2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aynı durum bendede var sabahtan beri yediklerimi saysam bi öğlen yemeklerini yiyemiyorum dışarda yediğim için o kokular hepsi birbirine karışıyor 2 lokma yiyom hemen kalkıom dayanamıom daha fazla

bugün çok güzel bir gün tüm annişlere güzel güzel haberler almış
prensler prensesler belli olmaya başlamış :)
darısı öğrenemeyenlerin başına çarşamba gidiyorum ben de acaba gösterir mi benim sıpa :)

eveet canım ikizleeer

kız valla almadım hatta 2 kilo da verdim yani. amaaan o kadar da takıntılı olup bunaltmasın seni.
ikizlere maşallah
hem de ne bunalttı beni kendimi fil gibi hissediyorum sanki yürüken popom kocamanmış gibi geliyor :))))))))))))) hamileliğimi öğrendiğimden beri sadece 600 gram aldım halbuki 50,600 ile öğrendm, şu anda 3.ayımdayım, 51,200 kiloyum :))))))))))))

ama ben hiç böyle düşünmemiştim birden gözümün önüne geldide gülümsemeden edemedim :)
:)))))))))))

merhaba anneler bizde dün dr kontrolün deydik maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor doktor ense kalınlığını ölçmek için baya bekledi durmuyorki kime çekmiş bu çok koşturacak seni bu bıcırık dedi herşey yolunda ama cinseyeti ile ilgili birşey demedi

Oooo abartmış ama. Beni görse camdan atar o zaman :)

olsun iyi olduğunu görmüşsün belki kızsa saklanıyordur :) artık bidahaki gittiğinde öğrenirsin

neden çokmu kilo aldınız
dün banada kızdı doktorum ama güneş koruyucu sürmedim diye hemen çıkardı numune verdi hemen sürüyorsun dedi seviyorum doktorumu yaa

Aldım iki kilo. Ama doktor farkında değil. En başta aldım ben, o sıralarda tartmıyordu doktor. Son iki gidişimde tarttı, aynı çıkınca bir şey diyemedi. Normal kilomu o zannediyor. Yarın daha fazla çıkarsam kötü olur ama :)

Kız olabilir öyleyse yaa.. Çünkü ikili testte söylemeyince genel de kız çıkıyor :) ay hadi hayırlısı :)))

neden çokmu kilo aldınız
dün banada kızdı doktorum ama güneş koruyucu sürmedim diye hemen çıkardı numune verdi hemen sürüyorsun dedi seviyorum doktorumu yaa
ben de seviyorum doktorumu, o çok önemli, kendimizi yanında güvende hissediyoruz eşim de ben de :)))))))))))))
her gidişimizde yaklaşık 1 saat bizimle sohbet ediyor, adını da ders koymuş :))))))))))) bir dahaki gidişimizde şekerin zararları adlı dersi işleyecekmişiz

yaa ben 600 en fazla 700 gr almışımdır sabah daha iyi oluyor göbüş ama akşam baya çıkyor yağlı bir görüntüsü var sanki sinir oluyorum

Naıl olabilir ya nasıl olabilirrrr :)
Bende sabit bir göbek var. Bazen sert oluyor, ha diyorum bebek bu. Sonra bakıyorum yine lömbürdemiş.

muhtemenlen akşama doğru gaz ve ödemden dolayı çıkyor bu göbüşler bebişler kendini belli etmeye başladı ama yavaş yavaş kıyafetler rafa kalktı

kızlar ben soğuk karpuz kavundan başka 1 şey yiyemiyorum hava sıcağındanmı anlamadaım Benim gibi olan varmı?

Naıl olabilir ya nasıl olabilirrrr :)
Bende sabit bir göbek var. Bazen sert oluyor, ha diyorum bebek bu. Sonra bakıyorum yine lömbürdemiş.

ben 3 kg aldım.bnm doktor takıntılı değil kızlar hamur işi tatlı mayalılar az diğerlerini canınızın istediği kadr yiyin bence.hamileliğin tadını çıkarmaya bakın.sonçta her bünye farklıdır.bana doktrm şunu ye bunu ye bile demedi kasmaz o konularda.sonçta az çok dikkat ediyoruz can taşıyoruz sonçta.

kızlar ben soğuk karpuz kavundan başka 1 şey yiyemiyorum hava sıcağındanmı anlamadaım Benim gibi olan varmı?
ben de soğuk meyve yiyordum bir hafta öncesine kadar, bulantımı ancak onlar bastırıyordu... günde 1 kilo kiraz yiyordum mesela, gün içinde yediğim diğer meyveler de ayrı :))))
mide de hassas ya canım bulantıyı ancak serin şeyler bastırıyor :))) meyveden zarar gelmez

diil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…