2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sağolasın canım cevabın için teşekkür ederim rahatladım şimdi :)) geçenlerde diş eti kanamam da olmuştu sen yazınca hatırladım normalmiş demekki..bunları yaşayan tek ben miyim acaba diye endişelenmiştim...

evet tatlım benim de aynı anlattığın gibi,,sen bir sor bakalım doktoruna ben kontrole gittiğimde unuttum sormayı beni de bilgilendirirsen sevinirim :)

hatta ben burun spreyi almayı düşünüyorum eczaneye danışıp ama 3 temmuzda da doktor kontrolüm var
ona danışmadan da almak istemiyorum her gece zorla nefes alarak kalitesiz uyuyorum
tabi hemen yazarım :)

Tanıdığım tanımadığım herkese Merhabalar...

Kısa bir süre için aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. Forumda kaldığım süre içinde yanımda olup bana destek veren herkese bir kez daha sonsuz Teşekkürlerimi iletiyorum. Yaşadığım kayıptan sonra biraz kafa dinleyip forumdan uzak kalmak benim için en iyisi olacak sanırım. En kısa zamanda çok güzel haberlerle yanınıza dönmek dileğiyle. Dualarınızda benide unutmayın.

Hepinizi Çok Çok Çok Seviyorum. Kendinize çok iyi bakın Canlarım...

Son düzenleme:

Güle güle canım bizde seni seviyoruz kendine iyi bak dualarımdasın...

sen de kendine çok iyi bak canım en kısa zaman da sağlıklı bir gebelikle aramızda olman dileğiyle

canım özelden de yaz bana.. kendine iyi bak

kendine iyi bak kuzucugumm nasıl rahat ediceksen öyle davran bizde seni seviyoruzzzzzz

ben hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum.Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez baktırdım hemen 2.1 di. Bir hafta sonra 2.3
20 gün sonra baktırdım 9.30
ilacı hemen 2 katına çıkardık.Bana ısrarla endokrinci,dahiliyeci ve kadın doğum doktorum bir ay sonra tekrar baktır dedi.
Ben 1 hafta sonra baktırdım.1.75 olmuş. ilacı yarım düşürdük.
1 hafta sonra tekrar baktırdım.0.75 olmuş.Daha önceki dozu kullanıyorum şimdi.

9.30 olduğunda kadın doğum doktoruma sormuştum bu değerle bir zararı olurmu bebeğe diye.Eğer farketmeden
bütün hamilelik boyunca yüksek olsaydı tiroid yetmezliği olabilirdi dedi.

Ben bir de uzun zamandır ilacı kullandığım için hangi zamanlarda arttığını anlayabiliyordum.Beni stres çok etkiliyor,yükseliyor.
Değerlerin hemen değişebileceğini bundan anlamıştım

Rabbim evlatlarımızı korusun.
Evlatlarını kaybedenlere Rabbim yardım etsin.Tekrar sağlıkla hamile kalırlar inşallah.

Ne diyebilriim o zaman çok sağlam bir şekilde eşinin silkelenmeye ihtiyacı var, oturup ağlama sen güçlü bir kadınsın... Eğer eşin sadece seni dinliyorsa çözüm sen de demektir.. Her ağlayarak geldiğinde affetme, bedel ödet derim..

Sen onun KADINISIN, anası değilsin.. Sana bir kadın gibi davranmalı... Koşulsuz affedici olmadığını bilmeli..

Haklisin yani cok ceza werdim adam beni anasi belliyo hayırlısı olsun bakalım

Haklisin yani cok ceza werdim adam beni anasi belliyo hayırlısı olsun bakalım

Cnm eşinle birlikte işinde uzman bir aile terapistine gitmenizi öneririm.İyi bir terapist sorunun ana kaynağını tespit edip iki tarafada öyle güzel tüyolar veriyorki bir süre sonra davranış konusunda uzman oluyorsun.tam olarak sorununuzu bilemiyorum ama seni çok etkilediği belli bu kadar etkileniyorsan bir uzman desteği alın mutlaka.
Bizlerde tartışıyoruz tabi ama olay tartışmaktan çıkıp davranış problemine dönüyorsa işte bu kötü.Yani kavga et ,özür dile, barış bu kısır döngü malesef ilişkinin kalitesini bozar.Bir süre sonra vurdumduymazlık başlar.Ve malesef yeni sorunlar gelir.konuşarak çözemiyorsanız bu yolu deneyin bide.HUZURLU GÜNLER DİLERİM TÜÜM AİLELERE

cok saol canim benim bebegim 10 haftalik olmasi gerekirken 5 bucuk haftalik kalmis buyumemis gercekten cok zor bir durummus ama gercekten vardir bundada bir hayir diorum rabbim neylerse guzel eyler diyip hakkimiza dusene amenna diorum ben suanlik daha bebek dusunmuorum ama isteyen herkeze ve sizlere rabbim hayirli saglikli bebekler nasip eylesin insllh ve hayirlisiyla kucaginiza da almayi nasip eylesin insllh

merhaba ocak anneleriii,

bebişlerinize bişeyler aldınız mı hiç? ben sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum indirimli zamanları oluyormuş takip edelim indirimli bir yerler görürsek birbirimize haber verelim, ben biraz araştırdım marketlerdeki fiyatlarına baktım şu anda da limangoda indirimde ama daha düşer mi emin olamadım bu fiyatlarıda not ettim bakalım takipteyim. daha zaman çok nasılsa hemen almayacam

kizlar yorum yapan herkeze tesekkur ederim canlarim rabbim insllh sizlerinkini saglikli sihhatli hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder insllh ve yuvasinda huzursuz olanlarinda yuvasina huzr mutluluk verir hic bir yawruyu annesinden babasindan ayirmasin mevlam

gecmis olsun, umarim istedigin zaman en guzel sekilde seni bulur istedigin her sey.

Merhaba landfolves benim sana bu konuyla ilgili bi tavsiyem olacak bebe ilk dogdugunda 40 gune kdr bence hicbir se kullanma bebgin yikama suyuna kaya tuzu ve yumurts ilave et cunku disardan alinan urunlerin tamami kimyasal ve bunlar bebislerimizin tenlerindeki koruyucu hucrelri yok ediyor. Yumurta ve kaya tuzu cildini besliyor. Bebisi yikadiktan sonradA saf zeytin yagi ile vucudunu nemlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…