Günaydın herkese.... Bu gün çok şükür sekiz buçuğa kadar uyudu kızım, ben de uykumu aldım...
Hamile olduğumu öğrenen herkes inşallah bir de oğlun olur diyor ve bu laf benim acayip sinirlerimi bozuyor... Normalde çok çabuk sinirlenmem ama hormonlardan galiba... Geçende Allahım sağlıklı versin de kız erkek başımızın üstüne dedim birine sonra üzüldüm koskoca kadını tersledim diye....
Nasıl tepki vermem gerekir bilmiyorum âmin desem.... Sanki erkek istiyor gibi oluyorum, ki gerçekten içime soruyorum biri diğerine galip gelmiyor...diğer türlü insanları kırıyor muydum diye üzülüyorum....
Ne saçma bir dert değil mi? Ama kafama takılıyor işte
Valla saçma falan değil. Dün doktor bebek kıza benziyor dediğinde annem olsun dedi diye ne bozuldum ben. Nedir bu erkek sevdası anlamak mümkün değil.
Valla saçma falan değil. Dün doktor bebek kıza benziyor dediğinde annem olsun dedi diye ne bozuldum ben. Nedir bu erkek sevdası anlamak mümkün değil.
Şahane olmuş Canııım :)
Açıkçası erkeklerin erkek istemesi mantığıma yatıyor da bayanların bu kadar -yani olmazsa üzülecek kadar- erkek istemesi garip.
Hayır şimdi... Cinsiyeti belli olunca diyelim ki kız ... Olsun artık hayırlısı olsun... sağlıklı olsun da... diyecekler... Üzülerek... ne cevap vereyim diye düşünmeye başladım....
Niyetleri iyi belki.... Bir kız bir erkek olsun istiyorlar... Ama Rabb'imin verdiği mucizeye böyle davranmaları üzüyor beni...
merhaba arkadaşlar bugun ıtıbaryle drumn soyleıdgıne gıre benımde muhtemel dogum yapacm tarıh 30ocakmıs listeye ekleyebılırısnz:)) drum herseyın yolunda oldugunu soyledı 2,5 hafta sonra ıkılı teste cagırdı:)) hamılelegım koku hasasıyetı yuzunden cok gecıyor 10.haftamdayım bundan sonra azalacagını söyledı
Bakalım ben kaç kilo almışım yaa bide ben çok utanıyom göbeğimde tüylenme oldu almakta istemiyom doktorada öyle gidilirmiki ama
çok saol cnm inşallah olacakta darısı ALLAHın izni ile ...
yarın tam 11+0 oluyoruz cnm gittiğinde seninde ense burun v.b ölçümleriniz yapılıryüksek ihtimal...
Evet doktorum öyle söylemişti. Ay çok merak ediyorum kaç haftadir neye benzediler. Biraz sekil aldılar mi oynuyorlar mı:-D
bnm ilk tepkim aaa kocamn olmuşlar oldu cnm :) gövdeleriyle kafalarıyla tam bir bebek ayaklarını fln gösterdi hareket ediyorlarmı dedim derken bnmkinin biri kolu kaldırdı heralde yani der gibi :)sende gittiğinde göreceksin baaya büyümüş olacaklar ..
inşallah bakalım cuma günü 12+2 olucağız ikili testimiz var bende heyecanla bekliyorum o gün öğrenmeyi.cinsiyetini.
bende çevreme hep hareketlerini hissetsem biraz rahatlıycam diyorum yok o zamanda yine bitmiyomuşş..tedirginlikler..
doğana kadar sürücekk sanırım AMİN ..zor buluncaaa çok korkuyo insan kaç sene sonra ilk defa hamile oldumm..bişey olucak korkusu hep var Rabbime emanet yavrularımızı.:26:
sağ sağlim alalım yavrularımızı inşaALLAH.
cnm sen umutamı gidiyosun kontrollere.
selam kızlar ben de ocak ayında anne oluyorum Allah izin verirse :) Öncelikle her birimize sağlıklı bebekler dilerim.[/QUOamin canım amiiiinnnnnnnnnn...
