Slm arkadaşlar nasil gidiyor hamilelik benim grip disinda
Iyi gidiyor doktorum persembe günü ikili test ve ense kalinligi testini yaptirmami
Soyledi ben cok kararsizim sonuç ne olursa olsun ben bebegimden vazgecmiycegim için gereksiz buluyorum ne yapacagimida bilmiyorum
Ben de düşündüm bunu ama rutin bir test gibi bakıyorum artık. Allah korusun bir aksilik çıkmayacak. Hiç kötü düşünme.
Arkadaşlar çok heyecanlıyımNasıl geçecek bu gece. Bir an önce yarın olsa da görsem kuzumu sağ salim.
ya arkadaslar burdaki sizlerdeki belirtileri felan okuyorum...yüzde lekelenmeler felan okuyorum...bende hicbirsey yok buda beni her seferinde SIKINTIYA sokuyor...pazartesi gitmisdim doktora bebegim iyidi cok sükür..9 hafta 4 günlük bebegim...aslına bakarsınız cok sükür cok rahat hamilelik geciriyorum...hicbir belirtim yok...ama pardon gecen haftaya kadar sivilce cıkıyordu o gitti cıkmıyor simdicıkdıgında telas yapıyordum simdide cıkmıyor diye telas yapıyorum...allak bullak oldum ama elimden duadan baska bisey gelmiyor...ALLAHIM İNSALLAH cümlemizin yavrusunu bagıslar İNSALLAH...sag saglim dünyaya getirmemizi nasip eder hayırlı saglıklı bir evlat nasip eder İNSALLAH..bir evlat degil evlatlar yazayım :))
Günaydın hanımlar...mutlu huzurlu kaygisiz sevgi dolu bir gün sizin olsun
Günaydın canım gözünüz aydın. Darısı haftaya başıma olsun. Kaç hafta oldu seninkilergünaydın anneler..
dün kontrolümüz vaardı ölçümlerimize bakıldı herşey yolunda dedi doktor çok şükür her muayne korku dolu anlarla başlayıp iki karış ağız la bitiyor bizde
Gunaydin kizlar memleketime geldim nihayet sakaryadayimm
Ben de doktora gitmek için uyandıramadım annemle eşimi. Uyanmalarını bekliyorum. Altıdan beri uyku tutmadı. Hayırlısı :)
Ben de doktora gitmek için uyandıramadım annemle eşimi. Uyanmalarını bekliyorum. Altıdan beri uyku tutmadı. Hayırlısı :)
Günaydın canım gözünüz aydın. Darısı haftaya başıma olsun. Kaç hafta oldu seninkiler
Günaydın canım. Oh ne güzel. Değişiklik iyidir. Ben de düşük riski bulantı kusma derken nerdeyse 1 aydir evdeyim çalışmıyorum.
Oh ne güzel bir gün senin için. Git meleğini gör ağzın kulaklarinda dön bakalım :-D
çok saol cnm inşallah olacakta darısı ALLAHın izni ile ...
yarın tam 11+0 oluyoruz cnm gittiğinde seninde ense burun v.b ölçümleriniz yapılıryüksek ihtimal...
Evet doktorum öyle söylemişti. Ay çok merak ediyorum kaç haftadir neye benzediler. Biraz sekil aldılar mi oynuyorlar mı:-D
Gunaydin kizlar memleketime geldim nihayet sakaryadayimm
Günaydın hanımlar...mutlu huzurlu kaygisiz sevgi dolu bir gün sizin olsun
günaydın anneler..
dün kontrolümüz vaardı ölçümlerimize bakıldı herşey yolunda dedi doktor çok şükür her muayne korku dolu anlarla başlayıp iki karış ağız la bitiyor bizde
5 gün sonra cinsiyet te öğrenirsin eğer anneye toto dönmezse :)Günaydınnnn herkese
maaşallah herşey yolundaymışş ..bebişlerin.
.aynen öyle muayeneye gitmeden ben kaç gün boyunca neler düşünüyorum.
sonra dediğin gibi hastaneden ağzım kulaklarımda kuş gibi hafiflemiş olarak dönüyorum
Sende bugün bebeğini görüceksin ne güzelllll..ah bu kontrol günleri insan hiç uyuyamıyoooo..:18::18::18:
bende gün sayıyorum 5 günüm kaldı nasıl geçicek diyorum..
5 gün sonra cinsiyet te öğrenirsin eğer anneye toto dönmezse :)
tedirginlikler hareketlerini hissedene kadar bitmeyecek sanırım bende gerçi ben o zmanda bulurum kafamda kuracak bişeyler insan zor bulunca rahat edemiyor ama sonu güzel bitecek inşallah ALALHın izni ile ..
günaydın anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?