2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

rahim yukarı çıkarken o bağlar geriliyormuş kramp ve ağrılar ondan oluyormuş bu yukarı çıkma bittiğindede ağrılar kesilmiş olması normaldir cnm bnmde son 3 gündür var rahimde kramp ve ağrılar böyle bi yazı okumuştum netten içim rahat etti ..
yarın bnmde kontrolüm var güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim inşallah...

Günaydın kızlarrrrrrrr

kızlar göbeğimde ve göğsümde nurtopu gibi koyu tüyler çıktı. bakalım daha neler görücez

benmde göbeğimde tüyleneme çoğaldı
tek tüylenen ben değilmişim demek ki
o ne öyle ya adamlar denizden falan çıkınca tüyler aşağı doğru çizgi olur ya,ben duş alırken aynı görüntü oluyo
yani alt göbekten ziyade göğüs aşağısında çıktı oraları da almayı düşünmüyorum
daha da uğraşamam

günaydın melekim bende de bazen oluyo
rahim kocaman oldu yani o yüzdendir bence korkma canım

inşallah iyi haberlerle dönersin canım..

inşallah güzel olur sağol canım...benimde 5.senemde oldu aynı gidiyoruz hadi bakem kim daha önce doğuracak:)

inşallah iyi haberlerle dönersin canım..

inşallah güzel olur sağol canım...benimde 5.senemde oldu aynı gidiyoruz hadi bakem kim daha önce doğuracak:)

amin canm inşallah...benmki ikiz sanırım ben tabiki çok isterim 40 haftayı tamamlamak ama genlde erken geliyormuş çoğul gebelikte neyse sağlıklı olsunlarda kuzucuklar gerisi boş :)

arkadaşlar mrb. bende aranıza yeni katıldım benim 2. hamileliğim ilkinde 2 li test yaptırmamıştım direk 3 lü yapmışlardı dün 2 li test yaptırdım sonuçları pzt. alıcam inş. sorunsuzdur aranızda 2 li test hakkında bilgisi olan varmı NT:0,12 yazıodu CRL:51 yardımcı olurmusunuz bu arada hepimize hayırlısı olsun inş. sağlıklı bebekler alalım kucaklarımıza

Günaydın canım nasılsın?

test sonucum henüz cıkmadı.. Popomda apse var kıl dönmesinden korkuyorum.. Genel cerrahi lokal anestezi ile alınabilir dedi daha doktorumla görüşmedim, sonrasında antibiyotik kullanmam gerek korkuyorum.. dayanabilirsem doğumu beklesem diyorum.. ama ilerler diye korkuyorum.. şaştım kaldım..

geçmiş olsun canım yaa zor o benim eşimdede vardı oturup kalmanda agrı yapıyo dimi allah yardımcın olsun

Benim test çıktı ama doktor telefonla sorma yanıma gel dedi.
bu cumartesi gidip konuşucam,inşallah güzel çıkar sonuçlar.
canım benim bi arkadaşta bartolin kisti vardı kızın karnı burnundaydı müdahale ettiler bi sorun yaşamadı
hem de 2 defa anestezi aldı.
dayanabilirsen bekle ama dayanamazsan da kendine acı verme doktorunla bi yol bulursunuz

evet canım aşırı bulantı kusma oluyor. sabah uyandıktan gece yatana kadar sürüyor valla. nadiren bazı günler hafifliyor. sanırım o günlerden biri bugün. Allahım azaldığı gün o kadar mutlu oluyorum ki. öbür türlü insanın ne hali oluyor ne keyfi.

Öffff kızlar yaaa benim yine kanamam başladı................

Günaydın herkese :)umarım herkes iyidir.geçenlerde bebeklerini kaybeden iki arkadaş için çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlıklı bebeklere kavuşurlar.ben de bugün çok heyecanlıyım doktora gidicem.ikili testimiz var bakalım hayırlısı.umarım bebeğim iyidir ve artık progestan hap kullanmak zorunda kalmam.hap yüzünden midem bulanıyor artık..tabi gerekliyse kullanıcam yapcak bişey yok,bebeğim iyi olsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…