Kızlar merhaba,
bende bugün doktor kontrolüne gittim aslında kontrolüm 10 temmuz'du,ama ben kendimi hiç hamile gibi hissedemeyince evham yaptım bugün gittim:) hersey cok normal,benim hesaplamama göre 11+1 olmam lazım ama ultrasonda 11+4 çıktı,doktor bas popo burnunu ölçtü,sorun yok dedi,ikili test içinde kan verdim,inşallah sonuçları iyi çıkar,doktor zaten ultarsondan baktım bir sorun yok ,biz ikili testi rutin kontrol için istiyoruz dedi,artık hayırlısı artık ,yalnız bişey dikkatimi çekti CRL bende 46,69 mm çıktı sanki fazlamı uzun?burdaki profilde daha düşük sayı yazıyor,herşeyden nem kapar oldum artık.(
ben 4 günde 1 ufak kasa yedim:))
Kızlar merhaba,
bende bugün doktor kontrolüne gittim aslında kontrolüm 10 temmuz'du,ama ben kendimi hiç hamile gibi hissedemeyince evham yaptım bugün gittim:) hersey cok normal,benim hesaplamama göre 11+1 olmam lazım ama ultrasonda 11+4 çıktı,doktor bas popo burnunu ölçtü,sorun yok dedi,ikili test içinde kan verdim,inşallah sonuçları iyi çıkar,doktor zaten ultarsondan baktım bir sorun yok ,biz ikili testi rutin kontrol için istiyoruz dedi,artık hayırlısı artık ,yalnız bişey dikkatimi çekti CRL bende 46,69 mm çıktı sanki fazlamı uzun?burdaki profilde daha düşük sayı yazıyor,herşeyden nem kapar oldum artık.(
ben de her gün yarım kiloyla 1 kilo arası kiraz, 2-3 şeftali, 2 muz, birsürü dutt....
valla abartmıyorum :)))))))))))))
bugünlerde bulantılarım hafifledi de normal yemek de yiyebiliyorum biraz :)))))))))
kızlar ultrasonda ense kalınlığı 0,90 mm ,sizce nasıl değer?
benimde ultrasonda baş-popo arası 3,5cm çıktığında takvimimde 2cm'in bile altında yazıyordu.. takvime çok takmamak gerek. daha benimkide yeni takvimle uymaya başladı, ultrasonda 7.5 cm çıktı şimdide öyle yazıyor.
Maşallah valla:) bence bol meyve yemek daha sağlıklı,yaz günü hafif oluyor çünkü.
iyi iyi 3 cm' in altında olması lazımmış zaten.. benimkide 1.2 cm çıktı. kan testi sonuçlarını bekliyorum
doktorun ölçtüğü en doğru sonucu veriyor canım. benim de normal hesaplara göre 13.haftanın içinde olmam lazım ama doktor ölçümlerine göre tam bir hafta öndeyim... o döllenmeyle alakalı birşeymiş, erken veya geç döllenme oluyormuş... e tabi bir de her beebğin gelişimi farklı oluyor,,, maşallah diyelim
ama o kadar evham yapmayın yaaaaarahat olun azıcık, nazlanın filan, keyfine bakın
Bende 1 hafta geç döllenme olmuştu,ona rağmen ilerde gidiyorum ultrasona göre ama 3 gün sadece,doktor gayet sağlıklı dedi bebek için folik asit içiyordum onu kes dedi,sevindim:)
kızlar napıosunuz?çok fazla şey yazmışsınız oku oku bitiremedim yahu...cepten okuyorum otobüste falan.ama cevap veremiyorum.ilginç bir şekilde pc de kabul ettigi kullanıcı adı ve şifreyi cepte kabul etmiyor.neyse aklıma gelenleri yazayım.önceklikle cinsiyeti belirli olan annelerimiz varmış..ne güzel ne güzel...hayırlı olsun.cici almaya başlayabilirsiniz.ikili testleri güzel çıkanlara da hayırlı olsun.ben daha ne ikili teste gidebildim ne de cinsiyet öğrenebildim.daha çok küçüğüz.sizin bebişler önde tabi.biz ocak sonuna kaldık. kendimi ödevini yapmamış konu anlatımından geri kalmış çocuklar gibi hissediyorumgeriden geliyoruz ya...neyse dün galiba bir konu konuşulmuştu.doğum iznindeki ücretler bakımından.biraz da meslegim icabı az çok bu konuları biliyorum.bağ kurlu annelerde doğum parası alabiliyor.bir araştırın derim.yanlış bilmiyorsam öle...güneş kremi çatlak kremi muhabbetine de dahil olayım.solenta pregnayı ve liearc ı bende aldım.lierac a henüz başlamadım ama güneş kremini hergün yüzüme ve kollarıma sürüyorum.sıcakta biraz garip koku yapıyo tek sıkıntı o..orkidecim senin göbüş benim göbüşle aynı.ama benimki tek bebek...ben zaten kilolu hamile kaldığım için sonumu pek hayırlı görmüyorum.maşallah bebişlerine.çok tatlı görünüyorlar.ayy çenem düştü ne çok yazdım.neyse aklıma gelenler bunlar.toplu cevap veriyom hehee
ben de her gün yarım kiloyla 1 kilo arası kiraz, 2-3 şeftali, 2 muz, birsürü dutt....
bugünlerde bulantılarım hafifledi de normal yemek de yiyebiliyorum biraz :)))))))))
bence içini ferah tutmalısın canım, herşey yolunda merak etme, kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma, eşin doğru söylemiş... ben de daha önce düşük yaşadım ama buna aşırı derecede pozitif bakıyorumallaha emanetiz canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?