- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/630217-2014-ocak-bebekleri-ultrason-goruntuleri.html
cnm böyle bi topik açılmışş..
artık nerden devam edilir bilmiyorum
canım benimki allah nasip ederse cuma günü 9 haftalık olucak teyzesi bende igne kullanıyorum dün igneyi kaynanam varken yaptım göbegimin morluklarını görünce ay dedi çok acıyormu anan bebegim dursun morluga acıya razıyımd edim benimde göbegim topilik oldu hoş aynı kilodayım almadım kilo amma :18:
bu arada kızlar haşhaştan konu açmıştıkya gebeyken zarralıymış ben haşhaşlı revanı yaptım 1 dilim yemsemde tadına baktım işşallah bebegime brişey olmamıştır keşke yemeseydim
ben birazdan dönerim kızlar namzımı kılıyım rahimime dikiş atılınca giremicek buraya ara sıra yazarım anca rahim agzı açıklıgına yazabilrim oda kısıtlı pc masa üstü benim leptop degil kardeşimin kızında var isticem bakalım dogumdan sonra geri veirirm yollarsa ne ala yollamzsada anası yüzünden yollamaz bebeg radyasyon yayıyormuş ondan ablam verdirmez aslı varmı acab dediginin ablamın
adaşım gelmiş hoş gelmişben geldiiiiiiiim cok sükür bilgisayarıma kavustummmmmmmm :))) nasılsınız güzel annişler
canım benim öle arkadaşlarım vardı korkma birşey olmuyor saglıklı dogum ettilerdün kontrolde 2,5 cm miyom çıktı doktor sorun yok uzakta dedi ama endişeleniyorum yinede ... hamile kalmadan önce 12mm idi.
tüp bebekle hamile kaldıgım için ilk günler östrojen kullandım bir ay kadar ondan sebeb mi büyüdü acaba .. büyümeye devam eder mi ?????
millet takmış radyosyona yawo bütün gün bilgisayar çalışan ve elinden cep telefonu hiç düşmeyen ben dikkat et diyolar ama işim bu napabilirim kaktüsün radyasyonu aldığını söylediler masama ve evde tc nin yanına küçük bir kaktüs aldım ne kadar doğru bilmem ama uzak durmak gibi bir şansım yok geçen gün ama avm lerde güvenlik kapısından geçsem mi geçmesem mi çok arada kaldım
morluğada,acıyada razıyız yeterki sağ salim bizimle olsun bebişimiz...haşhaşı bilmiyorum canım zararlımı değil mi ama aklına takılıyorsa böyle şeyler yeme bence.laptoplar radyosyan yayıyoda televizyon,cep telefonu,baz istasyonları radyasyon yaymıyomuki canım.heryerde var bunlardan.ayrıca sabahtan akşama kadar bilgisayarın başında çalışmak zorunda olan memurlarımız var allaha sığındık bişeycik olmaz inşallah...ben yinede leptop kullanırken karnımın üzerine mutlaka yastık koyuyorum nekadar etkili olur bilmiyorum ama önlem almaya çalışıyorum aklımca..:) bu arada tüm hamişlerede dua et canım bugünlerde en çok ihtiyacımız olan şey bu çünkü.....
öyle canım acılarını görmüyelimde işşallah
adaşım gelmiş hoş gelmiş
canım benim öle arkadaşlarım vardı korkma birşey olmuyor saglıklı dogum ettiler
millet takmış radyosyona yawbeni sinir etmekten başka birşey yaptıkları yok he
hosgördüm balımmmmmmmm :)nasılsınnn sen niye hamilelik takvimi yapmıyosunnn hııhh
walla sorunsuz geçiyosa oturun sevinn halinize kzuenm hiç anlamadı hamile bile olduğunu doğuruncaya kadar gezdi yedi içti.ben bir yere gidemiyorum tansiyon düşüklüğünden bide kusmaktan.midem sürekli ekşiyo.oturun şükredin halinize.ohhh missssss :)
ben seçilmişlerdenim. ve buna bile eşim kaprislisin diyor. ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne tiksinme. günde 12 saat işteyim. yorgun oluyorum akşam diye kaprisliymişim. dileğim en kısa zamanda hiç sorunsuz hale gelmeniz hepinizin...
aaaaben hiç görmedim yaaaa keske sayfanın basına adres kopyalansaydııı nasıl kapatcam bu konuyu
bizim topiğin ilk sayfasına ekledim canım linkini...
bizim topiğin ilk sayfasına ekledim canım linkini...
kızlar göbeğimde ve göğsümde nurtopu gibi koyu tüyler çıktı. bakalım daha neler görücez
al benden de o kadar!!!!:18::18::18:
dokunmayın doğumdan sonra dökülür diyorlar
kızlar göbeğimde ve göğsümde nurtopu gibi koyu tüyler çıktı. bakalım daha neler görücez
Kizlar nasilsinizz is yerinde bilgi islem bloke koydugu icin girwmiyorum kk ya.. cok uzuluyorumm yaa buradan uzak kalmaya cepten takip zor malesef.. bikac gundur bulantilar artmis durumda yine.. aksami zor ediyorum.. yemek yapamiyorum bi suredir aileler filan geciniyoruzz:)) paxartesi konteol var heyecanla bekliyorumm.. sizler nasilsiniZ
:18: önceleri acıkınca karnım kazınıyor midem bulanıyordu 3 gündür bu duygu hiç kalmadı.Okadar çok korkuyorumki anlatamam.Kanamam yok ama forumlardan okuduğum kanamasız düşüklere okadar taktımki şu an psikolojim yerlerde.Yarın doktor kontrolüm var hiç keyfim yok.Eğer bebekler sağlıkıysa sanırım foruma girmemem benim ruh sağlığım açısından en iyisi olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfenDokunsanız ağlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?