2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

doktorun ölçtüğü en doğru sonucu veriyor canım. benim de normal hesaplara göre 13.haftanın içinde olmam lazım ama doktor ölçümlerine göre tam bir hafta öndeyim... o döllenmeyle alakalı birşeymiş, erken veya geç döllenme oluyormuş... e tabi bir de her beebğin gelişimi farklı oluyor,,, maşallah diyelim
ama o kadar evham yapmayın yaaaaarahat olun azıcık, nazlanın filan, keyfine bakın

ben 4 günde 1 ufak kasa yedim:))

ben de her gün yarım kiloyla 1 kilo arası kiraz, 2-3 şeftali, 2 muz, birsürü dutt....
valla abartmıyorum :)))))))))))))
bugünlerde bulantılarım hafifledi de normal yemek de yiyebiliyorum biraz :)))))))))

benimde ultrasonda baş-popo arası 3,5cm çıktığında takvimimde 2cm'in bile altında yazıyordu.. takvime çok takmamak gerek. daha benimkide yeni takvimle uymaya başladı, ultrasonda 7.5 cm çıktı şimdide öyle yazıyor.

ben de her gün yarım kiloyla 1 kilo arası kiraz, 2-3 şeftali, 2 muz, birsürü dutt....
bugünlerde bulantılarım hafifledi de normal yemek de yiyebiliyorum biraz :)))))))))

Maşallah valla:) bence bol meyve yemek daha sağlıklı,yaz günü hafif oluyor çünkü.

Ben şimdi araştırdım 11-14 hafta arası 45-84 mm aralığı normalmiş.

Maşallah valla:) bence bol meyve yemek daha sağlıklı,yaz günü hafif oluyor çünkü.

ben iş yerinde olduğum için fazla ara öğün tüketemiyorum, sabah kahvaltıda yapamadan çıkıyorum evden, burda tost veya poğaça yiyorum... akşamda işten çıkıp eve gidip yemek yaptık yedik diyene kadarda saat 8 i geçiyor zaten.. o saatten sonrada yemekten sonra fazla bişey yiyemiyorum az bişey meyve yiyebiliyorum.. iş yerinde de bol bol su içiyorum, birde küçük kutu sütlerden alıp günde bir tane onlardan içiyorum.

iyi iyi 3 cm' in altında olması lazımmış zaten.. benimkide 1.2 cm çıktı. kan testi sonuçlarını bekliyorum

OHHH... Çok şükür :)) düşünsenize doktor bir gariplik görse bize zaten söyler değil mi,ama ben hala bişeyler arıyorum sorun varmı acaba gibilerinden.:))

kızlar napıosunuz?çok fazla şey yazmışsınız oku oku bitiremedim yahu...cepten okuyorum otobüste falan.ama cevap veremiyorum.ilginç bir şekilde pc de kabul ettigi kullanıcı adı ve şifreyi cepte kabul etmiyor.neyse aklıma gelenleri yazayım.önceklikle cinsiyeti belirli olan annelerimiz varmış..ne güzel ne güzel...hayırlı olsun.cici almaya başlayabilirsiniz.ikili testleri güzel çıkanlara da hayırlı olsun.ben daha ne ikili teste gidebildim ne de cinsiyet öğrenebildim.daha çok küçüğüz.sizin bebişler önde tabi.biz ocak sonuna kaldık. kendimi ödevini yapmamış konu anlatımından geri kalmış çocuklar gibi hissediyorum geriden geliyoruz ya...neyse dün galiba bir konu konuşulmuştu.doğum iznindeki ücretler bakımından.biraz da meslegim icabı az çok bu konuları biliyorum.bağ kurlu annelerde doğum parası alabiliyor.bir araştırın derim.yanlış bilmiyorsam öle...güneş kremi çatlak kremi muhabbetine de dahil olayım.solenta pregnayı ve liearc ı bende aldım.lierac a henüz başlamadım ama güneş kremini hergün yüzüme ve kollarıma sürüyorum.sıcakta biraz garip koku yapıyo tek sıkıntı o..orkidecim senin göbüş benim göbüşle aynı.ama benimki tek bebek...ben zaten kilolu hamile kaldığım için sonumu pek hayırlı görmüyorum.maşallah bebişlerine.çok tatlı görünüyorlar.ayy çenem düştü ne çok yazdım.neyse aklıma gelenler bunlar.toplu cevap veriyom hehee

