2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

oyy maşallah :)

bir de 2 hafta sonra gör sen onu annesi :))))
tam minyatür bebek olacak

kızlar bebeğimi ilk kez bu kadar net gördüm. içim içime sığmıyor. hiç böyle hissetmemiştim. sokakta geçen herkese ultrason resmini göstermek geliyor içimden. ha bi de bana el salladı. en son bacağını da oynattı[/QUOTE]

benim bebeğim de bu kadar olmuştur o zaman aynı haftadayız çünkü. iki hafta daha nasıl sabredicem ben?

benim bebeğim de bu kadar olmuştur o zaman aynı haftadayız çünkü. iki hafta daha nasıl sabredicem ben?[/QUOTE]

olmuştur canım. hala şaşkınım. 2 haftada o kadar büyüdü ki.ikili test de yaparlar sana o zaman. 2,5 hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için

slm kızlar bir arkadaşımdan farklı bir cinsiyet tahmini öğrendim doğruluğunu merak ediyorum ikili test sonucunda beta hcg sonucu 50 ve üzeri olursa kız 50 den az olursa erkek oluyormuş ben kızımın sonucuna baktım 51 çıkmış yaptıranlar ve cinsiyetini öğrenenler kıyaslayabilir mi

olmuştur canım. hala şaşkınım. 2 haftada o kadar büyüdü ki.ikili test de yaparlar sana o zaman. 2,5 hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için[/QUOTE]

muhtemelen öyle olur tam 12. hafta gel dedi çünkü. en son 8. haftada gördüm küçücüktü sadece kalp atışını seçebildim. İçimizde bir canlı büyüyor dünyada bundan daha büyük bir mucize yok.

herkese merhaba,bende tüp bebekle hamile kalanlardanım.Rabbim nasip ederse Ocak 2014 annesi olacağım inşallah.İkili test sonucum tam 1 hafta oldu bugun halen çıkmadı daha önce yaptıranlar sizlerinde bu kadar uzun sürmüşmüydü sonucu almanız?

selam kızlar,nasılsınız?inşallah herkes iyidir kaçgündür doğru düzgün gelemedim geçmişi okuyamadım..inşallah hepiniz mutlusunuzdur ve güzel haberler almaya devam ediyorsunuzdur

merhaba hoş geldin aramıza ..hayırlı olsun, Allahım sağlıklı gebelik geçirmeni ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.. ben halen ikili testi yaptırtmadım,ama sonuçların 10günde çıktığını buradaki arkadaşlar yazmıştı...

tşk ederim sizbiz.Umarım hepimiz için çok güzel bir hamilelik geçer ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.7 yıldır evlat hasreti çekiyorum şuan yaşadıgım duyguların tarifi imkansız eminim sizlerde bu şekilde hissediyorsunuzdur.Doktorum bugun test sonucun çıkar telefonlaşırız demişti internetten sonuçlara bakıyorum halen görünmüyor o yüzden endişelendim,demekki normal şuan sonuçlanmaması hayırlısı bakalım bu kadar bekledim biraz daha beklerim artık...

canım benimde internette gözükmüyordu sekreteriyle konuştum çıktı dedi ve bana mail attı.. bir ara istersen

kusura bakma biraz geç cevap veriyorum..Hüseyin Bey'in muayene ücreti 170 tl,doğumu da kent ya da çınarlı da yaptırıyor.özel sağlık sigortan varsa daha avantajlı tabi.bu arada Çınarlı hastanesi sgk anlaşmalı olmuş artık,çok sevindim bu duruma :)

amin inşallah canım... hasretlik bitsin inşallah rabbim sağlıkla kavuştursun ...

Ben geçen cumartesi yaptırdım, haftaya bugün gel al dediler. Ama ben de duydum 10 gün sürebiliyor. Zaten geç çıkması kötü bir şey olduğu anlamına gelmiyor ki allah korusun. Bence hiç takılma o teste, ense kalınlığı iyiyse sorun yoktur

benim de ikili testim normal çıktı.genelde herkesin iyi galiba ne güzel :) bir aşamayı daha geçmiş oluyoruz şimdi.bizim cinsiyetten de haber yok.doktor bir dahaki randevuya bıraktı.ama ben acaip kız hissediyorum.umarım yanılmam.tabi ne olursa olsun sağlıklı olsun da kız olmasını daha çok isterim.etrafımdakiler de hep erkek diyor hadi bakalım ne çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…