Merhaba canım. Nasılsın? Sen de göbek topigine çevir moderatore mesaj atip :-D
kızlar göbeğimde ve göğsümde nurtopu gibi koyu tüyler çıktı. bakalım daha neler görücez
ne ultrasonun girceksin canım neden yanı :44:Ben cımbızla aldım ama o tüyleri. Ultrasona gireceğim iki gün sonra, ayıp doktora yahu :)
Ben cımbızla aldım ama o tüyleri. Ultrasona gireceğim iki gün sonra, ayıp doktora yahu :)
:18: önceleri acıkınca karnım kazınıyor midem bulanıyordu 3 gündür bu duygu hiç kalmadı.Okadar çok korkuyorumki anlatamam.Kanamam yok ama forumlardan okuduğum kanamasız düşüklere okadar taktımki şu an psikolojim yerlerde.Yarın doktor kontrolüm var hiç keyfim yok.Eğer bebekler sağlıkıysa sanırım foruma girmemem benim ruh sağlığım açısından en iyisi olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfenDokunsanız ağlıycam
kızlar göbeğimde ve göğsümde nurtopu gibi koyu tüyler çıktı. bakalım daha neler görücez
Merhaba evet izmirdeyim torbalıda oturuyorum doktorum aysel taşer çalıştığım iş yerinde gidip memnun kalan gebelerimiz vardı bende çok istiyordum şansıma ayrancılara medifema hastahanesi açıldı aysel hanımda orada başlamış ona gidiyorum çok memnunum çok pozitif bir doktor tavsiye ederim yakınsan
aynı duyguları yaşıyorum arkadaşım bnde.neden midem artk bulanmıyor.ya kötü bişey olursa ya öyleyse ya böylese derken kafayı yicem neredeyse bir de bütün gün aylardr evdeym.ruh sağlığım bozulcak bnmde yarın kontrolüm var sabah 9 da.bugün geçmek bilmedi.allah yardımcımız olsun.
Ben cımbızla aldım ama o tüyleri. Ultrasona gireceğim iki gün sonra, ayıp doktora yahu :)
günaydınlar herkesee...arkadaşlar hamileliğimin ilk ayından beri dayanılmaz kasık ağrısı çeken ve kanama şikayetiyle hastanede yatan biriyim..çok şükür kanama artık yok ama kasık ağrım tam gaz devam ediyodu ta kiiii düne kadar sanki bıçak gibi kesildi ağrım..bebeğimi 5 gün önce görmüştüm ikili test sonucumuzda ii çıktı elhamdülillah ama işte ağrı kesilince çok korktum inanın dün gece uyuyamadım..insan ağrının geçmesine üzülür mü valla üzülürmüş.psikopat gibi oldum iice evde otura otura...doktor 1 ay sonra gel dedi..napcam bilmiyorum..
evet canım malesef ki bende senin gibiyim biyerim ağrımadığı zaman üzülüyorum.demekki herkes aynı.sen ne güzel ikili testinide yaptırmışsın çok şükürki temiz çıkmış ya biz napalım daha o aşamaya bile gelemedik...içini ferah tutmaya çalış yada en kısa zamanda bi doktora git ama bugün doktora gidersen inanki en ufak belirti hissetmediğin an yine doktora koşarsın alışkanlık olur bu sende..ben sırf bu yüzden gitmiyorum doktora bu şekilde kendini alıştırma bence.umarım bebişinde iyidir bol bol bizim gibi dua et başka bişey elimizden gelmiyo çünkü...
günaydınlar herkesee...arkadaşlar hamileliğimin ilk ayından beri dayanılmaz kasık ağrısı çeken ve kanama şikayetiyle hastanede yatan biriyim..çok şükür kanama artık yok ama kasık ağrım tam gaz devam ediyodu ta kiiii düne kadar sanki bıçak gibi kesildi ağrım..bebeğimi 5 gün önce görmüştüm ikili test sonucumuzda ii çıktı elhamdülillah ama işte ağrı kesilince çok korktum inanın dün gece uyuyamadım..insan ağrının geçmesine üzülür mü valla üzülürmüş.psikopat gibi oldum iice evde otura otura...doktor 1 ay sonra gel dedi..napcam bilmiyorum..
kesinlikle haklısın canım..dün eşim gidelim dediğinde bende gitmedim çünkü doktora söylesem güler valla...başta yoğun kaybetme duygusu yaşadığım için bu hale geldim sanırım..raporluyum çalışamıyorum evde internete takıla takıla felaket tellalı oldum çıktım..sizlerin de inşallah sonuçlarınız ii çıkar canım da rahatlarsınız..dualarım sizinle..
sen kaybetme duygusu yaşamışsın ya ben tüp bebeğimi kaybettim 9.haftamda.ben senden daha kötüyüm.benim hamile kalmam normalde mucizeydi ki normal yolla hamile kalmam imkansızdı.ama allahıma şükürler olsun herşeyden vazgeçtiğim,pes ettiğim bi anda bebişimi karnıma koydu.şuan 10+4 deyim en son kuzucuğumu 9.haftada gördüm şimdi bilmiyorum hiçbirşey sadece allahıma sığınıyorum.bol bol dua ediyorum.benimde dualarım sizinle hergün hepimiz için dua ediyorum....rabbim bebeklerimizi büyütmeyide nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?