- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Ohooo canim goguslerim kocaman oldu damarlari belli oldu kendimi inek gibi hissediyorum
bencede hanımlar belirtim yok diye stres mi yapılır... bakın ben daha bir kere bile mide bulantısı çekmedim, kokulara karşı aşırı hassasiyetim bile olmadı, normalden azcık daha arttı sadece. bel kasık ağrısı vs'de yaşamadım. çok şükür hiçbir sıkıntıda yok, böyle olması daha güzel niye stres yapıyorsunuz ki
bencede hanımlar belirtim yok diye stres mi yapılır... bakın ben daha bir kere bile mide bulantısı çekmedim, kokulara karşı aşırı hassasiyetim bile olmadı, normalden azcık daha arttı sadece. bel kasık ağrısı vs'de yaşamadım. çok şükür hiçbir sıkıntıda yok, böyle olması daha güzel niye stres yapıyorsunuz ki
bu kadar stres yapacak ne var lütfen kendinizide bebeğinizide üzmeyin ne sizde ne de bebekte sorun yokmuş zaten peki bu gerginlik neden yapmayın benimde belirtim pek yok artık ne aş eriyorum bulantılarımda geçti hafif göbüş var ama sert değil löb löb yağ sanki
ben de bugün neden hala bu saat oldu acıkmadım midem bulanmadı diye üzülüyorum..hay Allah paranoyak olduk iyice...eşime söylüyorum,sevinecegine üzülüosun biraz pozitif ol dior..Adam da bıktı benim bu paranoyak hallermden
Endişelenecek hiç bir şey yoktur.. Kimin karnı sertleşti ki daha kaç haftalığız daha :)
Valla benim de öyle, karnımı sevenlere sevin sevin onlar benim yağlarım diyorum
bende de tek belirti gögüslerimin ve karnımın büyümesi zaten
kesinlikle hiç bir sorunu olmayan anne adayları siz seçilmiş insanlarsınız :)
her sabah istisnasız güne çubuk krakerle başlıyorum öğlene kadar mide bulantısı dişlerimi gün içinde fırçalayabiliyorum
çünkü sabahları fena oluyorum kasıklarımda zaman zaman batmalar oluyor başım dönüyor ama tüm hayatımı etkiliyor bu belirtiler
sadece duam 12 haftadan sonra o bana ben ona alışayım ve bu belirtiler azalsın mutlu gebeler olarak özel hayatımıza devam edelim :)
önceden dümdüz bir göbeğim yoktu hafif yağlı ama elbise giydiğimde göze batmayan bir göbek vardı şimdi hem bebişli hemde yağlı bir göbüşüm var galiba ama kiloda almadım ilginç:44::44:
Alışveriş yapsam nolcak yapmasam nolcak kayınvalidem başlamış bile millete yelek hırka ördürmeye. Ben çok almak istiyorum, cinsiyeti belli olsun bir şey de olsa alacağım.
Ya kızlar çok stresliyim, eşim de üzülüyor. Üç gün sonra kontrolüm var, aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Çok korkuyorum ters bir şey duyarım diye.
Bir de bugün evlilik yıldönümüm, halime bak.
kesinlikle hiç bir sorunu olmayan anne adayları siz seçilmiş insanlarsınız :)
her sabah istisnasız güne çubuk krakerle başlıyorum öğlene kadar mide bulantısı dişlerimi gün içinde fırçalayabiliyorum
çünkü sabahları fena oluyorum kasıklarımda zaman zaman batmalar oluyor başım dönüyor ama tüm hayatımı etkiliyor bu belirtiler
sadece duam 12 haftadan sonra o bana ben ona alışayım ve bu belirtiler azalsın mutlu gebeler olarak özel hayatımıza devam edelim :)
sağol seda bi araştırıcam dediğini inşallah tersi çıkarHayırlısı olsuunn.. Kan tahlillerinde temiz çıkar inşAllah.. Rüyalar tersine çıkarmış o yüzden ben sorun olacağını sanmıyorum :)
Mirage ve minikkelebek, önceki kötü deneyimlerinizden dolayı bilinçaltınızda olan korkularınızı rüya olarak görüyorsunuz böyle.. Reiki sayfası vardı gördüğüm kadarı ile burda ordan da inceleyebilirsiniz.. Bu korkularınızdan ve kötü enerjilerinizden arınmanızı tavsiye edebilirim. Ben hamile kalmadan önce bilinçaltı temizlik terapisi yaptırdım ve inanılmaz işe yaradı.. :)
Alışveriş yapsam nolcak yapmasam nolcak kayınvalidem başlamış bile millete yelek hırka ördürmeye. Ben çok almak istiyorum, cinsiyeti belli olsun bir şey de olsa alacağım.
