2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hoşgeldin aramıza canım.baya bi bilgi sahibi oluyoruz hep beraber....

herkese gunaydın hayırlı cumalar dün ben karnımdaki agrı sebebi ile doktora gittim dogum evine gittimbebegim iyiymiş elhamdülillah ancak kramp çıktı bol su iç ve dinlen dedi

hayırlı cumalar.ay ne güzel iyi olduğunu öğrenmişsin daha benim 10 günüm var darısı diğer annelerinde başına olsun inş.

Günaydın arkadaslar :) ben salı gunu doktra gıttım bebişim tepinim duruodu maşallah :) ense kalınlıgı vs ii dedı hersey normalmıs cok şukur..testın sonucunuda 10 gun snra alırsınız dedıler..bakalım inşallah oda çok ii cıkar :) 5 cm olmus yaramazım :) cınsıyetıne gelınce önce söyleyemem dedı tam bellı degl dedı doktr sonra kızda olabılır erkekde olabılır dedı zaten baska secenek yokkı bakalım hayrlısıı ..bıde bulantılarım bayagı bı azaldı az az yıyebılyorum :)

Oyy oy muayene öncesi nasıl moral oldu bana bu haberler. Dünyaları verdiniz bana.
Hayırlı olsun kızçe :)

sağol canm darısı sizlerin basına bnmde dün moral sıfırdı çok tedirgindim.görünce herşey geçtinasıl hareketli anlatamam doktor dedi maşallahh enerji patlaması yaşıyo ne yedin annesi.tatlı şeyleri sevmiyorum ama bi tane küp şeker yemiştim dedim.hiç durmadı

bizde öyle bekliyoruz canım bizimkide büyük ihtimalle erkkekte olabilir,kızda olabilir..:) allahım ya iyiymiş senin doktor beğendim doğrusu...bu arada gözün aydın senin adına çok sevindim maşallahh diyelim...

günaydın kızlar nasılsınız...
ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış.
sadece benim ki prenses galiba:):)
dr kız dedi bir daha geldiğinizde kesin olur dedi.
sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez:):)

ben dün dr gidicektm. dr tatilden dönmemiş. pazartesi gidicem.

anammm maşallahhh bi kızçe daha.allah kucağımıza almayı nasip etsinn inşallahhhh

hoşgeldin aramıza canım.baya bi bilgi sahibi oluyoruz hep beraber....

hayırlı cumalar.ay ne güzel iyi olduğunu öğrenmişsin daha benim 10 günüm var darısı diğer annelerinde başına olsun inş.

evet ögrendim tekme atıyo yavrum benim gece gittim die devlete gittim neler neler var biz hamdolsun halimize diyelim kızlar sancıdan kıvrım kıvrım kıvranıyolar kaç kişiye serum taktılarr allah yardımcıları olsun

hayırlı cumalar arkadaslar...birbir cinsiyetler ögreniliyor maşallah...ben haftaya bugün 14 haftalık oluyorum kontrolüm var...inş.bizimki de gösterir....

Gunaydın anneler güzel bir gün olması umuduyla hayırlı cumalar

cinsiyetini öğrenen anneler çok sevindim böyle güzel haberler duymak çok mutlu etti beni bende buguün gidecem kontrole acaba bizimkide gösterirmi hep kızım olsun istemiştim ama herkes o kadar çok erkek istiyorlarki bende alıştım en sonunda buduruma doktor kız derse çok şaşıracam tabiki önce sağlıklı olması allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah

canım ilk normal ultrsona grdim doktora çok ısrar etti eşim erkeğe benziyor dedi.daha sonra 2 li tarama için özel büyük bi hastaneye gttm doktr cinsiyetni öğrenmek ister msnz dedi.bende erkek mi dedimm hayr basbaya kız dedi.eşim nasıl ağladı anlatamm kız bbeklere karşı çok büyük hevesi vardı.yani bnm herhalde kız.sağlıklı olsunlarda.sende öğrenirsin byk ihtimalle.bir de çikolata yada şeker ye ultrasona grmededn

Yerim onun enerji patlamasını yerimmm :)
Ne güzel mutluluk, ne güzel günler yaşıyoruz da kıymetini bilmiyoruz. Bozmayacağım hiç moralimi, güle oynaya gideceğim yarın :)

gunaydın kılzar.. 2li test sonuçlarım iyi çıktı..

Ayy maaşallah demek oğlun olucak
Rabbim tamamına erdirsin...
darısı artık biz bekleyenlere

hadi gözünüz aydın.. kız anneleri çok az gibi çok kıymetli olucak prensesler :)

İkimizin doğumları aynı gün görünüyor. Bugün sen öğrenirsen yarın ben de öğrenebilirim belki. Gelir gelmez yaz hemen, heyecanla bekliyorum :)

Yapalım yapalım, yarın ben de öğrenebilirim belki :)
Çok heyecanlandım şimdi.
yaaa benim doktorum geçen cumartesi hiçbişey sölemediii yarın ikili kan sonucumu göstermeye gidicem
ultrasona sokmaz beni kesin,bi sölesem gösterir mi acep
kızlar 2 li taramada ense kalınlığınız kaç çıktı.şimdi onn heyecanıyla tutuşuyorum.
canım bende,1,50 falan çıktı.2,5 sınırmış diye duydum
güzel düşün güzel olsun inşallah

Benim eşimin de kız çocuğuna çok büyük hevesi var. Yarın stresten kahvaltı edemem belki ama küçük de olsa bir çikolata atarım ağzıma gitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…