Hayırlı sabahlar arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım Ocak 2014 annesi adayı olarak :) inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız. Benim özellikle üç gündür epey şiddetli başım ağrıyor, bebeğime bir şey olmasın diye ağrı kesici de içmek istemiyorum. Ağrıyı geçirebilecek tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı ?
Günaydın kızlar
bebeğini kaybeden arkadaşlarım ne desem bilmiyorum sadece sabır diliyorum ve bunda da bir hayır vardır diye düşünün.
ben de 2 defa bebeğini kaybetmiş biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum maalesef
tekrar hamile kalmadan önce mümkünse araştırma yaptırın.ben 2. düşükten sonra yaptırdım ve şu an hamileliğimi hergün iğneyle yürütüyorum.bundan sonra allaha emanet artık.
kendinizi bir an önce toparlamanızı ve tekrar bebeklerinizin müjdesini almanızı dilerim...
kızlar ben ikili testimi yaptırdım ense burun normal ama kan sonucu henüz çıkmadı.
korkuyorum...
çok kötü rüyalar gördüm doktor bebeğin gelişmemiş dedi kürtaj dedi.doktora ama iyiydi 2 gün önce dedim ağladım
hayırlara çıksın inşallah.
sonra bebeğin erkek dedi rüyamda.uyandım işe geldim ama hala sersem gibiyim
çok şükür ki bebeğin sağlıklı test sonuçlarıda inşallah temiz çıkacak.bende 3-4 gün önce böyle bi rüya gördüm doktor yine atmıyo bebeğin kalp atışı diyordu ve ben iki gözü iki çeşme ağlamaya başladım..allahım hayırlara vesile etsin inşallah....demekki bu korkuları,kaygıları sadece ben yaşamıyorum hepimizde az yada çok var...allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi de nasip eder inşallah...benim kontrole daha var temmuzun 8 i ikili test için çok heyecanlıyım çoooooook..(
kızlar ben mustela çatlak kremi aldım
2 tane 150 ml + 1 tane 50 ml toplam 3 tanesine 105 TL verdim(gitti gidiyodan)
bu arada bebek eşyalarını ben de 7. aya kadar almayı düşünmüyorum
en iyisi parayı kenara atıp topluca almak
kızlar ben mustela çatlak kremi aldım
2 tane 150 ml + 1 tane 50 ml toplam 3 tanesine 105 TL verdim(gitti gidiyodan)
bu arada bebek eşyalarını ben de 7. aya kadar almayı düşünmüyorum
en iyisi parayı kenara atıp topluca almak
sağol canım desteğin için.ah elimde olsa atıcam şu stresi de olmuyo malesef.cnm yazmadan duramadım bak ne güzel temiz çıkmış sonuçların bence sıkma canını bak görürsün güzel çıkacak kan sonuçlarında sen doğuracaksın tatlım sıkma canını sadece daha önce yaşadıklarından dolayı stres yapıyorsun ondan..
çok şükür ki bebeğin sağlıklı test sonuçlarıda inşallah temiz çıkacak.bende 3-4 gün önce böyle bi rüya gördüm doktor yine atmıyo bebeğin kalp atışı diyordu ve ben iki gözü iki çeşme ağlamaya başladım..allahım hayırlara vesile etsin inşallah....demekki bu korkuları,kaygıları sadece ben yaşamıyorum hepimizde az yada çok var...allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi de nasip eder inşallah...benim kontrole daha var temmuzun 8 i ikili test için çok heyecanlıyım çoooooook..(
o kremlerden bende alsam hiç fena olmayacak benim şuanda popomda çatlak var zatn hamilelikte kimbilir nasıl çatlayacam
hani burda birbirimize yapma etme diyoruz ya içten içe hepimiz aynı korkularla yaşıyoruz ama birbirimizi
telkin etmeye çalışıyoruz iyi olacak güzel olacak diyerek iyilik güzellik çagrıyoruz
inş.sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görüp bu sefer de senin ki pişik oldu mu ne kadar süt içiyor ek gıdaya geçtin mi:)
sorularu başlıycak yine aynı telaş annelik başlı başına bir sanat
Benim bugün tam 1 hafta oldu 2li test yapılalı ama hala sonuç sayfasında görünmüyor.. Umarım öğleden sonra cıkar..
inş. hayırlı sonuçlarla dönersin canım.benm bu hafta olucak yarın kontrolüm var.üzücü şeyleri okudukca tedirgin oluyorum çok.keşke eve ultrason alabilsem.herr saat bakabilsemm
evet canım 3 düşük bekleyemem sağolsun benim doktorum 2. den sonra testlerimi yaptı.bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım ama ben ilk kayıptan sonra test yaptırmadım.devlet baba diyoki illaki 2 yada 3 tane düşük olacak ki bende tahlillerini ona göre yapayım...ben yinede ikinci tüp bebeğe geçmeden önce eşime özelde yaptıralım dedim tam yaptıracaktık ki normal yoldan hamile kaldığımı öğrendim.iki tane doktora gittim ilkini hiç beğenmedim.iki doktorda ilk gebeliğin düşükle sonuçlanmış oyüzden hemen iğne için sana rapor çıkaralım dedi bende hadi bende kan pıhtılaşması yoksa bebeğe zarar verirmi diye sordum iki doktorda hiç bir zararı olmaz dedi.bende hamileliğimi öğrendiğimden beri yapıyorum iğneleri...çok zor oluyor iğneler ama bebeğimiz için herşeye değer....sanada allah kolaylık versin.....
sağol tatlım normal doğum yaparız inşallah en kötü ihtimalle epiduralle normal yaparızGözün aydın canım kan sonucların da iyi cıkacak merak etme... Ben dün akşam doğum hikayeleri okudum çok etkilendim.. Acaba normal doğum yapabilirmiyim diye düşünmeye başladım..
benim de totoda azcık oldu kilo verinceo kremlerden bende alsam hiç fena olmayacak benim şuanda popomda çatlak var zatn hamilelikte kimbilir nasıl çatlayacam
çatlak kremini ben de doktor kontroluna gider gitmez sorucam çünkü çatlamadan sürmeye başlamak gerek
kesinlikle her ya bir çeyrek alıp atsan kenara sonra gider toplu bir seferde alırsın hem ekonomiye zarar vermez
hem de allah korusun kötü bir şeyle karşılaşırsan üzüntün daha az olur
kızlar dün ikili testimiz yapıldı. ense kalınlığı 0.88. sizlerin nasıl çıktı?
yaa kızlar benmde göğüslerim çatlamaya başladı.bayada büyüdü şimdiden ohoooo daha 6 ay varr yandıkk.mustellayı doktornz mu önerdi siz mi aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?