2li kan testi 3lu de ayni sekilde 4lu testin nekadar tehlikeli oldugunu anlatmadilarmi sana yani benim oldugum yerde en son çare 4lu test yani aminiosentez yani gobegine igne batirilip bebeşin siwisindan cekecekler gunah değilmi cok riskli
bizim de 9 ile 5,5 arası mesai :))) çok da yoğun değiliz...
maddi olarak zorunluluğun yoksa bence de çalışmamak en iyisi... aslında benim de zorunluluğum yok ama ben işimi ve işyerimi çok seviyorum, o yüzden kaybetmek istemiyorum... çocuk büyüyünce böyle bir yer bir daha bulamam...
benim belirginleşmeye başladı, özellikle de yemeklerden sonra kocaman oluyor :))) eşim de dalga geçiyor, yarısı bebek, yarısı göbek diye :)))))
o testleri ben de duydum, nasıl, pahalı birşey mi ? ben çin takvimine güveniyorum nedense, o da kız diyor :))))
hakkımızda hayırlsıını versin allah
kızlar 9 haftalığım ama 3 kiloya yakın aldım. nolcak bu halim. progestan içiyorum o yapabilir mi? yoksa yediklerimden mi oluyor? çünkü benim iştahım hep yerindeydi. mide bulantımı ancak yemekle bastırıyordum. acıkınca fena oluyorum. ama çok yemedim. abur cubur da yemedim. ne bu şimdi? doktorda kızacak bana.
Maddi sıkıntım yok çok şükür. Mesai saatleri fazla ama o kadar da zorlanmıyorum. Ofis evim gibi oldu aslında. Şimdi de yaz dönemindeyiz, stajerler çayımı kahvemi önüme getiriyorlar :)
Yine de kurban bayramıyla beraber ayrılmayı düşünüyorum ben. Şimdiden göbeğim fırladı, o zamana zor kımıldarım herhalde, bırak çalışmayı.
Zaten doğumda cesaret sağlamak için verilen ilahi bir yardım... Kini olduğu halde korkmuyorum doğumdan çok şükür... İçerde kalacak değili ya bir şekilde doğacak... Rabbim o günlere kavuştursun inş... Ne büyükbir mucize yaşıyoruz aslında....
keşke dayanabilsende hiç deilse paranı alabilsen canım yaa okadar emegin var
maşallah ne kocalar var, ben bi suyu zor getittiriyorum:)
allah razı olsun eşinden maşallah diyelimde nazar degmesin
Hem bebeğin hem sen çok acı çekiyorsunuz, tek bor doktorun mu karar bu 4lü tarama testi...ve baştan bu yama kanamanmı var
o konuda yanlışın var canım benim kuzeime yaptılar sadece kan verdi odedigin 4 test normal çıkmazsa yapılıyor
ohh iyiymiş :)))))Maddi sıkıntım yok çok şükür. Mesai saatleri fazla ama o kadar da zorlanmıyorum. Ofis evim gibi oldu aslında. Şimdi de yaz dönemindeyiz, stajerler çayımı kahvemi önüme getiriyorlar :)
Yine de kurban bayramıyla beraber ayrılmayı düşünüyorum ben. Şimdiden göbeğim fırladı, o zamana zor kımıldarım herhalde, bırak çalışmayı.
sevgili mali müsavir adayı arkadsım ve sevgili muhasebe sorumlusu arkadasım,siz anlarsınz bu işten...dogum izni bitip de çıkış istedgmzde işszlk maası alabiliyomuyz devletten???
:) kızlar belki bunuda bilirsınız ya şirket ortağı ve çalışanı sigortalı veya bağkurlu dogum parası alıyor mu?
Su an bağkurluyum
okadar emek vermişsin allah kolaylık versin işin gücü rast gitsin inş.
ohh iyiymiş :)))))
valla ben de son aya kadar çalışmayı düşünüyorum kendimce ama bakalım zaman ne gösterecek... inşallah bir aksilik olmaz da aralık başında ayrılırım.
kızlar ikili teste giderken aç karnına mı gidiliyor?
allahım herkezin evladının sag saglim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş
arkadaşım ben de bornovada oturuyorum.manavkuyuda ekadom diye bir yer var.orda Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum ve çok memnunum.şiddetle tavsiye ederim.İletişimi çok iyi,çok sakin bir doktor,esprili,aradığım her an daha ilk çalışında açıyor telefonunu.çok anlayışlı.kordon kadın doğum merkezde yeni açılan yer mi?
hayır canm bugün yaptrdım daha tok karnına yapılıyo.
kızlar 9 haftalığım ama 3 kiloya yakın aldım. nolcak bu halim. progestan içiyorum o yapabilir mi? yoksa yediklerimden mi oluyor? çünkü benim iştahım hep yerindeydi. mide bulantımı ancak yemekle bastırıyordum. acıkınca fena oluyorum. ama çok yemedim. abur cubur da yemedim. ne bu şimdi? doktorda kızacak bana.
hay agzın bal yesin
Kizlar bende önümüzde ki hafta persembeye randevu aldim birsey demediler ac tok fark etmiyor heraldehoşgeldin esila, amin hepimizin inşAllah..
Aç tok farketmiyormuş kızlar rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?