2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Açıkçası erkeklerin erkek istemesi mantığıma yatıyor da bayanların bu kadar -yani olmazsa üzülecek kadar- erkek istemesi garip.

Valla saçma falan değil. Dün doktor bebek kıza benziyor dediğinde annem olsun dedi diye ne bozuldum ben. Nedir bu erkek sevdası anlamak mümkün değil.

Ben de çok mu takıyorum diye düşünüyordum... Sağol... Hayır sanki siparişle yapılıyor da kızı olanın oğlu, oğlu olanın kızı olacak...

Benim de kayınvalidem acayip erkekçidir kızımın cinsiyeti belli olduğunda olsun ikincisi erkek olur demişti.... Sanki ilkini eşantiyondan aldım da ikincisi erkek gelecek... Şimdi de sürekli telkinler... Ne var iki kızım olsa birbiriyle arkadaş olurlar dert ortağı... Kız kardeş dunyanın en güzel şeyi... Biz üç kız kardeşiz... Çok da iyiyiz... Her şeyime yardımcı ablalarım sağolun...

Erkek olso, farklı bir karakter... Onu da yaşamış olacağım... İkisi de güzel... Sanki birini istersem nankörlük yapmış olacağım gibime geliyor....

Allah kızını sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin... Anneanneciğim diye peşinde gezsin de o zaman gör sen onu... Çok dilbaz oluyorlar... Şimdi üç buçuk yaşında aman allahım hiç susmuyor.... Rabbim herkese tattırsın...

Valla saçma falan değil. Dün doktor bebek kıza benziyor dediğinde annem olsun dedi diye ne bozuldum ben. Nedir bu erkek sevdası anlamak mümkün değil.

Şahane olmuş Canııım :)

sagol kardeşim bende 9 geçiyordu kalktım keyif yaptım yavrumla babamız mutfakta kahvaltı hazırlıyor ban düşen görevi yaptım sıra onda allahım işşallah bu bebegimi kucagıma almayı nasip eder allah şükür 1 kere lekelenmem geldi daha yok cenaze dolayısıyla çok yoruldum galiba ondan sonra geldi bundan sonra kim gelrise gelsin kimseye iş yok eşimede dedim millet evine gidiyor olan ban oluyor ben aglıyorum sonra
hayırlı pazarlar kzılar ne var ne yok bakalım
diger gruptada arkadaşımın bebegine lakap bonibon taktık oda bonubon resmi koymuş kızlar koptü iz öle yapıncaallahım gülmekter ayırmasın işşallah salı günü jelibonumu görmeye gidicem bakalım annesinin kuzuzu büyümüşmü dün ardadaşım kutu içinde hediyeler yolladı allahım neler neler var kitapları çok güzel az okuyalım daarcıgımız artsın gebelik tşrötüne bayıldım
LC Waikiki de bir tşört görmüştüm beyaz tşört üstümde gemei figürü var bebek kayık sürüyor allahım pek tatlı millete dedim bulamadılar ya çok şekerdi olurda bulan olursa ban yollasın ben ona parasını yollarım aklım kaldı tşörtte eşim allaım demişti bende oglumuzu yeni kaybedince almamıştım allahım kaç tane yeri varki istanbulda :44::44:benim araştırmam lazım bu tşörtü bulmam lazım netten bakıyımd iyorum hiç aklım agelemdi he dur ben ona bakıyım bir umud vardır belkim

Açıkçası erkeklerin erkek istemesi mantığıma yatıyor da bayanların bu kadar -yani olmazsa üzülecek kadar- erkek istemesi garip.

Hayır şimdi... Cinsiyeti belli olunca diyelim ki kız ... Olsun artık hayırlısı olsun... sağlıklı olsun da... diyecekler... Üzülerek... ne cevap vereyim diye düşünmeye başladım....

Niyetleri iyi belki.... Bir kız bir erkek olsun istiyorlar... Ama Rabb'imin verdiği mucizeye böyle davranmaları üzüyor beni...

Daha ilk çocukta bunu yapanlar da var. İkincide kötü niyetle değil de farklı olsun diye istiyorlar aslında..

koku hassasiyeti azalacakmıymış ay inşallah canım bende 11. hafta bugün inanki eşim bile burnuma pis pis kokuyo..:),evin heryeri,yataklar,çarşaflar hele lavaboya her gittiğimde midem bulanıyor geçer inşallah....

