Eki Görüntüle 746388 Eki Görüntüle 746388
baakıııııııııııııııııııınnnnnnnn ben oğluma oyuncak yapıyorummmmm hem de elleriimmmleeeeee :)
kızlar bebeğimi ilk kez bu kadar net gördüm. içim içime sığmıyor. hiç böyle hissetmemiştim. sokakta geçen herkese ultrason resmini göstermek geliyor içimden. ha bi de bana el salladı. en son bacağını da oynattı
herkese merhaba,bende tüp bebekle hamile kalanlardanım.Rabbim nasip ederse Ocak 2014 annesi olacağım inşallah.İkili test sonucum tam 1 hafta oldu bugun halen çıkmadı daha önce yaptıranlar sizlerinde bu kadar uzun sürmüşmüydü sonucu almanız?
tşk ederim sizbiz.Umarım hepimiz için çok güzel bir hamilelik geçer ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.7 yıldır evlat hasreti çekiyorum şuan yaşadıgım duyguların tarifi imkansız eminim sizlerde bu şekilde hissediyorsunuzdur.Doktorum bugun test sonucun çıkar telefonlaşırız demişti internetten sonuçlara bakıyorum halen görünmüyor o yüzden endişelendim,demekki normal şuan sonuçlanmaması hayırlısı bakalım bu kadar bekledim biraz daha beklerim artık...
hüseyin beyi duymuştum ark. gidiyordu.kordon bornovada yeni açıldı diğer büyük hastanesi kent hastanesinn karşısında.bugün gttm 2 li tarama için.doğumu haangi hastanede yaptırıyo birde muayne ücreti ne kadar hüseyin beyin..
tşk ederim sizbiz.Umarım hepimiz için çok güzel bir hamilelik geçer ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.7 yıldır evlat hasreti çekiyorum şuan yaşadıgım duyguların tarifi imkansız eminim sizlerde bu şekilde hissediyorsunuzdur.Doktorum bugun test sonucun çıkar telefonlaşırız demişti internetten sonuçlara bakıyorum halen görünmüyor o yüzden endişelendim,demekki normal şuan sonuçlanmaması hayırlısı bakalım bu kadar bekledim biraz daha beklerim artık...
herkese merhaba,bende tüp bebekle hamile kalanlardanım.Rabbim nasip ederse Ocak 2014 annesi olacağım inşallah.İkili test sonucum tam 1 hafta oldu bugun halen çıkmadı daha önce yaptıranlar sizlerinde bu kadar uzun sürmüşmüydü sonucu almanız?
Sevgili pufpuff,rica etsem ben de şu listede kendimi göreyim mutlu olayım :) şimdiden çok teşekkür ederimhemencecik ekleyiverdim
hemencecik ekleyiverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?