2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese günaydınn
ayy ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış, allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin...
galiba erkek bebekler 12-13-14.haftlarda iyice belli oluyor,,, belli olmayanlar kız gibi geliyor bana hele ki 13-14.haftalarda doktor birşey demediyse kızdır diye düşünüyorum kendimce.
bana da birşey demedi, iki ihtimal :))))))))))))))))
ben de hep nedense kız gibi hissediyorum kendi bebeğimi, tabii önce sağlıklı olsun, eli ayağı yerinde olsun, cinsiyeti önemli değil,,, ama kıslar daha bi çekiyor beni :))))))))))

geçmiş olsun bebem wc çıkamadıysan ondanda olur her hamilenin günde 3 litre su içmesi şart enfeksiyona karlşı ve bebege akrşı içemiyorsanız zorlayın benim gibi:18::18:

evet paşacım yaa idrara accayip sıkışıktım şuana kadar 2 litre oldu artık midem bulanıyo sudan birde ishal olmuşum

evet yaa kızlar daha bir cilveli oluyor kıyafetleri bile daha şeker ama allah büyük o hangisini layık görürse o olacak bende kız istiyorum ama o kadar çok erkek dedilerki içimede erkek doğmaya başladı bakalım akşam öğrenirim diye umut ediyorum

allah hepimizin gönlüne göre versin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
bana da bazı kişiler senin oğlun olacak diyor, kimse kızın olacak demedi :))) bir tek benim içime kız doğuyor :)))) bir de babamızın :)))

sadece bir tane arkadaşım kız dedi onun dışındaki herkes erkek bakalım kim kazanacak :)

Kızlar çok bilmiş oluyor ama erkekler çok saftirik oluyor bence. Bizim bir komşu var. Torunları ikiz, dört yaşındalar. Kız olan sürekli saçıyla, kıyafetiyle meşgul. Erkek olan öyle saf ki, insanın ısırası geliyor. Evde böcek görmüş, gelmiş bana anlatıyor geçende.

"Evde böcek gördüm, kocamaaann bir böceek." böcek gördüğü için sevinmiş, sevine sevine anlatıyordu.
Ben de içten içe kıza meyilliyim ama onları gördükçe erkek çocuk acayip çekici geliyor.

Sevilmez mi ya onlar :)

günaydın güzel anneler. ahan da göbeğim. kusmaktan ölüyom, kilo da verdim amma göbek kalça bi tarafa çıktı hamilelikten önce karnım içe çöküktü
ahanda kuzularıma bi maşallah deyin gari
Eki Görüntüle 744047

:) artık allah kime neyi nasip edecek erkek çocukları bide anneye daha düşkün olurlarmış yaa bide benim kızım olursa yandı babası sırf futbolcu yapmak için erkek istediği için kız olursada yapacam ben olamadım onlar olacak diyor :)

Maşallaaahh.
Hiçbir şey yok, buna göbek demeyelim lütfen. Benimkini görseniz ağlarsınız :))
Aha dokundum şimdi lömbür lömbür resmen yağ :)
Çok fena bir diyet yapmam lazım doğumdan sonra.

Son düzenleme:

Benimki de kız istiyor ama kız olursa planları yatacak hep. Bütün bebek kıyafetleri fenerium'dan alınacakmış, amigo gibi. Olmaz dedim ama erkek olursa başlar taşımaya :))
Kız olursa da sporcu olacak diyor. İlla sporcu olacak yani, kendi üniversiteden sonra basketbolu bıraktı, çocuğu yapacak basketbolcu.

aynı benim de böyle şu anda :)))) maşallah aslında bunun çoğu GÖBEK :)))))))))) son kontrolde ultrason masasına yattım, doktor geldi, göbeğimdeki yağları tuttu, o aldığın kilo var ya işte onlar bunlar diye lömbür lömbür salladı :))))))))) çok utnadım, kilo takıntılı benimki bir de :))))))))) almayacaksın diyor

hey allahım yaaa, çok şirin düşünsene kızın saçları yandan iki tane toplanmış, topun peşinden koşuyor, minik minik :)))))))))))))

Bende çok kötüyüm grip oldum ilaç falan da kullanamıyorum iyilesemedim cok mutsuzum

aa çok geçmiş olsun canım yaa... Bol bol dinleneceksin başka çare yok..

Selam kızlar, bu ramazan oruç tutacak mısınız?

Ben tutmayacağım, açlığıma dayanamam, midem bulanıyor aç kalınca..

kızlaaarrr,

yeni gelen anneler merhaba,

ben bugun bir oğlum olacağını öğrendiiimmmmm :)))))))

anammm hayırlısı olsunnn :)

hayırlısı olsun canmımm bende bugün öğrendim benm de kızçem geliyooo allahın izniylee.

ayy çok sevindim yaa, kız bebeklere bayılıyorum :)

ya ben çikolata yedim de yine uyuyordu benim sıpa yaa.. sen çok şanslısın :)
günaydınlar, dün bizde oğlumuzun olacağını öğrendik ikili test sırasında

bir oğlan daha hadi bakalım hayırlısı, benim heyecanım artıyor yaaa..

hayırlısı olsun prensesiniz, o çikolata şeker işe yaramıyor benim koca totolu fasulyemde :)

gunaydın kılzar.. 2li test sonuçlarım iyi çıktı..

hadi gözünüz aydın.. kız anneleri çok az gibi çok kıymetli olucak prensesler :)

gözün aydın canım :)

Bütün bebişlere kocaman bir

maşallahhh canımm ikiz mi senn minikler.allaha emanet olsunlarr...
eveet canım ikizleeer

kız valla almadım hatta 2 kilo da verdim yani. amaaan o kadar da takıntılı olup bunaltmasın seni.

doğumdan sonra o göbek çok fena olacak ama olsun napalım :)

Ben tek başıma kalayım da her türlü diyet yaparım. O konuda iyiyimdir :) Zaten ondan şiştim, çok dikkatli yiyordum ben. Şimdi hem çok acıkıyorum hem de kalori falan düşünmemem gerekiyor. Çekmecem fındık dolu, onları bir hesaplasam ooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…