neden çokmu kilo aldınız
dün banada kızdı doktorum ama güneş koruyucu sürmedim diye hemen çıkardı numune verdi hemen sürüyorsun dedi seviyorum doktorumu yaa
ben 3 kg aldım.bnm doktor takıntılı değil kızlar hamur işi tatlı mayalılar az diğerlerini canınızın istediği kadr yiyin bence.hamileliğin tadını çıkarmaya bakın.sonçta her bünye farklıdır.bana doktrm şunu ye bunu ye bile demedi kasmaz o konularda.sonçta az çok dikkat ediyoruz can taşıyoruz sonçta.
kızlaar, çok sağolun :))
darısı öğrenemeyenlerin başına, çok garip bir duygu ama söyleyim, aaa erkek miiiiii, neee ben belki kız olur sanmıştım erkek miiiiiiiii filan gibi bi değişik bişey oluyorsun :)))
sonra birden sevgin çok artıyor,
ben ablamla beraber gittim doktora, çıkışta alışveriş merkezine gittik, bir mağazaya soktu beni, al dedi bak kız olsaydı bunları bunları bunları alacaktın tam bir kat kız kıyafeti, erkek reyonuna gittik, ufacık bir yer :)))))))) ama dedi alamayacaksın bunları alacaksın :)))))
benim doktorum bana demiştiki 3 ay hiç kilo almayacaksın, ben de almadım,
ablamın yanına tatile geldim 1 hafta, gel dedi seni kendi doktoruma götüreyim, bi gittik dediki sen zaten düşük kilolusun her 3 ayda 5 kilo alman normal olurdu senin için, doktoruna katılmıyorum dedi,
boyum 1.70 kilom 52ydi,
benim de sinirim bozuldu ama oğlum olacağını öğrenince geçti :))))
Dimi bence de . Dokuz ay kilo düşünmeden yaşayalım bari, sonra yine düşüneceğiz nasılsa :)
kilo alcaam diye de aç kalamam doğrususonuçta kendimizi kandırmayalım hepimiz 9 aylık olunca topaç gibi olucaz. alıştıralım şimdiden.bnm umrumda bile değill sağlıkla gelsinnn kuzucumm..
Benimki de kız istiyor ama kız olursa planları yatacak hep. Bütün bebek kıyafetleri fenerium'dan alınacakmış, amigo gibi. Olmaz dedim ama erkek olursa başlar taşımaya :))
Kız olursa da sporcu olacak diyor. İlla sporcu olacak yani, kendi üniversiteden sonra basketbolu bıraktı, çocuğu yapacak basketbolcu.
kızlar ben ikili testimi yaptırdım ense burun normal ama kan sonucu henüz çıkmadı.
korkuyorum...
çok kötü rüyalar gördüm doktor bebeğin gelişmemiş dedi kürtaj dedi.doktora ama iyiydi 2 gün önce dedim ağladım
hayırlara çıksın inşallah.
sonra bebeğin erkek dedi rüyamda.uyandım işe geldim ama hala sersem gibiyim
ayy maşşallah sana ve bebişlerine
Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere
kilo alcaam diye de aç kalamam doğrususonuçta kendimizi kandırmayalım hepimiz 9 aylık olunca topaç gibi olucaz. alıştıralım şimdiden.bnm umrumda bile değill sağlıkla gelsinnn kuzucumm..
ya bu kilo muhabbetini kapayalım yeni unutmuştum yine hatırladım sinirlerim bozuluyor yaaBen kilolu hamile kaldım 1,70 boyundayım 75 kilo ile kaldım, en son 18 haziranda tartıldığmda 77,9 dum.. Doktorum kilodan nefret eden birisi, şimdi 8 temmuzda gidicm, aklıma geldikçe korkuyorum yaa..
ohhhh yarasın bebişine.boşwer sen doktoru falan keyfine bak.obez olmadığın sürece sorn yok
Bakalım ben kaç kilo almışım yaa bide ben çok utanıyom göbeğimde tüylenme oldu almakta istemiyom doktorada öyle gidilirmiki ama
gidilir yaa, kimbilir ne sanki.. Napalım şimdi isteyerek mi oldu değil mi
kızlar ben şundan alacağım,
ablam almıştı bir tane bile çatlağı olmadı,
http://www.unnado.com/urun/detay/MzMyNTU3
kızlar ben şundan alacağım,
ablam almıştı bir tane bile çatlağı olmadı,
http://www.unnado.com/urun/detay/MzMyNTU3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?