2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hayırlısı olsuunn.. Kan tahlillerinde temiz çıkar inşAllah.. Rüyalar tersine çıkarmış o yüzden ben sorun olacağını sanmıyorum :)

Mirage ve minikkelebek, önceki kötü deneyimlerinizden dolayı bilinçaltınızda olan korkularınızı rüya olarak görüyorsunuz böyle.. Reiki sayfası vardı gördüğüm kadarı ile burda ordan da inceleyebilirsiniz.. Bu korkularınızdan ve kötü enerjilerinizden arınmanızı tavsiye edebilirim. Ben hamile kalmadan önce bilinçaltı temizlik terapisi yaptırdım ve inanılmaz işe yaradı.. :)

Hoşgeldinn.. Soğuk su ile masaj iyi geliyor diyorlar ama bir de hamilelerin içebileceği bir ilaç var sanırım minoset.. Doktoruna danışarak alabilirsin diye düşünüyorum.. Sonuçta senin stresli geçirdiğin her gün bebeğine de kötü yansıyor..

Gözün aydın canım kan sonucların da iyi cıkacak merak etme... Ben dün akşam doğum hikayeleri okudum çok etkilendim.. Acaba normal doğum yapabilirmiyim diye düşünmeye başladım..

Egumus ben de normal doğum hikayelerini okuyorum ama hala cesaret edemiyorum.. Çok ciddi bir fobim var doğuma karşı... Sırf yapamayacağım bir şey için kendimi cesaretlendirmemek adına o hikayeleri okumayı bıraktım.

herkese günaydınn...bu gece rüyamda erkek bebek aldım kucagıma,sevdim...hayır olsun inş...şu randevu gelsin bi an önce...bebgimi merak ediyrm

Alışveriş yapsam nolcak yapmasam nolcak kayınvalidem başlamış bile millete yelek hırka ördürmeye. Ben çok almak istiyorum, cinsiyeti belli olsun bir şey de olsa alacağım.
Ya kızlar çok stresliyim, eşim de üzülüyor. Üç gün sonra kontrolüm var, aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Çok korkuyorum ters bir şey duyarım diye.
Bir de bugün evlilik yıldönümüm, halime bak.

bana doktor bişey önermedi sadece cilt lekelenmesi için krem önerdi cuma günü gidecem o zaman soracam unutmazsam tabi yine

bende yarın gidicem söyleyim bakalım ne önericek gerçi daha önce sormuştum bebek yağı kullan demişti yüzüne bile.çok fazla nemlendirdiğini düşünmüyorum.

canım sakın hiç birşey için stres yapma.herkesin eşi bir değildir eğer kendini gerçekten kötü hissediyorsan yardım al psikologtan.insan gebelikte zaten hassas,alıngan oluyo.kafanı dağıtacak şeyler yap.ne bileyim kiyap oku,yürüyüş yap,ark. görüş.bebğini düşün çok etkileniyo.

nice mutlu güzel yıllara canım eşin ve bebişinle:)
Kötü şeyler düşünme inş. güzel haberler alacaksın :)

bende yarın gidicem söyleyim bakalım ne önericek gerçi daha önce sormuştum bebek yağı kullan demişti yüzüne bile.çok fazla nemlendirdiğini düşünmüyorum.

bebek yağını ben çok uzun zamandır kullanırım ama yüzüme sürmüyorum çünkü bir keresinde denedim ertesi gün
tüm yüzüm sivilce içindeydi :) yağlar sivilceleri günyüzüne çıkarmıştı
ama vücudu süper nemlendiriyor

o stresi üstünden atman lazım yaa güzel hikayeler oku o zaman kendine gelirsin hiçbişey olmayacak allahın izni ile kayınvalidende hevesleniyordur bırak yaptırsın bende cinsiyeti belli olunca almaya başlayacam allah büyük bişey olacaksa doğumdada olur allah korusun ama şimdiden bunları düşünerek hiç gerek yok hem kendimizi hemde minicik yavrumuzu strese sokmaya hazır evlilik yıldönümünüz bu bahaneyle dışarı filan çıkın değişik bişey yapın kafan dağılsın azcık benimde cuma günü kontrolüm ama düşünmemek için elimden ne geliyorsa yapıyorum

Tebrik ederim canım benim de 3 gün önceydi :) Neden kendine bunu yapıyorsun... moral depola hemen... kimse seni pohpohlamasa da sen yap kendine Strese girme ve tabiki fazla beklenti içine girme ..

göğsüme sürdüğüm zaman bnmde isilik gibi sivilceler olusuo.sürmesem kuruyo öyle bişey işte

Tebrik ederim canım benim de 3 gün önceydi :) Neden kendine bunu yapıyorsun... moral depola hemen... kimse seni pohpohlamasa da sen yap kendine Strese girme ve tabiki fazla beklenti içine girme ..

Biliyorum Facebook'ta yazışmıştık :)
Kimsenin bir şey yaptığı yok, eşim hediyeler almış bir sürü, üzerime titriyor. Kayınvalidem, annem herkes çok iyi. Sorun tamamen bende.
Şu cumartesi gelse bir an önce. Keşke üç haftayı beklemeseydim arada doktora gitseydim, daha rahat olurdum belki.

Neden bu kadar mutsuz ve gerginsin ki.. Hayırlısı ile tüm haberler gönlüne göre olur.. Endişe ve stres bebek için de iyi değil.. Kötü düşünceleri kafandan atmalısın..

Neden bu kadar mutsuz ve gerginsin ki.. Hayırlısı ile tüm haberler gönlüne göre olur.. Endişe ve stres bebek için de iyi değil.. Kötü düşünceleri kafandan atmalısın..

Üç hafta önceydi son muayenem. Her şey yolundaydı, inşallah şimdi de yolundadır ama belirtim olmaması bitiriyor beni sanırım. Karnım da yumuşak, hiç sertleşmedi.
Tamam ya, iyi olacağım iki günüm kaldı, göreyim miniğimi de çok iyi olacağım ben :)

ne olacak bizim bu halimiz bakar mısın kendi kendimizi yedik bitirdik...biz kesin bu gidişle erken doğururuz bu bebişleri..:)

bu kadar stres yapacak ne var lütfen kendinizide bebeğinizide üzmeyin ne sizde ne de bebekte sorun yokmuş zaten peki bu gerginlik neden yapmayın benimde belirtim pek yok artık ne aş eriyorum bulantılarımda geçti hafif göbüş var ama sert değil löb löb yağ sanki

Endişelenecek hiç bir şey yoktur.. Kimin karnı sertleşti ki daha kaç haftalığız daha :)

Valla benim de öyle, karnımı sevenlere sevin sevin onlar benim yağlarım diyorum

bencede hanımlar belirtim yok diye stres mi yapılır... bakın ben daha bir kere bile mide bulantısı çekmedim, kokulara karşı aşırı hassasiyetim bile olmadı, normalden azcık daha arttı sadece. bel kasık ağrısı vs'de yaşamadım. çok şükür hiçbir sıkıntıda yok, böyle olması daha güzel niye stres yapıyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…