2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
handeta kullanıcısından alıntı
önceleri acıkınca karnım kazınıyor midem bulanıyordu 3 gündür bu duygu hiç kalmadı.Okadar çok korkuyorumki anlatamam.Kanamam yok ama forumlardan okuduğum kanamasız düşüklere okadar taktımki şu an psikolojim yerlerde.Yarın doktor kontrolüm var hiç keyfim yok.Eğer bebekler sağlıkıysa sanırım foruma girmemem benim ruh sağlığım açısından en iyisi olacak.Dualarınızı esirgemeyin lütfen Dokunsanız ağlıycam
canım bende de bugün bulantı pek olmadı ama nette bi yazı okumuştum onu paylaşayım senle...seninkiler kaç haftalık bilmiyorum ama 10. haftadan sonra genellikle vucut artık bebeğe alıştığı için belirtiler gitgide azalırmış.umarımki senin vücutta artık bebişleri kabullenmiştir.hepimiz inanki aynı sıkıntıları yaşıyoruz.yarın güzel haberlerini bekliyoruz....bol şans...

Çok teşekkkür ederim cnm.10. haftadayım ben.Önceden hamile kalamıyorum diye üzülüyordum şimdide bunlara taktım kafayı Allah korusun ne deyim hem benimkileri hem bütün annelerin göz bebeklerini

Merhaba canım. Nasılsın? Sen de göbek topigine çevir moderatore mesaj atip :-D

bizim bu topiğin basına eklendi artık kuzum benım actıgım yere ekleyin bebişleri bide göbüş acalım iyiyim sükür orkidem sen nasılsın bulantıların varmıs rümüşten alıyodum haberlerini üüzülüyorum ama sükrediyorum saglıklı bi gebelik bulansın gecer insallah benımde arada oluyo kusma berbat bişeymiş ama yine salak gibi sırıtıyom kusunca bile hatta 2 gün önce hiiiç bişey yiyemedim sabah kalktım tek lokma yemedim aksam öyle uyudum

midem bulanmıyor diye korkuya kapılmayın lütfen ben 9. hafta içindeyim ve bugüne kadar hiç midem bulanmadı. gittiğim kontrollerde maşallah iyi sonuçlar gördük. mide bulantısı belirleyici olmamalı.

aynı duyguları yaşıyorum arkadaşım bnde.neden midem artk bulanmıyor.ya kötü bişey olursa ya öyleyse ya böylese derken kafayı yicem neredeyse bir de bütün gün aylardr evdeym.ruh sağlığım bozulcak bnmde yarın kontrolüm var sabah 9 da.bugün geçmek bilmedi.allah yardımcımız olsun.

sağol canım ben bornovada oturuyorum kordon kadın doğuma gidiyorum ben şimdilik tehlikeyi atlatıncaya kadar.başka doktr arastryrm da ondan sordum.

Ay aynen nasıl uyuycam bilmiyorum ben kendimi biliyorum ama forumlarda takıla takıla kafayı yedim aynen bir yere gitmiyorum sürekli evde oku oku kafayı yedim Benim mide bulantım hiç olmadı bi tek acıkınca oluyordu aşırı kazınıyordu o tamamen bitti.Hayırlısı bakalım yarın herşey belli olur.Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inş.

Ben cımbızla aldım ama o tüyleri. Ultrasona gireceğim iki gün sonra, ayıp doktora yahu :)

valla canım benim almama gerek yok çünkü doktorumun odası okadar karanlık ki doktoru bile ben zor görüyorum.:)muayeneye geçtiğimiz zaman karanlık bir odaya geçiyoruz inanki doktorun o kılları görmesine imkan yok rahatım ben yani.:))

günaydınlar herkesee...arkadaşlar hamileliğimin ilk ayından beri dayanılmaz kasık ağrısı çeken ve kanama şikayetiyle hastanede yatan biriyim..çok şükür kanama artık yok ama kasık ağrım tam gaz devam ediyodu ta kiiii düne kadar sanki bıçak gibi kesildi ağrım..bebeğimi 5 gün önce görmüştüm ikili test sonucumuzda ii çıktı elhamdülillah ama işte ağrı kesilince çok korktum inanın dün gece uyuyamadım..insan ağrının geçmesine üzülür mü valla üzülürmüş.psikopat gibi oldum iice evde otura otura...doktor 1 ay sonra gel dedi..napcam bilmiyorum..

