2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benmde sertleşti içten içten ve akşam daha iyi belli oluyo. ama ne bilim bu kadar kısa zamanda bebüş çıkmazmış gibime geldiğinden göbüş sanıyorum.

rahim normalde armut kadarmış ama şu haftalarda koca bi greyfurttan daha büyük hale geliyomuş
yani bebecik değil de odası büyümüş

evlilik yıldönümü olan herkesin evlilik yıldönümleri kutlu olsun..bizimde geçen cumaydı

senin de benim gibi 21 haziran
senin de kutlu olsun arkadaşım

eşim diyorkis enin enerjine hayranım pokemonum benim diyoradım kaldı pokemon allah razı olsun
canım vallahi bugün çamaşıorlları yıkamayı düşünmüyorum gene yatılı kalırlar hele bri gitsinler misafirlerim bakıcezokadar yoruldumki kalkıp namaz nasıl kılcam diyorum yavaç yavaş kalkayımda kılayım namazımı birielri gelri kalır namazım :18::18:
canım benimki allah nasip ederse cuma günü 9 haftalık olucak teyzesi bende igne kullanıyorum dün igneyi kaynanam varken yaptım göbegimin morluklarını görünce ay dedi çok acıyormu anan bebegim dursun morluga acıya razıyımd edim benimde göbegim topilik oldu hoş aynı kilodayım almadım kilo amma :18:
bu arada kızlar haşhaştan konu açmıştıkya gebeyken zarralıymış ben haşhaşlı revanı yaptım 1 dilim yemsemde tadına baktım işşallah bebegime brişey olmamıştır keşke yemeseydim

ben birazdan dönerim kızlar namzımı kılıyım rahimime dikiş atılınca giremicek buraya ara sıra yazarım anca rahim agzı açıklıgına yazabilrim oda kısıtlı pc masa üstü benim leptop degil kardeşimin kızında var isticem bakalım dogumdan sonra geri veirirm yollarsa ne ala yollamzsada anası yüzünden yollamaz bebeg radyasyon yayıyormuş ondan ablam verdirmez aslı varmı acab dediginin ablamın

heheheee benim de o jel sürünürken neler geçiyo aklımdan panik gözlerle sağa sola bakıyorum
eller buz kesmiş vaziyette
inşallah her gidişte güzel görüntüler görürüz o ekranda

oo kızlar maşallah belirtilerden bahsedilmiş bende gögüs agrısı denen birsey kalmadı geçti gitti ama gögüs uçlarım karardı sanki bir ton daha benimde damarlarım belirdi iyiden yiyiye karında sertleşme demişiniz nasıl bir sertleşme kızlar taş gibimi

ben geldiiiiiiiim cok sükür bilgisayarıma kavustummmmmmmm :))) nasılsınız güzel annişler

herkese selam güzel ocak anneleri;
ben de 12. haftama girdim Allahın izniyle..size bişey soracağım: iki gündür sabah erken saatlerde bel ağrısıyla uyanıyorum..bi süre uyuyamıyorum..sizde de var mı?
onun dısında hamileliğim çok şükür rahat geciyor,temennim hep böyle devam etmesi tabii:)
NOT: cinsiyetini öyle merak ediyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .......

kasıklarımda damar belirginleşmesi yok bende ama göğüsler felaket.. aslında ilk 2 ay çok daha canm acıyodu südyenimi çıkarınca ellerimle altından destek yapıyodum çünkü canm çok acıyodu. şimdi sadece uçlarında kaldı acıma zamanla rahatlarmış bakalım...

canım benimki allah nasip ederse cuma günü 9 haftalık olucak teyzesi bende igne kullanıyorum dün igneyi kaynanam varken yaptım göbegimin morluklarını görünce ay dedi çok acıyormu anan bebegim dursun morluga acıya razıyımd edim benimde göbegim topilik oldu hoş aynı kilodayım almadım kilo amma :18:
bu arada kızlar haşhaştan konu açmıştıkya gebeyken zarralıymış ben haşhaşlı revanı yaptım 1 dilim yemsemde tadına baktım işşallah bebegime brişey olmamıştır keşke yemeseydim

