doğru aslında olacak olduktan sonra oluyor :)
Sizin içinde boll bol yüzerim kızlaarr, tatilde nete pek giremem ama sizi hep merak edicem :) Şurda izne çıkmama 2,5 saat kaldıı
bende istiyorum yaaa ama benim iznim yok bu sene işe gireli 3 ay olduğu için :)
Vücudun bebeğe alışıyor panik yapma yahu.. Miss gibi hamilelk geçiriyorsun. Bebeğine bişey olsa şiddetli karın ağrın olur, kanaman olur..
bende istiyorum yaaa ama benim iznim yok bu sene işe gireli 3 ay olduğu için :)
ben de hemen eşime mesaj attım, bayramdan önceki 5-6-7 ağustos izin alsak da tatile gitsek diye, bayramla birleştirince, haftasonları da 9 gün oluyor:))))))))
sen de istesen 3 gün, anlayışlılarsa verirler belki, açıkça desen, hamileliğimin ileriki dönemlerinde zaten gidemem diye:26::26:
günaydın güzel anneler. ahan da göbeğim. kusmaktan ölüyom, kilo da verdim amma göbek kalça bi tarafa çıktıhamilelikten önce karnım içe çöküktü
ahanda kuzularıma bi maşallah deyin gari
Eki Görüntüle 744047
tabi tabi 3. cüyüde biz bulalım artık ya herşeyi devletten beklemek olmaz :) zaten senn verdiğin ilk isimler oldukça iyi bende duymuştum ama ilk hamileliğim böbreğimden sorunluydu kullananmadım hiç bişi azııck çatlağım var inş. bunda kullanırım çoğalmazlar :)
canım her seferinde kanama olmaz...daha önce düsük yaptım ben o yüzden böyle huylanıyorum galiba...ilk gebeligimde cok belirtilerim vardı mide bulantısı halsizlik agzıma bir yudum bisey alamıyordum su icemiyordum öyle yatıyordum cok kötüydüm...birden bu belirtiler gecdi ve bildim bebegime bisey oldugunu...kalbi durmusducok sükür bu gebeligimde hic belirti yok cok rahatım istahlıyım tek belirtim sivilceydi bak ilkindede hic sivilce cıkmamısdı bundada basından belli sivilce cıkdı da simdi yok..ama esim kızıyor aklına kötü biseyler getirme rahatla diye..bebege yansıtıyorsun bu SIKINTILARINI siyor...haklıda neyse haftaya tekrar doktora gidim ben zaten 10 güne bi gidiyorum..doktorda 10 güne bi gel diyo...clexane ve aspirin kulandıgım icin kontrol cok oluyor...İNSALLAH yavrum iyidir İNSALLAH yine iyi haberlerle gelirim karın agrısı demissin ya dün sabah ben cok sidetli karın agrısı yasadım 5 dakika felan ama sonra gecdi ama dedim aklıma kötü bisey getirmiyim bebek büyüyordur rahim genisliyordur dedim...ilk kez oldu bu agrı 9 hafta icinde..anormal biseymiki bak simdi yine huylandım
hmm ikili test icin bilgilerin icin tsk ederim canım İNSALLAH o günler nasip olur...