Günaydın güzel mi güzel Ocak anaları
günaydında ikizler uyutmuyor galiba seni...erkenden kalmışsınız maşallah
çok şükür ozaman bebem rahim boyuna baktır canım kaç cm 2.5 altına inerse riskli belinin altın yastık koy fazla kalmamaya çalış suyu bol iç zararlı yüyecekleir yeme mesela baharattan uzak dur feslegen vs dünyanın otu var rahim kasılması yapıyormuş ben kızında kereviz çok yedim oda rahim kasılması yapıyormış nananas daha aklıma gelmeyen şeyler bol bol süt iç ben içemiyorum eşim akşam ısıtım ballı sütü iç diye öle bekliyor başımda hele bri içme neymiş bebegink emikleri beslenmezmiş anamızda zamanında süt içmişya
sen korkma allahın izniyle birşey olmaz mümkün oldugu kadarıyla solunna yat oksijen ve bebegi besleyen damar rahat olsun sırt üstü yatma bebege zararlı diyeyim didim
baktı canım rahim boyunda kısalma yok ve rahim duvarında incelmede yok dedi.
Doktorum çok iyi bir doktor ona çok güveniyorum sağolsun hiçbirşeyi şansa bırakmıyor.
Türkiyenin en iyi doktorlarından birisi. Benimle uzun süre ilgileniyor, rahatlatıyor herşeyi anlatıyor. Çok memnunum doktorumdan.
Sütümü de içiyorum zaten sütü çok severim küçüklüğümden beri bol bol içerim. Ailem sağsolsunlar hep alıştırmışlar süte. Kimine kokar eder içemez ama ben bayılırım. Sadece süt değil süt ürünlerine de çok düşkünümdür. eşim hep alay eder benimle senin ailen seni mandıracıya vereymiş ben sana süt yoğurt yetiştiremiyorum der hep. Yoğurtsuz sofraya oturmam, hiçbir yediğimi yoğurt olmazsa yutamam gibi geliyor banaBu konuda sanırım şanslıyım çoğu kişi hamilelikte sütten yana şikayetci benim maşallahım var :)
Ben de çok mu takıyorum diye düşünüyordum... Sağol... Hayır sanki siparişle yapılıyor da kızı olanın oğlu, oğlu olanın kızı olacak...
Benim de kayınvalidem acayip erkekçidir kızımın cinsiyeti belli olduğunda olsun ikincisi erkek olur demişti.... Sanki ilkini eşantiyondan aldım da ikincisi erkek gelecek... Şimdi de sürekli telkinler... Ne var iki kızım olsa birbiriyle arkadaş olurlar dert ortağı... Kız kardeş dunyanın en güzel şeyi... Biz üç kız kardeşiz... Çok da iyiyiz... Her şeyime yardımcı ablalarım sağolun...
Erkek olso, farklı bir karakter... Onu da yaşamış olacağım... İkisi de güzel... Sanki birini istersem nankörlük yapmış olacağım gibime geliyor....
Allah kızını sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin... Anneanneciğim diye peşinde gezsin de o zaman gör sen onu... Çok dilbaz oluyorlar... Şimdi üç buçuk yaşında aman allahım hiç susmuyor.... Rabbim herkese tattırsın...
aynen ya bi pek uyuyamıyorum sabahlarıGünaydıiiiin.
Orkide sen de benim gibi hiç uyuyamiyorsun.
