güneş koruyucu olarak ta solante prangne bunu al dedi
dün doktoruma sordum 3 isim verdi
1. lierac
2.babe anti-stretch mark treatment
3.hatırlamıyorum
doktorum kendi babe anti-stretch mark treatment kullanmış hiç çatlağım olmadı öneririm dedi
3. sü iyimiş bende kullandım
kızlar bende aşırı bir uyuşukluk hali oluyor bu saatlerde. oturarak çalışıyorum, öğle yemeğinden sonra nasıl tatlı bir uyku bastırıyor...
kızlar bu sıcaklarda su kaybetmememiz gerekiyor, dikkat edelim. özellikle maden suyu, günde 4 şişeye kadar çıkabiliriz, sade (meyvelilerde şeker var) soda içelim... bir de tansiyonumuz çok düşük bu günlerde, ara öğünlerde tuzlu birşeyler yemeyi de ihmal etmeyelim
kan dolaşımını da unutmayalım, benim gibi oturarak çalışanlar, ayaklarımız şişiyor sandalyede sallamaktan, arada bir kalkıp bi 10 dk dolaşalım... haa bir de dizkapaklarımızın arkasında kan dolaşımı için önemli damarlar geçiyor, dikkat edelim de sandalye kesmesin, yoksa hem ayak şişiyor hem de kan dolaşımı yavaşlıyor, tansiyon düşüyor.
benden nacizane uyarılar bu kadar
güneş koruyucu olarak ta solante prangne bunu al dedi
ben ondan kullanıyorum ama pek işe yaramadı dudaklarımın kenarı ve çenemde lekelenme oldu
ya arkadaslar burdaki sizlerdeki belirtileri felan okuyorum...yüzde lekelenmeler felan okuyorum...bende hicbirsey yok buda beni her seferinde SIKINTIYA sokuyor...pazartesi gitmisdim doktora bebegim iyidi cok sükür..9 hafta 4 günlük bebegim...aslına bakarsınız cok sükür cok rahat hamilelik geciriyorum...hicbir belirtim yok...ama pardon gecen haftaya kadar sivilce cıkıyordu o gitti cıkmıyor simdicıkdıgında telas yapıyordum simdide cıkmıyor diye telas yapıyorum...allak bullak oldum ama elimden duadan baska bisey gelmiyor...ALLAHIM İNSALLAH cümlemizin yavrusunu bagıslar İNSALLAH...sag saglim dünyaya getirmemizi nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat nasip eder İNSALLAH..bir evlat degil evlatlar yazayım :))
merhaba arkadaşlar bugun ıtıbaryle drumn soyleıdgıne gıre benımde muhtemel dogum yapacm tarıh 30ocakmıs listeye ekleyebılırısnz:)) drum herseyın yolunda oldugunu soyledı 2,5 hafta sonra ıkılı teste cagırdı:)) hamılelegım koku hasasıyetı yuzunden cok gecıyor 10.haftamdayım bundan sonra azalacagını söyledı
Kızlar beyaz tenli misiniz ? Ben bugün itibarı ile izne çıkıyorum, tatile gidicem kısmetse 50+ faktör kullanıcam ki normalde 20 faktör kullanırım çünkü esmerimdir.. Ama güneş lekesi falan diyorsunuz beni korkutuyorsunuz :18:
ya arkadaslar burdaki sizlerdeki belirtileri felan okuyorum...yüzde lekelenmeler felan okuyorum...bende hicbirsey yok buda beni her seferinde SIKINTIYA sokuyor...pazartesi gitmisdim doktora bebegim iyidi cok sükür..9 hafta 4 günlük bebegim...aslına bakarsınız cok sükür cok rahat hamilelik geciriyorum...hicbir belirtim yok...ama pardon gecen haftaya kadar sivilce cıkıyordu o gitti cıkmıyor simdicıkdıgında telas yapıyordum simdide cıkmıyor diye telas yapıyorum...allak bullak oldum ama elimden duadan baska bisey gelmiyor...ALLAHIM İNSALLAH cümlemizin yavrusunu bagıslar İNSALLAH...sag saglim dünyaya getirmemizi nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat nasip eder İNSALLAH..bir evlat degil evlatlar yazayım :))
bende kullandım iyi gelmedi tavsiye etmem
eee napayım 3 isim verdi yazdım 2 isim yazmak olmaz
canım hayırlı olsun...senin en son adet tarihin ne zamandı ??? benim bebis 9 hafta 4 günlük seninki 9 hafta 1 günlükmü?? ikili teste gitcekmissinde 2 bucuk hafta sonra merak ettim ozaman tam kac oluyor ??? ben dogudayım ankaraya gitcemde 21 temmuzda gitmeden bende testi yaptırayım diyorum bendede olur ozaman deme erken degil deme ?? kac günde cıkıyormus ikili testin sonucu bir bilgin varmı canım ???
