2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

morluğada,acıyada razıyız yeterki sağ salim bizimle olsun bebişimiz...haşhaşı bilmiyorum canım zararlımı değil mi ama aklına takılıyorsa böyle şeyler yeme bence.laptoplar radyosyan yayıyoda televizyon,cep telefonu,baz istasyonları radyasyon yaymıyomuki canım.heryerde var bunlardan.ayrıca sabahtan akşama kadar bilgisayarın başında çalışmak zorunda olan memurlarımız var allaha sığındık bişeycik olmaz inşallah...ben yinede leptop kullanırken karnımın üzerine mutlaka yastık koyuyorum nekadar etkili olur bilmiyorum ama önlem almaya çalışıyorum aklımca..:) bu arada tüm hamişlerede dua et canım bugünlerde en çok ihtiyacımız olan şey bu çünkü.....[/QUOTE]
öyle canım acılarını görmüyelimde işşallah
ben geldiiiiiiiim cok sükür bilgisayarıma kavustummmmmmmm :))) nasılsınız güzel annişler
adaşım gelmiş hoş gelmiş
canım benim öle arkadaşlarım vardı korkma birşey olmuyor saglıklı dogum ettiler
millet takmış radyosyona yawbeni sinir etmekten başka birşey yaptıkları yok he

öyle canım acılarını görmüyelimde işşallah

adaşım gelmiş hoş gelmiş

canım benim öle arkadaşlarım vardı korkma birşey olmuyor saglıklı dogum ettiler

millet takmış radyosyona yawbeni sinir etmekten başka birşey yaptıkları yok he [/QUOTE]

hosgördüm balımmmmmmmm :) nasılsınnn sen niye hamilelik takvimi yapmıyosunnn hııhh

hosgördüm balımmmmmmmm :) nasılsınnn sen niye hamilelik takvimi yapmıyosunnn hııhh[/QUOTE]

canım korkuyorum 3 bebegimi kaybettim hep 20 haftalarda işşallah riskli haftaların geçsin koyarım hoş nasıl koyucaksam beceriksiizmde bu konuda ay utandım bak

hosgördüm balımmmmmmmm :) nasılsınnn sen niye hamilelik takvimi yapmıyosunnn hııhh

canım korkuyorum 3 bebegimi kaybettim hep 20 haftalarda işşallah riskli haftaların geçsin koyarım hoş nasıl koyucaksam beceriksiizmde bu konuda ay utandım bak [/QUOTE]

canım yaaa artık böyle bişey yaşamıycaz insallah aklına kötü bişey getirmee hoşş sürekli bende düşünüyorum ama düşünmeyelim tamam mııı ben yapmak istediginde sana yardımcı olcammm

ben seçilmişlerdenim. ve buna bile eşim kaprislisin diyor. ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne tiksinme. günde 12 saat işteyim. yorgun oluyorum akşam diye kaprisliymişim. dileğim en kısa zamanda hiç sorunsuz hale gelmeniz hepinizin...

ahh ahh sen eşine biraz bizlerden bahset istersen
benim eşim artık markete girdikçe gittiği ilk yer çubuk kraker reyonu :)
her sabah aynı ruh haliyle uyanıyorum sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor
az kaldı geçecek kraker ye bak diyip duruyor
bu aralar bende işten eve gidince pilim bitiyor hemen uyumak istiyorum

Kizlar nasilsinizz is yerinde bilgi islem bloke koydugu icin girwmiyorum kk ya.. cok uzuluyorumm yaa buradan uzak kalmaya cepten takip zor malesef.. bikac gundur bulantilar artmis durumda yine.. aksami zor ediyorum.. yemek yapamiyorum bi suredir aileler filan geciniyoruzz:)) paxartesi konteol var heyecanla bekliyorumm.. sizler nasilsiniZ

bizim topiğin ilk sayfasına ekledim canım linkini...

:18: önceleri acıkınca karnım kazınıyor midem bulanıyordu 3 gündür bu duygu hiç kalmadı.Okadar çok korkuyorumki anlatamam.Kanamam yok ama forumlardan okuduğum kanamasız düşüklere okadar taktımki şu an psikolojim yerlerde.Yarın doktor kontrolüm var hiç keyfim yok.Eğer bebekler sağlıkıysa sanırım foruma girmemem benim ruh sağlığım açısından en iyisi olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfen Dokunsanız ağlıycam

iyiyiz canım sen nasılsın.pazartesi günü inşallah iyi haberlerle dönersin...

kızlar göbeğimde ve göğsümde nurtopu gibi koyu tüyler çıktı. bakalım daha neler görücez

bende şimdi eşime bu konuda netten yazı okuyordum.bende tüylendim biraz özellikle göbüşte var...sanırım doğumdan sonra kökleri cılızlaşıp dökülüyormuş.sıkmayın canınızı......

canım bende de bugün bulantı pek olmadı ama nette bi yazı okumuştum onu paylaşayım senle...seninkiler kaç haftalık bilmiyorum ama 10. haftadan sonra genellikle vucut artık bebeğe alıştığı için belirtiler gitgide azalırmış.umarımki senin vücutta artık bebişleri kabullenmiştir.hepimiz inanki aynı sıkıntıları yaşıyoruz.yarın güzel haberlerini bekliyoruz....bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…