2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Rica etsen girersin bence ultrasona. Nolcak ki iki dakikalık iş. O kadar geldim bir bakıverin dersin :)

Kızlar bizim test sonucumuz da normal çıktı, şükürler olsun. Teste giren herkesin hayırlı haberler alması dileği ile...

Yerim onun enerji patlamasını yerimmm :)
Ne güzel mutluluk, ne güzel günler yaşıyoruz da kıymetini bilmiyoruz. Bozmayacağım hiç moralimi, güle oynaya gideceğim yarın :)

Benim eşimin de kız çocuğuna çok büyük hevesi var. Yarın stresten kahvaltı edemem belki ama küçük de olsa bir çikolata atarım ağzıma gitmeden.

ne güzel canım. hep böyle mutlu olalım negatif düşünceleri uzak tutalım. canım ben 2li teste giderken kahvaltı yapmadım. 2 ceviz, 1 kaşık pekmez, 1 adet hurma yedim. ama yerinde durmuyordu. o kadar hareketliyki açmış bacaklarını bacaklar ayrı eller ayrı oynuyordu. dr bacaklarını açık halini dondurup öyle büyük ihtimal kız dedi. bence pekmez falan ye.hem onun için daha sağlıklı.

bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anneler, sizce çin takvimi doğru mu çıkıyor şimdi bu şartlar altında?

canım bende çin takvimi ve diğerşeyler hep kız diyordu. dr büyük ihtimal kız dedi. hatta rüyamda dr bana yüze seksen doksan kız diyordu ve dr aynı cümlelerle kız dedi:) gerçektede.

gunaydın kılzar.. 2li test sonuçlarım iyi çıktı..

hadi gözünüz aydın.. kız anneleri çok az gibi çok kıymetli olucak prensesler :)

çok sevindim canım. darısı diğer testlerimiz için inşlh. dr verdiği gebelik kontrol listesinde bundan sonra 3lü ve usg ayrıntısı var. sizde de öyle mi?

Kızlar dün hastanemde Doktorum nöbetçiydi.. Hem iğnemi yaptırmak hemde sonucları göstermeye gittik.. Tam 45 dakika sadece konuştuk kafamdaki her soruyu yanıtladı.. İğne için 4. kattaki nöbetçi hemşireye çıktım.. Hasta odaları vardı ve tabikki yeni doğumlar.. İnanılmaz bişeydi çok heycanlandım.. Otel odası gibiydi ve aile fartlari de vardı o saatte.. Sordum suit odalarmış Pahaıymış biraz ama çok güzeldi.. Birkaç broşur aldım.. Erken doğan sünneti, bebek bakımı vs.. yeni doğana ilişkin bilmediğim şeyler varmış erkek olucağı tam netleşsin sünneti de düşünüyorum tabi sağlıkla gelsin de önce Çok hayal kurdum yine çooooook

Tamam akşam annemlere gideceğim, giderken ararım, yoksa da pekmez alıp giderim. Benim de rüyamda doktor erkek diyordu.

Hepimiz birbirimize çok dua edelim. Herkes aşağı yukarı birinci trimester dönemini atlattı, En riskli dönemi geçirdik çok şükür, bundan sonra da böyle gider inşallah.

Tebrikleeeeerrr. Allahımm yarın ben de öğrenebilirim o zaman inşallah :)
Bir damat daha geldi bakalım gelinler nerden çıkacak :)
bilmem çıkar biryerden galibaarkadaşım hamileydi dedim kızın sagındamıydı solundamı dediki sagımdaydı 2 kzıda öle olmuş şimdi benimkide sagdaay heyecan yaptım şimcik 9 haftalık olduk bugün benimki ne acaba şaka bir ana kız olsun erkek olsun hiç farketmez saglıklı saatli hayırlı olsunda beni bırakmasın daha ne isterim
cinsiyetini ögrenen arkadaşların adına çok sevindim allahım 40 haftaları göstersin rabbim hepimizin bebegini analı babalı büyütsün işşallah bu mubarek cuma günü dularımı kabul etsin yaradan amin
herkese gunaydın hayırlı cumalar dün ben karnımdaki agrı sebebi ile doktora gittim dogum evine gittimbebegim iyiymiş elhamdülillah ancak kramp çıktı bol su iç ve dinlen dedi
geçmiş olsun bebem wc çıkamadıysan ondanda olur her hamilenin günde 3 litre su içmesi şart enfeksiyona karlşı ve bebege akrşı içemiyorsanız zorlayın benim gibi:18::18:

canım doktorun çok açıklamalı olmuş aferim ona
canım çok fena vişne reçeli istedi iyimi işşşşş

hayırlı cumalar canlar rabbim dularaımızı hayırlarımızı kabul etsin işşallah

yok bebişin için küçükte olsa bi tost yap kendine aç kalmasın annesi.sonrada tatlı bişey at ki sevinsin

Yemeye çalışırım ama şimdiden düşündükçe fena oluyorum, sabah ne halde olurum bilemem. Okuldaki sınav öncesi zamanlar gibi :)
Yarın bu saattlerde doktorda olurum herhalde, sabahın köründe dikerim eşimi ayağa, dayanamam ben :)

benmde 1.7 çıktı normal görünüyor dedi.ama kan sonçları da önmliymiş.bunu da atlatalım allahın izniyle

Seninki hep erkekmiş gibi geliyor bana. Hiç kız olduğunu düşünmüyorum. Bir de rüya görmüşsün ya, kendimce kesin karar verdim, kız çıkarsa çok şaşırırım.

bende öyleyim aslında merak etme.kalp çarpıntısı oluyor zaten her ultrasona grdiğimde ağlıyorumm mucizeyi gördükçe.

bende şuanda o kadar pişmanım ki son randevuyu aldım diye saat daha 10.00 18.00 e daha çok var öğrenirsem tabikide hemen yazarım artık sende yarına kadar dayanacan napacann mecburrr :)

Seninki hep erkekmiş gibi geliyor bana. Hiç kız olduğunu düşünmüyorum. Bir de rüya görmüşsün ya, kendimce kesin karar verdim, kız çıkarsa çok şaşırırım.

nasip canım yüzde 60 kişi kız diyor diyorumya kızım var desem oglum üzülür oglum var desem kızım üzülür nasıl olsa eninde sonunda belli olucak 3 gebelik geçiridm erkeklerimdeki gibi aşeriyorum amam kızda çıkabilir

bende öyleyim aslında merak etme.kalp çarpıntısı oluyor zaten her ultrasona grdiğimde ağlıyorumm mucizeyi gördükçe.

Vala ilk düşündüğüm ağlamadan zırlamadan kapıda rezil olmadan ultrasona girebilmek. Annem de gelmek istiyor, gel dedim. Üzmeyeyim kadını da. Anne olmak kolay değil, öğrendim iyice :)

hoş buldum tşk ederim amin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…