2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
neden çokmu kilo aldınız
dün banada kızdı doktorum ama güneş koruyucu sürmedim diye hemen çıkardı numune verdi hemen sürüyorsun dedi seviyorum doktorumu yaa

kızlaar, çok sağolun :))

darısı öğrenemeyenlerin başına, çok garip bir duygu ama söyleyim, aaa erkek miiiiii, neee ben belki kız olur sanmıştım erkek miiiiiiiii filan gibi bi değişik bişey oluyorsun :)))

sonra birden sevgin çok artıyor,

ben ablamla beraber gittim doktora, çıkışta alışveriş merkezine gittik, bir mağazaya soktu beni, al dedi bak kız olsaydı bunları bunları bunları alacaktın tam bir kat kız kıyafeti, erkek reyonuna gittik, ufacık bir yer :)))))))) ama dedi alamayacaksın bunları alacaksın :)))))

benim doktorum bana demiştiki 3 ay hiç kilo almayacaksın, ben de almadım,

ablamın yanına tatile geldim 1 hafta, gel dedi seni kendi doktoruma götüreyim, bi gittik dediki sen zaten düşük kilolusun her 3 ayda 5 kilo alman normal olurdu senin için, doktoruna katılmıyorum dedi,

boyum 1.70 kilom 52ydi,

benim de sinirim bozuldu ama oğlum olacağını öğrenince geçti :))))

Dimi bence de . Dokuz ay kilo düşünmeden yaşayalım bari, sonra yine düşüneceğiz nasılsa :)

Bence de abartıyorlar, herkesin bünyesi farklı. Belki ben sonradan az kilo alacağım :)
Kendimi teselli edeyim bari, napayım :)

Dimi bence de . Dokuz ay kilo düşünmeden yaşayalım bari, sonra yine düşüneceğiz nasılsa :)

kilo alcaam diye de aç kalamam doğrusu sonuçta kendimizi kandırmayalım hepimiz 9 aylık olunca topaç gibi olucaz. alıştıralım şimdiden.bnm umrumda bile değill sağlıkla gelsinnn kuzucumm..

kilo alcaam diye de aç kalamam doğrusu sonuçta kendimizi kandırmayalım hepimiz 9 aylık olunca topaç gibi olucaz. alıştıralım şimdiden.bnm umrumda bile değill sağlıkla gelsinnn kuzucumm..

kızlar bende çok takılmamak gerek eğer normalde de kilolu değilsek hamilelikte çok sorun olcağını sanmıyorum
çnk aşırı kiloda şeker riskini artıyor
ben inanılmaz güzel yerken bir mide bulantıysa dünyam döndü şimdi yavaş yavaş iştahım açıldı canım isteyince yiyorum
pek kasmıyorum 3 kilo aldım ama normal diyorum o kadar da bir kısmı ödem zaten
sonrasında veririz hepimiz ya sağlıklı devam etsinde gebeliğimiz

ya bu kilo muhabbetini kapayalım yeni unutmuştum yine hatırladım sinirlerim bozuluyor yaa Ben kilolu hamile kaldım 1,70 boyundayım 75 kilo ile kaldım, en son 18 haziranda tartıldığmda 77,9 dum.. Doktorum kilodan nefret eden birisi, şimdi 8 temmuzda gidicm, aklıma geldikçe korkuyorum yaa..

benim eşim beden eğitimi öğretmeni işi güçü spor şimdiden kızla şu sporları yaparım demeye başladı. bizimkisi gs store kız için olan bütün kıyafetleri alacakmış:):)bende görmüştüm elbise falan var. balık tutmaya bile gidicem fdiye hayal kurmaya başladı.

ne guzel cikmis testlerin darisi basima:)

SANA KATILIYORUM bencede bebeklerimiz sağlıklı olsunda hiç önemli değil istedikten sonra her türlü azim edersen kilo verirsin.
:)

ohhhh yarasın bebişine.boşwer sen doktoru falan keyfine bak.obez olmadığın sürece sorn yok

merhaba arkadaşlar bugun ıtıbaryle drumn soyleıdgıne gıre benımde muhtemel dogum yapacm tarıh 30ocakmıs listeye ekleyebılırısnz:)) drum herseyın yolunda oldugunu soyledı 2,5 hafta sonra ıkılı teste cagırdı:)) hamılelegım koku hasasıyetı yuzunden cok gecıyor 10.haftamdayım bundan sonra azalacagını söyledı

Meraba hanımlar nihayet ikili tarama testi icin dun kan verdim pazartesi sonuc bebisimin ilk resmisinide verdi doktorumuz dün çok yoruldum ama degdi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…