Bakalım ben kaç kilo almışım yaa bide ben çok utanıyom göbeğimde tüylenme oldu almakta istemiyom doktorada öyle gidilirmiki ama

gidilir gidilir çok irdelemeyin bence doktor bilmiyor mu sanki hamilelikten olduğunu.zaten doğumdan sonra geçiyormuş alırsanız bence sürekli almak zorunda kalırsınız...

çok saol cnm inşallah olacakta darısı ALLAHın izni ile ...
yarın tam 11+0 oluyoruz cnm gittiğinde seninde ense burun v.b ölçümleriniz yapılıryüksek ihtimal...

aynı gidiyoruz canım senle inşallah herşey güzel olur.

Evet doktorum öyle söylemişti. Ay çok merak ediyorum kaç haftadir neye benzediler. Biraz sekil aldılar mi oynuyorlar mı:-D

bende çok merak ediyorum ve çooook heyecanlıyım...

ay negüzel maşallah diyelim canım darısı bize olsun inşallah..

aynen canım biz doğurana kadar bize rahat yok..

Son düzenleme:

Amin canım benim. Allah biliyor hep kız geçiyordu gonlumden. Doktor sadece benziyor dedi. İnşallah yanilmamistir:)
Benim kayinvalidem kız meraklısı. Eşimin sülalesinde en küçük kız 25 yaşında. Çok istiyorlar kız torun. Ama kesin olmayınca o da memnun kalmadı. Bir an önce kesinlesse de bir tarafı sevindirsek bari.
Benim ikinci çocuğum kız olsa hiç uzulmem. Benim de kız kardeşim var. Çok başka bir bağ oluyor kız kardeşler arasında.
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Gerisi boş.

Günaydıiiiin.
Orkide sen de benim gibi hiç uyuyamiyorsun.
aynen ya bi pek uyuyamıyorum sabahları
oh ne de güzel pek de şeker olmuş paşam

heee bildim paşam ben de gördüm çok beğendim aldım o tişörtten. he dur bakayım varsa sana da alayım

sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme. zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş. hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım. büyümüşler şekerlerhem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları

Canım geçmiş olsunnn ...çok şükür bebişler iyimiş.keyifleri yerinde baksana dönüyolarmışşş..yerim ya
dedimm büyümüşlerdirrrrrr..maaşallahhhh onlara cinsiyet tahmininde bide bulunmuşş.doktor arkadaşınn..
Rabbim gönlüne göre versin cnm .hayırlı sağlıklı olsunlar.inşaallah:26:

Kızlar abimin eşi doğum yaptı geçen hafta ve çok çatladı karın bölgesi. Hamileyken neysede doğumdan sonra çok fena oldu görünümleri. Neyse ben şimdiden bişeyler sürmek istiyorum. Ama doğal bişeyler olsunda istiyorum. Doktora sormayı unuttum. Suna dumankaya bazı yağlar tavsiye etmiş badem yağı jojoba yağı bunları kullansam bebişe bi zararı olmaz dimi nedersiniz??

benim yavrum da kızmış teyzeleri.nasıl özlüyor insan görmediği yavrusunu.ne garip bir duygu.hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkesssseeee nasip etsin inşallah.hayırlı, sağlıklı, sıhhatli....

Çok şanslısın maşallah sana, bir taşla iki kuş
Lekelenmen olunca kullandığın bir ilaç falan yok mu? Bana doktorum hemen basıyor iğneyi delik deşik oldum
Neyse bebeklerimiz sağlıcakla bi doğsunlar da bunların hepsi unutulur herhalde

Son düzenleme:

benim doktora gitmeme daha çok var 12. haftada gel dedi ama ben görmek istiyorum en son 8. haftada gitmiştim büyümüştür şimdi :)

kızlar merhaba bende hamileyim ama dün akşam sağ kasığımda çok ağrı vardı ve daha sonra çok koyu sarı akıntım oldu hatta sabaha kadar sıvı şeklinde devam etti korkuyorum ne olabilir lütfen cevap

totosunu ısırrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…