2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kesinlikle hiç bir sorunu olmayan anne adayları siz seçilmiş insanlarsınız :)
her sabah istisnasız güne çubuk krakerle başlıyorum öğlene kadar mide bulantısı dişlerimi gün içinde fırçalayabiliyorum
çünkü sabahları fena oluyorum kasıklarımda zaman zaman batmalar oluyor başım dönüyor ama tüm hayatımı etkiliyor bu belirtiler
sadece duam 12 haftadan sonra o bana ben ona alışayım ve bu belirtiler azalsın mutlu gebeler olarak özel hayatımıza devam edelim :)

hay ağzına sağlık :)

İnşallah bir birbuçuk ay sonra pıtı pıtı tekmelemeye başlayacaklar, biz de bileceğiz iyi olduklarını. Az zaman kalınca öyle oldum birden :/ Bir de çok arka arkaya kötü haberler aldık, onlara da çok üzüldüm.
Allah hayırlısını versin hepimize.

ben de bugün neden hala bu saat oldu acıkmadım midem bulanmadı diye üzülüyorum..hay Allah paranoyak olduk iyice...eşime söylüyorum,sevinecegine üzülüosun biraz pozitif ol dior..Adam da bıktı benim bu paranoyak hallermden

Al bir tane daha benden :)
Ya ben hamile değilken hiç böyle zannetmiyordum ki, her hamile kalan bebeğini kucağına alıyor, düşük çoookkk küçük bir oran diye düşünüyordum. İşin içine girince anladım her şeyi. Ondan bu hale geldim.
Cehalet hakikaten mutlulukmuş :)

Endişelenecek hiç bir şey yoktur.. Kimin karnı sertleşti ki daha kaç haftalığız daha :)

Valla benim de öyle, karnımı sevenlere sevin sevin onlar benim yağlarım diyorum

önceden dümdüz bir göbeğim yoktu hafif yağlı ama elbise giydiğimde göze batmayan bir göbek vardı şimdi hem bebişli hemde yağlı bir göbüşüm var galiba ama kiloda almadım ilginç:44::44:

bende de tek belirti gögüslerimin ve karnımın büyümesi zaten

Ayy walla sukret canim ben 1 ay sadece yattim etlerim dokuldu migdem bulandi wcye yetismeden oldugum yere biraktim okadar şiddetli istifra ettimki hep altima işedim :)yemedim icmedim simdi fena degilim iyiyim massalah a goguslerinizde sut gibi bise oluyomu merak ediyorum sewgili hamisler

Canim 13. Haftadayim pekde alismadim ay bende cubuktan igrendim tuzlu leblebi we eksi seyler iyi geliyodu ama 5 dk sonra ayni neyse allah birer bagirtida kurtarir insallah hepimizi :)

önceden dümdüz bir göbeğim yoktu hafif yağlı ama elbise giydiğimde göze batmayan bir göbek vardı şimdi hem bebişli hemde yağlı bir göbüşüm var galiba ama kiloda almadım ilginç:44::44:

sahilcim sanırım izmirdensin hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun.ben hala arayış içindeyim

artık kutlarsınzı bebegi allahım nice 40 seneleri göstersin işşallah

kızlar bende dünden beri yoruldum eşimin akrabası kanserdi vefat etti dün bugün gömülücek ban geldiler ana baba günü cenaze evine 3 çeşit kendi evime 3 çeşit yemek yaptım tatlısına kadar evi kaç kere temizleidm allah biliryeni gittiler korka korka iş yaptım yavruma birşey olucak diye aklım çıktı :18::18:biraz dinleniyim diyorum uyku bastırdı yorgunluktan iyimiyatılı misafirde çok zor dünyanın şarşafı neverein takınları pikeleri var 2 makina onları yıkıcam asıcameşim gelsinbirlikte yaparız canım sen yorulma dedi allah razı olsun çok yardımı dokundu akşama yemegim var evimde tamiz az dinleniyim namazımı kılıcam sizlerde ne var ne yok

walla sorunsuz geçiyosa oturun sevinn halinize kzuenm hiç anlamadı hamile bile olduğunu doğuruncaya kadar gezdi yedi içti.ben bir yere gidemiyorum tansiyon düşüklüğünden bide kusmaktan.midem sürekli ekşiyo.oturun şükredin halinize.ohhh missssss :)

sağol seda bi araştırıcam dediğini inşallah tersi çıkar
stresten gördüğümü düşünüyorum hemen bilinçaltımdaki pislikleri temizlicem

Tebrik ederim canım benim de 3 gün önceydi :) Neden kendine bunu yapıyorsun... moral depola hemen... kimse seni pohpohlamasa da sen yap kendine Strese girme ve tabiki fazla beklenti içine girme ..
kızlar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun benim de geçen hafta cumaydı
şeyma üzülme canım dua et rahatlarsın ben de doktora gidiyorum rahatlıyorum,2 gün sonra tekrar başlıyorum iyimi iyimi iyimi diye

kızlar bu göbekleri naapıcaz:) herkes iç karnım dar da bebiş çabuk çıktı sanıyo ama onların çoğu yağ kütlesi kimsenşn haberi yokk:))

valla benim de çıktı göbeğim yani kasım topiğindekilerle yarışırım o derece
benim mide bulanınca göbek küçüldü bu defa bebek çıktı

paşam başınız sağolsun,hem eline sağlık allah razı olsun o kadar yapmışın etmişin
şimdi yat dinlen artık rahat bırak şu çamaşırları kardeşim
geçen hafta 4 makine bu hafta 2 makine adamın ocağına incir ağacı dikecen kız

midem nerdeyse hiç bulanmadığından boğazım hiç kesilmedi valla benm:)

benimde göbüş biraz çıktı özellikle yemek yediğim zaman hamileler gibi oluyorum bu halini çok seviyorum tabi..:)bu arada sertleşme var mı bilmiyorum çünkü göbekten yaptığım için iğnelerimi heryerim semsert ama iğnelerden sanıırım..bu arada kızlar benim sol göğsüm harita gibi oldu yani damarlarım çok belirginleşti sol göğsümde çok az damar belli; ama hergün dahada belirginleşiyor.ayrıca kasıklarımdan aşağı iki tane damar daha belirginleşti bende, hem sağda hem solda bu durumda olanlar var mı acaba ben yalnız beyaz tenli değilim genelde beyaz tenlilerde damarlar belli olurmuş ama bilemiyorum .....

canım benim başınız sağoolsun,mekanı cennet olsun..ellerine kollarına sağlık..Maşallah ellerine kollarına sağlık..Dur dinlen artık çamaşırlarıda bugün yıkama sonra yıkarsın..

kızlar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun benim de geçen hafta cumaydı
şeyma üzülme canım dua et rahatlarsın ben de doktora gidiyorum rahatlıyorum,2 gün sonra tekrar başlıyorum iyimi iyimi iyimi diye
evlilik yıldönümü olan herkesin evlilik yıldönümleri kutlu olsun..bizimde geçen cumaydı

Aynen öyle, benim de rahatlığım üç gün sürüyor, hele o jel var ya ultrasona girerken, kız onu sürerkenki halimi hayal bile edemiyorum. Gözler pörtlek, surat kıpkırmızı :)

Benim göbeğim de çok büyük, alt kısımları sert de üstler yastık gibi maşallah. Üstelik hiç de göbeğim yoktu benim nasıl oldu anlamıyorum. Adetlerim çok düzenli ve sıktı 24 günde tıkır tıkır adet görüyordum. Ondan göbeğim yokmuş demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…