2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Hayırlı sabahlar arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım Ocak 2014 annesi adayı olarak :) inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız. Benim özellikle üç gündür epey şiddetli başım ağrıyor, bebeğime bir şey olmasın diye ağrı kesici de içmek istemiyorum. Ağrıyı geçirebilecek tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı ?

günaydın herkese stressiz ve huzurlu bir gün geçirmek dileğiyle

alışveriş hakkında konuşmuşsunuz sanırım bende almayı çok istiyorum ama tutuyorum kendimi her ay alıp stok yapmak istiyorum kıyafet değil ama bez şampuan filan bakım malzemelerini çok para çünkü sonra bebek odası filan derken sıkışmayalım diye hem almak istiyorum hemde istemiyorum öyle kaldım arada her ay erteliyorum kontrol geçsin ondan sonra alırım diye bakalım ne zamana kadar engelliyecem kendimi

günaydın o baş ağrısını bende çektin soğuk bezden başka bişey fayda etmedi ıslat başına koy ama çok koyma bu sefer sinüzlerin asmasın bide durabiliosan buharda durmaya çalış sinüzlerini açar ben böyle geçirdim yada geçirdiğimi zannediyorum ama kafamda bezle uyuyodum

Günaydın kızlar. Nasılsıniz? İki gün bulantı azaldı diye sevinmistim. Dun hic bir sey yiyemedim. Gece 2 ye kadar hep çıkardım. Allah'ım inşallah tez gunde düzelir. İnsanın yaşam sevinci azalıyor. Tv izleyemiyorum. Bilgisayara bakamiyorum. Mide bulantimi artırıyorlar

kızlar ben mustela çatlak kremi aldım
2 tane 150 ml + 1 tane 50 ml toplam 3 tanesine 105 TL verdim(gitti gidiyodan)
bu arada bebek eşyalarını ben de 7. aya kadar almayı düşünmüyorum
en iyisi parayı kenara atıp topluca almak

bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım ama ben ilk kayıptan sonra test yaptırmadım.devlet baba diyoki illaki 2 yada 3 tane düşük olacak ki bende tahlillerini ona göre yapayım...ben yinede ikinci tüp bebeğe geçmeden önce eşime özelde yaptıralım dedim tam yaptıracaktık ki normal yoldan hamile kaldığımı öğrendim.iki tane doktora gittim ilkini hiç beğenmedim.iki doktorda ilk gebeliğin düşükle sonuçlanmış oyüzden hemen iğne için sana rapor çıkaralım dedi bende hadi bende kan pıhtılaşması yoksa bebeğe zarar verirmi diye sordum iki doktorda hiç bir zararı olmaz dedi.bende hamileliğimi öğrendiğimden beri yapıyorum iğneleri...çok zor oluyor iğneler ama bebeğimiz için herşeye değer....sanada allah kolaylık versin.....

Gözün aydın canım kan sonucların da iyi cıkacak merak etme... Ben dün akşam doğum hikayeleri okudum çok etkilendim.. Acaba normal doğum yapabilirmiyim diye düşünmeye başladım..

hani burda birbirimize yapma etme diyoruz ya içten içe hepimiz aynı korkularla yaşıyoruz ama birbirimizi
telkin etmeye çalışıyoruz iyi olacak güzel olacak diyerek iyilik güzellik çagrıyoruz
inş.sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görüp bu sefer de senin ki pişik oldu mu ne kadar süt içiyor ek gıdaya geçtin mi:)
sorularu başlıycak yine aynı telaş annelik başlı başına bir sanat

o kremlerden bende alsam hiç fena olmayacak benim şuanda popomda çatlak var zatn hamilelikte kimbilir nasıl çatlayacam

çatlak kremini ben de doktor kontroluna gider gitmez sorucam çünkü çatlamadan sürmeye başlamak gerek
kesinlikle her ya bir çeyrek alıp atsan kenara sonra gider toplu bir seferde alırsın hem ekonomiye zarar vermez
hem de allah korusun kötü bir şeyle karşılaşırsan üzüntün daha az olur

sağol canım desteğin için.ah elimde olsa atıcam şu stresi de olmuyo malesef.
bu hafta sonuna kadar çıkmış olursa güzel haberle gelirim inşallah

sağol canım inşallah sen de testinden güzel haberlerle dönersin.
bu kabuslar çok etkiliyo hepimizde var dediğin gibi
doğurana kadar da geçeceğe pek benzemiyo

Benim bugün tam 1 hafta oldu 2li test yapılalı ama hala sonuç sayfasında görünmüyor.. Umarım öğleden sonra cıkar..

inşallah canım o günleride görürüz...

Benim bugün tam 1 hafta oldu 2li test yapılalı ama hala sonuç sayfasında görünmüyor.. Umarım öğleden sonra cıkar..

inş. hayırlı sonuçlarla dönersin canım.benm bu hafta olucak yarın kontrolüm var.üzücü şeyleri okudukca tedirgin oluyorum çok.keşke eve ultrason alabilsem.herr saat bakabilsemm

inş. hayırlı sonuçlarla dönersin canım.benm bu hafta olucak yarın kontrolüm var.üzücü şeyleri okudukca tedirgin oluyorum çok.keşke eve ultrason alabilsem.herr saat bakabilsemm

HAHAHHA Benim gibi düşünen biri daha var çok mutluyum
eve ultrason konusunu düşünmedim değil olsa ne güzel olurdu aklıma takıldıkça bakardım :)

evet canım 3 düşük bekleyemem sağolsun benim doktorum 2. den sonra testlerimi yaptı.
iğneler artık canımı çok yakmıyor işe yaradığını düşününce zevk almaya başladım sanırım
Gözün aydın canım kan sonucların da iyi cıkacak merak etme... Ben dün akşam doğum hikayeleri okudum çok etkilendim.. Acaba normal doğum yapabilirmiyim diye düşünmeye başladım..
sağol tatlım normal doğum yaparız inşallah en kötü ihtimalle epiduralle normal yaparız
tabi doktorum ne diyecek bilmiyorum ben kan sulandırıcı olduğum için sezeryan ihtimali yüksek ama normal doğum yapmaya çalışıcam açıkçası,o acıyı öncesinde çekmek istiyorum ki bebeğimleyken rahat edeyim
güzel olan hikayeleri oku iyi geliyo
o kremlerden bende alsam hiç fena olmayacak benim şuanda popomda çatlak var zatn hamilelikte kimbilir nasıl çatlayacam
benim de totoda azcık oldu kilo verince
o yüzden hemen başlicam canım,3. ayda başlayın diyolar bi de benim cildim kuru annemde de var o yüzden işimi şansa bırakmicam

doktorlar da ya mustela ya lierac veriyolarmış genelde.
benim göbeğim kaşınmaya başladı biraz da gerildi.bugün siparişim gelir
akşama sürerim hemen.
dediğin gibi allah korusun bişey olursa aldıklarımı naparım
gerçi doğumda da risk var ama olsun erken almaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…