2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ben de düşündüm bunu ama rutin bir test gibi bakıyorum artık. Allah korusun bir aksilik çıkmayacak. Hiç kötü düşünme.

Arkadaşlar çok heyecanlıyım Nasıl geçecek bu gece. Bir an önce yarın olsa da görsem kuzumu sağ salim.

Bnede ilk başta korkuyordum ikili test için,bugün doktor ultrasonda ölçüm yaptı,zaten bir anormallik görsem söylerim dedi,rutin kontrol için istiyoruz dedi,bence korkmayın.

azranur okuduğun o lekelenmeler kaçıncı haftasında olmuş daha 9 haftalıksın 13 14 cu haftalarda BAZI annelerde oluyo kendinin sıkıntıya sokma

günaydın anneler..
dün kontrolümüz vaardı ölçümlerimize bakıldı herşey yolunda dedi doktor çok şükür her muayne korku dolu anlarla başlayıp iki karış ağız la bitiyor bizde

günaydın anneler..
dün kontrolümüz vaardı ölçümlerimize bakıldı herşey yolunda dedi doktor çok şükür her muayne korku dolu anlarla başlayıp iki karış ağız la bitiyor bizde
Günaydın canım gözünüz aydın. Darısı haftaya başıma olsun. Kaç hafta oldu seninkiler
Gunaydin kizlar memleketime geldim nihayet sakaryadayimm

Günaydın canım. Oh ne güzel. Değişiklik iyidir. Ben de düşük riski bulantı kusma derken nerdeyse 1 aydir evdeyim çalışmıyorum.

çok saol cnm inşallah olacakta darısı ALLAHın izni ile ...
yarın tam 11+0 oluyoruz cnm gittiğinde seninde ense burun v.b ölçümleriniz yapılıryüksek ihtimal...

çok saol cnm inşallah olacakta darısı ALLAHın izni ile ...
yarın tam 11+0 oluyoruz cnm gittiğinde seninde ense burun v.b ölçümleriniz yapılıryüksek ihtimal...

Evet doktorum öyle söylemişti. Ay çok merak ediyorum kaç haftadir neye benzediler. Biraz sekil aldılar mi oynuyorlar mı:-D

Son düzenleme:
Evet doktorum öyle söylemişti. Ay çok merak ediyorum kaç haftadir neye benzediler. Biraz sekil aldılar mi oynuyorlar mı:-D

bnm ilk tepkim aaa kocamn olmuşlar oldu cnm :) gövdeleriyle kafalarıyla tam bir bebek ayaklarını fln gösterdi hareket ediyorlarmı dedim derken bnmkinin biri kolu kaldırdı heralde yani der gibi :)sende gittiğinde göreceksin baaya büyümüş olacaklar ..

Günaydınnnn herkese

Gunaydin kizlar memleketime geldim nihayet sakaryadayimm

Günaydınnnnn cnm oh ne güzel memleketine gelmişsin.

Günaydın hanımlar...mutlu huzurlu kaygisiz sevgi dolu bir gün sizin olsun

Günaydınn orkidemmmmmm senin kuzucuklarda nasıl büyümüşlerdir şimdi..

günaydın anneler..

maaşallah herşey yolundaymışş ..bebişlerin.
.aynen öyle muayeneye gitmeden ben kaç gün boyunca neler düşünüyorum.
sonra dediğin gibi hastaneden ağzım kulaklarımda kuş gibi hafiflemiş olarak dönüyorum

Ben de doktora gitmek için uyandıramadım annemle eşimi. Uyanmalarını bekliyorum. Altıdan beri uyku tutmadı. Hayırlısı :)

Sende bugün bebeğini görüceksin ne güzelllll..ah bu kontrol günleri insan hiç uyuyamıyoooo..:18::18::18:
bende gün sayıyorum 5 günüm kaldı nasıl geçicek diyorum..

5 gün sonra cinsiyet te öğrenirsin eğer anneye toto dönmezse :)
tedirginlikler hareketlerini hissedene kadar bitmeyecek sanırım bende gerçi ben o zmanda bulurum kafamda kuracak bişeyler insan zor bulunca rahat edemiyor ama sonu güzel bitecek inşallah ALALHın izni ile ..

inşallah bakalım cuma günü 12+2 olucağız ikili testimiz var bende heyecanla bekliyorum o gün öğrenmeyi.cinsiyetini.
bende çevreme hep hareketlerini hissetsem biraz rahatlıycam diyorum yok o zamanda yine bitmiyomuşş..tedirginlikler..
doğana kadar sürücekk sanırım AMİN ..zor buluncaaa çok korkuyo insan kaç sene sonra ilk defa hamile oldumm..bişey olucak korkusu hep var Rabbime emanet yavrularımızı.:26:
sağ sağlim alalım yavrularımızı inşaALLAH.
cnm sen umutamı gidiyosun kontrollere.

günaydın anneler..

geçen endişeyle acile gitmiştim muayene olduktan sonra hemşire tasiyonumu ölçüyo tabi benim agız kulaklarda bian bana baka kalmış dedimki bebegimin iyi haberini aldım ondan dedim güldü :))))) allah herkese aynı mutlulukla çıkmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…