Ya kızlar çok stresliyim, eşim de üzülüyor. Üç gün sonra kontrolüm var, aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Çok korkuyorum ters bir şey duyarım diye.
Bir de bugün evlilik yıldönümüm, halime bak.
kızlar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun benim de geçen hafta cumaydıTebrik ederim canım benim de 3 gün önceydi :) Neden kendine bunu yapıyorsun...moral depola hemen... kimse seni pohpohlamasa da sen yap kendine Strese girme ve tabiki fazla beklenti içine girme ..
kızlar bu göbekleri naapıcaz:) herkes iç karnım dar da bebiş çabuk çıktı sanıyo ama onların çoğu yağ kütlesi kimsenşn haberi yokk:))
artık kutlarsınzı bebegi allahım nice 40 seneleri göstersin işşallah
kızlar bende dünden beri yoruldum eşimin akrabası kanserdi vefat etti dün bugün gömülücek ban geldiler ana baba günü cenaze evine 3 çeşit kendi evime 3 çeşit yemek yaptım tatlısına kadar evi kaç kere temizleidm allah biliryeni gittiler korka korka iş yaptım yavruma birşey olucak diye aklım çıktı :18::18:biraz dinleniyim diyorum uyku bastırdı yorgunluktan iyimi yatılı misafirde çok zor dünyanın şarşafı neverein takınları pikeleri var 2 makina onları yıkıcam asıcam eşim gelsinbirlikte yaparız canım sen yorulma dedi allah razı olsun çok yardımı dokundu akşama yemegim var evimde tamiz az dinleniyim namazımı kılıcam sizlerde ne var ne yok
sağol seda bi araştırıcam dediğini inşallah tersi çıkar
stresten gördüğümü düşünüyorum hemen bilinçaltımdaki pislikleri temizlicem
kızlar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun benim de geçen hafta cumaydı
şeyma üzülme canım dua et rahatlarsın ben de doktora gidiyorum rahatlıyorum,2 gün sonra tekrar başlıyorum iyimi iyimi iyimi diye
valla benim de çıktı göbeğim yani kasım topiğindekilerle yarışırım o derece
benim mide bulanınca göbek küçüldü bu defa bebek çıktı
kızlar bu göbekleri naapıcaz:) herkes iç karnım dar da bebiş çabuk çıktı sanıyo ama onların çoğu yağ kütlesi kimsenşn haberi yokk:))
benmde çıktı göbişim ama accık sertleşmeye başladı.özellikle akşamları baya belli oluyo.sabah sadece öne doğru armut seklinde
canım benim başınız sağoolsun,mekanı cennet olsun..ellerine kollarına sağlık..Maşallah ellerine kollarına sağlık..Dur dinlen artık çamaşırlarıda bugün yıkama sonra yıkarsın..artık kutlarsınzı bebegi allahım nice 40 seneleri göstersin işşallah
kızlar bende dünden beri yoruldum eşimin akrabası kanserdi vefat etti dün bugün gömülücek ban geldiler ana baba günü cenaze evine 3 çeşit kendi evime 3 çeşit yemek yaptım tatlısına kadar evi kaç kere temizleidm allah biliryeni gittiler korka korka iş yaptım yavruma birşey olucak diye aklım çıktı :18::18:biraz dinleniyim diyorum uyku bastırdı yorgunluktan iyimi yatılı misafirde çok zor dünyanın şarşafı neverein takınları pikeleri var 2 makina onları yıkıcam asıcam eşim gelsinbirlikte yaparız canım sen yorulma dedi allah razı olsun çok yardımı dokundu akşama yemegim var evimde tamiz az dinleniyim namazımı kılıcam sizlerde ne var ne yok
evlilik yıldönümü olan herkesin evlilik yıldönümleri kutlu olsun..bizimde geçen cumaydıkızlar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun benim de geçen hafta cumaydı
şeyma üzülme canım dua et rahatlarsın ben de doktora gidiyorum rahatlıyorum,2 gün sonra tekrar başlıyorum iyimi iyimi iyimi diye
kızlar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun benim de geçen hafta cumaydı
valla benim de çıktı göbeğim yani kasım topiğindekilerle yarışırım o derece
benim mide bulanınca göbek küçüldü bu defa bebek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?