2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ben açıkcası 6-7 aylık olana kadar bir iğne dahi almayı düşünmüyorum .

Merhaba bende 9+3 teyim kasik kismim coksert sanirim bebislerimiz buyuyor:) birde artik srnin bebegin karin bosluguna dogru harekete gecmistir.13. Haftadan sonra bebek karin bosluguna dogru ilerliyor

aa karin bosluguna dogru mu hareket ediyor, o zaman mi sertlesirmis karin:)
sag ol cevap icin cook tesekkur ederim, cok heyecanli hergun yeni birsey kesfediyoruz

Ben açıkcası 6-7 aylık olana kadar bir iğne dahi almayı düşünmüyorum .

Aynen ben de 6-7 aylık olana kadar bir şey almayı düşünmüyorum. Allah korusun ama ters bir durum olur ederse çok üzülürüm onlara bakar bakar ağlarım artık o yüzden almayacağım.
Ama sizlere tavsiyem olacak en iyi marka pişik kremi mothercare mağazalarında satılan sudocream marka pişik kremiymiş. Sizler de bir araştırın isterseniz herkes o kremin mükemmelliğinden bahsediyor. Ben onu kullanacağım Allah izin verirde sağ salim doğum yaparsam

aa karin bosluguna dogru mu hareket ediyor, o zaman mi sertlesirmis karin:)
sag ol cevap icin cook tesekkur ederim, cok heyecanli hergun yeni birsey kesfediyoruz

Evet cnm 12-13. Haftaya kdr idrar kesesinin uzerinde oluyo tabi 13. Hsftadan sonra giderek buyudugu icin kendine dsha genis ve rahat bir yer ariyo artik yavas yavas karninda buyumeye baslicak:)

Evet cnm 12-13. Haftaya kdr idrar kesesinin uzerinde oluyo tabi 13. Hsftadan sonra giderek buyudugu icin kendine dsha genis ve rahat bir yer ariyo artik yavas yavas karninda buyumeye baslicak:)

Amaann bu guzelmis ilk oglumda karnım kocamandı bunda eccük küçük olsun isteyom

canım cok gecmis olsun...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun..ALLAHIM İNSALLAH bu acıları birdaha kimseye yasatmaz...amin canım ALLAH cümlemizin gönlüne göre versin...

Günaydın kızlar
bebeğini kaybeden arkadaşlarım ne desem bilmiyorum sadece sabır diliyorum ve bunda da bir hayır vardır diye düşünün.
ben de 2 defa bebeğini kaybetmiş biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum maalesef
tekrar hamile kalmadan önce mümkünse araştırma yaptırın.ben 2. düşükten sonra yaptırdım ve şu an hamileliğimi hergün iğneyle yürütüyorum.bundan sonra allaha emanet artık.
kendinizi bir an önce toparlamanızı ve tekrar bebeklerinizin müjdesini almanızı dilerim...

kızlar ben ikili testimi yaptırdım ense burun normal ama kan sonucu henüz çıkmadı.
korkuyorum...
çok kötü rüyalar gördüm doktor bebeğin gelişmemiş dedi kürtaj dedi.doktora ama iyiydi 2 gün önce dedim ağladım
hayırlara çıksın inşallah.
sonra bebeğin erkek dedi rüyamda.uyandım işe geldim ama hala sersem gibiyim

Ne güzel temiz çıkmış testiniz :) darısı başımıza.

iyide altını değiştirirken pişik kremi pudra kullanmadan olur mu hiç? sebamedin ürünlerini doktorlarda tavsiye ediyor sağlığa zararlı olduğunu düşünmüyorum. ilk yıkarken tuzla yıkandığı doğru onu bizimkilerde yapar, büyüyünce terinin kötü kokmasını engelliyormuş sanırım. yumurtayı ilk defa duydum.

erken olduğunu biliyorum ama ben yinede şimdiden araştırıp indirime girdiği zaman alacam, sonuçta nasıl olsa alacağım şeyler, şimdiden yavaş yavaş araştırmak iyi olur.

aklımız fikrimiz bebekte benimde iki gündur göbek deligimin sol tarafı agrıyo çözemedim bir turlu suan bişe yok ama sanki eli kolagında gibi neden bilmiyorum ama çok korkuyorum

banyo suyua ne kadar atılıyoki bu tuzdan yumurta kokmazmı yaa

Ne güzel temiz çıkmış testiniz :) darısı başımıza.
Amin canım..kan testinin de sonucu temiz çıkar inşallah
günaydın kızlar nasılsınız?
kuzular nasıl?
bebek yam olarak kasıklardan yukarı çıktımı şimdi?

günaydın nazcım sanırım biraz çıktılar yukarı,rahim idrar kesesinin üzerinden biraz kalktı diye biliyorum

aklımız fikrimiz bebekte benimde iki gündur göbek deligimin sol tarafı agrıyo çözemedim bir turlu suan bişe yok ama sanki eli kolagında gibi neden bilmiyorum ama çok korkuyorum

aynen melekim annem diyoki ultrason fotolarına bakıyosun ondan oluyo etkileniyosun diyo
ama onlar foto tamamda,fotodaki zaten içimde diyorum
elimde değil

aynen melekim annem diyoki ultrason fotolarına bakıyosun ondan oluyo etkileniyosun diyo
ama onlar foto tamamda,fotodaki zaten içimde diyorum
elimde değil

cnm yazmadan duramadım bak ne güzel temiz çıkmış sonuçların bence sıkma canını bak görürsün güzel çıkacak kan sonuçlarında sen doğuracaksın tatlım sıkma canını sadece daha önce yaşadıklarından dolayı stres yapıyorsun ondan..

çok şükür ki bebeğin sağlıklı test sonuçlarıda inşallah temiz çıkacak.bende 3-4 gün önce böyle bi rüya gördüm doktor yine atmıyo bebeğin kalp atışı diyordu ve ben iki gözü iki çeşme ağlamaya başladım..allahım hayırlara vesile etsin inşallah....demekki bu korkuları,kaygıları sadece ben yaşamıyorum hepimizde az yada çok var...allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi de nasip eder inşallah...benim kontrole daha var temmuzun 8 i ikili test için çok heyecanlıyım çoooooook..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…