Folbiol folik asit mi? Eğer öyleyse doktor bana 11+4 de bıraktırmıştı.
kızlarrrr folbiol kullanmaya devam ediyor msnz? veya doktornz kaçıncı haftada bıraktrdı.ben hala kullanıyorum yannda elevit te içiyorum.
Ya henüz kimse cinsiyetini öğrenmedi mi ya çok merak ediyorum 9. da gideceğim ama eminim yorum yapmayacak erken diyecek 1 ay sonra gel diyecek ve ben çatlayacağım(
evet canım folik asit ben hala içmeye dewam ediyorum da ondan merak ettim
Ay çok heyecanlı :))) gözün aydın sen meraktan kurtulmuşsun insan karnını okşarken artık kızım ya da oğlum diye sevmek istiyor :))Allah hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin.Ben öğrendim 12. haftada gösterdi Erkekmiş Dünde muayenem vardı 13. hafta yani doktor yineledi Erkek diye
sanırım erkek olunca daha kolay anlaşılıyor daha üç aylıkken belli olmuş küçük bey. sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Ay çok heyecanlı :))) gözün aydın sen meraktan kurtulmuşsun insan karnını okşarken artık kızım ya da oğlum diye sevmek istiyor :))Allah hayırlısı ile kucaklarımıza almamızı nasip etsin.
Evet canım erkekler yiğidin malı meydandadır misali erkenden açıp gösteriyorlar. Kızlar öyle değil hanım hanımcık, derli toplu edepli yattıkları için hemencik beli olmuyor.
Evet canım erkekler yiğidin malı meydandadır misali erkenden açıp gösteriyorlar. Kızlar öyle değil hanım hanımcık, derli toplu edepli yattıkları için hemencik beli olmuyor.
Daha anne karnında cinsiyetin bütün özellikleri yükleniyor desene :)
evet aynen öyle :)))
Amaniiiinnnn bir gun takip etmiyorum ne cok sey yazilmis oluyor boyleee :) Masallahhh her birinize..
Ne guzel aranizda cinsiyetini ogrenenler var cokkk sevindim sizin adiniza..ben de 13. haftama girmeme ragmen agustostan asagi ogrenenemeyecegim cinsiyetini yurtdisinda oldugum icin..ama oyle cokkk merak ediyorum ki simdiden esimi sikistirmaya basladim burda gidelim ogrenelim diye:)))))
Ben öğrendim 12. haftada gösterdi Erkekmiş Dünde muayenem vardı 13. hafta yani doktor yineledi Erkek diye
ay gözün aydın hayırlı olsun cnm ... bizde hayırlısıyla bi öğreneydik rabbim sağ salim nasip esin hepimize inşallah sorunsuz sıkıntısız gebelikler ve bebişler ....
Vallahi benim gebeliğim çok sıkıntılı geçiyor sürekli kanamam var. Bebekte bir şey yok çok şükür ama benim kanamalarım moralimi bozuyor. Dün doktora gittim, klinikte birden kanamam başladı doktor seni hastaneye yatıralım dedi, ben istemedim. Evim daha iyi hastanede moralim bozulur bir sürü iğne oluyorum. Hemşire geliyor eve. Bakalım salı günü 4. aya gireceğim Allah izin verirse. İnşallah bu kanamalarım da son bulur. 15 gündür evde yatıyorum wc dışında ayağa kalkmam yasak. Haftaya cumaya muayeneye çağırdı 1 hafta daha yatıştayım. Muhtaç olmak çok zormuş Allah'ım kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok zormuş. Mutfakta neyim var neyim yok bilmiyorum. Annem geldi bana bakıyor ama onunda işleri var haftasonları evine gidiyor kadın. Eşim önüme ne getirirse onu yiyorum. Eve de 15 de bir kadın ayarladım o da gelip temizliği yapıyor. idare ediyorum işte. Bu kadar yatmama değse de şu kanamalarım bitse.
merhaba annişler ne zamandır uğrayamadım nihayet yaz tatiline girdim evdeyim çarşamba ikili testim var benimde inşallah iyi olur cinsiyetler öğrenilmiş çok güzel darısı başıma karnım çıktı benim kızlar kızımda ilk 4 5 ay dümdüzdü ilk 3 ay hiç kilo almamıştım bunda 2 kilo aldım ve karnım 4 aylık gibi
Vallahi benim gebeliğim çok sıkıntılı geçiyor sürekli kanamam var. Bebekte bir şey yok çok şükür ama benim kanamalarım moralimi bozuyor. Dün doktora gittim, klinikte birden kanamam başladı doktor seni hastaneye yatıralım dedi, ben istemedim. Evim daha iyi hastanede moralim bozulur bir sürü iğne oluyorum. Hemşire geliyor eve. Bakalım salı günü 4. aya gireceğim Allah izin verirse. İnşallah bu kanamalarım da son bulur. 15 gündür evde yatıyorum wc dışında ayağa kalkmam yasak. Haftaya cumaya muayeneye çağırdı 1 hafta daha yatıştayım. Muhtaç olmak çok zormuş Allah'ım kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok zormuş. Mutfakta neyim var neyim yok bilmiyorum. Annem geldi bana bakıyor ama onunda işleri var haftasonları evine gidiyor kadın. Eşim önüme ne getirirse onu yiyorum. Eve de 15 de bir kadın ayarladım o da gelip temizliği yapıyor. idare ediyorum işte. Bu kadar yatmama değse de şu kanamalarım bitse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?