hoşgeldin aramıza canım.baya bi bilgi sahibi oluyoruz hep beraber....bayadır takip ediyordum bende üye olayım dedim ilk hamileligim çok fazla bilgiye sahip değilim sayenizde bilgi sahibi olmaya çalışıyorum haftaya benimde ikili testim var şimdiden aklıma takılmaya başladı bile allahım tüm bebişleri sorunsuz sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder
herkese gunaydın hayırlı cumalar dün ben karnımdaki agrı sebebi ile doktora gittim dogum evine gittimbebegim iyiymiş elhamdülillah ancak kramp çıktı bol su iç ve dinlen dedi
kızlaaarrr,
yeni gelen anneler merhaba,
ben bugun bir oğlum olacağını öğrendiiimmmmm :)))))))
Oyy oy muayene öncesi nasıl moral oldu bana bu haberler. Dünyaları verdiniz bana.
Hayırlı olsun kızçe :)
Günaydın arkadaslar :) ben salı gunu doktra gıttım bebişim tepinim duruodu maşallah :) ense kalınlıgı vs ii dedı hersey normalmıs cok şukur..testın sonucunuda 10 gun snra alırsınız dedıler..bakalım inşallah oda çok ii cıkar :) 5 cm olmus yaramazım :) cınsıyetıne gelınce önce söyleyemem dedı tam bellı degl dedı doktr sonra kızda olabılır erkekde olabılır dedızaten baska secenek yokkı bakalım hayrlısıı ..bıde bulantılarım bayagı bı azaldı az az yıyebılyorum :)
günaydın kızlar nasılsınız...
ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış.
sadece benim ki prenses galiba:):)
dr kız dedi bir daha geldiğinizde kesin olur dedi.
sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez:):)
ben dün dr gidicektm. dr tatilden dönmemiş. pazartesi gidicem.
hoşgeldin aramıza canım.baya bi bilgi sahibi oluyoruz hep beraber....
hayırlı cumalar.ay ne güzel iyi olduğunu öğrenmişsin daha benim 10 günüm var darısı diğer annelerinde başına olsun inş.
anammm maşallahhh bi kızçe daha.allah kucağımıza almayı nasip etsinn inşallahhhh
Gunaydın anneler güzel bir gün olması umuduyla hayırlı cumalar
cinsiyetini öğrenen anneler çok sevindim böyle güzel haberler duymak çok mutlu etti beni bende buguün gidecem kontrole acaba bizimkide gösterirmi hep kızım olsun istemiştim ama herkes o kadar çok erkek istiyorlarki bende alıştım en sonunda buduruma doktor kız derse çok şaşıracam tabiki önce sağlıklı olması allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah
sağol canm darısı sizlerin basına bnmde dün moral sıfırdı çok tedirgindim.görünce herşey geçtinasıl hareketli anlatamam doktor dedi maşallahh enerji patlaması yaşıyo ne yedin annesi.tatlı şeyleri sevmiyorum ama bi tane küp şeker yemiştim dedim.hiç durmadı
Ayy maaşallah demek oğlun olucak
Rabbim tamamına erdirsin...
darısı artık biz bekleyenlere
günaydın kızlar nasılsınız...
ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış.
sadece benim ki prenses galiba:):)
dr kız dedi bir daha geldiğinizde kesin olur dedi.
sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez:):)
ben dün dr gidicektm. dr tatilden dönmemiş. pazartesi gidicem.
Gunaydın anneler güzel bir gün olması umuduyla hayırlı cumalar
cinsiyetini öğrenen anneler çok sevindim böyle güzel haberler duymak çok mutlu etti beni bende buguün gidecem kontrole acaba bizimkide gösterirmi hep kızım olsun istemiştim ama herkes o kadar çok erkek istiyorlarki bende alıştım en sonunda buduruma doktor kız derse çok şaşıracam tabiki önce sağlıklı olması allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah
yaaa benim doktorum geçen cumartesi hiçbişey sölemediii yarın ikili kan sonucumu göstermeye gidicemYapalım yapalım, yarın ben de öğrenebilirim belki :)
Çok heyecanlandım şimdi.
canım bende,1,50 falan çıktı.2,5 sınırmış diye duydumkızlar 2 li taramada ense kalınlığınız kaç çıktı.şimdi onn heyecanıyla tutuşuyorum.
canım ilk normal ultrsona grdim doktora çok ısrar etti eşim erkeğe benziyor dedi.daha sonra 2 li tarama için özel büyük bi hastaneye gttm doktr cinsiyetni öğrenmek ister msnz dedi.bende erkek mi dedimm hayr basbaya kız dedi.eşim nasıl ağladı anlatamm kız bbeklere karşı çok büyük hevesi vardı.yani bnm herhalde kız.sağlıklı olsunlarda.sende öğrenirsin byk ihtimalle.bir de çikolata yada şeker ye ultrasona grmededn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?