bende cinsiyetini çok merak ediyorum.ama daha çok var galiba.haftaya cumartesi 10+5 oluyorum.belli olmaz dimi
bir arkadaşımızın burada belli olmuştu ama çok büyük ihtimal belli olmaz :))) biraz daha sabretmen lazım :)))
sağlıklı olsun en önemlisi o annesi,
ben bugun gezdim gezdim, kızlara dolu, erkeklere az her şey :)) kızlara içim gitti
yatak odası baktım çilekten :)) çok tatlı ya :)
evet çilekteki takımları bende çok begeniyorumş.malesef evimiz küçük olduğu için bir oda yapamayacagız.ilk 1 yıl bizim yanımızda..sonra da allah kerim...
canım sabret geçicek bu dönmlerin bnde aynılarını yasadım iğne oluyodum 3 günde 1.hep korkuyla yaşıyodum.birde 1 tane düşük yaptığım için daha çok korkuyodum.allahın izniyle senn de geçicek.bn hala dikkat ediyorum ev işi falan hiç birsey yapmıyorum.bi de hep dua et bi de eşim abdest alıp 99 defa karnımda eliyle daireler çizerek ya mubdi dedi.esmaül hüsna bu bi kitapta yazıyordu.istersen kendinde çekebilirsin.
kızlar iyi akşamlar, akşam üstü reklamlarda çemen gördüm canım çekti, gittik aldık biraz yedim acaba zararlı mıdır.yiyen oldu mu hiç
iyi haftasonları göbeği bebekliler
bugün ikili test kan sonucumuzu gösterdik,şükürler olsun risk görünmüyormuş.
Doktor amcaya cinsiyetimize bakalım dedim daha erken dedi
3 hafta sonra gel söylicem dedi.
bende mızırdanınca dediki tahmin istiyosan hemen söyliyim % 50 kız % 50 erkek dedi
öldürcek bu adam beni
İnşallah geçer 3,5 ayda 3. defa oluyor ama bu seferki kanamam uzun sürdü.
Yatak döşek yatırdı. Diğerleri kısa süreli oldu hep.
Neyse her işte vardır bir hayır napalım.
Benim oğlum daha dünyaya gelmeden beni parmağında oynatıyor bak görüyor musunuz?
Ben ne yapayim bu çocuğu şimdi doğunca?
Off çok insafsmis doktorun :)
folbiol - ace selenyum - zinco c (Bunlar vitaminlerim)
cleaxane kan sulandırıcı iğne
progestan 200 mg kapsül
progestan 50 mg. iğne
endol fitil
Kullandığım ilaçlar bunlar.
Kanamalarıma sebepsiz dedi doktorum.
Rahimde açılma - rahim duvarında inceelme vb.. hiç bir sorun yok dedi bakalım kısmet yatmaya devam.
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Günaydın güzel mi güzel Ocak anaları
bende mızırdanınca dediki tahmin istiyosan hemen söyliyim % 50 kız % 50 erkek dedi
öldürcek bu adam beni
canım korkma seninki galib ayerine yerleşememiş senin kullandıklarının aynısını bende kullanıyourm bebem rabbim acısında bize bebeklerimizi bagışlasın salı günü eşimin halasının kızı geldi anlatıyorm böyle böyle lekelenmelerim var vs dedim ban ben oglumdad kızımdada kanam geçriidm işin tuafı her doktora gittigimde dedi doktorun elleri kan oluyordu oluk oluk dedi yaradan allah dur dedikten sonra duruyor inan bir kızı bri oglu var saglıklı sag saglim dogmuş hatta kııznın kesei bozulmuş demişler alalım dedi almadı şimdi talı bri kızı var sen progestan igneyi son doz vurul canım benim suyu 3 litre iç birde rahim boyuna baktır altan crpn baktır enfeksiyonun varmı ona baktır kültür yaptır canım allahım yardımcın olsun ilk oglumda bende 2 gün adet gördüm bildigin pırtı attı öyle böyle kanama olmadı 5 ayına kadar dayandı hoş oglumda rahim agzında açıklık varmış ondan kaybettim sonra araştırıldı kanda pırtılaşma çıktı malesef şimdiki bebegimde dikkatliyim inan yatsanda yatmasanda olanın önüne geçilmiyor dilerim rabbimden evladını sana bagışlar yaradan allah yardımcın olsun bu üç aylarda kardeşim
canım teşekkür ederim bilgilerin için.
Benim rahim ağzında açılma yok çok şükür.
İdrar kültürü ve tam idrar tahlilimde temiz çıktı açıkcası bütün tahlillerim temiz çıktı çok şükür.
Ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'a kalmış. Allah'ım ne yazdıysa onu yaşayacağım. Yiyecek ekmeği varsa gelir oğlum yoksa vardır Rabbimin bildiği. Hakkımızda hayırlısı artık.Tevekkül ettim evladımı Allah'a emanet ettim bekliyorum.
öldürcek bu adam beni
Günaydın herkese.... Bu gün çok şükür sekiz buçuğa kadar uyudu kızım, ben de uykumu aldım...
Hamile olduğumu öğrenen herkes inşallah bir de oğlun olur diyor ve bu laf benim acayip sinirlerimi bozuyor... Normalde çok çabuk sinirlenmem ama hormonlardan galiba... Geçende Allahım sağlıklı versin de kız erkek başımızın üstüne dedim birine sonra üzüldüm koskoca kadını tersledim diye....
Nasıl tepki vermem gerekir bilmiyorum âmin desem.... Sanki erkek istiyor gibi oluyorum, ki gerçekten içime soruyorum biri diğerine galip gelmiyor...diğer türlü insanları kırıyor muydum diye üzülüyorum....
Ne saçma bir dert değil mi? Ama kafama takılıyor işte
çok şükür ozaman bebem rahim boyuna baktır canım kaç cm 2.5 altına inerse riskli belinin altın yastık koy fazla kalmamaya çalış suyu bol iç zararlı yüyecekleir yeme mesela baharattan uzak dur feslegen vs dünyanın otu var rahim kasılması yapıyormuş ben kızında kereviz çok yedim oda rahim kasılması yapıyormış nananas daha aklıma gelmeyen şeyler bol bol süt iç ben içemiyorum eşim akşam ısıtım ballı sütü iç diye öle bekliyor başımda hele bri içme neymiş bebegink emikleri beslenmezmiş anamızda zamanında süt içmişya
sen korkma allahın izniyle birşey olmaz mümkün oldugu kadarıyla solunna yat oksijen ve bebegi besleyen damar rahat olsun sırt üstü yatma bebege zararlı diyeyim didim
günaydın kızlar avatarımı degiştiridm söz verdigim gibi eskiye bir mazi çektim diger gruptakı arkadaşlarım benim bebeg jelibon lakabı taktılar bende onu koydum nasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?