ben birazdan dönerim kızlar namzımı kılıyım rahimime dikiş atılınca giremicek buraya ara sıra yazarım anca rahim agzı açıklıgına yazabilrim oda kısıtlı pc masa üstü benim leptop degil kardeşimin kızında var isticem bakalım dogumdan sonra geri veirirm yollarsa ne ala yollamzsada anası yüzünden yollamaz bebeg radyasyon yayıyormuş ondan ablam verdirmez aslı varmı acab dediginin ablamın [/QUOTE]

morluğada,acıyada razıyız yeterki sağ salim bizimle olsun bebişimiz...haşhaşı bilmiyorum canım zararlımı değil mi ama aklına takılıyorsa böyle şeyler yeme bence.laptoplar radyosyan yayıyoda televizyon,cep telefonu,baz istasyonları radyasyon yaymıyomuki canım.heryerde var bunlardan.ayrıca sabahtan akşama kadar bilgisayarın başında çalışmak zorunda olan memurlarımız var allaha sığındık bişeycik olmaz inşallah...ben yinede leptop kullanırken karnımın üzerine mutlaka yastık koyuyorum nekadar etkili olur bilmiyorum ama önlem almaya çalışıyorum aklımca..:) bu arada tüm hamişlerede dua et canım bugünlerde en çok ihtiyacımız olan şey bu çünkü.....

Son düzenleme:

benim hala ağrıyo ama çok fazla değil.göğsümün uçlarıda baya koyu oldu ama halkası çok kararmadı..sertleşmeyi bende bilmiyorum canım iğne yaptığım için herdaim sert .:)

dün kontrolde 2,5 cm miyom çıktı doktor sorun yok uzakta dedi ama endişeleniyorum yinede ... hamile kalmadan önce 12mm idi.
tüp bebekle hamile kaldıgım için ilk günler östrojen kullandım bir ay kadar ondan sebeb mi büyüdü acaba .. büyümeye devam eder mi ?????

kızlar bu göbekleri naapıcaz:) herkes iç karnım dar da bebiş çabuk çıktı sanıyo ama onların çoğu yağ kütlesi kimsenşn haberi yokk:))

sen de benim gibi söyle, bebek değil o göbek göbek diye

Kızlar birşey sormam gerek, benim bugün parmaklarımdaki eklemlerim ağrıyor, sürekli çıtlatma ihtiyacı duyuyorum bu nedir yaa..

o bütün gün bilgisayar çalışan ve elinden cep telefonu hiç düşmeyen ben dikkat et diyolar ama işim bu napabilirim kaktüsün radyasyonu aldığını söylediler masama ve evde tc nin yanına küçük bir kaktüs aldım ne kadar doğru bilmem ama uzak durmak gibi bir şansım yok geçen gün ama avm lerde güvenlik kapısından geçsem mi geçmesem mi çok arada kaldım

bende bütün gün bilgisayar başında çalışıyorum ayrıca bizimkiler laptop.. iş yerinde herkesinki laptop aynı odada 5 kişiyiz. o kadar ayrıntılı düşünmemek gerekiyor.

karnım benimde çok sertleşti bir iki haftadır, kim dokunsa aaaa ne kadar gergin sert diyorlar. aile hekimine gitmiştim sağlık raporu almak için (işle ilgili) orda da hemşire baktı ooo baya sertleşmiş dedi. sertleşmesi gerektiğini bilmiyordum ben. ama bende hiç göbek yoktu direk bebek çıktı ondandır, yağ olmayınca yumuşaklıkta olmadı sanırım.

yaaaaa..( bebecikte büyüsün yaaaaaaaaaaaaaa.....
büyür büyür inşallah
o zaman yatakta sağa sola dönmek de mucize olucak

valla canım ben geçmiyorum oralardan,zararlı değil diyolar ama olsun nolur nolmaz.zaten yeterince alıyorum zararlı ışınları.
heralde hamileler genelde geçmiyo ki ben cihazın yanından geçince görevliler hemen göbeğime bakıyolar

sahilcim sanırım izmirdensin hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun.ben hala arayış içindeyim

Merhaba evet izmirdeyim torbalıda oturuyorum doktorum aysel taşer çalıştığım iş yerinde gidip memnun kalan gebelerimiz vardı bende çok istiyordum şansıma ayrancılara medifema hastahanesi açıldı aysel hanımda orada başlamış ona gidiyorum çok memnunum çok pozitif bir doktor tavsiye ederim yakınsan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…