıs da gelismemis diyor doktor ? bende subatta bebegimin kalbi durmasından dolayı kürtaj olmusdum senide cikoltayıda cok iyi anlıyorum ALLAHIM İNSALLAH tez zamanda tekrar gebe kalmanı nasip eder İNSALLAH hayırlı saglıklı evlatların olur...aynısı cikolta icinde gecerli...cok gecmis olsun canım sizleri cok iyi anlıyorum aynı acıyı bende yasamısdım...İNSALLAH tez zamanda yine iyi haberlerle gelirsiniz canlarım...
kizlar yorum yapan herkeze tesekkur ederim canlarim rabbim insllh sizlerinkini saglikli sihhatli hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insllh ve yuvasinda huzursuz olanlarinda yuvasina huzr mutluluk verir hic bir yawruyu annesinden babasindan ayirmasin mevlam
Merhaba landfolves benim sana bu konuyla ilgili bi tavsiyem olacak bebe ilk dogdugunda 40 gune kdr bence hicbir se kullanma bebgin yikama suyuna kaya tuzu ve yumurts ilave et cunku disardan alinan urunlerin tamami kimyasal ve bunlar bebislerimizin tenlerindeki koruyucu hucrelri yok ediyor. Yumurta ve kaya tuzu cildini besliyor. Bebisi yikadiktan sonradA saf zeytin yagi ile vucudunu nemlendir.merhaba ocak anneleriii,
bebişlerinize bişeyler aldınız mı hiç? ben sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum indirimli zamanları oluyormuş takip edelim indirimli bir yerler görürsek birbirimize haber verelim, ben biraz araştırdım marketlerdeki fiyatlarına baktım şu anda da limangoda indirimde ama daha düşer mi emin olamadım bu fiyatlarıda not ettim bakalım takipteyim. daha zaman çok nasılsa hemen almayacam
kizlar 13+3 deyim ve karnim cok kotu sisti. yani sert bir sislik. dokunuyorum sert. benim gibi hisseden var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?