cnm aynı durum bende de mevcut 3 aydır karın ağrım hiç bitmedi benimde 3 defa kanamam oldu progestan iğnelerle ve progestan haplarla ayakta duruyorum. Ve benimde 2 gün oldu birden şak diye kesildi. Sanırım 4. aya giriyoruz ondan diye düşündüm hani 4-5-6 aylar en rahat aylarmış ya. Ben yarın gideceğim kontrole, ikili testimi de haftaya yapacak herhalde doktorum. Bir sorun olduğunu sanmıyorum rahat ol. bir de bu 2 günde dikkat ettim karnım sivrildi. Acaba diyorum bebek yukarıya mı çıktı. Çünkü bu haftalarda bebek karın bölgesine yerleşecekmiş ya.
kızlar göbeğimde ve göğsümde nurtopu gibi koyu tüyler çıktı. bakalım daha neler görücez
benmde göbeğimde tüyleneme çoğaldı
günaydın kızlar nasılsınız herkes telaşlı endişeli benimde bugun 4 gun göbegimin sol tarafında bir agrımı diyim acımı diyim tarif edemedigim bişey var böyle kalıyınca geçio tuhaf bişe ve çok korkuyorum kontrolumede daha çok var allahım evlatlarımızı sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin inş.
cnm aynı durum bende de mevcut 3 aydır karın ağrım hiç bitmedi benimde 3 defa kanamam oldu progestan iğnelerle ve progestan haplarla ayakta duruyorum. Ve benimde 2 gün oldu birden şak diye kesildi. Sanırım 4. aya giriyoruz ondan diye düşündüm hani 4-5-6 aylar en rahat aylarmış ya. Ben yarın gideceğim kontrole, ikili testimi de haftaya yapacak herhalde doktorum. Bir sorun olduğunu sanmıyorum rahat ol. bir de bu 2 günde dikkat ettim karnım sivrildi. Acaba diyorum bebek yukarıya mı çıktı. Çünkü bu haftalarda bebek karın bölgesine yerleşecekmiş ya.
rabbimin haznesinde mucizemi yok :) şükürler olsun cnm sonuda güzel olsun inşallah aynı gidiyoruz seninle benmde bebeklerim 10+4 de allahın izni ile ...
tek duamdı 5 sene boyunca rabbim nasip edince alacaksan hiç verme diye umarım dualarım yerini bulmuştur..yaşamadım ama çok zordur o kadar zorlukla bulup üzerine kaybetmek ama yerini doldrmuş rabbim kucağınada alırsın inşallah...
günaydın melekim bende de bazen oluyo
rahim kocaman oldu yani o yüzdendir bence korkma canım
Günaydın kızlar...
inşallah iyi haberlerle dönersin canım..
inşallah güzel olur sağol canım...benimde 5.senemde oldu aynı gidiyoruz hadi bakem kim daha önce doğuracak:)
Günaydın canım nasılsın?
test sonucum henüz cıkmadı.. Popomda apse var kıl dönmesinden korkuyorum.. Genel cerrahi lokal anestezi ile alınabilir dedi daha doktorumla görüşmedim, sonrasında antibiyotik kullanmam gerek korkuyorum.. dayanabilirsem doğumu beklesem diyorum.. ama ilerler diye korkuyorum.. şaştım kaldım..
geçmiş olsun canım yaa zor o benim eşimdede vardı oturup kalmanda agrı yapıyo dimi allah yardımcın olsun
test sonucum henüz cıkmadı.. Popomda apse var kıl dönmesinden korkuyorum.. Genel cerrahi lokal anestezi ile alınabilir dedi daha doktorumla görüşmedim, sonrasında antibiyotik kullanmam gerek korkuyorum.. dayanabilirsem doğumu beklesem diyorum.. ama ilerler diye korkuyorum.. şaştım kaldım..
bizim bu topiğin basına eklendi artık kuzum benım actıgım yere ekleyin bebişleri bide göbüş acalımiyiyim sükür orkidem sen nasılsın bulantıların varmıs rümüşten alıyodum haberlerini üüzülüyorum ama sükrediyorum saglıklı bi gebelik bulansın gecer insallah benımde arada oluyo kusma berbat bişeymiş ama yine salak gibi sırıtıyom kusunca bile hatta 2 gün önce hiiiç bişey yiyemedim sabah kalktım tek lokma yemedim aksam öyle uyudum
günaydın kızlaaaar
günaydın kızlaaaar
günaydın canım allah yardımcın olsun kolaylıklar versin inş.
Öffff kızlar yaaa benim yine kanamam başladı................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?