Bende 1 hafta geç döllenme olmuştu,ona rağmen ilerde gidiyorum ultrasona göre ama 3 gün sadece,doktor gayet sağlıklı dedi bebek için folik asit içiyordum onu kes dedi,sevindim:)

Bende 1 hafta geç döllenme olmuştu,ona rağmen ilerde gidiyorum ultrasona göre ama 3 gün sadece,doktor gayet sağlıklı dedi bebek için folik asit içiyordum onu kes dedi,sevindim:)

maşallah, allahım hepsini korusun kollasın
folik asit hiç vermedi bana doktorum, benimki biraz cins :)))))))))

kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum, kendinize iyi bakın, iyi tatiller

Nazcım öyle birşey yok canım. Bağkurlu kişi bir iş yeri sahibidir ya da ortağıdır, dolayısı ile aldığı sabit bir maaşı yoktur. Bu nedenden dolayıdır ki doğum yapınca doğum izni almak gibi bir durumları ya da maaş bağlatmak gibi bir avantajları yoktur. Çünkü patron çalışmasa da işletme çalışmaya ve kazanmaya devam eder

Canım seftaliyi cık yemiycekmişşin bebek tüylü olurmus bi tanıdıgım cok seftali yemiş hamileyken kızının kulakları tüylü haberin olsun

Canım seftaliyi cok yemiycekmişşin bebek tüylü olurmus bi tanıdıgım cok seftali yemiş hamileyken kızının kulakları tüylü haberin olsun

herkese merhaba kızlar... ben de ikili test için gittim doktora ense kalınlığına 1 dedi,kan verdik 1 hafta sonra çıkıcakmış, cinsiyet çok kesin değil de erkek görünüyor dedi bi tuhaf oldum neler göreceğiz daha dedim kendi kendime, nerden nereye geldik inanamıyor insan.Çok şükür herşey normal görünüyor paylaşmak istedim.

Ben de toplu cevap yazayım bari sabahtan beri açamadım forumu :)

birincisi tatile falan gitmeyeceğim. Onun yerine işten biraz erken ayrılmayı planlıyorum. Tatili seneye miniğimizle yaparız artık. Denize sokarız onu da :)

Çatlak kremi almayı düşünüyorum ama o konuda genetik olarak şanslıyım sanırım. Anneme baktım hiç çatlak yok. Nasıl böyle oldu dedim, cildimiz yağlı ve esnek ondan çatlamıyormuş. Ben yine de alacağım krem, arada karnım kaşınıyor. Kayınvalidem çatlayabilir içerden zorlanıyor karnın dedi.

Bebeği büyük olan arkadaşım da hiç takılmasın. Benim bebeğim en son bir hafta ileriden gidiyordu, gittikçe de açıyor arayı. Her bebek aynı olmaz ki. Kayınvalidem anlattı, eşim hep bir ay önceden gitmiş ama son ay artık alanı kalmadığı için büyüyememiş, doğmamış da. doğduğunda da buruş kırışmış. Kayınvalidem çok çirkindi diye anlatıyor. Çocuğum çirkin doğarsa korkmayacağım, kendimi hazırladım :)

Slm kızlar ankaraya geldim kaynanam saolsun gezmekten başka bi iş yapmıom 2 ay rahatım valla çook sıcak ya bugün 8 aylık bebişin dişi çıkmış ona gittik ayy neler yapmış annesi dişten pastalar süsler balonlar hele odası öyle güzeldiki ayakkabılarına bayıldım mama yedirim dedim beceremedim:) çocuğa bakmak zormuş valla ama çok tatlıydı bebiş ya şarkı söylüyoruz oynuo falan bide pembe tüllerden etek bandana ayakkabı giymiş bayıldım ya rabbim bizede o günleri göstersin

haklısın canım....hakkımızda hayırlısı olsun..senin bebisinde hayırlı olsun...cinsiyeti belli oldumu ???

Slm arkadaşlar nasil gidiyor hamilelik benim grip disinda
Iyi gidiyor doktorum persembe günü ikili test ve ense kalinligi testini yaptirmami
Soyledi ben cok kararsizim sonuç ne olursa olsun ben bebegimden vazgecmiycegim için gereksiz buluyorum ne yapacagimida bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…