yaaa benim doktorum geçen cumartesi hiçbişey sölemediii yarın ikili kan sonucumu göstermeye gidicem
ultrasona sokmaz beni kesin,bi sölesem gösterir mi acep
canım bende,1,50 falan çıktı.2,5 sınırmış diye duydum
güzel düşün güzel olsun inşallah
Rica etsen girersin bence ultrasona. Nolcak ki iki dakikalık iş. O kadar geldim bir bakıverin dersin :)
Yerim onun enerji patlamasını yerimmm :)
Ne güzel mutluluk, ne güzel günler yaşıyoruz da kıymetini bilmiyoruz. Bozmayacağım hiç moralimi, güle oynaya gideceğim yarın :)
Benim eşimin de kız çocuğuna çok büyük hevesi var. Yarın stresten kahvaltı edemem belki ama küçük de olsa bir çikolata atarım ağzıma gitmeden.
bebeklerinin cinsiyetini öğrenen anneler, sizce çin takvimi doğru mu çıkıyor şimdi bu şartlar altında?
gunaydın kılzar.. 2li test sonuçlarım iyi çıktı..
hadi gözünüz aydın.. kız anneleri çok az gibi çok kıymetli olucak prensesler :)
ne güzel canım. hep böyle mutlu olalım negatif düşünceleri uzak tutalım. canım ben 2li teste giderken kahvaltı yapmadım. 2 ceviz, 1 kaşık pekmez, 1 adet hurma yedim. ama yerinde durmuyordu. o kadar hareketliyki açmış bacaklarını bacaklar ayrı eller ayrı oynuyordu. dr bacaklarını açık halini dondurup öyle büyük ihtimal kız dedi. bence pekmez falan ye.hem onun için daha sağlıklı.
canım bende çin takvimi ve diğerşeyler hep kız diyordu. dr büyük ihtimal kız dedi. hatta rüyamda dr bana yüze seksen doksan kız diyordu ve dr aynı cümlelerle kız dedi:) gerçektede.
çok sevindim canım. darısı diğer testlerimiz için inşlh. dr verdiği gebelik kontrol listesinde bundan sonra 3lü ve usg ayrıntısı var. sizde de öyle mi?
Benim eşimin de kız çocuğuna çok büyük hevesi var. Yarın stresten kahvaltı edemem belki ama küçük de olsa bir çikolata atarım ağzıma gitmeden.
bilmem çıkar biryerden galibaTebrikleeeeerrr. Allahımm yarın ben de öğrenebilirim o zaman inşallah :)
Bir damat daha geldi bakalım gelinler nerden çıkacak :)
geçmiş olsun bebem wc çıkamadıysan ondanda olur her hamilenin günde 3 litre su içmesi şart enfeksiyona karlşı ve bebege akrşı içemiyorsanız zorlayın benim gibi:18::18:herkese gunaydın hayırlı cumalar dün ben karnımdaki agrı sebebi ile doktora gittim dogum evine gittimbebegim iyiymiş elhamdülillah ancak kramp çıktı bol su iç ve dinlen dedi
Günaydın arkadaslar :) ben salı gunu doktra gıttım bebişim tepinim duruodu maşallah :) ense kalınlıgı vs ii dedı hersey normalmıs cok şukur..testın sonucunuda 10 gun snra alırsınız dedıler..bakalım inşallah oda çok ii cıkar :) 5 cm olmus yaramazım :) cınsıyetıne gelınce önce söyleyemem dedı tam bellı degl dedı doktr sonra kızda olabılır erkekde olabılır dedızaten baska secenek yokkı bakalım hayrlısıı ..bıde bulantılarım bayagı bı azaldı az az yıyebılyorum :)
yok bebişin için küçükte olsa bi tost yap kendine aç kalmasın annesi.sonrada tatlı bişey at ki sevinsin
yaaa benim doktorum geçen cumartesi hiçbişey sölemediii yarın ikili kan sonucumu göstermeye gidicem
ultrasona sokmaz beni kesin,bi sölesem gösterir mi acep
canım bende,1,50 falan çıktı.2,5 sınırmış diye duydum
güzel düşün güzel olsun inşallah
bilmem çıkar biryerden galibaarkadaşım hamileydi dedim kızın sagındamıydı solundamı dediki sagımdaydı 2 kzıda öle olmuş şimdi benimkide sagda ay heyecan yaptım şimcik 9 haftalık olduk bugün benimki ne acaba şaka bir ana kız olsun erkek olsun hiç farketmez saglıklı saatli hayırlı olsunda beni bırakmasın daha ne isterim
cinsiyetini ögrenen arkadaşların adına çok sevindim allahım 40 haftaları göstersin rabbim hepimizin bebegini analı babalı büyütsün işşallah bu mubarek cuma günü dularımı kabul etsin yaradan amin
Yemeye çalışırım ama şimdiden düşündükçe fena oluyorum, sabah ne halde olurum bilemem. Okuldaki sınav öncesi zamanlar gibi :)
Yarın bu saattlerde doktorda olurum herhalde, sabahın köründe dikerim eşimi ayağa, dayanamam ben :)
yemeye çalışırım ama şimdiden düşündükçe fena oluyorum, sabah ne halde olurum bilemem. Okuldaki sınav öncesi zamanlar gibi :)
yarın bu saattlerde doktorda olurum herhalde, sabahın köründe dikerim eşimi ayağa, dayanamam ben :)
Seninki hep erkekmiş gibi geliyor bana. Hiç kız olduğunu düşünmüyorum. Bir de rüya görmüşsün ya, kendimce kesin karar verdim, kız çıkarsa çok şaşırırım.
bende öyleyim aslında merak etme.kalp çarpıntısı oluyor zaten her ultrasona grdiğimde ağlıyorumm mucizeyi gördükçe.
bende şuanda o kadar pişmanım ki son randevuyu aldım diye saat daha 10.00 18.00 e daha çok var öğrenirsem tabikide hemen yazarım artık sende yarına kadar dayanacan napacann mecburrr :)
kızlar 2 li taramada ense kalınlığınız kaç çıktı.şimdi onn heyecanıyla tutuşuyorum.
gunaydın kılzar.. 2li test sonuçlarım iyi çıktı..
hadi gözünüz aydın.. kız anneleri çok az gibi çok kıymetli olucak prensesler :)
şu testler temiz çıksın öğrenmesem de olur. Iyi olsun da miniğim.
Ama öğrensem iyi olur tabii :)
bayadır takip ediyordum bende üye olayım dedim ilk hamileligim çok fazla bilgiye sahip değilim sayenizde bilgi sahibi olmaya çalışıyorum haftaya benimde ikili testim var şimdiden aklıma takılmaya başladı bile allahım tüm bebişleri sorunsuz sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?