oh ne de güzel pek de şeker olmuş paşamçok şükür ozaman bebem rahim boyuna baktır canım kaç cm 2.5 altına inerse riskli belinin altın yastık koy fazla kalmamaya çalış suyu bol iç zararlı yüyecekleir yeme mesela baharattan uzak dur feslegen vs dünyanın otu var rahim kasılması yapıyormuş ben kızında kereviz çok yedim oda rahim kasılması yapıyormış nananas daha aklıma gelmeyen şeyler bol bol süt iç ben içemiyorum eşim akşam ısıtım ballı sütü iç diye öle bekliyor başımda hele bri içme neymiş bebegink emikleri beslenmezmiş anamızda zamanında süt içmişya
sen korkma allahın izniyle birşey olmaz mümkün oldugu kadarıyla solunna yat oksijen ve bebegi besleyen damar rahat olsun sırt üstü yatma bebege zararlı diyeyim didim
günaydın kızlar avatarımı degiştiridm söz verdigim gibi eskiye bir mazi çektim diger gruptakı arkadaşlarım benim bebeg jelibon lakabı taktılar bende onu koydum nasıl ama
sagol kardeşim bende 9 geçiyordu kalktım keyif yaptım yavrumla babamız mutfakta kahvaltı hazırlıyor ban düşen görevi yaptım sıra onda allahım işşallah bu bebegimi kucagıma almayı nasip eder allah şükür 1 kere lekelenmem geldi daha yok cenaze dolayısıyla çok yoruldum galiba ondan sonra geldi bundan sonra kim gelrise gelsin kimseye iş yok eşimede dedim millet evine gidiyor olan ban oluyor ben aglıyorum sonra
hayırlı pazarlar kzılar ne var ne yok bakalım
diger gruptada arkadaşımın bebegine lakap bonibon taktık oda bonubon resmi koymuşkızlar koptü iz öle yapınca allahım gülmekter ayırmasın işşallah salı günü jelibonumu görmeye gidicem bakalım annesinin kuzuzu büyümüşmü dün ardadaşım kutu içinde hediyeler yolladı allahım neler neler var kitapları çok güzel az okuyalım daarcıgımız artsın gebelik tşrötüne bayıldım
LC Waikiki de bir tşört görmüştüm beyaz tşört üstümde gemei figürü var bebek kayık sürüyor allahım pek tatlı millete dedim bulamadılar ya çok şekerdi olurda bulan olursa ban yollasın ben ona parasını yollarımaklım kaldı tşörtte eşim allaım demişti bende oglumuzu yeni kaybedince almamıştım allahım kaç tane yeri varki istanbulda :44::44:benim araştırmam lazım bu tşörtü bulmam lazım netten bakıyımd iyorum hiç aklım agelemdi he dur ben ona bakıyım bir umud vardır belkim
sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme. zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş. hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım. büyümüşler şekerlerhem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları
sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme. zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş. hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım. büyümüşler şekerlerhem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları
sabah kalktım kahve sümüksü lekelenme. zaten 3 gündür kaygılıydım ama çaktırmamaya çalışıyordum. kadın doğumcu arkadaşıma mesaj attım nöbetçi misin bugün diye. şansıma nöbetçiymiş. hemen gittim ultrasona. ooooh nasıl rahatladım. büyümüşler şekerlerhem de oynuyor dönüyorlar falan. çok şirinlerdi maşallah. dr genital nuba göre biri kıza biri erkeğe benziyor dedi ama kesin değil dedi. ben zaten hep öyle hissediyorum. hayırlısı olsunlar da neyse şimdi 3 gün sonra da kontrol var. ooh bol bol görücem onları [/QUO
gözünaydın canım.negüzel herkes bebişini merak ettikçe doktora gidiyor.bizim burda devlet hastanesi var ama sıra vermiyorlar.özel hastanede 50dk lık mesafe gitsem bile önceden randevu alman gerek.randevu alsanda 1 hafta sonraya atıyorlar mecburen doktorumun dediği tarihi beklemem gerekecek.sizler şanslısınız allahım sağsalim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah...beklemek zor...
amin canım inşallah..bu arada gözün aydın..benim yavrum da kızmış teyzeleri.nasıl özlüyor insan görmediği yavrusunu.ne garip bir duygu.hergün dua ediyorum. Allah isteyen herkesssseeee nasip etsin inşallah.hayırlı, sağlıklı, sıhhatli....
İnşallah geçer 3,5 ayda 3. defa oluyor ama bu seferki kanamam uzun sürdü.
Yatak döşek yatırdı. Diğerleri kısa süreli oldu hep.
Neyse her işte vardır bir hayır napalım.
Benim oğlum daha dünyaya gelmeden beni parmağında oynatıyor bak görüyor musunuz?
Ben ne yapayim bu çocuğu şimdi doğunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?