2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canim gecen butun odalar kapali oturuyoruz biri burnumun dibinde bazlama yapti cosssssttttt diye tereyag surdu burnuma koydu apartmana baktim yok kimse yapmiyo esimde hamur yuurdu acti pisirdi yapti allah razı olsun
bazlamamı eşin becerirmi kı zo işleri benim eşim gibi amanın
kızlar ikili teste giderken aç karnına mı gidiliyor?

ben hep aç gitmiştim doktro farketmez demişti

sen 14 haftalıksın belirgin olmaya baslar tabii:))ben daha 11 haftalığım benimde yemeklerden sonra çıkıyor karnım,sabahları dümdüz ama:)) test gelsin hemen yapıp size sonucu yazacağım,gerçi herşey Allah'ın takdiri ama benimkide merak işte:))

kızlar ikili teste giderken aç karnına mı gidiliyor?

Acda olur tokda ben kahwalti yaptim ilacta ictim oylebysptirdim

bazlamamı eşin becerirmi kı zo işleri benim eşim gibi amanın

Walla becerdi bacim bide guzel oldu massalah

ben hep aç gitmiştim doktro farketmez demişti

Selam kızlar, bu ramazan oruç tutacak mısınız?

Heralde bi kere daha sormuştun canim ben tutmam 3 tl su icmeliyiz yaz da geldi canimiz bise isticek sahurda mi yicez iftardami normal hayattada 2sinde yenmiyor zaten yani zor

Ben de bunu soracaktım :) Hoş stresten zor kahvaltı ederiz biraz ama.

bayadır takip ediyordum bende üye olayım dedim ilk hamileligim çok fazla bilgiye sahip değilim sayenizde bilgi sahibi olmaya çalışıyorum haftaya benimde ikili testim var şimdiden aklıma takılmaya başladı bile allahım tüm bebişleri sorunsuz sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder

hoş geldin canım...amin Rabbim inşallah cümlemizinkini sağsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsin..

Ayy maaşallah demek oğlun olucak
Rabbim tamamına erdirsin...
darısı artık biz bekleyenlere

bir anda pat diye soyledi doktor şoka girdim ben hani bebekler saklar ya gostermez filan hiç beklemiyordum öğrenmeyi,

Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin herkese,

ben oğlum olsun istiyordum öyle çıktı :) kız erkek farketmez aslında :)

darısı sizin başınıza :)) çok garip bir duygu,

bir de hıçkırıyor muydu neydi kıpır kıpır :))

ne güzel öğrenmiş oldun..erkendenn.erkek bebekler daha çabuk gösteriyo kendini galiba.
amin sağlıklı hayırlı olsunda benim içinde kız erkek fark etmezz.ama bende oğlum olsun istiyorum..
ilk bebeğim bu çok zor geldim bu aşamalara o yüzden farketmez..
Allah herkesin kalbine göre versin.:26:
benimde haftaya cuma ikili testim var 12+2 olucam bakalım bizim minik kendini göstericekmi
yerimm ya kıpır kıpırdı demek oğluşun ..
çok merak ediyorum bende hareketlerini görmeyi..

Merhaba arkadaşlar, bizim muhtemel doğum tarihimiz 5 şubat ama birazcık erken gelirse ki yüksek ihtimal ocağa kayabiliriz:) inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..
Adanada yaşayan varmı, hangi dr a gşdiyosunuz, çok iyi bilmiyorum adanayı yardımcı olursanız çok sevinirim..

kızlaaarrr,

yeni gelen anneler merhaba,

ben bugun bir oğlum olacağını öğrendiiimmmmm :)))))))

kurban olsunlar onaaaaa maşalllaaah maşalllahhh demek ocak bebişlerine bi tane daha tosun katıldı :) artık anket yapmaya baslıyabiliriz galiba ben kontrole gittigimde 11-12 haftalık olcam acep benımkıde gösterirmi :)

herkese gunaydın hayırlı cumalar dün ben karnımdaki agrı sebebi ile doktora gittim dogum evine gittimbebegim iyiymiş elhamdülillah ancak kramp çıktı bol su iç ve dinlen dedi

Günaydın kızlar

melekim rahatlamışsındır canım gözün aydın bak bebecik iyiymiş sen yat dinlen
melabebek oğluşun hayırlı olsun pipili geliyo demek

aslında bizim de bi cinsiyet anketimiz olsa artık
aralık anneleri yapmışlar kız erkek çekişmesi son hız devam ediyo

Duygulandım yine be :))
İnsan umut doluyor, ne güzel bir haber bu.

Yapalım yapalım, yarın ben de öğrenebilirim belki :)
Çok heyecanlandım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…