gayet kumralım ama benim cildim çok hassas sırtım güneş görmüyor ama sırtımda bile lekelenme var sonumu çok merak ediyorum
Ben esmerim 1 saat güneşte yürüsem hemen yanarım, hiç soyulmam su toplamam ya da leke olmam.. Sadece ben de tanelikler var sivilce gibi.. O da sanırım kolestrolden. Çünkü normalde de kolestrol hastasıydım, hamileyken daha da yükseliyormuş.. Rekora koşuyorum anlayacağınız
3. sü iyimiş bende kullandım
ne şanslıymışsın canım, bence tadını çıkarmaya bak durumun, bu sıcaklarda bulantı hiç çekilmezdi, bebeğin iyi merak etme, kimseyle kendini karşılaştırma, her hamile kendine özellllya arkadaslar burdaki sizlerdeki belirtileri felan okuyorum...yüzde lekelenmeler felan okuyorum...bende hicbirsey yok buda beni her seferinde SIKINTIYA sokuyor...pazartesi gitmisdim doktora bebegim iyidi cok sükür..9 hafta 4 günlük bebegim...aslına bakarsınız cok sükür cok rahat hamilelik geciriyorum...hicbir belirtim yok...ama pardon gecen haftaya kadar sivilce cıkıyordu o gitti cıkmıyor simdicıkdıgında telas yapıyordum simdide cıkmıyor diye telas yapıyorum...allak bullak oldum ama elimden duadan baska bisey gelmiyor...ALLAHIM İNSALLAH cümlemizin yavrusunu bagıslar İNSALLAH...sag saglim dünyaya getirmemizi nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat nasip eder İNSALLAH..bir evlat degil evlatlar yazayım :))
doktor özellikle önerdi canım, bence de korkmadan içebiliriz, hem ne zararı olacak ki,bende o kadar tembelim kiii yemek filan farketmiyo kalktığımdan beri hep tembelim bende oturarak çalışıyorum bir süre sonra belim çok ağrıyor bazen öyle bir oluyorki wc ye gitmeye fırsatım olmuyor 10 dk dolaşmak nerdeeee soda 4 şişe içebilirmiyiz ben bazen içiyorum onuda korkakorka arada bişey olmaz diyordum ama artık hergün içebilirim :) tavsiyeler için sağol
ooo iyi tatiller sana şimdiden... 50 faktör iyi korur bence... keyfine bak. yüzme de iyi gelir bebişineeeKızlar beyaz tenli misiniz ? Ben bugün itibarı ile izne çıkıyorum, tatile gidicem kısmetse 50+ faktör kullanıcam ki normalde 20 faktör kullanırım çünkü esmerimdir.. Ama güneş lekesi falan diyorsunuz beni korkutuyorsunuz :18:
aman sen sağlığına dikkat et valla ne leke umrumda ne kilo ne çatlak iyi olsun bana yeter kremde kullanıyorum ama bir işe yaramıyor
ooo iyi tatiller sana şimdiden... 50 faktör iyi korur bence... keyfine bak. yüzme de iyi gelir bebişineee
kac hafta bu karin, ikiz mi? ay masallah cok tatli gorunuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?