2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
2li kan testi 3lu de ayni sekilde 4lu testin nekadar tehlikeli oldugunu anlatmadilarmi sana yani benim oldugum yerde en son çare 4lu test yani aminiosentez yani gobegine igne batirilip bebeşin siwisindan cekecekler gunah değilmi cok riskli

o konuda yanlışın var canım benim kuzeime yaptılar sadece kan verdi odedigin 4 test normal çıkmazsa yapılıyor

Maddi sıkıntım yok çok şükür. Mesai saatleri fazla ama o kadar da zorlanmıyorum. Ofis evim gibi oldu aslında. Şimdi de yaz dönemindeyiz, stajerler çayımı kahvemi önüme getiriyorlar :)
Yine de kurban bayramıyla beraber ayrılmayı düşünüyorum ben. Şimdiden göbeğim fırladı, o zamana zor kımıldarım herhalde, bırak çalışmayı.

Ben de kilo almaktan çok doktorun kızmasından korkuyorum :) Bugün ve yarın çok dikkat edeceğim yediklerime, cumartesi kızdırmiyim doktoru :))

keşke dayanabilsende hiç deilse paranı alabilsen canım yaa okadar emegin var

Aynısını ben de düşünüyorum, orda kalacak hali yok mutlaka çıkacak diye. Doğum korkum yok nedense, sağ salim olsun da, öyle ya da böyle doğururum ben.

maşallah ne kocalar var, ben bi suyu zor getittiriyorum:)

Ben8m kotu gecti bayas bacim hen o hemde aramiz cok bozuktu bi soz werdi insallah eskisi gibi olmaz sende rol yap bari bacim nediyim :) herkez ole diyo ya kullanmak lazim diye

allah razı olsun eşinden maşallah diyelimde nazar degmesin

Allah razi olsun maşallah canim insallah aramiz bole iyi dewam eder

Hem bebeğin hem sen çok acı çekiyorsunuz, tek bor doktorun mu karar bu 4lü tarama testi...ve baştan bu yama kanamanmı var

Yani doktorum en son çare eger 2 ve 3 iyi olmazsa oneriyoruz karar sizin zorlama yok dedi

o konuda yanlışın var canım benim kuzeime yaptılar sadece kan verdi odedigin 4 test normal çıkmazsa yapılıyor

Canim zaten 2 li ve 3lu test war onlar daha erken yapiliyor 4 lu test ise onlardan cok sonra yani allah korusun insan tamamen sarsinti yasar benim doktorum bu sekilde anlatti 4lu test aminiosentez sentes dedi cuma gittim bende 2liye ozaman acikladi

ohh iyiymiş :)))))
valla ben de son aya kadar çalışmayı düşünüyorum kendimce ama bakalım zaman ne gösterecek... inşallah bir aksilik olmaz da aralık başında ayrılırım.

sevgili mali müsavir adayı arkadsım ve sevgili muhasebe sorumlusu arkadasım,siz anlarsınz bu işten...dogum izni bitip de çıkış istedgmzde işszlk maası alabiliyomuyz devletten???

Canım doğum izninden sonra ücretsiz izin hakkın var, işsizlik maaşı alabilmen için geçerli bir sebep değil doğum yapmış olman ama işvereninle konuşursan işten çıkış nedenini değiştirirlerse alabilirsin ancak.

:) kızlar belki bunuda bilirsınız ya şirket ortağı ve çalışanı sigortalı veya bağkurlu dogum parası alıyor mu?
Su an bağkurluyum

Bağkurlu isen maalesef canım alamazsın. Çünkü zaten kara ortak göründüğün için devlet sana bir maaş ödemesinde bulunmaz.

okadar emek vermişsin allah kolaylık versin işin gücü rast gitsin inş.

Amin melekçim çok teşekkür ederim.

ohh iyiymiş :)))))
valla ben de son aya kadar çalışmayı düşünüyorum kendimce ama bakalım zaman ne gösterecek... inşallah bir aksilik olmaz da aralık başında ayrılırım.

Son aya kadar dayanamam :)) Bir ev hanımı olma hevesim var, onu çıkarayım bari son iki ay. 11'de uyanmak istiyorum, Televizyon izlemek istiyorum. Çocuk doğunca da uyuyamayacağız zaten. Bir dinlenme dönemi olsun istiyorum.

Son düzenleme:

hüseyin beyi duymuştum ark. gidiyordu.kordon bornovada yeni açıldı diğer büyük hastanesi kent hastanesinn karşısında.bugün gttm 2 li tarama için.doğumu haangi hastanede yaptırıyo birde muayne ücreti ne kadar hüseyin beyin..

olabilir canım progestan bnde sürekli içiyorum 200 mg günde 3 tane.sonçta her bünye ayrı ve hormon ilacı.ben 13 haftalığım 3 kilo aldım.aslında çok şiştiğimi düşünüyorum ayaklarım ellerim.bi de bn yatyrm sürekli.ödem yapabilio.bol su iç.bide hamur işi mayalı şeyler yeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…