2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ya henüz kimse cinsiyetini öğrenmedi mi ya çok merak ediyorum 9. da gideceğim ama eminim yorum yapmayacak erken diyecek 1 ay sonra gel diyecek ve ben çatlayacağım(

Ya henüz kimse cinsiyetini öğrenmedi mi ya çok merak ediyorum 9. da gideceğim ama eminim yorum yapmayacak erken diyecek 1 ay sonra gel diyecek ve ben çatlayacağım(

Ben öğrendim 12. haftada gösterdi Erkekmiş Dünde muayenem vardı 13. hafta yani doktor yineledi Erkek diye

sanırım erkek olunca daha kolay anlaşılıyor daha üç aylıkken belli olmuş küçük bey. sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Ben öğrendim 12. haftada gösterdi Erkekmiş Dünde muayenem vardı 13. hafta yani doktor yineledi Erkek diye
Ay çok heyecanlı :))) gözün aydın sen meraktan kurtulmuşsun insan karnını okşarken artık kızım ya da oğlum diye sevmek istiyor :))Allah hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

sanırım erkek olunca daha kolay anlaşılıyor daha üç aylıkken belli olmuş küçük bey. sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Ay çok heyecanlı :))) gözün aydın sen meraktan kurtulmuşsun insan karnını okşarken artık kızım ya da oğlum diye sevmek istiyor :))Allah hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin.

Evet canım erkekler yiğidin malı meydandadır misali erkenden açıp gösteriyorlar. Kızlar öyle değil hanım hanımcık, derli toplu edepli yattıkları için hemencik beli olmuyor.

Amaniiiinnnn bir gun takip etmiyorum ne cok sey yazilmis oluyor boyleee :) Masallahhh her birinize..
Ne guzel aranizda cinsiyetini ogrenenler var cokkk sevindim sizin adiniza..ben de 13. haftama girmeme ragmen agustostan asagi ogrenenemeyecegim cinsiyetini yurtdisinda oldugum icin..ama oyle cokkk merak ediyorum ki simdiden esimi sikistirmaya basladim burda gidelim ogrenelim diye:)))))

Ağustos mu? Ölürüm meraktan. Gidin öğrenin bence de.

ay gözün aydın hayırlı olsun cnm ... bizde hayırlısıyla bi öğreneydik rabbim sağ salim nasip esin hepimize inşallah sorunsuz sıkıntısız gebelikler ve bebişler ....

Arkadaşlar aslında cinsiyeti göstermenin erkekle kızla pek ilgisi yok... Pozisyonla ilgisi var.... Dört sene önce o zaman tabii ultrason cihazları daha geriydi benim kızıma erkek demişti Dr On ikinci haftada....sonra on yedinci haftada kız olduğunu öğrendik... Sonrasında da iki üç kontrol de daha sordum yanlışlık olmasın diye... aman öyle edebli filan muhabbetleri hiç olmadı... Hepsinde de gösterdi cinsiyetini....

Son düzenleme:
ay gözün aydın hayırlı olsun cnm ... bizde hayırlısıyla bi öğreneydik rabbim sağ salim nasip esin hepimize inşallah sorunsuz sıkıntısız gebelikler ve bebişler ....

Vallahi benim gebeliğim çok sıkıntılı geçiyor sürekli kanamam var. Bebekte bir şey yok çok şükür ama benim kanamalarım moralimi bozuyor. Dün doktora gittim, klinikte birden kanamam başladı doktor seni hastaneye yatıralım dedi, ben istemedim. Evim daha iyi hastanede moralim bozulur bir sürü iğne oluyorum. Hemşire geliyor eve. Bakalım salı günü 4. aya gireceğim Allah izin verirse. İnşallah bu kanamalarım da son bulur. 15 gündür evde yatıyorum wc dışında ayağa kalkmam yasak. Haftaya cumaya muayeneye çağırdı 1 hafta daha yatıştayım. Muhtaç olmak çok zormuş Allah'ım kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok zormuş. Mutfakta neyim var neyim yok bilmiyorum. Annem geldi bana bakıyor ama onunda işleri var haftasonları evine gidiyor kadın. Eşim önüme ne getirirse onu yiyorum. Eve de 15 de bir kadın ayarladım o da gelip temizliği yapıyor. idare ediyorum işte. Bu kadar yatmama değse de şu kanamalarım bitse.

merhaba annişler ne zamandır uğrayamadım nihayet yaz tatiline girdim evdeyim çarşamba ikili testim var benimde inşallah iyi olur cinsiyetler öğrenilmiş çok güzel darısı başıma karnım çıktı benim kızlar kızımda ilk 4 5 ay dümdüzdü ilk 3 ay hiç kilo almamıştım bunda 2 kilo aldım ve karnım 4 aylık gibi

İnşaalah rahatlarsın canım en kısa zamanda... Bu günler de geçecek ve sen bebeğine kavuşacaksın inş... Bol bol dua et...bir de anne duasına çok güvenirim ben... Rabbim kısa sürede sıkıntılarını gidersin b

Ben de aynıyım sabahları haha iyi de akşama doğru iyice şişiyorum ... Zayıfım ama doğumdan sonra göbeğim Kaldı...Şimdi bir de bebek... Son aylarım nasıl olacak bilemiyorum

ay canımsın rabbim korusun rabbim sağlık sıhhat versin inşallah cnm zor tabi en kısa zamanda normale dönersin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…