benmde sertleşti içten içten ve akşam daha iyi belli oluyo. ama ne bilim bu kadar kısa zamanda bebüş çıkmazmış gibime geldiğinden göbüş sanıyorum.
rahim normalde armut kadarmış ama şu haftalarda koca bi greyfurttan daha büyük hale geliyomuşbenimde göbüş biraz çıktı özellikle yemek yediğim zaman hamileler gibi oluyorum bu halini çok seviyorum tabi..:)bu arada sertleşme var mı bilmiyorum çünkü göbekten yaptığım için iğnelerimi heryerim semsert ama iğnelerden sanıırım..bu arada kızlar benim sol göğsüm harita gibi oldu yani damarlarım çok belirginleşti sol göğsümde çok az damar belli; ama hergün dahada belirginleşiyor.ayrıca kasıklarımdan aşağı iki tane damar daha belirginleşti bende, hem sağda hem solda bu durumda olanlar var mı acaba ben yalnız beyaz tenli değilim genelde beyaz tenlilerde damarlar belli olurmuş ama bilemiyorum .....
evlilik yıldönümü olan herkesin evlilik yıldönümleri kutlu olsun..bizimde geçen cumaydı
paşam başınız sağolsun,hem eline sağlık allah razı olsun o kadar yapmışın etmişin
şimdi yat dinlen artık rahat bırak şu çamaşırları kardeşim
geçen hafta 4 makine bu hafta 2 makineadamın ocağına incir ağacı dikecen kız
canım vallahi bugün çamaşıorlları yıkamayı düşünmüyorum gene yatılı kalırlar hele bri gitsinler misafirlerim bakıcezcanım benim başınız sağoolsun,mekanı cennet olsun..ellerine kollarına sağlık..Maşallah ellerine kollarına sağlık..Dur dinlen artık çamaşırlarıda bugün yıkama sonra yıkarsın..
evlilik yıldönümü olan herkesin evlilik yıldönümleri kutlu olsun..bizimde geçen cumaydı
canım benimki allah nasip ederse cuma günü 9 haftalık olucak teyzesi bende igne kullanıyorum dün igneyi kaynanam varken yaptım göbegimin morluklarını görünce ay dedi çok acıyormu anan bebegim dursun morluga acıya razıyımd edim benimde göbegim topilik oldu hoş aynı kilodayım almadım kilo amma :18:benimde göbüş biraz çıktı özellikle yemek yediğim zaman hamileler gibi oluyorum bu halini çok seviyorum tabi..:)bu arada sertleşme var mı bilmiyorum çünkü göbekten yaptığım için iğnelerimi heryerim semsert ama iğnelerden sanıırım..bu arada kızlar benim sol göğsüm harita gibi oldu yani damarlarım çok belirginleşti sol göğsümde çok az damar belli; ama hergün dahada belirginleşiyor.ayrıca kasıklarımdan aşağı iki tane damar daha belirginleşti bende, hem sağda hem solda bu durumda olanlar var mı acaba ben yalnız beyaz tenli değilim genelde beyaz tenlilerde damarlar belli olurmuş ama bilemiyorum .....
Aynen öyle, benim de rahatlığım üç gün sürüyor, hele o jel var ya ultrasona girerken, kız onu sürerkenki halimi hayal bile edemiyorum. Gözler pörtlek, surat kıpkırmızı :)
Benim göbeğim de çok büyük, alt kısımları sert de üstler yastık gibi maşallah. Üstelik hiç de göbeğim yoktu benim nasıl oldu anlamıyorum. Adetlerim çok düzenli ve sıktı 24 günde tıkır tıkır adet görüyordum. Ondan göbeğim yokmuş demek.
rahim normalde armut kadarmış ama şu haftalarda koca bi greyfurttan daha büyük hale geliyomuş
yani bebecik değil de odası büyümüş
yaaaaa..( bebecikte büyüsün yaaaaaaaaaaaaaa.....
oo kızlar maşallah belirtilerden bahsedilmiş bende gögüs agrısı denen birsey kalmadı geçti gitti ama gögüs uçlarım karardı sanki bir ton daha benimde damarlarım belirdi iyiden yiyiye karında sertleşme demişiniz nasıl bir sertleşme kızlar taş gibimi
kızlar bu göbekleri naapıcaz:) herkes iç karnım dar da bebiş çabuk çıktı sanıyo ama onların çoğu yağ kütlesi kimsenşn haberi yokk:))
benim hala ağrıyo ama çok fazla değil.göğsümün uçlarıda baya koyu oldu ama halkası çok kararmadı..sertleşmeyi bende bilmiyorum canım iğne yaptığım için herdaim sert .:)
yaaaaa..( bebecikte büyüsün yaaaaaaaaaaaaaa.....
o bütün gün bilgisayar çalışan ve elinden cep telefonu hiç düşmeyen ben dikkat et diyolar ama işim bu napabilirim kaktüsün radyasyonu aldığını söylediler masama ve evde tc nin yanına küçük bir kaktüs aldım ne kadar doğru bilmem ama uzak durmak gibi bir şansım yok geçen gün ama avm lerde güvenlik kapısından geçsem mi geçmesem mi çok arada kaldım
sahilcim sanırım izmirdensin hangi doktora yada hastaneye gidiyorsun.ben hala arayış içindeyim
hepinizden foto beklıyorum ona göreeehttp://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...rinin-ultrason-goruntulerii.html#post30953486
hepinizden foto beklıyorum ona göreeehttp://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...rinin-ultrason-goruntulerii.html#post30953486
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?