Günaydınnnn herkese
Günaydınnnnn cnm oh ne güzel memleketine gelmişsin.
Günaydınn orkidemmmmmmsenin kuzucuklarda nasıl büyümüşlerdir şimdi..
maaşallah herşey yolundaymışş ..bebişlerin.
.aynen öyle muayeneye gitmeden ben kaç gün boyunca neler düşünüyorum.
sonra dediğin gibi hastaneden ağzım kulaklarımda kuş gibi hafiflemiş olarak dönüyorum
Sende bugün bebeğini görüceksin ne güzelllll..ah bu kontrol günleri insan hiç uyuyamıyoooo..:18::18::18:
bende gün sayıyorum 5 günüm kaldı nasıl geçicek diyorum..
Wayyyyy massalah subhanallah diyelim ben zar zor yiyoru onumebis3e grlmezs3 hicbise yemiyorum meywelerim curudu dolapta yaziiikkk ayyy uzuluyorum ya iyibeslenemiyorummmmben de her gün yarım kiloyla 1 kilo arası kiraz, 2-3 şeftali, 2 muz, birsürü dutt....
valla abartmıyorum :)))))))))))))
bugünlerde bulantılarım hafifledi de normal yemek de yiyebiliyorum biraz :)))))))))
günaydın herkezlere dün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda maşaallah 12+5 haftalık olmuşuz boyumuz 6,32 cm ense kalınlığımız 2 bir sorun yok çok güzel dedi doktor gynoferon dıye demır ılacı ve coraspın dıye bır ılaca basladım oda kan sulandırıcıymıs bebege besınler daha rahat gıtsın dyeymıs bırde benım mıgdem cok agrıyor dıye rennıeduo dıye bır surup verdı ama bır hareketlıgıydıkı el salladı bıze resmen kalp atışlarını zor yakaladı doktor dans gösterisi yaptı bize :) bu arada birde 1 kg almışım cinsiyet ile ilgili bir gelişme yok hala bilmiyoruz 1 ay sonra 4lü teste gidecez o zaman öğrenecez inşallah
günaydın herkezlere dün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda maşaallah 12+5 haftalık olmuşuz boyumuz 6,32 cm ense kalınlığımız 2 bir sorun yok çok güzel dedi doktor gynoferon dıye demır ılacı ve coraspın dıye bır ılaca basladım oda kan sulandırıcıymıs bebege besınler daha rahat gıtsın dyeymıs bırde benım mıgdem cok agrıyor dıye rennıeduo dıye bır surup verdı ama bır hareketlıgıydıkı el salladı bıze resmen kalp atışlarını zor yakaladı doktor dans gösterisi yaptı bize :) bu arada birde 1 kg almışım cinsiyet ile ilgili bir gelişme yok hala bilmiyoruz 1 ay sonra 4lü teste gidecez o zaman öğrenecez inşallah
kızlarrrr folbiol kullanmaya devam ediyor msnz? veya doktornz kaçıncı haftada bıraktrdı.ben hala kullanıyorum yannda elevit te içiyorum.
günaydın canlarım ne zamandır açamıyorum nasılsınız cinsiyetleri belli olan varmı ??? nasıl gidiyor bebişler .. bizim kontrol 12 temmuz inşallah o zaman belli olur çok merak ediyorum .. :)
Hem bebeğin hem sen çok acı çekiyorsunuz, tek bor doktorun mu karar bu 4lü tarama testi...ve baştan bu yama kanamanmı var
günaydın benimki belli değil 1 ay sonra tekrar gidecem o zamanda belli olur heralde açmadı bacaklarını doktorda kız olabilir dedi :)
ayy 1 ay nasıl dayanacaksın valla ben 10 gün önce gittim inan yine gidesim var ama kendimi zor tutuyorumhayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da.....
zten doktor 1 ay sonra gel deyince yüzüm düştü neden dedim o zaman haftaya gel dedi olur dedim yüzüm güldü tekrar kızdı bana sakın 1 aydan önce gelme dedi :) dedim niye böyle yapıyorsunuz ama çok tatlı bir kadın hiç alınmadım :) bari 3 hafta olsaydı dedim pazarlık yapma dedi
hımmmsağolsun benim dr neden geldin demez ya bakar ultrasona bebişe kalp sesini dinletir i sıkıntı yok der bide öncesinde bi bebeğimizin kalp atışları durmuştu sanırım ondanda pek bişey demiyor o 1 ay sonrasına yazıyor ben 15 gün sonra gidiyorum işte bu sefer dayanıcam 12 sine kadar o zaman cins belli olr belki şimdi gidince olmazsa cnm sıkılır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?