Orkide ikiz annesiymissin canım hayırlı olsun..ALLAHIM sag sgalim kucagına almayı nasip etsin yavrularını cümlemizin yavrularını..aslında doktora gittigimde hersey yolunda dediginde cok seviniyorum ohhh be hersey yolunda ve ben cok rahat gebelik geciriyorum diye...ama o günü seviniyorum moralim iyi oluyor ertesi gün yine baslıyor huylanmalarım
bence içini ferah tutmalısın canım, herşey yolunda merak etme, kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma, eşin doğru söylemiş... ben de daha önce düşük yaşadım ama buna aşırı derecede pozitif bakıyorumcanım her seferinde kanama olmaz...daha önce düsük yaptım ben o yüzden böyle huylanıyorum galiba...ilk gebeligimde cok belirtilerim vardı mide bulantısı halsizlik agzıma bir yudum bisey alamıyordum su icemiyordum öyle yatıyordum cok kötüydüm...birden bu belirtiler gecdi ve bildim bebegime bisey oldugunu...kalbi durmusducok sükür bu gebeligimde hic belirti yok cok rahatım istahlıyım tek belirtim sivilceydi bak ilkindede hic sivilce cıkmamısdı bundada basından belli sivilce cıkdı da simdi yok..ama esim kızıyor aklına kötü biseyler getirme rahatla diye..bebege yansıtıyorsun bu SIKINTILARINI siyor...haklıda neyse haftaya tekrar doktora gidim ben zaten 10 güne bi gidiyorum..doktorda 10 güne bi gel diyo...clexane ve aspirin kulandıgım icin kontrol cok oluyor...İNSALLAH yavrum iyidir İNSALLAH yine iyi haberlerle gelirim karın agrısı demissin ya dün sabah ben cok sidetli karın agrısı yasadım 5 dakika felan ama sonra gecdi ama dedim aklıma kötü bisey getirmiyim bebek büyüyordur rahim genisliyordur dedim...ilk kez oldu bu agrı 9 hafta icinde..anormal biseymiki bak simdi yine huylandım
hmm ikili test icin bilgilerin icin tsk ederim canım İNSALLAH o günler nasip olur...
Orkide ikiz annesiymissin canım hayırlı olsun..ALLAHIM sag sgalim kucagına almayı nasip etsin yavrularını cümlemizin yavrularını..aslında doktora gittigimde hersey yolunda dediginde cok seviniyorum ohhh be hersey yolunda ve ben cok rahat gebelik geciriyorum diye...ama o günü seviniyorum moralim iyi oluyor ertesi gün yine baslıyor huylanmalarım
ben de hemen eşime mesaj attım, bayramdan önceki 5-6-7 ağustos izin alsak da tatile gitsek diye, bayramla birleştirince, haftasonları da 9 gün oluyor:))))))))
sen de istesen 3 gün, anlayışlılarsa verirler belki, açıkça desen, hamileliğimin ileriki dönemlerinde zaten gidemem diye:26::26:
anneler küser mi hiçç, önce senin konforun, bu dönem bizim en şımartılası dönemimiz, anneler halden anlaronu bende düşünmedim değil aslında rapor filan almayı bile düşündüm hatta eşimede dedim sanada rapor alırız diye bakalım inşallah olur o planlarım dahilinde ama bayram olduğundan annemler küsermi acaba diye düşünmeden edemiyorum ama başka fırsatımda olmayacak bakalım net karar veremedim daha
sana da canım, inşallahhepinize hayırlı cumalar kızlar... birlikte anne olucaz nasipse :)
kızlar ben soğuk karpuz kavundan başka 1 şey yiyemiyorum hava sıcağındanmı anlamadaım Benim gibi olan varmı?
var +1 :) bende kiraz'dan başka birşey yemiyorum,yemek yiyince boğulucakmış gibi oluyorum.
sağol canıııımOrkide ikiz annesiymissin canım hayırlı olsun..ALLAHIM sag sgalim kucagına almayı nasip etsin yavrularını cümlemizin yavrularını..aslında doktora gittigimde hersey yolunda dediginde cok seviniyorum ohhh be hersey yolunda ve ben cok rahat gebelik geciriyorum diye...ama o günü seviniyorum moralim iyi oluyor ertesi gün yine baslıyor huylanmalarım
hepinize hayırlı cumalar kızlar... birlikte anne olucaz nasipse :)
var +1 :) bende kiraz'dan başka birşey yemiyorum,yemek yiyince boğulucakmış gibi oluyorum.
ben de kiraz, ben de ben de... hatta şu anda bile yiyorum... çok güzel bir meyve yaa bayılıyorum :125::125::125::125::125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?