2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Oy inşallah flzaskcim

ben de her gün yarım kiloyla 1 kilo arası kiraz, 2-3 şeftali, 2 muz, birsürü dutt....
valla abartmıyorum :)))))))))))))
bugünlerde bulantılarım hafifledi de normal yemek de yiyebiliyorum biraz :)))))))))
Wayyyyy massalah subhanallah diyelim ben zar zor yiyoru onumebis3e grlmezs3 hicbise yemiyorum meywelerim curudu dolapta yaziiikkk ayyy uzuluyorum ya iyibeslenemiyorummmm

günaydın herkezlere dün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda maşaallah 12+5 haftalık olmuşuz boyumuz 6,32 cm ense kalınlığımız 2 bir sorun yok çok güzel dedi doktor gynoferon dıye demır ılacı ve coraspın dıye bır ılaca basladım oda kan sulandırıcıymıs bebege besınler daha rahat gıtsın dyeymıs bırde benım mıgdem cok agrıyor dıye rennıeduo dıye bır surup verdı ama bır hareketlıgıydıkı el salladı bıze resmen kalp atışlarını zor yakaladı doktor dans gösterisi yaptı bize :) bu arada birde 1 kg almışım cinsiyet ile ilgili bir gelişme yok hala bilmiyoruz 1 ay sonra 4lü teste gidecez o zaman öğrenecez inşallah

gözünüz aydın canım. maşallah

Bizde dün doktordaydık :) bebiş büyümüş kollar bacaklar... Maşşallah..!

Allahım sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini

gözün aydın cnm maşallah kuzuna

kızlarrrr folbiol kullanmaya devam ediyor msnz? veya doktornz kaçıncı haftada bıraktrdı.ben hala kullanıyorum yannda elevit te içiyorum.

günaydın canlarım ne zamandır açamıyorum nasılsınız cinsiyetleri belli olan varmı ??? nasıl gidiyor bebişler .. bizim kontrol 12 temmuz inşallah o zaman belli olur çok merak ediyorum .. :)

günaydın canlarım ne zamandır açamıyorum nasılsınız cinsiyetleri belli olan varmı ??? nasıl gidiyor bebişler .. bizim kontrol 12 temmuz inşallah o zaman belli olur çok merak ediyorum .. :)

günaydın benimki belli değil 1 ay sonra tekrar gidecem o zamanda belli olur heralde açmadı bacaklarını doktorda kız olabilir dedi :)

Hem bebeğin hem sen çok acı çekiyorsunuz, tek bor doktorun mu karar bu 4lü tarama testi...ve baştan bu yama kanamanmı var

canım nasılsın ?? nerelerdesin ?? merak etmisdim seni özelden sana mesaj yazmısdım sanırım görmedin ?? dislerinden rahatsızdın ne oldu gecdimi ?? İNSALLAH gecmisdir....

günaydın benimki belli değil 1 ay sonra tekrar gidecem o zamanda belli olur heralde açmadı bacaklarını doktorda kız olabilir dedi :)

ayy 1 ay nasıl dayanacaksın valla ben 10 gün önce gittim inan yine gidesim var ama kendimi zor tutuyorum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da.....

ayy 1 ay nasıl dayanacaksın valla ben 10 gün önce gittim inan yine gidesim var ama kendimi zor tutuyorum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da.....

zten doktor 1 ay sonra gel deyince yüzüm düştü neden dedim o zaman haftaya gel dedi olur dedim yüzüm güldü tekrar kızdı bana sakın 1 aydan önce gelme dedi :) dedim niye böyle yapıyorsunuz ama çok tatlı bir kadın hiç alınmadım :) bari 3 hafta olsaydı dedim pazarlık yapma dedi

hımmm sağolsun benim dr neden geldin demez ya bakar ultrasona bebişe kalp sesini dinletir i sıkıntı yok der bide öncesinde bi bebeğimizin kalp atışları durmuştu sanırım ondanda pek bişey demiyor o 1 ay sonrasına yazıyor ben 15 gün sonra gidiyorum işte bu sefer dayanıcam 12 sine kadar o zaman cins belli olr belki şimdi gidince olmazsa cnm sıkılır ...

sizin durum varklı bizden daha çok korkularınız vardır şimdi artık riskli dönemde bitti o yüzden 1 ay dedi yoksa 15 günde bir gidiyordum hiç 1 ay olmuyordu ama artık sözünden çıkmayacam doktorun :) vardır bir bildiği 4 lü test olacak işte hiçte sormadım ne kadardır acaba

selam kızlar ben de ocak ayında anne oluyorum Allah izin verirse :) Öncelikle her birimize sağlıklı bebekler dilerim.

Nasılsıniz güzel anneler?
Doktordan geldim. Korktugumun aksine baya sakindim. Hemşire hemen tartti beni. Bir kilo vermisim. Annemle eşim yanimdaydi. Eşim söylendi baya. Ben de korktum. Karnım da küçüktu bu sabah. Doktor da biraz geç gelince ben yine dellendim:)
Neyse doktor baktı her şey yolundaymis. 6.3 cm. Olmuş. Ense kalınlığı da 1.3 milim çıktı. Kan tahlili istiyor musunuz diye sordu doktor. Her şey yolunda olunca bana da rahatlık geldi. Yapalım dedim. Haftaya sonuçları almaya gideceğim.
Cinsiyeti için de kıza benziyor dedi. Bir ay sonraya randevu verdi ama haftaya test sonuçlarını almaya gidince yine baktirabilirim belki. Doktor izin verirse tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…