evet canım malesef ki bende senin gibiyim biyerim ağrımadığı zaman üzülüyorum.demekki herkes aynı.sen ne güzel ikili testinide yaptırmışsın çok şükürki temiz çıkmış ya biz napalım daha o aşamaya bile gelemedik...içini ferah tutmaya çalış yada en kısa zamanda bi doktora git ama bugün doktora gidersen inanki en ufak belirti hissetmediğin an yine doktora koşarsın alışkanlık olur bu sende..ben sırf bu yüzden gitmiyorum doktora bu şekilde kendini alıştırma bence.umarım bebişinde iyidir bol bol bizim gibi dua et başka bişey elimizden gelmiyo çünkü...

kesinlikle haklısın canım..dün eşim gidelim dediğinde bende gitmedim çünkü doktora söylesem güler valla...başta yoğun kaybetme duygusu yaşadığım için bu hale geldim sanırım..raporluyum çalışamıyorum evde internete takıla takıla felaket tellalı oldum çıktım..sizlerin de inşallah sonuçlarınız ii çıkar canım da rahatlarsınız..dualarım sizinle..

inan yalnız değilsin :)
bulantı yoksa kramp yoksa mutsuzum yani kendimi iyi hissettiğim gün moralim yerlerde.
sürekli bi an önce zmn geçse büyüselerde hareketlerini hissetsemde içim rahatlasa diyorum rabbim sağlıkla getirsin o günlere..
ama için rahat değilse git bence doktora ben 2 doktora gidiyorum kanamamın olduğu dönemdede sık sık çağırdı doktora ultrasonun zararının olup olmadığınıda sorduk dopler olmadıkça sıkıntı yaratmaz dedi bilginize arkadaşlar ...

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen kaybetme duygusu yaşamışsın ya ben tüp bebeğimi kaybettim 9.haftamda.ben senden daha kötüyüm.benim hamile kalmam normalde mucizeydi ki normal yolla hamile kalmam imkansızdı.ama allahıma şükürler olsun herşeyden vazgeçtiğim,pes ettiğim bi anda bebişimi karnıma koydu.şuan 10+4 deyim en son kuzucuğumu 9.haftada gördüm şimdi bilmiyorum hiçbirşey sadece allahıma sığınıyorum.bol bol dua ediyorum.benimde dualarım sizinle hergün hepimiz için dua ediyorum....rabbim bebeklerimizi büyütmeyide nasip eder inşallah...

cnm aynı durum bende de mevcut 3 aydır karın ağrım hiç bitmedi benimde 3 defa kanamam oldu progestan iğnelerle ve progestan haplarla ayakta duruyorum. Ve benimde 2 gün oldu birden şak diye kesildi. Sanırım 4. aya giriyoruz ondan diye düşündüm hani 4-5-6 aylar en rahat aylarmış ya. Ben yarın gideceğim kontrole, ikili testimi de haftaya yapacak herhalde doktorum. Bir sorun olduğunu sanmıyorum rahat ol. bir de bu 2 günde dikkat ettim karnım sivrildi. Acaba diyorum bebek yukarıya mı çıktı. Çünkü bu haftalarda bebek karın bölgesine yerleşecekmiş ya.

rabbimin haznesinde mucizemi yok :) şükürler olsun cnm sonuda güzel olsun inşallah aynı gidiyoruz seninle benmde bebeklerim 10+4 de allahın izni ile ...
tek duamdı 5 sene boyunca rabbim nasip edince alacaksan hiç verme diye umarım dualarım yerini bulmuştur..yaşamadım ama çok zordur o kadar zorlukla bulup üzerine kaybetmek ama yerini doldrmuş rabbim kucağınada alırsın inşallah...

günaydın kızlar nasılsınız herkes telaşlı endişeli benimde bugun 4 gun göbegimin sol tarafında bir agrımı diyim acımı diyim tarif edemedigim bişey var böyle kalıyınca geçio tuhaf bişe ve çok korkuyorum kontrolumede daha çok var allahım evlatlarımızı sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…